Mi vár ránk 2014-ben a kínai horoszkóp szerint?«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

2014 február 4-én kezdődik a Ló éve a kínai asztrológia szerint. Ez az év igazán lendületes lesz, és sok pozitív változást tartogat számunkra. 2014. alkalmas arra, hogy javítsunk a kapcsolatainkat másokkal, most megtapasztalhatjuk a barátság erejét. Párkapcsolatainkban pozitív változás, előrelépés és béke várhat ránk, az egészségünk pedig kiállhat minden próbatételt.

Elolvasom a teljes cikket...
Nők Lapja Cafe, 2013. december 3. kedd 16:16

Kitartó, lusta, harcos, fegyelmezett, divatos: te hogyan sportolsz? Horoszkópunkból megtudhatod, hogyan viszonyulnak a testedzéshez az egyes csillagjegyek. (Nők Lapja Cafe)

Divatossá vált ikerláng szerelemről beszélni a párkapcsolatok vonatkozásában, ez azonban sok embernél számos félreértésre ad okot. Milyen a harmonikus párkapcsolat? Honnan tudod, hogy megtaláltad a „másik feled”? Miben változik meg általa az életed? Milyen komoly félreértések élnek a köztudatban az ikerláng... (Nők Lapja Cafe)

A rúnák titokzatos jelek, amelyeknek évezredek óta különleges erőt tulajdonítanak. Jóslásra és varázslásra egyaránt használhatók, de mitológia szerint a csábítást is távol tarthatjuk velük. (Nők Lapja Cafe)

Mindannyian követünk el hibákat a szerelmi, párkapcsolati kommunikációnkban. Mindegy, hogy valamit nem mondtál el, vagy rosszul mondtad el (esetleg nem a megfelelő embernek mondtad el), a kommunikációs hibáidat most kijavíthatod. A veszekedésből oldott hangulatú eszmecsere lesz, az üvöltésből meg suttogás a hétvégén... (Nők Lapja Cafe)

Most mindenki arra vágyhat, hogy otthon legyen; olyanok között, akik szeretik és elfogadják. Ha éppen szabin vagy, akkor már érezheted is arcodon a szélesre kúszó vigyort. Ha pedig dolgoznod kell, akkor se szomorkodj; siess haza, és valósítsd meg terveid! A Rák fogyó Hold most hatékonnyá tesz mindenben, ami az otthonhoz kötődik... (Nők Lapja Cafe)

Amennyiben sikeres, elégedett, vagyis boldog akarsz lenni, akkor elengedhetetlen, hogy tisztában legyél az életfeladatoddal. Amikor még csak lélek voltál, és ültél egy kis felhőn, lenéztél a Föld nevű bolygóra, akkor kiválasztottad a feladatodat. Ennek teljesítése nélkül nem lehetsz sikeres, elégedett, vagyis boldog... (Nők Lapja Cafe)

Mindannyian más és más adottságokkal rendelkezünk, más és más térképet használunk az élet nevű utazásunk során. Érdemes megismernünk a bennünk lévő hangsúlyos minőségeket, melyeket az asztrológiában az úgynevezett zodiákus jegyek képviselnek, mert az önismeret hozzásegít ahhoz, hogy tudatosan alakíthassuk... (Nők Lapja Cafe)

A múlt heti teliholdas megrázkódtatások után ideje a megtisztulásra, új irányokra koncentrálnod! (Nők Lapja Cafe)

Kéne valami, egy jelmondat vagy egy gondolat, amire támaszkodhatsz? Csillagjegyed segít, mi legyen az. (Nők Lapja Cafe)

Az őszi depresszió legjobb természetes ellenszere a szerelem. Ezen a hétvégén ezt tapasztalhatjuk meg. Most mindannyian több szeretetre, több érintésre, több melegségre vágyunk. Ezt a szeretetmennyiséget pedig otthon, a szerelmünk oldalán találhatjuk meg. Jó hírünk van a szinglik számára is: az ő életükben új időszámítás kezdődik... (Nők Lapja Cafe)