Könyvjelző és megosztás

TV

Facebook

TV

Augusztus 23-án kiderült, hogy ki az a 12 énekes, akik hétről hétre megcsillanthatják tehetségüket a Sztárban sztár színpadán. Nézd meg az eseményről készült galériát! (TV2)

Az énekes nemrégiben tért vissza Párizsból, ahová szerelmével utazott. Gergő a FEM3 Caféban mutatta meg először kedvesét, sőt a forgatással egybekötött nyaralásról is mesélt. (TV2)

Ajánló - A vadonatúj évadban a szobalányok még dögösebbek, a szituk egyre forróbbak, a titkok pedig további bonyodalmakat okoznak. Született szobalányok - országos tv premier kedd este a TV2-n! (TV2)

A következő adás tartalmából. (TV2)

Újra pörög az asztrokerék! (TV2)

Pénteken Bodrogkeresztúron lép színpadra a Ghymes együttes. A rendezvény bevételét jótékony célra fordítják, és a beszélgetés során az is kiderült, hogy melyik alapítványt támogatják a nyár végi, és szüret előtti fellépéssel. (TV2)

Végre kiderült, hogy ki az a 12 énekes, akik hírességek bőrébe bújnak a Sztárban sztár 5. évadában, ami szeptember 10-től látható minden vasárnap este a TV2-n. Oláh Gergő a Mokkában mesélt arról, hogy mennyire örült a felkérésének, és hogy mit gondol a csapattársairól. Gergő elárulta, hogy szívesen feszegeti... (TV2)

Augusztus 31-én lesz 20 éve, hogy a sokak által szeretett Diana hercegnő meghalt. Micski Mariann protokollszakértő a hercegnőt körülvevő jelenségről beszélt a Mokka adásában. A szívek királynője alapvetően introvertált személyiségnek számított, így az állandó reflektorfényben való szereplés nem volt jó hatással rá... (TV2)

Az üzletember elmondta, hogy máig célja, hogy visszaszerezze az akasztói stadionját. Ha sikerül, 3 napos lakodalmat tervez, noha a menyasszony végleges személye még kérdéses. A hasnyálmirigy-betegségével kapcsolatban elmondta, hogy nagyon nagy baja van az étkezéssel, ha naponta egyszer eszik főtt ételt, az már szerencsés... (TV2)

Időjárás-jelentés, 2017. augusztus 24., csütörtök, ... (TV2)

TURISTAHALÁL - Megolvadt a gleccser, emiatt törte be egy magyar hegymászó koponyáját egy szikla Grúziában. Az Olaszországban meghalt egyetemista pedig a vacsoránál lett rosszul, szakadékba zuhant. - KEGYETLEN - A nyugdíja miatt vertek halálra egy 67 éves férfit Mezőkeresztesen. A két rabló a gyilkosság... (TV2)

A Mokka vendége Dr. Koppány Viktória endokrinológus volt, aki részletesen elmagyarázta, hogy milyen édesítőszereket lehet megkülönböztetni, továbbá arra is kitért, hogy a ˝light˝ üdítők valóban nem hizlalnak… (TV2)

Televízió

Újra pörög az asztrokerék! (TV2)

Nem hagyja abba az informatikatanítást a tatabányai középiskolában Tóásó Előd, aki a Hír TV egyik műsorát vezeti szeptembertől. Azt mondta, több riportalany is felismerte a forgatás alatt, ő a végére kezdte élvezni az egészet. (hvg.hu)

Nem hagyja abba az informatikatanítást a tatabányai középiskolában Tóásó Előd, aki a Hír TV egyik műsorát vezeti szeptembertől. Azt mondta, több riportalany is felismerte a forgatás alatt, ő a végére kezdte élvezni az egészet. (hvg.hu)

Ajánló - Szereplők: Kevin Hart, Josh Gad, Kaley Cuoco, Ken Howard, Affion Crockett  (TV2)

Jay Lumen egyedüli magyarként szerepel mindkét nagy party TV csatornáján és a Szigetről sem nélkülözte a közönség 2017-ben sem!

Read More... (Soundhead RSS)

Míg Murad szultán a felkelők ellen küzd, addig Faryat megtámadják és elveszíti babáját. A hercegnő bosszúra készül, közben Kösem az árulók után nyomoz. A szultána legújabb részét szombaton láthatod 15.50-től a TV2-n! (TV2)

Kár, hogy a minőség elég ergya, így előre csak találgatni lehet, mi igaz az egészből. (PROHARDVER!)

Ajánló - A sors útjai: országos tv premier hétköznap délutánonként 15.45-től a TV2-n!  (TV2)

Új TV csatorna indul Galaxy néven! Az indulás napján mutatkozik be egy egyedülálló krimiben a korábbi katona és rendőr nyomozó Jackson Brodie... (TV Magazin)

Most megy a TV-ben

12:25Portré - Jaksity György (Riportmagazin 401. rész még 18 percig)
12:30Walker, a Texas-i kopó: Középkori bűntettek (Amerikai akciófilm-sorozat VIII. évad 17. rész még 48 percig)
12:45Ma délelőtt (még 3 percig)
12:25Kicsi a bors, de erős: A fahasogató (Német ifjúsági tévéfilmsorozat III. évad még 8 percig)
12:01Híradó - m1 - 12:00 (még 3 percig)
12:00Castle (Amerikai akcióvígjáték-sorozat IV. évad 16. rész még 13 percig)
12:40Medicopter 117 - A légimentők: Gyilkosság a vadászon (Német–osztrák akciófilm-sorozat II. évad 9. rész még 48 percig)
11:50Meseautó (Magyar vígjáték még 68 percig)
12:30Tini: Violetta átváltozása (Spanyol családi film még 83 percig)
12:30Globál (ismétlés még 13 percig)
10:45Labdarúgás (ismétlés még 13 percig)
Még több: TV műsor

Következő műsor a TV-ben

13:05Fókusz (Közszolgálati magazin 18 perc múlva)
13:35Magánnyomozók (Magyar doku-reality sorozat 27. rész 48 perc múlva)
12:50V4 híradó - m1 - 21:25 (3 perc múlva)
12:55Pin kód: Soma módszere (Orosz animációs filmsorozat 51/38. rész 8 perc múlva)
12:50Főzzünk megint egyszerűen: Sajtban nagy (Angol ismeretterjesztő sorozat II. évad 3 perc múlva)
13:00Zűrös viszonyok (Amerikai-angol drámasorozat II. évad 10. rész 13 perc múlva)
13:35Cobra 11 (Német akciófilm-sorozat . évad 7. rész 48 perc múlva)
13:55Az angyalok is esznek babot (Olasz–francia–spanyol akcióvígjáték 68 perc múlva)
14:10A kincses bolygó (Amerikai animációs film 83 perc múlva)
13:00Reggeli járat plusz (Reggeli járat ism) (13 perc múlva)
13:00Labdarúgás (ismétlés 13 perc múlva)
Még több: TV műsor