Több súlyos baleset is történt Zala megyében - egy motoros meghalt«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Zalaegerszeg, a Tó utcában közlekedett motorkerékpárjával egy 26 éves férfi szombat éjfélkor, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, az útpadkának ütközött és az út melletti erdős területre repülve állt meg. A baleset következtében a motoros életveszélyesen megsérült és később a kórházban belehalt sérüléseibe.

Elolvasom a teljes cikket...
zalaihirlap.hu, 2013. július 22. hétfő 09:37

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok! (zalaihirlap.hu)

Az U19-es labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének a második fordulójában, a magyar válogatott Portugáliával csapott össze a Pancho Arénában. A lényegi dolgok már az első félidőben eldőltek. (zalaihirlap.hu)

Lehetnek olyan helyek az országban, ahol szerda éjfélig egy-másfél nap alatt a havi csapadékmennyiséget jelentősen meghaladó eső, záporeső hullik - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-vel. (zalaihirlap.hu)

Hévíz - Pákh Imre megtekintette kedden Hévízen a főként saját gyűjteményéből rendezett Munkácsy-kiállítást. (zalaihirlap.hu)

Hétfőn este a férfi válogatott utolsó Eb csoportmeccsén a horvátokat is legyőzte egy góllal. Ezzel pedig a résztvevők közül egyedüliként zárta hibátlan mérleggel az első kört. (zalaihirlap.hu)

A Zala Megyei Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette a megyei labdarúgó-bajnokságok pontos csoportbeosztását. (zalaihirlap.hu)

Lenti - Várhatóan egy órán keresztül teljes zár lesz a 7538-as út Lentihez közeli szakaszán, ahol egy Toyota típusú haszonjármű szenvedett balesetet. (zalaihirlap.hu)

A 2013/2014-es labdarúgó megyei bajnokság harmadosztályának Északi- és Közép-csoportjának bajnokcsapatait mutatjuk be. (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg - Az utánpótlás korosztály országos bajnokságai után ezen a hétvégén a szeniorok magyar bajnokságát rendezte a Magyar Atlétikai Szövetség. (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg - Nyáron csökken a véradói aktivitás az országban. Ennek oka a meleg mellett a szabadságolás és az iskolaszünet. (zalaihirlap.hu)

A világbajnoki bronzérmes magyar női válogatott 11-7-re legyőzte kedden az orosz együttest, és bejutott az elődöntőbe a budapesti vízilabda Európa-bajnokságon. (zalaihirlap.hu)

Zalakaros - Jó ütemben, terv szerint halad Zalakaros legújabb turisztikai attrakciójának kialakítása. A fürdő mögötti, 13 ezer négyzetméteres területen egy csodás termáltó lesz. (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg - Életveszélyes a korlát használata, erre figyelmeztet felirat a megyei kórház pózvai telepén a tüdőgondozó épületénél, amit sok idős, járás közben támasztékot kereső ember is felkeres. (zalaihirlap.hu)