Könyvjelző és megosztás

Olimpia video

Lottószámok

2017. 33. hét
3, 7, 19, 39, 50
2017. 32. hét
19, 22, 28, 34, 39, 45
2017. 33. hét
1, 3, 7, 21, 23, 32, 33
1, 23, 24, 26, 30, 32, 33
Még több: Lottó

Facebook

Olimpia hírek

Megalapításának tizedik évfordulóját ünnepelte kedden a BOM, amely akkor azt tűzte ki céljául, hogy a magyar főváros nyári olimpiát rendezzen, jelenleg pedig BOM Alapítványként a magyar sportolókat támogatja. (SamsungSport.hu)

A jövő évi, riói olimpia szervezői bejelentették, hogy a Maracana Stadionban lesz a női és a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzése és döntője is. (SamsungSport.hu)

A kínai illetékesek jóváhagyták azt a tervet, amely alapján a 2022-es téli olimpiára megépül a Pekinget és a hegyi versenyszámoknak helyet adó Csangcsiakout összekötő gyorsvasút. (SamsungSport.hu)

Rövid lefolyású, súlyos betegségben 72 éves korában elhunyt Fenyvesi Csaba háromszoros olimpiai bajnok párbajtőrvívó. (SamsungSport.hu)

Kruchina Károly, a Magyar Szörf Szövetség alelnöke óriási sikernek tartja, hogy Gádorfalvi Áron a szombaton befejeződött ománi szörf-világbajnokságon biztosította helyét a jövő évi riói olimpián, s ezzel hatodszor szerepel majd ötkarikás játékokon. (SamsungSport.hu)

Berki Krisztián azzal, hogy nem jutott be a lólengés szám döntőjébe a Glasgowban zajló tornász világbajnokságon, elvesztette esélyét a riói olimpiai kvalifikációra. London bajnoka hálás a szurkolóknak, nem csügged, inkább előre tekint. (SamsungSport.hu)

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) után a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) is felfüggesztette Kuvait tagságát. (SamsungSport.hu)

Hidvégi Vid hetedikként jutott be a lólengés szombati szerenkénti döntőjébe a glasgow-i olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon, amelynek selejtezőjében a magyar férfi válogatott a 22. helyen végzett. A lovon az olimpiai címvédő Berki Krisztián 11. lett, és harmadikszámú tartalék a fináléra... (SamsungSport.hu)

Hidvégi Vid bejutott a lólengés szombati szerenkénti döntőjébe a glasgow-i olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon, amelynek selejtezőjében a magyar férfi válogatott a 22. helyen végzett. A lovon az olimpiai címvédő Berki Krisztián 11. lett, és harmadikszámú tartalék a fináléra... (SamsungSport.hu)

A menekültstátusú hontalan sportolók az olimpiai zászló alatt versenyezhetnek a jövő évi riói olimpián, illetve paralimpián. (SamsungSport.hu)

Fürjes Balázs egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos szerint Budapestnek akkor van esélye elnyerni a 2024-es ötkarikás játékok megrendezését, ha a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) komolyan veszi a saját reformját. (SamsungSport.hu)

A riói olimpia után távozik posztjáról Mike Krzyzewski, az elmúlt két ötkarikás játékokon győztes amerikai férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya. (SamsungSport.hu)

Kiengedték a börtönből Oscar Pistoriust! A barátnője meggyilkolásáért elítélt hatszoros paralimpiai bajnok dél-afrikai futó 5 éves büntetése hátralévő részét házi őrizetben tölti. (SamsungSport.hu)

Megkezdte felkészülését a jövő évre Usain Bolt, a világ legjobb sprintere, aki többek között azzal a céllal vágott neki az edzéseknek, hogy 2016-ban 19 másodpercen belüli időre javítja a 200 méter világcsúcsát. (SamsungSport.hu)

A jövő évi riói olimpia szervezői a Brazíliát sújtó mély gazdasági recesszió miatt úgy döntöttek, csökkentik a játékok költségvetését. (SamsungSport.hu)

A 35 évesnél fiatalabb, felsőoktatási intézményben tanuló élsportolók szerdáig adhatják be pályázatukat a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjára, melynek révén akár havi 200 ezer forint támogatásban is részesülhetnek. (SamsungSport.hu)

Most megy a TV-ben

18:00Snooker (ismétlés még 20 percig)
18:45Kerékpár (ismétlés még 25 percig)
17:45Labdarúgás (ismétlés még 10 percig)
18:00UFC (ismétlés még 85 percig)
19:30Sporthorgászmagazin (ismétlés még 25 percig)
18:50Rodeó bajnokok (10. rész még 10 percig)
Még több: TV műsor

Következő műsor a TV-ben

19:55Hírek (20 perc múlva)
20:00Motokrossz (ismétlés 25 perc múlva)
19:45Mai helyzet (10 perc múlva)
21:00Labdarúgás (ismétlés 85 perc múlva)
20:00Sportverda (25 perc múlva)
19:45A vízi sportok királyai (I. évad 6. rész 10 perc múlva)
Még több: TV műsor

Olimpia fényképalbum

Hat hétig gipszben lesz Tóth Ivett lába, de már a második héten elkezdni az edzéseket. Várhatóan novemberben versenyezhet újra.

Forrás: Nők Lapja Café: Otthon törte el a lábát a téli olimpia egyetlen magyar kvótása (Nők Lapja Cafe)

Otthon érte baleset Tóth Ivettet, csak novembertől versenyezhet. (hvg.hu)

Egy éve lett vége, ha kitölti a kvízünket, tesztelheti memóriáját. Nem lesz könnyű, de ha jól figyelt tavaly, nem érheti sok meglepetés. Csak ízelítőül: menni fog a kajaknégyes felállása? (Sport Géza - 24 óra)