Könyvjelző és megosztás

TV

Facebook

TV

Gyetván Csaba ellátogatott a Szentháromság tér felújítás alatt álló egyik ikonikus épületébe. Müller Mónikától megtudhattuk, hogy a lombzöld a 2017-es évek trendszíne. Egy szakértő segítségével a mennyezeti fűtés témakörében is tájékozottabbak lettünk. Hasznos tippeket kaptunk a mosogatógép karbantartásával, és megóvásával kapcsolatban... (TV2)

A Poggyász a Velencei tó környékét fedezte fel. Kiderült, hogy mik is azok az ingókövek és miért szeretnek a családok ezen a területen bicikli túrázni. Schneider Péter kipróbálta a wakeboardozást és az is kiderült, a Hortobágyi legelőn nem csak a szárazföldön lehet sok állattal találkozni, hanem a vízben is... (TV2)

Bundázott zöldséges nasik / Zöldséges csirkeragu krumpligombóccal (TV2)

Viharok tomboltak az országban, közben másutt elviselhetetlen volt a hőség. Győrben utakat árasztott el a felhőszakadás, egy leszakadó faág embereket sebesített meg, a Balatonnál tömeg volt. - Szörnyethalt két nő, amikor egy autó egy kamionnal ütközött a 62-es főúton, egyikük kirepült, a másikuk beszorult a roncsba... (TV2)

Nyári lakásfrissítés - színes falak mosható festékkel! A próbában Fábián Anita és Pipi voltak Zita segítségére. Vidám körmök is készültek, és az is kiderült, melyik tengerparton érdemes kipihenni a felújítás fáradalmait. (TV2)

Hamarosan új sorozat debütál az Izaura TV képernyőjén. Less be már most a Piszkos pénz, tiszta szerelem egy-egy pillanatába, hiszen a Fatmagül sztárján kívül sok más ismert török színésszel is találkozhatsz! (TV2)

Elképesztően édes a Mokka műsorvezetőjének kisfia. Nézd meg összeállításunkat a csöppségről és szüleiről, majd szavazz! (TV2)

A rapper családi nyaralásáról osztott meg egy irtó cuki képet. Marián és Olivér nagyon élvezik a homokos vízpartot. (TV2)

Az Édes Élet sztárja, Kucsera Gábor 2009-ben próbálta ki a színészkedést a Jóban Rosszban című sorozatban, ám akkoriban még egészen más külsővel ejtette rabul a női szíveket. Kattints, és nosztalgiázz! (TV2)

Mitől megy össze a cipőnk? Mitől puhul meg a banán? Ilyen és hasonló kérdések minden gyereket foglalkoztatnak. Sok humorral, vidám zenékkel és rengeteg érdekes információval várunk benneteket, energikus és érdeklődő főhősünk pedig mindent megtesz, hogy a műsor végére ne maradjanak bennetek kérdőjelek!... (TV2)

Kerim és Fatmagül boldogságát újabb érthetetlen, szomorú események zavarják meg. Erdogan még mindig nem tett le arról, hogy bosszút álljon Fatmagülön. Vajon sikerül neki? Kiderül a sorozatból minden hétköznap délután 16:50-kor a TV2-n! (TV2)

Televízió

Egy kidőlt fa miatt nincs földfelszíni digitális sugárzásunk. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Mészáros Lőrinc propagandatévéjének munkatársai azt állították, bizonyítékokat tüntetnek el a Human Operator irodájánál. A rendőrség és a NAV máshogy gondolja. (nyugat.hu)

Újra pörög az asztrokerék! (TV2)

Ajánló -  Eva Longoria főszereplésével: Telenovella. Országos TV premier kedd esténként 23.00 órakor a TV2-n! (TV2)

Ajánló -  Mintha egy filmet látnál? Akkor elő a főszereplőkkel, az elengedhetetlen konfliktusokkal, az izgalmas jelenetekkel és a film végén megszokott csattanóval! Szerencsére van folytatás is! Született szobalányok: országos TV premier kedd este 22.00 órakor a TV2-n! (TV2)

Új TV csatorna indul Galaxy néven! Az indulás napján mutatkozik be egy egyedülálló krimiben a korábbi katona és rendőr nyomozó Jackson Brodie... (TV Magazin)

„Örüljünk a maradékoknak és szeressük a mélyhűtőnket!” – ez lehetne az egyik mottója Jamie Oliver legújabb sorozatának, a hatalmas népszerűségnek... (TV Magazin)

Most megy a TV-ben

14:05Reszkessetek, repülők! (Amerikai kalandfilm még 106 percig)
13:20Doktor House: Teher (Amerikai orvos-sorozat VI. évad 21. rész még 6 percig)
14:05Digby, a tinisárkány: A jó tündér (Animációs filmsorozat 26/8. rész még 1 percig)
13:45Hazajáró (még 6 percig)
13:25Monk - Flúgos nyomozó (Amerikai krimisorozat IV. évad 55. rész még 6 percig)
14:00CSI: A helyszínelők: Halott baba (Amerikai-kanadai krimisorozat VIII. évad 1. rész még 46 percig)
13:50Aranyeső Yuccában (Olasz vígjáték még 81 percig)
13:20Aranyhaj és a nagy gubanc (Amerikai animációs film még 51 percig)
14:00Sznobjektív (ismétlés még 46 percig)
14:00Televíziós vásárlási műsorablak (még 86 percig)
13:00Tenisz (élő premier még 76 percig)
Még több: TV műsor

Következő műsor a TV-ben

16:00Pusztító éden (Amerikai akciófilm 106 perc múlva)
14:20MICHAEL J. FOX FILMEK - Dupla vagy semmi (Amerikai vígjáték 6 perc múlva)
14:15Digby, a tinisárkány: Digby nem sárkány (Animációs filmsorozat 26/9. rész 1 perc múlva)
14:20Magyar Krónika: Nem növekedés - tudatosság (6 perc múlva)
14:20Castle (Amerikai akcióvígjáték-sorozat IV. évad 6. rész 6 perc múlva)
15:00CSI: Miami helyszínelők: Feküdj le! (Amerikai krimisorozat VIII. évad 24. rész 46 perc múlva)
15:35Huncutka (Amerikai vígjáték 81 perc múlva)
15:05A Dassler-fivérek (Német életrajzi film 1. rész 51 perc múlva)
15:00Híradó (46 perc múlva)
15:40Egy kívánság (86 perc múlva)
15:30Rali. Fehérvár-rali, ob-futam (76 perc múlva)
Még több: TV műsor