Könyvjelző és megosztás

Játék

Facebook

Játék hírek

Néhány napja volt egy Kingdom Hearts III sajtótájékoztató, ahol a média képviselői kipróbálhatták a játékot, és videókat is felvettek róla. (GameStar Online Hírek)

Befutott egy nagy rakás kép a Sony zombis akciójáról. A mostani 4K-s képeket a PS4 Pro változatból kaptuk. (GameStar Online Hírek)

A kampány mellett a Season Pass-t is elhagyja a Call of Duty: Black Ops IIII. (SG.hu Hírmagazin - Játék)

Méghozzá egy igazi klasszikus gonosz. (GameStar Online Hírek)

Ha június 2-án sétálgattok majd a PlayIT showfloorján, előfordulhat, hogy egy nagy kombájn állja utatokat. Nyugi, szándékosan van ott. (GameStar Online Hírek)

Egyre fokozódó hangulat, egyszerre dobbanó Star Wars szívek, sör minden mennyiségben és a legdurvább klímát is megizzasztó kérdések: nézzétek meg a galériánkban, hogyan zajlott le a legelső kvízünk egy messzi-messzi galaxisban. (GameStar Online Hírek)

Megérkezett az Xbox One szoftverének legújabb frissítése, ami a nagyobb képfrissítési gyakoriság mellett Discord-támogatást és sok más apróságot hozott. (GameStar Online Hírek)

Újabb izgalmas részletekkel jelentkeznek a Vampyr fejlesztői a játékkal kapcsolatban. (SG.hu Hírmagazin - Játék)

Már csak két nap van hátra a legújabb Battlefield hivatalos bejelentéséig, addig viszont rágódhatunk egy rövid klipen. (GameStar Online Hírek)

Az Activision jó szokása, hogy a friss CoD bejelentést megfejeli egy nagy verbális tánccal a szezonbérlet tartalmai kapcsán. Ez most elmaradt és egyre több jel utal arra, hogy nem véletlenül. (GameStar Online Hírek)

Ha pusztán a számokat nézzük, akkor elképesztő nézettséget produkált az MSI nagy döntője. (GameStar Online Hírek)

Alig hisszük el, hogy már 2013. nyara óta pörgetjük a lapokat. Hogy vette el a Blizzard az életünket? Elmeséljük. (GameStar Online Hírek)

A Bard's Tale folytatása előtt még megkapjuk a klasszikus trilógiát is, feljavított változatban. (SG.hu Hírmagazin - Játék)

Évekkel ezelőtt egészen más tervei voltak a Valve-nek. (GameStar Online Hírek)

A drivereket ezentúl nem DVD-n, hanem pendrive-on mellékeli az alaplapjaihoz az EVGA. (GameStar Online Hírek)

A Rainbow Six egyik támogató karaktere végre levette a maszkot, így ami alatt a jelek szerint mindvégig egy kifejezetten barátságos arc lapult. (GameStar Online Hírek)

Az Operation Para Bellum jövő hónap elején érkezik, a PC-s teszt szervereken azonban már május 22-től elérhetők lesznek az újdonságok. (GAMEPOD.hu)

A körökre osztott stratégiai játék sorozat legújabb része ezúttal nem egy fantasy program lesz, hanem egy scifi. (GAMEPOD.hu)

Eddig trükközni kellett ahhoz, ha valaki ki akarta zárni a többi játékost a Dark Souls 2-ből, de ez a mod most megkönnyíti a játékosok dolgát. (GameStar Online Hírek)

Első hetében 310 millió dolláros bevételt termelt a Far Cry 5. (SG.hu Hírmagazin - Játék)

Az elkövetkező napok leginkább várt megjelenése a Detroit: Become Human és a Dark Souls Remastered lesznek. (GAMEPOD.hu)

Playstation

A dobozos címek eltűnnek, a digitálisak maradnak. (Index - Tech)

A dobozos címek eltűnnek, a digitálisak maradnak. (Index - Tech)

Az elmúlt két évben eufóriában ültük végig az E3-as PlayStation előadásokat, idén viszont lehet, hogy egy kicsit visszavesz a kiadó. De csak egy kicsit. (GameStar Online Hírek)

A hónap végére bejelentett londoni eseményen a legnépszerűbb PlayStation címek zenéi csendülnek fel. (GameStar Online Hírek)

Xbox

Megérkezett az Xbox One szoftverének legújabb frissítése, ami a nagyobb képfrissítési gyakoriság mellett Discord-támogatást és sok más apróságot hozott. (GameStar Online Hírek)

Az Adaptive Controller kényelmesebbé és megközelíthetőbbé teszi a konzolozást. (Index - Tech)

Az Adaptive Controller kényelmesebbé és megközelíthetőbbé teszi a konzolozást. (Index - Tech)

Az új kiadással együtt érkezik a Next update is, amely elhozza végre nekünk a multiplayer módot is. (GAMEPOD.hu)

Wii

Nintendo

Váratlan platformon tűnik föl a Capcom játéka, ráadásul formabontó kiadásban. (Index - Tech)