Több súlyos baleset is történt Zala megyében - egy motoros meghalt«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Zalaegerszeg, a Tó utcában közlekedett motorkerékpárjával egy 26 éves férfi szombat éjfélkor, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, az útpadkának ütközött és az út melletti erdős területre repülve állt meg. A baleset következtében a motoros életveszélyesen megsérült és később a kórházban belehalt sérüléseibe.

Elolvasom a teljes cikket...
zalaihirlap.hu, 2013. július 22. hétfő 09:37

Csütörtökön is mérnek a rendőrök Zala megyében - tudja meg, hol találkozhat velük: (zalaihirlap.hu)

Nagykanizsa - Szép dolog a segítő szándék, de az ember néha még a jóakarattal is tud bonyodalmakat okozni. (zalaihirlap.hu)

Mindkét versenyző hősiesen küzd, de valljuk be, a hörcsög sokkal cukibb. (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg - A serdülő korosztály számára a felnőttekével azonos időpontban, illetve helyszínen, Székesfehérváron rendezte meg a Magyar Atlétikai Szövetség az országos csapatbajnokságot. A Zalaszám-ZAC Sportiskola csapatai is ott voltak a bajnokságon. (zalaihirlap.hu)

Az Air France vezetősége szerint a pilóták sztrájkja miatt csütörtökön is törölni kell a járatok 60 százalékát, annak ellenére, hogy a kormány a megmozdulás befejezésére kérte a francia légitársaságot. (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg - Július 1-jétől új közszolgáltató látja el a hulladékgazdálkodási feladatot Zalaegerszegen és további 64 településen. Az ügyfelek mindebből annyit érzékelnek, hogy mostantól új cég állítja ki a számlákat. (zalaihirlap.hu)

Felborult egy kisbusz Budapesten, a X. kerületi Vaspálya utcában, a balesetben ketten sérültek meg, őket megfigyelésre kórházba vitték - tájékoztatta Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerda délután az MTI-t. (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg - A Dániában rendezett súlyemelő veterán világbajnokságról sem hiányozhatott dr. Muhoray Árpád, a ZTE SK versenyzője, aki a masters vb-ken „törzsgárda-tagnak” számít. (zalaihirlap.hu)

Zalaegerszeg - Elkezdődött a szezon a Göcsej SK NB II-es futsalcsapata számára is. A zalaiak hazai pályán mutatkoztak be az új bajnokságban, és magabiztos győzelmet aratva jelenleg dobogósok a Nyugati-csoportban. (zalaihirlap.hu)

A Forma-1 idei erőviszonyai alapján valószínűsíthető: a hétvégi, Szingapúri Nagydíjat nem az előző három itteni GP-n győztes Sebastian Vettel nyeri. (zalaihirlap.hu)

Zala megye - A hét végén újabb fordulót rendeztek a megyei női csökkentett pályaméretű labdarúgó bajnokságban. Az öt találkozón összesen 71 találat született. (zalaihirlap.hu)

Nagykanizsa - Tizenegyedik alkalommal rendezte meg a megyei szövetség és a Gejzír Kanizsa Kft.-Kanizsa Sörgyár SE a Szabadics Zrt. Mura-Dráva Asztalitenisz Versenyt. (zalaihirlap.hu)