Több súlyos baleset is történt Zala megyében - egy motoros meghalt«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Zalaegerszeg, a Tó utcában közlekedett motorkerékpárjával egy 26 éves férfi szombat éjfélkor, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, az útpadkának ütközött és az út melletti erdős területre repülve állt meg. A baleset következtében a motoros életveszélyesen megsérült és később a kórházban belehalt sérüléseibe.

Elolvasom a teljes cikket...
zalaihirlap.hu, 2013. július 22. hétfő 09:37

Jó hangulat, ínycsiklandő illatok, finomabbnál-finomabb kolbászok: első alkalommal rendezték meg az I. Cserszegtomaji fűszeres kolbásztöltő versenyt. (zalaihirlap.hu)

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére szombaton eddig kettő tűzoltói beavatkozást igénylő jelzés érkezett. (zalaihirlap.hu)

Egy 79 éves férfi ellen javasolt vádemelést a Nagykanizsai Rendőrkapitányság, aki összetűzésbe keveredett szomszédjával, majd súlyos sérülést okozott neki. (zalaihirlap.hu)

Több lövést adtak le Budapesten, az V. kerületben, a Belgrád rakpart egyik szórakozóhelyén szombat hajnalban. (zalaihirlap.hu)

Nagykanizsa – A járásbíróság nemrégiben kinevezett elnökéről, dr. Hajdu Ildikóról azt tartják: karakán, vezetésre termett, kemény nő, szigorú, de igazságos bíró. Kinevezése apropóján beszélgettünk. (zalaihirlap.hu)

David Ayer rendező pedig eddig csak zsarufilmeket készített, így kérdéses volt, hogy más stíluskörben miként muzsikál majd? (zalaihirlap.hu)

Vendégünk dr. Sorok Norbert Zalaegerszegi Törvényszék megbízott elnök. (zalaihirlap.hu)

Az alacsonyan szálló, lángoló repülőgép élesen jobbra fordult a Zala völgye fölé, ereszkedett, mintha leszállóhelyet keresett volna a folyó melletti réten, aztán eltűnt a Zsigray-erdő fái között. (zalaihirlap.hu)

Mitől függ, hogy kihez vonzódunk és kihez nem? Az evolúciós pszichológia szerint modern koponyánkban kőkori elme lakik, ami a párválasztás szempontjait is befolyásolja. (zalaihirlap.hu)

Öltönyös úr fekszik a járdán. Rosszul van? Szakállas, viseletes farmeros férfi ugyanott ugyanabban a pózban. Az alkohol? Odalépjek, ne lépjek? Segítsek, vagy észre se vegyem. Egy a vaskos közhelyek közül. A Hősök tere tenne ellene. (zalaihirlap.hu)

Az első jelentések szerint 2-6 sebesültje lehet egy Seattle környéki középiskolában kitört lövöldözésnek. (zalaihirlap.hu)

Szédüléssel, hányingerrel és légzési zavarokkal vittek kórházba szeptemberben tizenegy iraki rendőrt, miután az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet fegyveresei minden jel szerint klórgáztámadást hajtottak végre ellenük Bagdadtól 80 kilométernyire északra. (zalaihirlap.hu)