Több súlyos baleset is történt Zala megyében - egy motoros meghalt«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Zalaegerszeg, a Tó utcában közlekedett motorkerékpárjával egy 26 éves férfi szombat éjfélkor, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, az útpadkának ütközött és az út melletti erdős területre repülve állt meg. A baleset következtében a motoros életveszélyesen megsérült és később a kórházban belehalt sérüléseibe.

Elolvasom a teljes cikket...
zalaihirlap.hu, 2013. július 22. hétfő 09:37

Zalaegerszeg - Elmaradt a Kvártélyház csütörtökre tervezett premierje, A kaktusz virága című darab bemutatója. (zalaihirlap.hu)

Hatszázmillió forint támogatást kap a Hungaroring Sport Zrt. a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból - olvasható a Magyar Közlöny csütörtökön megjelent számában. (zalaihirlap.hu)

Megjelent az egységes területalapú támogatás összegéhez kötött támogatás felső szintjének megállapításáról és a mezőgazdasági munkahelyteremtés elősegítéséről szóló határozat csütörtökön a Magyar Közlönyben. (zalaihirlap.hu)

A német válogatott nyerte a Magyarországon rendezett U19-es labdarúgó Európa-bajnokságot, miután a csütörtöki döntőben 1-0-ra legyőzte a portugál csapatot a budapesti Szusza Ferenc Stadionban. (zalaihirlap.hu)

A kisebb korlátozásoktól eltekintve szabadon járható az M7-es autópálya a táskai pihenőhelynél mindkét irányba - tájékoztatta a Magyar Közút Kft. kommunikációs osztályának vezetője csütörtök este az MTI-t. (zalaihirlap.hu)

Cserszegtomaj - A Sümegi úton történt a baleset, négyen megsérültek. (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg - Olaszországban az Alpok déli lábainál, Cansiglio térségében rendezték meg az idei esztendő Alpok-Adria Kupáját. Az idei világbajnokság hivatalos előversenyeként lebonyolított viadalon meghívottként Zala megye válogatottja is részt vett. (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg - Csütörtök este hat órakor nyitották meg Bayer Csaba képzőművész (1961-1999) magán- és közgyűjteményekben fellelhető festményeit, szobrait a közönség elé táró kiállítását a Deák tér 2. alatt található Sóház BOG-Art Galériában. (zalaihirlap.hu)

A vállalkozások augusztus 31-e után már csak online pénztárgépet használhatnak, az átállást elmulasztó céget egymillió forintos bírsággal is sújthatja a NAV, és az üzlethelyiséget is bezárhatja 12 napra - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön, miután a pénztárgép munkabizottság egyeztetett a véghatáridőről... (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg - Elakadt autók, elárasztott utak. Ez jellemezte szerdán késő délutántól a Zala megyei állapotokat. (zalaihirlap.hu)

Azok a munkavállalók, akiknek a kényszertörölt céggel szemben bérkövetelése van, a közzétételtől számított 60 napon belül jelenthetik be igényüket a cégbíróságon. (zalaihirlap.hu)

Megnyitották az M7-es autópálya Letenye felé vezető két sávját csütörtök délután a 157-es és a 158-as kilométer között, a táskai pihenőhelynél, ahol szerdán felborult és kigyulladt egy üzemanyagot szállító kamion - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának vezetője az MTI-t... (zalaihirlap.hu)