Milyen lesz Orbán Ráhel esküvője?«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

A kérdés megválaszolásában Madarász Zsuzsanna, esküvőszervező és Gáspár Ágnes, protokollszakértő segédkezett.

Elolvasom a teljes cikket...
TV2, 2013. augusztus 2. péntek 10:20

Nánási Pálhoz érkezik Kelemen Anna. (TV2)

Győzikéhez látogatóba érkeznek a lányok (TV2)

Berki Krisztián végre wellnessezhet. (TV2)

Nánási Pálhoz látogatott el Anna. (TV2)

Nyáron megműtteti az orrát is a rapper. (TV2)

Soós Szilvia: "Szerencsére fény derült arra, hogy minden rendben van velünk..." (TV2)

Az első keresztapaságára készül Berki Krisztián. (TV2)

Nikola Péter játékos-megfigyelő egy nagy sportklubnál. Rengeteget utazik, hihetetlen energiával dolgozik és teremti meg családjának a kényelmes élet feltételeit. Ám egy nap Zsanett különös fülest hall a sportklub titkárnőjétől: Péter ezen a héten nincs úton… és még sincsen otthon. (TV2)

Zsanett magánnyomozókhoz fordul, hogy nézzenek utána a férjének. A feladat némi probléma elé állítja a céget, hiszen külföldre kell követni Pétert. Helyette bekamerázzák a férfi kocsiját is, amivel a szolgálati utakra megy... (TV2)

Rózsa érdekes módon bizalmat szavaz Péternek, úgy véli, őt szereti igazán. Ám a nyomozók még valamire rájönnek... Vajon mi lesz így Péterrel? (TV2)

Egyre többen árulják az önkormányzati lakások tulajdonjogát. Ez illegális, tulajdonjogot ugyanis eladni nem lehet, legfeljebb elcserélni. Csakhogy az illegális adásvétel eladónak és vevőnek is kedvező, ezek a lakások ugyanis jóval olcsóbbak. ... (TV2)

Holttest feküdt egy heves megyei település útján, egy autós vette észre hajnalban, ő hívta a rendőröket. A középkorú férfi holtteste körül rengeteg volt a vér, egyelőre nem lehet tudni, hogyan halt meg, a rendőrség is csak annyit mondott, hogy valószínűleg megölték. Már keresik a gyilkost, elkérték egy... (TV2)