Több súlyos baleset is történt Zala megyében - egy motoros meghalt«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Zalaegerszeg, a Tó utcában közlekedett motorkerékpárjával egy 26 éves férfi szombat éjfélkor, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, az útpadkának ütközött és az út melletti erdős területre repülve állt meg. A baleset következtében a motoros életveszélyesen megsérült és később a kórházban belehalt sérüléseibe.

Elolvasom a teljes cikket...
zalaihirlap.hu, 2013. július 22. hétfő 09:37

Mivel az előrejelzések szerint augusztus 23-án szombaton Zalaegerszegen kedvezőtlen időjárás, eső és estére erősebb lehűlés várható, a versenyzők, a fellépők és a nézők biztonsága érdekében a Zalai Hírlap új helyszínen, új időpontban rendezi meg a Zala Szépe-verseny immár 20... (zalaihirlap.hu)

Gazdálkodási hibákat talált az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a Magyar Táncművészeti Főiskolánál és az egri Eszterházy Károly Főiskolánál, az intézmények 2009 és 2012 közötti működését vizsgálva - közölte az ÁSZ csütörtökön az MTI-vel. (zalaihirlap.hu)

Pethőhenye -– Az állami ünnepen idén is népes gyülekezet vett részt a Henye-hegyi kápolna búcsúnapi szentmiséjén. (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg -– A zalabesenyői városrészben augusztus 20-hoz kapcsolódva többszörös ünnepet rendeztek, melynek középpontjában a számukra legfontosabb közösségek, a nemzet, a „falu” és a család állt. (zalaihirlap.hu)

A Nyugatnak ahhoz hasonló módon kellene támogatnia Ukrajnát, ahogyan az Iszlám Állam nevű szélsőséges milícia ellen harcoló iraki erőket segíti - mondta az ukrán külügyminiszter egy csütörtöki német lapinterjúban. (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg - Az ezüstlánc koronát formázó medál alig körömnyi. Mégis több tucatnyi kövecskét foglalt bele egyenként, kézi munkával Böjte Katalin ötvösmester, hogy a Zala Szépe idei győztesei pompás ékszerrel térhessenek haza. (zalaihirlap.hu)

A zalai rendőrök két olasz állampolgárt gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével. (zalaihirlap.hu)

Gyurta Gergely a negyedik legjobb idővel bejutott a 800 méter gyors péntek esti döntőjébe a berlini úszó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján. (zalaihirlap.hu)

Rendkívüli ülést tart hétfőn a Fővárosi Közgyűlés, hogy megválassza a Fővárosi Választási Bizottság tagjait és póttagjait. (zalaihirlap.hu)

Amerikai kommandósok július elején sikertelen kísérletet tettek az Iszlám Állam (IÁ) elnevezésű terrorszervezet által foglyul ejtett amerikaiak, köztük a terroristák által lefejezett újságíró, James Foley kiszabadítására - közölte helyi idő szerint szerdán az amerikai kormány. (zalaihirlap.hu)

Kozma Dominik 48.86 mp-es új országos csúccsal, a harmadik legjobb idővel bejutott az esti 16-os elődöntőbe 100 méter gyorson a berlini úszó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján. (zalaihirlap.hu)