Könyvjelző és megosztás

Kerékpározás video

Lottószámok

2018. 16. hét
4, 14, 27, 63, 65
2018. 16. hét
2, 5, 15, 27, 31, 41
2018. 16. hét
4, 9, 10, 14, 24, 27, 35
1, 3, 17, 18, 23, 27, 32
Még több: Lottó

Facebook

Kerékpározás hírek

Amennyiben Alberto Contadornak idén sikerül megnyernie a Giro d'Italiát és a Tour de France-t is, akkor elképzelhető, hogy a szezon végén visszavonul - véli Oleg Tinkov csapattulajdonos. (sporthirado.hu)

A brit Chris Froome nem a címvédő olasz Vincenzo Nibalit, hanem a Vuelta a Espana 2014-es bajnokát, a spanyol Alberto Contadort tartja legnagyobb ellenfelének az idei Tour de France kerékpáros versenyen. (sporthirado.hu)

Kilenc hegyi szakaszt rendeznek a híres háromhetes spanyol kerékpáros körversenyen, az idei Vuelta Espanán. (sporthirado.hu)

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) korábban már bejelentette, hogy felülvizsgálják a Tour de France címvédője, Vincenzo Nibali csapatának WorldTour licencét, a minap az első körben kiadott listán pedig nem szerepel a kazah Astana Team - írja a bikemag.hu. (sporthirado.hu)

Még nem döntötte el, hogy folytatja-e pályafutását Samuel Sanchez, a spanyolok 2008-ban olimpiai bajnok országúti kerékpárosa. (sporthirado.hu)

Puerto Banusból, egy déli kikötővárosból rajtol a 2015-ös kerékpáros Vuelta a Espana. (sporthirado.hu)

A 41. születésnapját januárban ünneplő, korábban sikert sikerre halmozó olasz Alessandro Petacchi még egy szezont vállalna a profi kerékpáros mezőnyben. (sporthirado.hu)

Oleg Tinkov orosz milliárdos egymillió eurót (305 millió forint) ajánlott fel a négy legjobbnak tartott országúti kerékpárosnak, hogy jövőre mindhárom nagy körversenyen rajthoz álljanak. (sporthirado.hu)

A közelmúlt egyik – ha nem a legnagyobb – országúti tehetsége végleg szögre akasztja a sisakot az idei Tour de France-on elszenvedett sérülése miatt - írja a bikemag.hu. (sporthirado.hu)

A 37 éves Cadel Evans a ponferradai világbajnokságon tartott sajtótájékoztatón megerősítette, hogy befejezi profi pályafutását, az utolsó versenye a jövő februári Great Ocean Race lesz - írja a bikemag.hu. (sporthirado.hu)

Még mindig érez fájdalmat vállában a júliusi bukása óta Mark Cavendish, aki sprintbefutó esetén az egyik esélyesnek számít a spanyolországi országúti kerékpáros világbajnokság vasárnapi mezőnyversenyében. (sporthirado.hu)

A német Jens Voigt csütörtökön megdöntötte az egyórás kerékpározás világcsúcsát a svájci Grenchenben. (sporthirado.hu)

Alejandro Valverde spanyol országúti kerékpáros újabb három évre megállapodott a Movistar csapatával. (sporthirado.hu)

A spanyol Alberto Contador harmadszor nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyt, melynek vasárnapi zárószakaszán az olasz Adriano Malori győzött. A jelenkor legeredményesebb bringása a viadal előtt nem számított favoritnak, mivel július közepén sípcsonttörés miatt feladta az idei Tour de France-t... (sporthirado.hu)

Sokak szerint a világhálót bejáró, alábbi videó bizonyítja, mások szerint viszont nem, hogy Ryder Hesjedal "technikai doppingot" alkalmazott a Vuelta a Espana 7. szakaszán, amire egy esés utáni jelenet enged következtetni. Motoros segítséggel működtetett kerékpár a sportág egyik csúcsversenyén? (sporthirado.hu)

Most megy a TV-ben

05:00Kerékpár (ismétlés, de erről már lemaradtál)
05:30Labdarúgás (ismétlés, de erről már lemaradtál)
05:30Autósport. Tempó magazin (ismétlés 3. rész, de erről már lemaradtál)
05:30Sporthorgászmagazin (ismétlés, de erről már lemaradtál)
04:55Rodeó bajnokok (18. rész, de erről már lemaradtál)
Még több: TV műsor

Következő műsor a TV-ben

06:00Snooker (ismétlés )
06:00Kerékpár (ismétlés )
06:00Televíziós vásárlás ()
06:00Televíziós vásárlás ()
06:00Az X Games világa (6. rész)
Még több: TV műsor

Kerékpározás fényképalbum