Könyvjelző és megosztás

Póker video

Lottószámok

2018. 16. hét
4, 14, 27, 63, 65
2018. 16. hét
2, 5, 15, 27, 31, 41
2018. 16. hét
4, 9, 10, 14, 24, 27, 35
1, 3, 17, 18, 23, 27, 32
Még több: Lottó

Facebook

Póker hírek

A hetedik mérkőzését is elveszítette a Buffalo Sabres az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján, így eddig továbbra is nyeretlen a 2013/2014-es szezonban. (sporthirado.hu)

Az ebben a számban kétszeres olimpiai bajnok, tavaly, Londonban ezüstérmes Kovács Katalin, Douchev-Janics Natasa duó nagy csatában kikapott pénteken délelőtt a Szabó Gabriella, Zur-Fazekas Krisztina kettőstől a kajakpárosok 500 méteres küzdelmében a Szegeden zajló második válogatóversenyen, így e két... (sporthirado.hu)

Ötödször adták át csütörtökön a Junior Prima Díjakat sport kategóriában. Idén is tíz eredményes fiatal versenyző részesült elismerésben, ők kimagasló teljesítményükért fejenként 7000 eurót kaptak. (sporthirado.hu)

Erdős Viktor nyerte a 61. férfi sakk országos bajnokságot, miután a csütörtöki, utolsó fordulóban remizett a címvédő Berkes Ferenccel. (sporthirado.hu)

Kialakult a döntő mezőnye a világ legnagyobb pókertornáján, a WSOP (World Series of Poker) főversenyén Las Vegasban, amelyre 6865-en fizettek be 10 ezer dollárt (1,9 millió forintot), végül nyolc versenynap után mindössze kilencen maradtak. A győztes novemberben 8,7 millió dollárt (1,65 milliárd forintot) visz haza... (sporthirado.hu)

VIDEÓ! „Az idióta", sokan csak így ismerik azt a szerencsétlen román játékost, aki az elmúlt két hétben kétszer hívta fel magára a figyelmet pókeres körökben kiemelkedő eredményeivel. A nem túl barátságos kinézetű Christian Dramogirról van szó, aki 2008-ban az egyik leghíresebb kártyás botrányvideó kényszerű főszereplője lett... (sporthirado.hu)

Szépen lassan divattá válik pókeres körökben méregdrága, átszámítva 20 millió forint körüli élő tornákat szervezni. Néhány hete az egyik online portál jelentette be méregdrága nevezési díjú versenysorozata indulását, most az egyik kaszinó csábítja a legtehetősebb játékosokat. (sporthirado.hu)

Szerződést ajánlottak neki, elfogadta: a televíziózás világából jól ismert Majka profi pókerre adja a fejét, és áprilisban már hivatásos versenyzőként indul egy nívós monte-carlói viadalon. Noha elismeri, mostanában kevés sikerélmény érte az asztalnál, biztosra veszi, rövidesen mellé áll a szerencse... (sporthirado.hu)

Igazi El Clásicót rendeztek magyar idő szerint péntek hajnalban az internetes pókerasztaloknál, hiszen az utóbbi másfél év két leghírhedtebb játékosa talált egymásra. A háborút 2009 szeptembere óta megállíthatatlanul menetelő, eddig 6 millió dolláros profitot termelő Daniel Cates nyerte a 2009 végén... (sporthirado.hu)

Bár Közép-Kelet Európa öt államában is megfordul, elkerüli Magyarországot a márciusban induló vadonatúj, megfizethető tornákat kínáló élő póker versenysorozat, az Eureka Poker Tour. (sporthirado.hu)

A szerencsétlen hatodik helyet szerezte meg Demján Sándor a világ legdrágább pókertornáján, a 100 ezer dollár (21 millió forint) nevezési díjú PCA Super High Rolleren szombaton éjjel, ezzel a lehetséges első helyért járó 320 millió forintnak megfelelő dollárt helyett üres kézzel volt kénytelen távozni... (sporthirado.hu)

Alig 38-an engedhették meg maguknak, hogy a Bahama-szigeteken elinduljanak a világ legdrágább pókertornáján, a 100 ezer dolláros (21 millió forintos) PCA Super High Rolleren, köztük egy magyar kártyás. Nem három világbajnokunk egyike (Traply Péter, Kwaysser Valdemár Ákos, Gelencsér Péter), nem két további... (sporthirado.hu)

Egy nappal profi szerződésének aláírását követően máris akcióba lendült az internetes pókerasztaloknál a máig ismeretlen kilétű Isildur1, aki régen várt visszatérése utáni első játéknapját szép nyereséggel zárta, ám csütörtök éjszaka beleszaladt a késbe. (sporthirado.hu)

VIDEÓ! Pályafutása második topkategóriás tornagyőzelmét aratta csütörtökön Antonio Esfandiari, aki megnyerte a WPT (World Poker Tour) Doyle Brunson Five Diamond Classic 10 ezer dolláros nevezésű főversenyét. Az iráni születésű egykor varázslóként tevékenykedő hivatásos kártyás jól ismert nevekkel tarkított... (sporthirado.hu)

Most megy a TV-ben

05:00Kerékpár (ismétlés, de erről már lemaradtál)
05:30Labdarúgás (ismétlés, de erről már lemaradtál)
05:30Autósport. Tempó magazin (ismétlés 3. rész, de erről már lemaradtál)
05:30Sporthorgászmagazin (ismétlés, de erről már lemaradtál)
04:55Rodeó bajnokok (18. rész, de erről már lemaradtál)
Még több: TV műsor

Következő műsor a TV-ben

06:00Snooker (ismétlés )
06:00Kerékpár (ismétlés )
06:00Televíziós vásárlás ()
06:00Televíziós vásárlás ()
06:00Az X Games világa (6. rész)
Még több: TV műsor

Póker fényképalbum

VIDEÓVAL! Erotikus fotózáson vett részt egy olasz pókeroldal megbízásából két korábbi magyar szépségkirálynő, Freire Szilvia és Polgár Krisztina. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Nápolyban és Capri szigetén készült képeket tartalmazó, négyfordulós élő tornasorozatot reklámozó naptárt lehet-e valaha kapni... (sporthirado.hu)