Könyvjelző és megosztás

Videokereső

Facebook

Film

A Star Wars árnyékában a nézőknek nem kellett a Ferdinánd. (SG.hu Hírmagazin - Film)

Ha az ember éppen kifogyott az akciófilmekből és szeretné tovább gyűrni a műfajt, akkor a Stratton megfelelő választás lehet számára. (SG.hu Hírmagazin - Film)

Tartalom: A 45 éves özvegyember, Erwan véletlenül megtudja, hogy a férfi, aki felnevelte nem vér szerinti apja. Úgy dönt, felkeresi igazi apját, és meg is találja a hetvenes, jókedvű Joseph személyében, akinek annak idején futó kalandja volt anyjával. Erwant nemcsak ő bűvöli el, hanem a hirtelen felbukkanó,... (Filmtrailer)

Nem csupán látta, de szerepelt is a filmben Leia hercegnő ölebe. ([origo] Filmklub)

Will Smith lesz a producere az NBA-sztár életrajzi filmjének. ([origo] Filmklub)

Tartalom: A legnagyobb showman egy eredeti és merész új musical, amely a showbiznisz születését mutatja be, s valóra vált álmokkal ejt ámulatba. A P.T. Barnum féktelen képzelőereje inspirálta film egy látnok történetét meséli el, akinek semmije sem volt, de az egész világot meghódította lenyűgöző, szemkápráztató produkciójával... (Filmtrailer)

Majdnem 300 ezren látták eddig a legújabb Csillagok háborúját. ([origo] Filmklub)

Rian Johnson új filmje a többségnek bejött. (SG.hu Hírmagazin - Film)

Tartalom: Egyetlen festő személyét sem övezte annyi legenda, mint Vincent van Goghét. A rá ragasztott, rendkívül változatos címkék – mártír, élvhajhász szatír, őrült, zseni és semmirekellő csavargó – mögötti igazi Vincentet, bár elhomályosítják a mítoszok és az idő, a leveleiből ismerhetjük meg... (Filmtrailer)

Tartalom: Oscar és Simon karácsonyi ünneplésre készül. Hangulatosan feldíszített új házukba mindkettejük családját meghívják. Ma ismerkednek meg egymással a szülők, akik a testvérekkel, a nagymamával és egyéb családtagokkal együtt izgatottan várják az első közös gyertyagyújtást. Azonban a családban nem... (Filmtrailer)

Kijött az Expedíció új, hosszabb, ijesztőbb előzetese. ([origo] Filmklub)

Azért nem gondoltuk volna, hogy ekkorát tarol Az utolsó jedik. (SG.hu Hírmagazin - Film)

Itt van 2017 tíz legnépszerűbb filmje a netes keresések alapján. ([origo] Filmklub)

Daisy Ridley még sosem látott ilyen hangszert, de úgy tűnik, őstehetség. ([origo] Filmklub)

Spielberg is belefolyik az RPO folytatásának munkálataiba. (SG.hu Hírmagazin - Film)

Az új Star Wars csak egy másik Star Wars-szal szemben maradt alul Amerikában. (est.hu | film | hírek)

Közeleg a Sense8 búcsúja. (SG.hu Hírmagazin - Film)

Úgy tűnik, jövőre nem kapunk Trónok harcát. (SG.hu Hírmagazin - Film)

Az Every Day érdekes koncepciót hoz el a mozikba. (SG.hu Hírmagazin - Film)

Hollywood ráérzett a feldolgozások mikéntjére. (SG.hu Hírmagazin - Film)

A jómódú HENTES kiskirályként él az első világháború utáni Magyarországon. Egy nap régi üzlettársa, a kegyvesztett FÉLSZEMŰ csendőrtiszt egy nővel menekül a falujába. Az idegen asszony jelenléte feltüzeli a mészárszék életunt tulajdonosát, aki munkát ad mindkettőjüknek. Amikor a nőről kiderül, hogy Pesten... (Filmtrailer)

Az ötvenes években egy szélhámos érkezik egy bájos kis francia hegyi faluba, ahol orvosnak adja ki magát. Doktor Knock (Omar Sy) karizmatikus és megnyerő férfi, ezért gyorsan nagy népszerűségre tesz szert, s meggyógyít mindenkit, legyen az illető beteg, vagy egészséges. (Filmtrailer)

Travist (Ethan Hawke), az ex-bérgyilkost, volt társa újra belerángatja egy melóba, ahol egy szuperkémet kellene likvidálnia, aki történetesen egy anya. A férfi megpróbál eltérni a bevett protokolltól, amiért nagyon drágán megfizet. 24 órája van mindent rendbe hozni és bosszút állni. (Filmtrailer)

Elég nagyot kaszál a Star Wars: Az utolsó jedik. (SG.hu Hírmagazin - Film)

A héten elkezdődött Star wars: Az utolsó Jedik vetítése, és ahogy az várni is lehetett, szépen lesöpri az idei összes konkurenciát. A csütörtöki éjszakai 45 milliós USA bevételt egy nyitónapi 104,8 millió-val megfejelve a film nagyon úgy néz ki, hogy túl fog jutni a becsült 215 millión, amivel minden idők 2... (Filmtrailer)

Filmelőzetes

Az utolsó csók filmelőzetes
Kígyók a fedélzeten filmelőzetes
Doktor Szöszik filmelőzetes
Benjamin Button különös élete filmelőzetes
Kegyenc fegyenc filmelőzetes
A Fantasztikus négyes és az Ezüst Utazó filmelőzetes
Pán Péter filmelőzetes
Vissza a jövőbe 1. filmelőzetes
Még több: Filmelőzetes