Könyvjelző és megosztás

Olimpia video

Lottószámok

2018. 10. hét
12, 60, 67, 70, 85
2018. 10. hét
1, 6, 18, 28, 32, 40
2018. 11. hét
8, 19, 20, 21, 24, 30, 33
2, 3, 21, 23, 24, 25, 27
Még több: Lottó

Facebook

Olimpia hírek

Megalapításának tizedik évfordulóját ünnepelte kedden a BOM, amely akkor azt tűzte ki céljául, hogy a magyar főváros nyári olimpiát rendezzen, jelenleg pedig BOM Alapítványként a magyar sportolókat támogatja. (SamsungSport.hu)

A jövő évi, riói olimpia szervezői bejelentették, hogy a Maracana Stadionban lesz a női és a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzése és döntője is. (SamsungSport.hu)

A kínai illetékesek jóváhagyták azt a tervet, amely alapján a 2022-es téli olimpiára megépül a Pekinget és a hegyi versenyszámoknak helyet adó Csangcsiakout összekötő gyorsvasút. (SamsungSport.hu)

Rövid lefolyású, súlyos betegségben 72 éves korában elhunyt Fenyvesi Csaba háromszoros olimpiai bajnok párbajtőrvívó. (SamsungSport.hu)

Kruchina Károly, a Magyar Szörf Szövetség alelnöke óriási sikernek tartja, hogy Gádorfalvi Áron a szombaton befejeződött ománi szörf-világbajnokságon biztosította helyét a jövő évi riói olimpián, s ezzel hatodszor szerepel majd ötkarikás játékokon. (SamsungSport.hu)

Berki Krisztián azzal, hogy nem jutott be a lólengés szám döntőjébe a Glasgowban zajló tornász világbajnokságon, elvesztette esélyét a riói olimpiai kvalifikációra. London bajnoka hálás a szurkolóknak, nem csügged, inkább előre tekint. (SamsungSport.hu)

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) után a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) is felfüggesztette Kuvait tagságát. (SamsungSport.hu)

Hidvégi Vid hetedikként jutott be a lólengés szombati szerenkénti döntőjébe a glasgow-i olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon, amelynek selejtezőjében a magyar férfi válogatott a 22. helyen végzett. A lovon az olimpiai címvédő Berki Krisztián 11. lett, és harmadikszámú tartalék a fináléra... (SamsungSport.hu)

Hidvégi Vid bejutott a lólengés szombati szerenkénti döntőjébe a glasgow-i olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon, amelynek selejtezőjében a magyar férfi válogatott a 22. helyen végzett. A lovon az olimpiai címvédő Berki Krisztián 11. lett, és harmadikszámú tartalék a fináléra... (SamsungSport.hu)

A menekültstátusú hontalan sportolók az olimpiai zászló alatt versenyezhetnek a jövő évi riói olimpián, illetve paralimpián. (SamsungSport.hu)

Fürjes Balázs egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos szerint Budapestnek akkor van esélye elnyerni a 2024-es ötkarikás játékok megrendezését, ha a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) komolyan veszi a saját reformját. (SamsungSport.hu)

A riói olimpia után távozik posztjáról Mike Krzyzewski, az elmúlt két ötkarikás játékokon győztes amerikai férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya. (SamsungSport.hu)

Kiengedték a börtönből Oscar Pistoriust! A barátnője meggyilkolásáért elítélt hatszoros paralimpiai bajnok dél-afrikai futó 5 éves büntetése hátralévő részét házi őrizetben tölti. (SamsungSport.hu)

Megkezdte felkészülését a jövő évre Usain Bolt, a világ legjobb sprintere, aki többek között azzal a céllal vágott neki az edzéseknek, hogy 2016-ban 19 másodpercen belüli időre javítja a 200 méter világcsúcsát. (SamsungSport.hu)

A jövő évi riói olimpia szervezői a Brazíliát sújtó mély gazdasági recesszió miatt úgy döntöttek, csökkentik a játékok költségvetését. (SamsungSport.hu)

A 35 évesnél fiatalabb, felsőoktatási intézményben tanuló élsportolók szerdáig adhatják be pályázatukat a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjára, melynek révén akár havi 200 ezer forint támogatásban is részesülhetnek. (SamsungSport.hu)

Most megy a TV-ben

16:15Síugrás (élő még 15 percig)
17:30Labdarúgás (élő még 115 percig)
16:00Labdarúgás (élő premier még 25 percig)
17:30Labdarúgás (élő premier még 85 percig)
17:55Rodeó bajnokok (24. rész még 45 percig)
Még több: TV műsor

Következő műsor a TV-ben

18:20Biatlon (ismétlés 15 perc múlva)
20:00Labdarúgás (115 perc múlva)
18:30Labdarúgás (élő premier 25 perc múlva)
19:30Kezeket fel! a Sport TV kézimagazinja (ismétlés 85 perc múlva)
18:50Rodeó bajnokok (25. rész 45 perc múlva)
Még több: TV műsor

Olimpia fényképalbum

Új fejezet indul az olimpia magyar hőseinél. Mindenki alázatos és felszabadult, újabb jó eredmény jöhet a hétvégi rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságon. (Sport Géza - 24 óra)

Új fejezet indul az olimpia magyar hőseinél. Mindenki alázatos és felszabadult, újabb jó eredmény jöhet a hétvégi rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságon. (Sport Géza - 24 óra)

Minden eddiginél átfogóbban közvetít a pénteken kezdődő phjongcshangi téli olimpiáról a közmédia. Már csütörtök hajnalban elkezdték a közvetítést, és most először már a határon túli magyarok is nézhetik az M4 Sport olimpiai közvetítéseit. (est.hu | tv | hírek)