Milyen lesz Orbán Ráhel esküvője?«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

A kérdés megválaszolásában Madarász Zsuzsanna, esküvőszervező és Gáspár Ágnes, protokollszakértő segédkezett.

Elolvasom a teljes cikket...
TV2, 2013. augusztus 2. péntek 10:20

Ajánló - Stílusvadász vasárnap 11:05-kor a TV2-n. (TV2)

A mulatós király egy hónapja egy csirkét ejtett transzba, és azóta is folyamatosan gyakorol mesterével, Larry Hipnotix-szel. Most úgy érzik, érdemes megpróbálkozni egy ember hipnotizálásával. (TV2)

Sztár anyukák beszélnek a kései gyerekvállalás kockázatairól, és saját félelmeikről. (TV2)

Berki Artúr, Az ének iskolájának győztese nem tévesztett pályát az énekléssel, mindössze néhány napra látogatott el egy programozó táborba. (TV2)

A Sztárban sztár leendő zsűrije szerint mindkettejük számára eljött az idő, hogy a jövőben ne vállaljanak több közös koncertet. (TV2)

Leállt az okmányirodai rendszer az egész országban, sehol nem lehet ügyeket intézni, nem tudni, mikor indul újra. Meghalt egy rendőrmotoros, miután autóval ütközött az 5-ös főúton Balástya közelében. Mindkét jármű kiégett. Leszállás közben gurult egy repülőgép elé egy másik gép Barcelonában... (TV2)

A Tények Estében Andor Éva vendége volt Besenczi Árpád, akit újabb 5 évre újraválasztottak a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház ... (TV2)

Ajánló - Magánnyomozók - új részek hétköznap esténként a TV2-n! (TV2)

Többen vállalnak munkát a fiatalok közül, mint eddig. Sokan mennek külföldre is dolgozni, de ők többnyire visszajönnek. Akik kint vannak, azt mondják, nagyon sokat ér a tapasztalat és jól keresnek, de drágább is ott az élet. A szocialisták szerint 600 ezer, a Fidesz szerint viszont 100 ezer magyar dolgozik ... (TV2)

Továbbá megismerhettétek a pikáns ragu receptjét is. (TV2)

A férfi meddőség hátterében állhatnak genetikai elváltozások, betegségek vagy környezeti tényezők. Ezek többsége elkerülhetetlen, de az ivarsejtek minőségének megőrzésére létezik megoldás. (TV2)

Tények Reggel teljes adás, 2014.07.08. ... (TV2)