Több súlyos baleset is történt Zala megyében - egy motoros meghalt«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Zalaegerszeg, a Tó utcában közlekedett motorkerékpárjával egy 26 éves férfi szombat éjfélkor, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, az útpadkának ütközött és az út melletti erdős területre repülve állt meg. A baleset következtében a motoros életveszélyesen megsérült és később a kórházban belehalt sérüléseibe.

Elolvasom a teljes cikket...
zalaihirlap.hu, 2013. július 22. hétfő 09:37

Zalaegerszeg - Szálinger Balázs költő és Szűcs Krisztián zenész (Heaven Street Seven) közös, Szűcsinger című műsora kínált kedden élményt a ZAZEE Kulturális Egyesület szervezésében. (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg - A tanévkezdés apropóján a közlekedési anomáliákról tartott kedden sajtótájékoztatót az MSZP városi szervezete a Mártírok útja és az Eötvös utca kereszteződésénél. (zalaihirlap.hu)

Tánczos Gábor olvasónk osztotta meg velünk fotóját. (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg - Magyarországon a szakmával nem rendelkező fiatalok közül 4-ből 3-an munkanélküliek, a nappali képzésekről lemorzsolódók aránya pedig 19 százalék. (zalaihirlap.hu)

Kis-Balaton - A csapadékkal teli nyár után az ősz is esős napokkal kezdődik. A Kis-Balaton környékén még nem okoz súlyos gondokat a belvíz, de ha folytatódik az esőzés, fel kell készülni a belvíz elleni védekezésre. (zalaihirlap.hu)

Az autóba szerelt kamera a tornádó érkezésének legijesztőbb pillanatait örökítette meg. (zalaihirlap.hu)

Szép versenyzéssel az ötödik helyen végzett a Demeter Gergely, Harangozó Bence páros a varsói öttusa-világbajnokság férfi váltóviadalában. (zalaihirlap.hu)

A csapadékos időjárás hatására a Balaton vízszintje kedden 10 centiméterrel haladta meg a szabályozási maximumot, a vízügyi szakemberek a hidrológiai és a meteorológiai előrejelzések ismeretében döntenek majd a Sió-zsilip esetleges megnyitásáról - derült ki Siklós Gabriellának, az Országos Vízügyi Főigazgatóság... (zalaihirlap.hu)

Zala megye - A harmadik fordulót rendezték a megyei labdarúgó III. osztályban. Északon már csak a Csatár veretlen. (zalaihirlap.hu)

A virágot a Tótszentmártonban élő Gyuricz József és felesége, Gyuriczné Irénke háza udvarán fényképezte le Dobos István. (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg - A ZTE FC-t is megbüntette kedden a labdarúgó szövetség fegyelmi bizottsága. (zalaihirlap.hu)

Székesfehérvár - –Javában dolgoznak a Szent István Király Múzeum Fő utcai épületében, hiszen mindennek a legnagyobb rendben kell lennie az októberi megnyitóig. (zalaihirlap.hu)

Keszthely - Díszdiplomás és pályakezdő pedagógusokat köszöntöttek Keszthelyen, a Polgármesteri Hivatalban. (zalaihirlap.hu)