Könyvjelző és megosztás

Facebook

Internet hírek

Internet Top 10

Így érnék el a britek a fenyegető vagy terrorcselekményre buzdító tartalmak eltávolítását a közösségi portálokról. (SG.hu Hírmagazin - IT/Tech)

A közösségi média használatának tekintetében a magyar lakosság az első helyen áll az Európai Unióban és messze az uniós átlag felett olvas az interneten híreket, illetve bonyolít videóhívásokat,... (Portfolio.hu)

A közösségi média használatának tekintetében a magyar lakosság az első helyen áll az Európai Unióban és messze az uniós átlag felett olvas az interneten híreket, illetve bonyolít videóhívásokat,... (Portfolio.hu)

Pár napja két névtől hangos az internet: Yanny és Laurel. Egy furcsa hangfelvételen egyetlen szó hangzik el, és az emberek fele az első, a többiek a második szót hallják. Ti melyikre szavaztok? És persze annak is utánanéztünk, mi az igazság. (GameStar Online Hírek)

A bitcoin elterjedéséhez ugyanakkor szükség van még törvényi változtatásokra és szakmai fejlesztésekre. (SG.hu Hírmagazin - IT/Tech)

A közösségi portál először hozott nyilvánosságra konkrét számokat a törölt profilokkal és tartalmakkal kapcsolatban. (SG.hu Hírmagazin - IT/Tech)

Általános érvényű tanácsokat ad az Ifjúsági portálja. ([origo] Techbázis)

Van, amit lehet automatizálni, van, amit nem. És van, aminek eltávolításához szándékra is szükség van. (IT café)

Az adatvédelmi botrányok miatt folyamatos a felhasználói adatokat elérő külső alkalmazások ellenőrzése, de úgy tűnik, csak sodródnak az árral. (Index - Tech)

Jelen pillanatban azt vizsgálják, hogy az alkalmazások készítői mit is csináltak a megszerzett nagy mennyiségű adattal. (IT café)

A portálon belüli fizetési szolgáltatásokra használná. ([origo] Techbázis)

Egy New York-i középiskolai lány focicsapatról szóló Facebook-sorozat executive producere lesz a világsztár futballista, Cristiano Ronaldo - értesült a The Hollywood Reporter. (est.hu | tv | hírek)

Futótűzként terjed, hogy a Facebook fiókod biztonságát ellenőrizheted ezzel a három betűvel. Pont fordítva lenne, ha igaz lenne! De szerencsére nem az. A három betű egész mást jelent, nem pedig a biztánságos bejelentkezést (Harmonet életmód)