Több súlyos baleset is történt Zala megyében - egy motoros meghalt«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Zalaegerszeg, a Tó utcában közlekedett motorkerékpárjával egy 26 éves férfi szombat éjfélkor, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, az útpadkának ütközött és az út melletti erdős területre repülve állt meg. A baleset következtében a motoros életveszélyesen megsérült és később a kórházban belehalt sérüléseibe.

Elolvasom a teljes cikket...
zalaihirlap.hu, 2013. július 22. hétfő 09:37

Szerdán nyolc mérkőzéssel folytatódott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. Hét találkozó 20.45-kor kezdődött, míg a szentpétervári Zenit 18 órától fogadta a Monaco együttesét. (zalaihirlap.hu)

Francesco Schettino, a Costa Concordia volt kapitánya az utasok helyett saját magát akarta menteni és arra várt, hogy helikopterrel vigyék el a süllyedő hajóról - állította Domnica Cemortan moldovai táncosnő, Schettino volt kedvese. (zalaihirlap.hu)

Keszthely - A Zene világnapján, október 1-jén tartotta ünnepi koncertjét a keszthelyi zeneiskola, ahol két évfordulóra is emlékeztek: 50 éve alakult meg az intézmény és 20 éve vette fel Festetics György nevét. (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg - Nemrégiben jelent meg a Vitrin Művészeti Kiadó gondozásában a Zala György életművét feldolgozó hiánypótló monográfia. (zalaihirlap.hu)

Napok óta Afganisztánban vesztegel 150 szabadságra készülő német katona, mert meghibásodott a szállításukra kijelölt repülő. A német hadsereget (Bundeswehr) a kormányzat segíti ki egy luxus felszereltségű géppel, amellyel rendszerint a kancellár és más kormánytagok utaznak - írta a blogján egy védelmi... (zalaihirlap.hu)

Zalaszentgrót - A fejlesztések és a munkahelyteremtés a legfőbb cél a településen - hangzott el a Fidesz-KDNP lakossági fórumát megelőző sajtótájékoztatón. (zalaihirlap.hu)

Vonyarcvashegy - Beteg és látássérült nő felkutatásában segédkeztek a vonyarcvashegyi 4x4 Off Road Klub tagjai. (zalaihirlap.hu)

2014. szeptember 30-án délután játékos vetélkedők keretében rendezte meg a BGF- Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg, a Magyar Közgazdasági Társaság zalaegerszegi Ifjúsági Szervezete és a Nyugat-magyarországi Egyetem Mechatronikai Intézete a már hagyománnyá vált közös gólyaavatót. (zalaihirlap.hu)

Zala megye - Idén két önkormányzat nyerte el „Az év Zalai Idősbarát Önkormányzata” díjat, amit az idősek világnapja megyei rendezvényén adtak át a lenti művelődési központ színháztermében. (zalaihirlap.hu)

Nyakunkon az ősz, s bár nyáron is kijutott az égi áldásból, ez az évszak sem szűkölködik a csapadékban. (zalaihirlap.hu)

Nagykanizsa - Gazdasági visszaélésekre hívta fel a figyelmet szerdai „vizitjén” Varju László, a Demokratikus Koalíció pártigazgatója. (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg - A trafikmutyi elleni tiltakozás jegyében tartott szerdán sajtótájékoztatót a Demokratikus Koalíció a volt ruhagyár melletti ABC-nél. (zalaihirlap.hu)