Könyvjelző és megosztás

Facebook

Mobil

A kínai gyártó második saját, felső-közékategóriás rendszerchipje mutatkozhat be Barcelonában. (Mobilarena)

Nagyon sokan várják a cég tavalyi csúcsmobiljára érkező Android 8-at, ám teljesen konkrét időpontot még mindig nem adtak ki a dél-koreaiak. (Mobilarena)

Az Archos saját tervezésű készüléke remekül néz ki, korrektül üzemel, tényleg gyönyörű a megjelenítője, a hívás hangminősége viszont majdnem értékelhetetlen. (Mobilarena)

Bár a szegmens lendülete alábbhagyhat, a kriptovaluták hardverigénye komoly gazdasági sikereket garantálhat a TSMC-nek. (Mobilarena)

Egy frissen felbukkant formatervezési minta ügyesen oldaná meg az esszenciális előlapi szenzorok, a kamera és a hangszóró elhelyezését, valóban teljes előlapot betöltő kijelzővel. (Mobilarena)

Snapdragon 425 rendszerchippel, LG Pay-támogatással és Hi-Fi DAC-kal debütált. (Mobilarena)

Egyelőre még nem érkezett meg az Axon 7 utódja, viszont az biztos, hogy készül egy Oreóra épülő újdonság. (Mobilarena)

A kód nem volt kártékony, mindössze a Messages egy tulajdonságát kihasználva túlterhelte az Apple készülékek rendszereit. (Mobilarena)

A HMD Global várhatóan több okostelefonnal is készül a február végén startoló kiállításra. Az egyik a minap Bluetooth minősítést kapott, 4G-s Nokia 3310 lehet. (Mobilarena)

Kint lesz a jövő hónapban kezdődő Mobile World Congressen a nemzetközi piacok felé nyitó Xiaomi, és sokan már azt találgatják, hogy az esetleg Mi 7-et is elhozza-e. (Mobilarena)

A Z1 nem okos, viszont strapabíró és nem kerül egy vagyonba. Multimédiára mondjuk nem érdemes fogni, túrázni viszont el lehet vinni, és nem merül le. (Mobilarena)

Leszámítva az Apple-t, amely két készülékkel is képviselteti magát 2017 tíz legnépszerűbb készülékének toplistájában. (Mobilarena)

Még hónapok lehetnek hátra a Moto E5-generáció bemutatásáig, de kiszivárgott kép már van az egyik mobilról. (Mobilarena)

A HTC 10 és a Mi A1 Android 8.0-s update csomagját is visszavonták a napokban a hibák miatt. (Mobilarena)

Ezúttal a lassított felvétel, a variálható apertúra és a sztereó hangszórópár került fel a várható újdonságok listájára. (Mobilarena)

Okostelefon

Hiába drága az iPhone X, mégis az Apple csúcsmobilja volt a legnépszerűbb okostelefon a negyedik negyedévben elemzői számítások szerint. 29 millió darab iPhone X okostelefont adtak el a negyedik... (Portfolio.hu)

Android

Alig néhány nap van már csak hátra a verekedős játék megjelenéséig, a premierig még néhány új bemutató videóra számítani lehet. (GAMEPOD.hu)

Egyelőre még nem érkezett meg az Axon 7 utódja, viszont az biztos, hogy készül egy Oreóra épülő újdonság. (Mobilarena)

Egy olasz cég fejleszthette ki a kémprogramot. (Index - Tech)

Egyes felhasználók kényelmetlenségeket jelentettek a Google fórumán, amelyek a 8.1-es frissítést követően adódtak elő a Pixel és Nexus készülékek esetében. (Mobilarena)

iPhone

Hiába drága az iPhone X, mégis az Apple csúcsmobilja volt a legnépszerűbb okostelefon a negyedik negyedévben elemzői számítások szerint. 29 millió darab iPhone X okostelefont adtak el a negyedik... (Portfolio.hu)

A legmegbízhatóbb Apple-elemző szerint ha ilyen gyenge marad a kereslet, beszüntethetik a csúcsmodell gyártását. A belógó csík a ludas. (Index - Tech)

Ming-Chi Kuo szerint az év közepén leállhat az iPhone X gyártása. ([origo] Techbázis)

Márciusban válik majd elérhetővé az iOS-ben a lehetőség. ([origo] Techbázis)

Ha a véletlenszerű újraindulást tartjuk a kisebbik rossznak, választhatjuk azt is. (Index - Tech)

Az Apple bemutatta új termékeit és szolgáltatásait, köztük két új iPhone okostelefon-modellt. (VS.hu)

Nos, mint múltkor írta, elromlott a telefonom. Pár önsorsrontó telefonmentes nap után egy hétig egy céges iPhone 6-ot használtam. 

Az első napok leírhatatlan kínszenvedéssel teltek. Nem is elsősorban a készülék fizikai adottságai, hanem az azon futó oprendszer miatt. Az iOS 8 egyszerűen egy toldozott-foldozott átgondolatlanság... (Webisztán)

Windows Phone