Könyvjelző és megosztás

Játék

Facebook

Játék hírek

A hamarosan érkező Blu-Ray kiadás számos extra jelenetet is tartalmaz majd, amelyekből többek közt az is kiderül, életben maradt-e Caliban a robbanás után. (GameStar Online Hírek)

A Konaminál készült P.T által inspirált játék a tervek szerint valamikor idén jelenik meg. (GAMEPOD.hu)

Egyre több játékos harap rá a Steam aktuális slágerjátékára. A PlayerUnknown’s Battlegroundsból alig két hét alatt 1 millió fogyott, így a Battle Royal stílusú lövölde már 4 millió eladott kópiánál jár. És hol van még a vége? (Gamekapocs friss hírek)

Korábban nyárra tervezték kiadni a fejlesztők a hiányzó fejezetet, azonban végül változtattak a terven. (GAMEPOD.hu)

A Polyphoni Digital csapata éppen a Gran Turismo VR támogatásán dolgozik, de nem igazán vannak elájulva attól, amire a jelenlegi hardverek képesek. (GameStar Online Hírek)

Az E3-on viszonylag csendben meglapult az Piranha Bytes új nyitott világú szerepjátéka. A fantasy és a sci-fi elemeket vegyítő ELEX készítői most pótolták a hiányosságot: 13 percig mozog a Gothic és a Risen utódja. (Gamekapocs friss hírek)

Elsőként PlayStation 4-re lesz elérhető csak az önálló kiadás, később érkezik a PC-s és az Xbox One verzió. (GAMEPOD.hu)

Teljesen lenyűgözött minket ez a Warhammer 40k témájú cosplay, aminek ráadásul egy magyar hölgy az elkövetője. (GameStar Online Hírek)

Az egyik gyártó képviselője szerint igen magas lesz a kártya fogyasztása, de már dolgoznak az RX Vegán. (GameStar Online Hírek)

A Blue Entropy Studios a héten leleplezte legújabb kalandjátékát, amit az Unreal Engine 4 hajt - elég meggyőzően. A Reaching for Petals szerelemről, veszteségről és ambícióról mesél, igazán költői utazásban lehet részünk. (Gamekapocs friss hírek)

Az elmúlt hónapok legnépszerűbb játékának sikerét sokan szeretnék meglovagolni, és mint tudjuk, a sikerhez vezető út nem feltétlen egyedi ötletekkel van kikövezve. (GameStar Online Hírek)

Végre hivatalossá vált, amit már amúgy is sejtettünk: önálló formában is megjelenik a Modern Warfare Remastered - már nem kell hozzá az Infinite Warfare különleges kiadása. Első körben PS4-re jön a CoD 4 felújított változata. (Gamekapocs friss hírek)

A Bohemia egyik kisebb projektjéből kompetitív FPS-sé nőtte ki magát az Argo, amit most bárki ingyen letölthet. (GameStar Online Hírek)

Folytatódik a DRAM- és a NAND-chipek hiánya, drága móka lenne új RAM-ot, SSD-t vagy videokártyát vásárolni most a PC-be. (GameStar Online Hírek)

A stúdió vezetősége összeült a kiadóval, és sikerült rávenniük az anyavállalatot, hogy ne ugorjanak neki baltával és ügyvédekkel mindenkinek, aki belenyúlt a GTA V forráskódjába. (GameStar Online Hírek)

Néhány hete hatalmas hullámokat vert, amikor egy hackercsoport a Netflix sikersorozatának új évadát egy az egyben felpakolta a torrentoldalakra. Végre sikerült kinyomozni, hogyan csinálták. (GameStar Online Hírek)

A Ubisoft megmutatta a Beyond Good & Evil 2 játékmenetét. (SG.hu Hírmagazin - Játék)

A CI Games minden körülmény ellenére töretlenül menetel, de a minőség csak nagyon kis léptekben javul. (GameStar Online Hírek)

A készülő Han Solo film rendezőváltását az új direktor sem hagyta szó nélkül, Ron Howard néhány kifejezetten optimista Twitter-üzenetben írt a projektről. (GameStar Online Hírek)

Playstation

Az eredetileg PC-re, majd később Xbox One-ra megjelent játék augusztusban a Sony asztali konzolján is játszható lesz. (GAMEPOD.hu)

Egy modder fogta magát és átportolta a Half-Life 2 PlayStation 2-es kiadását PC-re, hogy az abban látott HD grafikai elemeket számítógépen is élvezhessük. (GameStar Online Hírek)

A PC-s és Xbox One-os megjelenés után most már a PlayStation 4-tulajdonosoknak se kell majd aggódniuk, a Paradox Interactive és a Colossal Order ugyanis megerősítette, hogy augusztusban érkezik a Cities: Skylines. (Gamekapocs friss hírek)

Nem mondanánk, hogy gyenge volt a PlayStation Plus júniusi ingyenes felhozatala olyan játékokkal, mint a Life is Strange, azonban a Sony most egy verdákra építő ingyenes MMO-hoz is kínál extra tartalmat a hűséges előfizetőknek. (GameStar Online Hírek)

Xbox

Cliff Bleszinski igyekezett magyarázattal szolgálni azoknak a játékosoknak, akik értetlenül állnak a tény előtt, hogy PC-re és PlayStation 4-re jön a LawBreakers, de Xbox One-ra nem. (GameStar Online Hírek)

A motokrossz játék ezúttal konzolos kiadásban jutott el hozzánk, és bár a műfaj továbbra is hiánypótló, a megoldások még mindig kezdetlegesnek tűnnek. (GAMEPOD.hu)

Cliff Bleszinski új arénashootere a PC Gaming Shown kapott szerepet, ahol bejelentették az augusztusi megjelenési dátumot. A játék Xbox One-ra (egyelőre) nem készül el, CliffyB pedig azt is elárulta miért. (Gamekapocs friss hírek)

Sokkal jobb lett, mint elődje, és talán csak akkor nem jelent remek választást, ha esportra kitalált, ultraprofi verekedős játékot keresel. (GAMEPOD.hu)

A fejlesztők bejelentették, hogy mindkét játékukhoz érkezik majd natív 4K/60FPS frissítés. (GAMEPOD.hu)

Wii

Nintendo

Mazur, HP, Kaci és Csirke összegyűltek, hogy alaposan kitárgyalják a Microsoft, a Sony és a Nintendo E3-as felhozatalát. (GameStar Online Hírek)