Válik az ÖsszeEsküvők álompárja!«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Csenge és Peti több mint másfél év házasság után úgy döntött, külön utakon folytatják...

Elolvasom a teljes cikket...
TV2, 2013. július 19. péntek 20:45

Hujber Ferinek soha nem volt szeretője (TV2)

A Frizbi színpadán: New Level Empire (TV2)

The Last One - szólt a Frizbi színpadán a banda nagy slágere. (TV2)

Annak ellenére, hogy Cinthyával nem vetik meg az egyéjszakás kalandokat, a szerető soha nem fért bele kapcsolatukba. (TV2)

A műsorvezetőnek az egyik adása során víz helyett vodkát öntöttek a poharába kollégái. (TV2)

Küzdelmes munkával, életében először tisztába teszi kislányát Vajtó Lajos, Fésűs Nelly párja. (TV2)

Győzikéék már mentőkutyával keresik az erdőben Ferit. (TV2)

Csigák másznak Szögeczki Ági arcán. (TV2)

Vajtó Lajos Fésűs Nelly felügyelte alatt azt gyakorolja, hogyan kell etetni és tisztába tenni kislányát. Győzikéék gombászni mennek, ám az erődben felejtik Ferit, Szögeczki Ágica csigákkal szépül, Berki Krisztián pedig szépítkezik. (TV2)

˝... majd megyek beszélőre, ott fejezzük be a könyvet˝ - jegyezte meg viccesen Berkinek könyve írója, mikor szóba került a Fradi és a Vác ügye. (TV2)

Győzike fél az erdőben - ezért Zolinak kézen kellett őt fogni, miközben elindultak azon az ösvényen, amely a pörköltnek való gombákhoz vezet. (TV2)

Vajtó Lajos azt hitte, simán és gyorsan megoldja kislánya, Elza tisztába tételét. Nelly nagyon nevetett rajta a művelet közben... (TV2)

Tetőket tépett le és fákat csavart ki a vihar az egész országban. Volt, ahol két havi eső szakadt le alig fél óra alatt. A katasztrófavédőket is több, mint 220-szor riasztották. Kapolcson percek alatt több tíz centit emelkedett a patak vízszintje. Itt homokzsákokkal kellett védekezni. ... (TV2)

Holttestet találtak a Pilisben, a férfi még vasárnap indult el túrázni, azóta nem találták. Jól ismerte a környéket, többször kirándult erre a feleségével. Most valószínűleg megcsúszott egy sziklán. Több métert zuhant, aztán még legalább százötven métert gurulhatott és csúszott. ... (TV2)