Könyvjelző és megosztás

Tenisz video

Lottószámok

2018. 10. hét
12, 60, 67, 70, 85
2018. 10. hét
1, 6, 18, 28, 32, 40
2018. 11. hét
8, 19, 20, 21, 24, 30, 33
2, 3, 21, 23, 24, 25, 27
Még több: Lottó

Facebook

Tenisz hírek

Usain Boltot és Serena Williamset választotta az év legjobb férfi, illetve női sportolójává a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS). (SamsungSport.hu)

A férfi teniszezők világranglistájának nyolcadik helyén álló japán Nisikori Kej jövőre szeretne ismét a legjobb öt közé kerülni, és megnyerné valamelyik Grand Slam-tornát. (SamsungSport.hu)

A francia Richard Gasquet hátsérülés miatt kihagyja a január 18-án kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokságot. (SamsungSport.hu)

Sérülés miatt nem január első hetében, hanem később kezdődik el férfi tenisz-világranglistán kilencedik Richard Gasquet szezonja. (SamsungSport.hu)

A Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) a világranglistát egyformán vezető amerikai Serena Williamst, illetve a szerb Novak Djokovicot választotta az év legjobb játékosának. (SamsungSport.hu)

Óvatos célokat fogalmazott meg 2016-ra Gálfi Dalma, aki első magyarként élen zárta az évet a junior teniszezők világranglistáján. (SamsungSport.hu)

Gyermekének születése után Amelie Mauresmo visszatért a férfi tenisz világranglistán második Andy Murray edzői stábjába, ahonnan távozott a svéd Jonas Björkman. (SamsungSport.hu)

Az amerikai Sports Illustrated magazin hétfőn nyilvánosságra hozta, hogy a női teniszezők világranglistáját vezető Serena Williamset választották a 2015-ös év sportemberévé. (SamsungSport.hu)

Gálfi Dalma első magyarként elsőként zárja az évet a junior teniszezők világranglistáján. (SamsungSport.hu)

A svájci Roger Federer szívesen indul vegyespárosban honfitársával, Martina Hingisszel a jövő évi riói olimpia teniszversenyében. (SamsungSport.hu)

Távozik a volt világelső Stefan Edberg a 17-szeres Grand Slam-bajnok Roger Federer edzői stábjából, a svéd klasszis teniszező helyét a horvát Ivan Ljubicic veszi át. (SamsungSport.hu)

Babos Tímea belépett a szorító kötelei közé: Havas Henrik látta vendégül a SportKlub műsorában a világranglista 70. helyét elfoglaló teniszezőt. A sportoló elárulta, napi szinten jár pszichológushoz, többek között azért, hogy elfeledje 5-6 év „nincstelenségét”. (SamsungSport.hu)

A brit válogatottat Davis Kupa-győzelemre vezető Andy Murray bevallotta, hogy vasárnapi mérkőzése előtt megnézte az éjfél után véget ért nehézsúlyú ökölvívó világbajnoki címmérkőzést. (SamsungSport.hu)

A britek nyerték a tenisz Davis Kupa genti döntőjét: a vasárnapi első egyesben Andy Murray legyőzte David Goffint, így a vendégek behozhatatlan előnyre tettek szert a házigazda belgákkal szemben. (SamsungSport.hu)

A Murray fivérek, Andy és Jamie négy játszmában megnyerték a szombati párost Belgiumban a tenisz Davis Kupa genti döntőjében, így a 2-1-re vezető britek már csak egy győzelemre vannak a végső sikertől. (SamsungSport.hu)

A brit Andy Murray három játszmában megnyerte a belga Ruben Bemelmans elleni mérkőzését a tenisz Davis Kupa döntőjében, Gentben. (SamsungSport.hu)

Történelmi sikerre készül a házigazda belga és a brit válogatott is a tenisz Davis Kupa 104. döntőjében, amelyre péntektől vasárnapig kerül sor Gentben. (SamsungSport.hu)

Most megy a TV-ben

16:15Síugrás (élő még 15 percig)
17:30Labdarúgás (élő még 115 percig)
16:00Labdarúgás (élő premier még 25 percig)
17:30Labdarúgás (élő premier még 85 percig)
17:55Rodeó bajnokok (24. rész még 45 percig)
Még több: TV műsor

Következő műsor a TV-ben

18:20Biatlon (ismétlés 15 perc múlva)
20:00Labdarúgás (115 perc múlva)
18:30Labdarúgás (élő premier 25 perc múlva)
19:30Kezeket fel! a Sport TV kézimagazinja (ismétlés 85 perc múlva)
18:50Rodeó bajnokok (25. rész 45 perc múlva)
Még több: TV műsor

Tenisz fényképalbum