Könyvjelző és megosztás

Játék

Facebook

Játék hírek

A nagysikerű animációs sorozatot hamarosan magyar szinkronnal is élvezhetjük. (GameStar Online Hírek)

Ha szeretnénk, akár két játékossal is belekezdhetünk a Super Mario Odyssey kalandjaiba, erről a módról adott ki nemrég egy videót a Nintendo. (GameStar Online Hírek)

A Valve még tavaly ígérte meg, hogy új fegyvereket készítenek a Team Fortress 2 langszórós karakterének, ezt pedig hosszú várakozás után, a Jungle Inferno frissítésben teljesítették is. (GameStar Online Hírek)

A Past Cure egy logikai, lopakodós és horrorisztikus játékelemekkel megspékelt pszichológiai thriller. És mint ilyen, igazán megosztó kis élményt nyújt majd a megjelenés után. (SG.hu Hírmagazin - Játék)

A Doom kiadója megerősítette, hogy ugyan a látványvilág részletességéből vissza kellett venniük Nintendo Switchen, a teljesítmény egyenletességével ennek köszönhetően nem lesz baj. (GameStar Online Hírek)

Animált sorozatként is szívesen megnéznénk az AMC sikersorozatát, főleg ha a Madhouse stúdiója készíti. (GameStar Online Hírek)

Legutóbb 2010-ben kalandozhattunk a digitális világban, azóta a Disney nem nagyon nyúlt hozzá az univerzumhoz. Jared Letót érdekli a folytatás, de vajon el is készülhet ez a film? (GameStar Online Hírek)

A túlélőjáték vázára egy nagyobb léptékű szerepjátékot is felhúznak a készítők, ez lesz a Life is Feudal: MMO, amit novemberben mindenki kipróbálhat egy nyílt béta keretin belül. (GameStar Online Hírek)

A Star Wars: Az utolsó Jedik legutóbbi trailerében látott porgoknak sok rajongója akad, de legalább ennyien utálják már most őket. Egy művész lerajzolta, hogyan érhetnek elég csúfos véget a a kis szőrös jószágok. (GameStar Online Hírek)

A trailerek alapján úgy tűnik, hogy Az Igazság Ligája lesz az eddigi legnagyobb szabású DC film, de a híresztelések szerint még így is ez lesz a legrövidebb. (GameStar Online Hírek)

Az Absolver a legkomplexebb verekedős játék akart lenni, és ezt kétségtelenül sikerült is teljesítenie, mégsem lehetünk maradéktalanul elégedettek. (GameStar Online Hírek)

A Crystal Dynamics saját Twitter oldalán számos kép jelent meg a Legacy of Kain franchise kapcsán. Talán készül az új fejezet készül? (SG.hu Hírmagazin - Játék)

Aki nem szeretne nagyobb spoilerekbe belefutni, az mostantól óvatosan olvasgassa a nagyobb hazai és külföldi fórumokat! (GAMEPOD.hu)

Ha nem tetszik a külső nézet, akkor egy trükk segítségével közelebb is kerülhetsz a szörnyekhez. (GameStar Online Hírek)

A híres anime/manga szériából készülő játék valamikor 2018-ban lesz kapható a Sony konzoljára. (GAMEPOD.hu)

Raisy-t fiatal kora ellenére a világ egyik legjobbjának tartják, amit most bizonyított is a denveri versenyen. (GameStar Online Hírek)

Kiszivárgott az első játékok listája, amelyek között a Star Wars: Knights of the Old Republic is szerepel. (GAMEPOD.hu)

Október 26-án végül hivatalosan is bemutatkozik az NVIDIA új videokártyája. (GameStar Online Hírek)

A tervek szerint még idén játszhatóak lesznek Xbox One-on az első eredeti Xboxos játékok, a Microsoft pedig el is kezdett felkészülni a rajtra. (GameStar Online Hírek)

A többjátékos módra kihegyezett lövöldékhez híven a sztori most is csak az íze kedvéért lesz ott. (GameStar Online Hírek)

Playstation

A híres anime/manga szériából készülő játék valamikor 2018-ban lesz kapható a Sony konzoljára. (GAMEPOD.hu)

Videón mutatjuk meg nektek, mit kínál ebben a hónapban a PlayStation Plus a PS4-es játékosoknak. (GameStar Online Hírek)

Ez volt minden idők legdrágább Gran Turismo Sport játékcsomagja. ([origo] Techbázis)

Xbox

Kiszivárgott az első játékok listája, amelyek között a Star Wars: Knights of the Old Republic is szerepel. (GAMEPOD.hu)

A tervek szerint még idén játszhatóak lesznek Xbox One-on az első eredeti Xboxos játékok, a Microsoft pedig el is kezdett felkészülni a rajtra. (GameStar Online Hírek)

Twitteren kering egy kép, ami állítólag az első olyan játékokat mutatja, melyek az eredeti Xboxra jelentek meg, de hamarosan Xbox One-on is élvezhetjük őket. Szerepel köztük egy Prince of Persia is. (GameStar Online Hírek)

A PS4-es játékosok egy ideje már megkapták a pontosabb konzolos célzás élményét a Horitól, az ezt biztosító perifériának pedig hamarosan megjelenik az Xbox One-os változata is. (GameStar Online Hírek)

Wii

Nintendo

A 4.0.0-s firmware elhozza a játékmenet rögzítését. Sajnos csak korlátozott időtartammal, pár játék erejéig. (PROHARDVER!)

A Motive Studios producere nem zárkózott el a switches Battlefront II gondolatától. (GameStar Online Hírek)

A Nintendo Switch operációs rendszere egyelőre meglehetősen egyszerűcske, de szép lassan azért bővül. A legutóbbi frissítéssel már klipeket is lementhetünk néhány játékból. (GameStar Online Hírek)