Könyvjelző és megosztás

Játék

Facebook

Játék hírek

A GTA Online világában megjelent egy Red Dead Redemption 2 fegyver melyet azonban nem könnyű megszerezni. (SG.hu Hírmagazin - Játék)

A január végi megjelenése előtt még egy, ezúttal nyílt bétatesztben részt vehetnek a Dragon Ball FighterZ konzolos játékosai. (GameStar Online Hírek)

A Curse of Osiris lett a Destiny 2 első fizetős bővítménye, ami a Merkúr bolygóra kalauzol bennünket. Kár, hogy ebben az útban nem sok örömünk lesz. (GameStar Online Hírek)

A Ubisoft a World in Conflict és az AC IV: Black Flag mellett még egy játékát ingyenessé tette az ünnepekre való tekintettel. (GameStar Online Hírek)

Az ukrán Storymind debütáló alkotásával rögtön a Max Payne - The Bourne Supremacy - Mátrix trió legjobb elemeit próbálja meg egybe gyúrni. (SG.hu Hírmagazin - Játék)

Ezzel minden idők legjobb magyar premierjét produkálta az új Star Wars film. (GameStar Online Hírek)

Holnapután jön a PUBG 1.0-s változata PC-re, és egy sokkal stabilabb, szebb, kidolgozottabb játékot kapunk ezzel, amibe végre érkezik pár alapvető fontosságú funkció is. (GameStar Online Hírek)

Egyelőre csak a két korábban már látott karakter csatáit láthatjuk, de a tervek szerint számos karakter visszatér majd. (GAMEPOD.hu)

Vagy legalábbis nem most. Az App Store ellenőrzőrendszerén átjutott egy app, ami a Cuphead mobilos változatának mutatja magát, de nagy valószínűséggel kamu. (GameStar Online Hírek)

David Anfossi, az Eidos Montréal vezetője egy kicsit kibontotta, mire gondolt, amikor azt mondta, a csapat az online élményekre fókuszál. (GameStar Online Hírek)

1987-ben pont ezen a napon jelent meg a legendás videojáték széria legelső része Japánban Nintendo Famicomra, azaz NES-re. (GAMEPOD.hu)

Nagyon úgy tűnik, hogy az Atlus még az idén bejelenti a Catherine folytatását. (SG.hu Hírmagazin - Játék)

Videojátékok és hardveres kiegészítők mellett immár néhány menő társasjátékra is lecsaphatsz, ha előfizetsz a GameStar magazinra! (GameStar Online Hírek)

Ethan Hawke Liam Neeson és Keanu Reeves nyomdokain. Kár, hogy nem megy neki. (GameStar Online Hírek)

Az Extinction fejlesztői meséltek egy kicsit készülő játékukról, a videóból pedig kiderül, hogy az agyatlan csapkodással nem jutunk majd messzire. (GameStar Online Hírek)

A játék PC-s korai kiadása már elérhető Steamen, a konzolos változatok csak valamikor jövőre jelennek meg. (GAMEPOD.hu)

Nem kevés idő és energia kellett a Star Wars: Az utolsó Jediket megidéző kontrollerhez, de a végeredményt látva azt mondjuk, hogy megérte. (GameStar Online Hírek)

Január végén jelenik meg az árkád gépekről PS4 konzolokra költöző játék, amelyben számos ismert karakter feltűnik majd. (GAMEPOD.hu)

Bár nem kifejezetten impozánsak, teljesítményben és megbízhatóságban nincs párja a Noctua hűtőinek. (GameStar Online Hírek)

Befutott a Code Vein legújabb előzetese, amiből nemcsak a központi karaktereket, hanem a harcot is megismerhetjük. (GameStar Online Hírek)

A koncepció valamiért nem tetszett a SEGA vezetőségének, így sajnos nem lesz semmi az új részből egyelőre. (GAMEPOD.hu)

A Valve a jelek szerint már jó ideje készül rá, hogy konkuráljon a PUBG-vel, és ha minden jól megy, már a bejelentés sincs nagyon messze. (GameStar Online Hírek)

Luffy és társai visszatérnek, hogy egy nyílt világú akciójátékban tegyenek rendet az ellenfeleik között. (GAMEPOD.hu)

Playstation

Nem kevés idő és energia kellett a Star Wars: Az utolsó Jediket megidéző kontrollerhez, de a végeredményt látva azt mondjuk, hogy megérte. (GameStar Online Hírek)

A zombis akciójátékhoz a minapi bejelentés után két újabb videót kaptunk, érdemes lehet megnézni őket. (GAMEPOD.hu)

Xbox

A PC-s világ egyik legsikeresebb online játéka már az Xbox One-on is sikernek mondható, a Microsoft pedig egy izgalmas bejelentést is tett ezzel kapcsolatban. (GameStar Online Hírek)

Az Xbox One X Enhanced címkével ellátott videojátékok mutatják meg, mire is képes valójában a világ legerősebb konzolja. (GameStar Online Hírek)

Az alapjátékot és az Immortal Throne márciusban jön a Sony és a Microsoft gépeire, a Nintendo konzoljára valamikor a jövő év folyamán lesz kapható program. (GAMEPOD.hu)

A Game Previews program keretén belül elérhető játék igen komoly technikai gondokkal küzd sima gépen és Xbox One X-en is. (GAMEPOD.hu)

Akik korábban jelentkeztek tesztelőknek, azok nézzék meg a leveleiket, elkezdték kiküldeni ugyanis a letöltőkódokat. (GAMEPOD.hu)

Wii

Nintendo

Ha valaki a hordozható konzolon szeretne játszani a kooperatív harcokra kihegyezett programmal, annak egészen február végéig kell várnia a premierre. (GAMEPOD.hu)

Részleteket egyelőre nem kaptunk, mindössze Brian Fargo osztott meg egy előzetes képet Twitteren a készülő új verzióról. (GAMEPOD.hu)

Megvan a japán cég éves célkitűzése, és még van két és fél hét az évből. (PROHARDVER!)