Könyvjelző és megosztás

TV

Facebook

TV

 Rendező: Marcus Nispel

Szereplők: Jason Momoa, Stephen Lang, Ron Perlman, Rachel Nichols, Rose McGowan (TV2)

DULAKODÁS - Nyilvánosságra került az a hangfelvétel, ami Sallai R. Benedek távozó LMP-s országgyűlési képviselő és párttársa, Hadházy Ákos veszekedését rögzíti. - KRITIKA - Újabb politikai támadást indított az Európai Parlament egyik szakbizottsága Magyarország ellen - mondta a külgazdasági és külügyminiszter... (TV2)

Magyar szemtanú is látta, ahogy egyetlen lövés nélkül leszereli egy kanadai rendőr a torontói támadót. Pont amellett a társaság mellett állt, akik felvették a megdöbbentő eseményeket. A nő exkluzív interjút adott a Tényeknek arról, hogy mit éltek át a támadáskor. Azt mondta, a gyerekeket nem engedik iskolába, annyira félnek most a ... (TV2)

Egyre erősebb az iszlamizáció a nyugat-európai országokban. A belga fővárosban a radikális iszlámot képviselő Iszlám Párt felcserélné a polgári törvényeket és az alkotmányt a radikális iszlám jogrendszerre. Betiltanák például a kaszinókat, a lottózókat és a sportfogadó irodákat, mert ezeket nem engedi meg a vallásuk... (TV2)

Jegyellenőrökre támadtak migránsok - eddig tisztázatlan okok miatt - Brüsszel egyik buszmegállójában. A három ellenőrt minden előzmény nélkül több tucat fiatal ember brutálisan ütlegelte és rugdosta. A szemtanúk szerint pillanatok alatt robbant ki a verekedés. A rendőrségnek még nem sikerült egyetlen gyanúsítottat sem ... (TV2)

Politikai támadás az Európai Parlament költségvetés-ellenőrzési bizottságának magyarországi korrupciós helyzetről szóló véleménye - ezt mondta a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter szerint a magyar gazdaság nem tudott volna jó eredményeket elérni, ha igazak lennének a brüsszeli testület megállapításai... (TV2)

Felkerült az internetre az a hangfelvétel, ami Sallai R. Benedek távozó LMP-s országgyűlési képviselő és Hadházy Ákos, a párt korábbi társelnökének összetűzését rögzíti. A csaknem fél perces felvételen szitkozódás, trágár stílusú kiabálás és dulakodás ... (TV2)

Ajánló - Az Addams Family szeretettel meghív téged és barátaidat egy közös mozizásra hétfőn és kedden 15.55-től a TV2-n! (TV2)

Köböl Anitáéknak nagyon kellettek a pontok, így Anita az átlagon felüli értékeket licitálta. Első körben jól tette, hiszen Peti rekordot döntött lufipukkasztásban, hogy a létrás feladatot is meg tudja-e oldani Peti, az is kiderül... (TV2)

Köböl Anitáék között támadt némi konfliktus, mivel a létrás feladatot Peti kifejezetten nem akarta és nem is tudta megcsinálni. Mádai Viviék is elbukták az öltözős feladatot, így mindkét fiúnak volt mit bizonyítani az utolsó játékban, a párbajban. Hogy melyik férfi nyújtott emberfeletti teljesítményt, kiderül a videóból... (TV2)

Az öltözős játékhoz értelemszerűen előbb le kellett vetkőznie Zolinak. Hogy végül mennyi ruhát sikerült magára aggatnia a feladat során, kiderül a videóból. (TV2)

Televízió

A Riasztás című bűnügyi magazint a Hír TV reggeli programjának egyik műsorvezetője veszi át. (hvg.hu)

Stábunk a XI. Szakma sztár fesztiválon szólította meg a miniszterelnököt. (Hír TV)

A Netflix-re készülő széria írója és egyben produkciós vezetője írt ki Twittere néhány részletet a projekttel kapcsolatban. (GAMEPOD.hu)

Új TV csatorna indul Galaxy néven! Az indulás napján mutatkozik be egy egyedülálló krimiben a korábbi katona és rendőr nyomozó Jackson Brodie... (TV Magazin)

„Örüljünk a maradékoknak és szeressük a mélyhűtőnket!” – ez lehetne az egyik mottója Jamie Oliver legújabb sorozatának, a hatalmas népszerűségnek... (TV Magazin)

Most megy a TV-ben

05:30Jó reggelt, skacok! (még 78 percig)
05:25Álmodj velem! (Mexikói romantikus filmsorozat ismétlés még 23 percig)
05:55Ma reggel (még 3 percig)
05:55Alvin és a mókusok: Alvinból pláne megárt a sok! (Francia animációs filmsorozat II. évad még 8 percig)
05:55Hajnali gondolatok (még 3 percig)
03:45Szívek szállodája (Amerikai filmsorozat V. évad 4. rész még 3 percig)
05:00A Toledo család (Kolumbiai filmsorozat 63. rész még 3 percig)
03:40Paranoia (Amerikai-francia thriller még 3 percig)
04:25Toto és nővérei (még 3 percig)
05:50Reggeli járat - benne óránként Híradó (még 183 percig)
05:10Hazahúzó (még 3 percig)
05:30Autósport. Tempó magazin (ismétlés 3. rész még 3 percig)
Még több: TV műsor

Következő műsor a TV-ben

07:15Reggeli (Élő magazinműsor 78 perc múlva)
06:20MOKKA (Magazinműsor 23 perc múlva)
06:00Híradó (3 perc múlva)
06:05Alvin és a mókusok: Hazugságok lavinája (Francia animációs filmsorozat II. évad 8 perc múlva)
06:00Híradó (3 perc múlva)
06:00Teleshop (3 perc múlva)
06:00Televíziós vásárlás (3 perc múlva)
06:00Televíziós vásárlás (3 perc múlva)
06:00Trumbo (Amerikai életrajzi film 3 perc múlva)
09:00Tantusz (ismétlés 183 perc múlva)
06:00ATV START (3 perc múlva)
06:00Televíziós vásárlás (3 perc múlva)
Még több: TV műsor