Könyvjelző és megosztás

TV

Facebook

TV

Megnyílt a jövő élelmiszerüzlete az Egyesült Államokban. A boltban nincsenek kasszák, így sorban állás sincs. A vásárló csak bemegy, leveszi a terméket a polcról és kisétál. Fizetni a boltban nem kell! Lopni viszont tilos, bár lehetetlen is. ... (TV2)

Egy ember meghalt és legalább 11 síelő megsérült, amikor izzó kövek zuhantak rájuk egy japán sípályán. A szerencsétlenséget egy kedd hajnalban kitört japán tűzhányó okozta. Egy tüzes kőzuhatag egy sífelvonó kabinját is eltalálta, de egy pihenőpavilon is súlyosan ... (TV2)

Január óta csökken a tojás ára Magyarországon. Pár hónappal ezelőtt még 60 forint volt egy közepes darab ára, most pedig üzlettől függően 48 és 50 forint között kínálják. Az árcsökkenés oka az, hogy karácsony után mindig lefelé indulnak az árak és sikerült olcsóbb tojást behozni az országba. ... (TV2)

Kereszténydemokrata politikus kampányába segített be a MÁV egyik vezetője. Rétvári Bence emeletes vonatot ígért a Dunakanyar lakóinak. (Hír TV)

A síkos utakon még mindig sokan használnak sót, pedig egy ügyvéd szerint akár 50 ezer forintos bírságot is kaphat, aki olyan helyen sózza a járdát, ahol a közelben fás növények vannak. Azt, hogy milyen alternatívák vannak a büntetés elkerülésére, máris ... (TV2)

Késsel támadt az eladónőre egy 32 éves férfi egy élelmiszer üzletben Cinkotán. A rablást az ipari kamera rögzítette. A férfi belemarkolt a kasszába és 33 ezer forintot zsákmányolt. Ezután jött az első váratlan fordulat! Egy hónap múlva visszament a tetthelyre, megkereste az eladónőt és feladta magát neki... (TV2)

Bennégett egy idős férfi a gyömrői házában. Az épület hirtelen kapott lángra és a tűz szinte minden szobára átterjedt. A szomszédok szerint a lakás tulajdonosa egyedül élt és beteg volt, valószínűleg ezért nem tudott kimenekülni. Azt, hogy mi okozhatta a tüzet, még nem tudni. A napokban több halálos tűzeset is volt... (TV2)

Le akarta lőni korábbi szerelmét és annak új barátját egy férfi a Borsod megyei Izsófalván. A féltékeny férfi pisztollyal ment elszámoltatni régi barátnőjét és az új barátot, de a fegyver besülhetett, így a pár megúszta a kivégzést. A férfi a balul elsült akció után megígértette a párral, hogy nem szólnak a rendőröknek, de feljelentették... (TV2)

Mesterlövésznek kellett kilőnie egy robbanásveszélyes, hegesztéshez használt palackot Rábapalotán. Egy családi ház melléképülete gyulladt ki, amit műhelynek használtak. Hajdúböszörmény mellett egy csarnok égett le teljesen. A tűzoltók több órán keresztül küzdöttek, mire megfékezték és eloltották a lángokat... (TV2)

Vegyespárosban pedig a legjobb 8 közé jutott Melbourne-ben. (Hír TV)

A spanyol világelső kiesett a legjobb nyolc között. (Hír TV)

Három magyar sör, három bronz érem. Bravúros sikereket ért el egy békésszentandrási sörfőzde egy rangos csehországi versenyen. Magyar sör még soha nem nyert ilyen értékes helyezést Csehországban. A Békés megyei testvérpár italai 50 sörfőzde 200 nedűje közül kerültek a dobogó harmadik ... (TV2)

Televízió

Nincs internet, tv, és telefon hét településen, Szentendrén és a környékén, mert leégett az egyik szolgáltató állomása még tegnap reggel. Az sem kizárt, hogy szándékosan gyújtotta fel valaki, hatalmas lángokkal égett, mindjárt láthatják. A UPC azt mondta a Tényeknek, egy ideiglenes konténerállomást visznek... (TV2)

Ja nem is: bocsi, ez csak a második kedvenc tavalyi autóm volt. Viszont röviden bemutatom, miért nem érdemes forgatásra jönni, főleg annak, aki csak érdeklődne. (Totalcar - 24óra)

Ajánló - Álmodj velem! - országos tv premier hétköznap délutánonként a TV2-n! (TV2)

Megújult arculattal jelentkezik az ismeretterjesztő csatorna, melynek leghangsúlyosabb eleme az új név. Az egyedülálló oktatási csatornán külön műsorsávot kaptak a gyerekeknek szóló ismeretterjesztő tartalmak. A megújulással a csatorna tizedik születésnapját ünnepli. (est.hu | tv | hírek)

Új TV csatorna indul Galaxy néven! Az indulás napján mutatkozik be egy egyedülálló krimiben a korábbi katona és rendőr nyomozó Jackson Brodie... (TV Magazin)

„Örüljünk a maradékoknak és szeressük a mélyhűtőnket!” – ez lehetne az egyik mottója Jamie Oliver legújabb sorozatának, a hatalmas népszerűségnek... (TV Magazin)

Most megy a TV-ben

19:50Barátok közt (Magyar filmsorozat 8745-8746. rész még 7 percig)
19:00A Piramis (Game-show még 12 percig)
19:30Híradó (még 2 percig)
20:15Tuti gimi: Becsapódás (Angol tévéfilmsorozat II. évad 23/19. rész még 37 percig)
19:30Honfoglaló (még 2 percig)
20:00Két pasi - meg egy kicsi (Amerikai vígjátéksorozat II. évad 7. rész még 7 percig)
20:05A mentalista: Vörös bárónő (Amerikai krimisorozat IV. évad 8. rész még 37 percig)
19:00Robbanásveszély (Amerikai akciófilm még 37 percig)
20:00Britannia (1. rész még 52 percig)
20:00Híradó (még 7 percig)
19:15Egyenes Beszéd (még 37 percig)
20:15Kézilabda (élő premier még 127 percig)
Még több: TV műsor

Következő műsor a TV-ben

20:30Éjjel-Nappal Budapest (Magyar filmsorozat 1193. rész 7 perc múlva)
20:35Pénzt vagy éveket! (Vetélkedő 12 perc múlva)
20:25Időjárás-jelentés (2 perc múlva)
21:00Holnap tali (Ifjúsági filmsorozat IV. évad 37 perc múlva)
20:25Önök kérték (2 perc múlva)
20:30Két pasi - meg egy kicsi (Amerikai vígjátéksorozat II. évad 8. rész 7 perc múlva)
21:00Dr. Csont: Az ügyvéd halála (Amerikai krimisorozat X. évad 11. rész 37 perc múlva)
21:00Kolibri-kód (Amerikai-angol akciófilm 37 perc múlva)
21:15A falka (II. évad 1. rész 52 perc múlva)
20:30Egyenesen 2 (7 perc múlva)
21:00Esti Híradó (A nap legfontosabb hírei 37 perc múlva)
22:30Labdarúgás (ismétlés 127 perc múlva)
Még több: TV műsor