Könyvjelző és megosztás

Játék

Facebook

Játék hírek

A Nintendo nemrég mutatta be a kartondobozokra épülő újdonságát, a Labót, ennek kapcsán válogattunk össze a játékipar múltjából érdekes, meghökkentő vagy éppen vicces perifériákat. (GameStar Online Hírek)

Megjelent már ez-az a hónapban, de az igazi nagy durranások március hátralévő napjaira maradtak. (GameStar Online Hírek)

Mind az öt játékon dolgoznak egy kicsit, hogy Windows 10-en is futtathatók legyenek. (GameStar Online Hírek)

Ezen a héten az aranyos, minden korosztálybnak megfelelő játékok dominálnak. (GameStar Online Hírek)

248,93 euróért bukkant fel az óriás oldalán az új processzor, amelynek az alapértelmezett órajele 3,6 GHz. (GameStar Online Hírek)

Húszfős csapatok összeeresztése után most másképp rázza fel az Epic a Fortnite-ot. (GameStar Online Hírek)

A tervek szerint valamikor idén érkezik a zombis játék, de pontos megjelenési dátumot továbbra sem kaptunk. (GAMEPOD.hu)

Egy rajongói projekt keretén belül megújul a híres széria első részének egy kis szelete. (GAMEPOD.hu)

A Bethesda úgy gondolta, az új Quake-ben minden hős saját képességet érdemel, de ezzel nem minden rajongó egyezett ki. (GameStar Online Hírek)

A széria 2. részének felújítása Japánban tavaly december óta érhető el, az angol változatra nyár végéig kell várni. (GAMEPOD.hu)

Megvannak a veszélyei annak, hogy a Pokémon GO-t a szabadban kell játszani. (GameStar Online Hírek)

Még a Yakuza 6 sem jelent meg, de a SEGA már arról beszél, mit kapnak legközelebb az európai és amerikai játékosok. (GameStar Online Hírek)

Ez a klasszikus felfogású japán szerepjáték a maximális nosztalgiafaktoron túl szinte semmilyen egyéb erénnyel nem rendelkezik, de mégis elég pozitívumot vonultat fel ahhoz, hogy a jövőben sokan térdre borulva imádják. (SG.hu Hírmagazin - Játék)

Ha kooperatív darálásra, kemény bossfightokra és jól kinéző pixel artra vágysz, jól jegyezd meg a Blazing Chrome nevet. (GameStar Online Hírek)

A Valve ugyan csendben igyekszik megtizedelni a fasizmust és egyéb szélsőséges nézeteket hirdető csoportokat, de valahogy mégsem látszik, hogy aktívan dolgoznának a probléma megoldásán. (GameStar Online Hírek)

Az első részhez hasonlóan a State of Decay 2-ben is fontos szerepet kap majd a bázisépítés, erről meséltek nemrég egy videóban a készítők. (GameStar Online Hírek)

Ma többen is keserűen tapasztalták, hogy egyes játékok nem képesek csatlakozni a szerverekhez, ezért el sem indulnak. (GameStar Online Hírek)

Egy olasz oldal szerint elkészülhet a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered. (SG.hu Hírmagazin - Játék)

Nem sok választást hagyott nekünk a pocsék időjárás, játékkal próbáljuk elriasztani a tél makacs démonait. (GameStar Online Hírek)

Új karakterosztályok és pályák kaptak helyet a Ubisoft taktikai akciójátékának legújabb frisstíésében. (GameStar Online Hírek)

Playstation

Xbox

Ma többen is keserűen tapasztalták, hogy egyes játékok nem képesek csatlakozni a szerverekhez, ezért el sem indulnak. (GameStar Online Hírek)

Rengetegen játszanak Battlegroundsot az Xbox One-on, ennek örömére pedig egy kis meglepetéssel készült a Microsoft. (GameStar Online Hírek)

Egész pontosan a One S és X verziók, amelyek így variálható frissítési frekvenciát és speciális tone mappingot kapnak. (PROHARDVER!)

Wii

Nintendo

A Toy-Con Garage valószínűleg az egyik legötletesebb és leghasznosabb játék, amit a Nintendo Labón játszhatunk majd. (GameStar Online Hírek)

A vállalat valószínűleg a sebezhető bootromot próbálja fixálni a T214-es lapkával. (PROHARDVER!)