Több súlyos baleset is történt Zala megyében - egy motoros meghalt«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Zalaegerszeg, a Tó utcában közlekedett motorkerékpárjával egy 26 éves férfi szombat éjfélkor, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, az útpadkának ütközött és az út melletti erdős területre repülve állt meg. A baleset következtében a motoros életveszélyesen megsérült és később a kórházban belehalt sérüléseibe.

Elolvasom a teljes cikket...
zalaihirlap.hu, 2013. július 22. hétfő 09:37

Vonyarcvashegyen egy nádfedeles raktárépület teteje lángolt teljes terjedelmében. (zalaihirlap.hu)

Szerdán újabb nyolc mérkőzést rendeztek a harmadik fordulóban a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében. (zalaihirlap.hu)

Zalaszentgrót - Megtartotta alakuló ülését szerda este a zalaszentgróti önkormányzat. (zalaihirlap.hu)

Szerdán a férfi kosárlabda NB I A-csoportjának 3. fordulójában ismét idegenben lépett pályára a Zalakerámia-ZTE KK együttese, amely a Jászberény vendége volt. (zalaihirlap.hu)

Keszthely - A Balatoni Múzeumban tartotta alakuló ülését az új keszthelyi képviselő-testület. (zalaihirlap.hu)

Szándékosan a tömegbe hajtott egy autós szerdán Jeruzsálemben, majd megpróbált futva elmenekülni. Az izraeli rendőrség lelőtte a feltételezhetően palesztin merénylőt, aki kocsijával kilenc embert gázolt el. Egyikük, egy csecsemő belehalt sérüléseibe. (zalaihirlap.hu)

A megyei labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában több másik mérkőzéssel együtt a Lets Do It Technoroll Teskánd - Femat-Csesztreg találkozó is elmaradt a szeptember 13-14-ei hétvégén a nagy esőzések miatt. (zalaihirlap.hu)

Január elsejétől a tervek szerint bevezetik az internetadót, csökken a hús áfája, a többgyermekes családok pedig hatalmas adókedvezményeket kapnak. A kedden napvilágot látott tervezet felkavarta az állóvizet az adózás körül. (zalaihirlap.hu)

Kedden az esti órákban nyugat felől egy intenzív hidegfront érte el a Rába és a Mura vízgyűjtő területeit. Hatására szerda reggelig jelentős mennyiségű csapadékok hullottak - közölte a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság. (zalaihirlap.hu)

Zala megye - A 7. fordulóval folytatták a megyei női csökkentett pályaméretű labdarúgó-bajnokságban a csapatok. (zalaihirlap.hu)

Akkora erővel fújnak a szelek Nagy-Britanniában, hogy még a vízeséseket is megfordítják, ennek a nem mindennapi eseménynek lehettek szemtanúi azok a bámészkodók, akik kedden Derbyshirebe látogattak. (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg - Magyarország nemzeti ünnepei között kiemelkedő fontosságú október 23-a. A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon is méltóképpen emlékeztek meg hazánk számára e fontos dátum tiszteletére. Az ünnepségen soron kívüli előléptetésekre is sor került. (zalaihirlap.hu)