Mi vár ránk 2014-ben a kínai horoszkóp szerint?«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

2014 február 4-én kezdődik a Ló éve a kínai asztrológia szerint. Ez az év igazán lendületes lesz, és sok pozitív változást tartogat számunkra. 2014. alkalmas arra, hogy javítsunk a kapcsolatainkat másokkal, most megtapasztalhatjuk a barátság erejét. Párkapcsolatainkban pozitív változás, előrelépés és béke várhat ránk, az egészségünk pedig kiállhat minden próbatételt.

Elolvasom a teljes cikket...
Nők Lapja Cafe, 2013. december 3. kedd 16:16

A növekvő Hold kezdi megmutatni magát, és egy jótékony, lendületes Nyilas indítással startolhatunk ezen a héten. A Hold szerint remek formában lehetünk, és ha okosan sáfárkodunk az idővel és a szavakkal, no meg a pénzzel, akkor pozitív nap vár ránk. (Nők Lapja Cafe)

Kíváncsi vagy, melyik tea illik hozzád? Csillagjegyed szerint tealap ezt is megmondja! Nézd meg, neked mit ajánl! (Nők Lapja Cafe)

Te hányszor idegesítetted fel magad ma reggel? Mi minden járt a fejedben, milyen problémák körül forogtál újra meg újra? Hányszor borítottad ki magad más embereken? Ugye hogy sokszor? Van egy nagyszerű javaslatunk: hagyd a francba az egészet! (Nők Lapja Cafe)

Mérhetetlenül sok fájdalmat cipelünk, olyan sérelmeket, melyek akár évtizedes súllyal nyomják a vállunkat, és ahelyett, hogy könnyítenénk terheinken, még tovább gyűjtögetjük őket. (Nők Lapja Cafe)

Mintha teljesen új időszámítás kezdődne a kapcsolatokban: most minden megváltozhat és minden könnyedén megváltoztatható. Itt az ideje elengedned a régi struktúrákat, hogy a helyükbe megérkezzenek a vágyott újak. A változtatás időszakát arra kellene használnod, hogy megteremtsd a saját párkapcsolati boldogságodat... (Nők Lapja Cafe)

A számok szimbólumait évszázadok, évezredek óta használják az emberek. De nem csak számolásra, mérésre. A számmisztika a számokat nem matematikai értelemben, hanem szimbólumként használja. A számmisztika egyfajta tipológia. Segítségével megláthatjuk, hogy mindenki különleges, tehetséges és jó valamiben... (Nők Lapja Cafe)

Frissítsd fel, újítsd meg a kapcsolatod! Hogy hogyan? Íme néhány tipp: (Nők Lapja Cafe)

Te hányszor idegesítetted fel magad ma reggel? Mi minden járt a fejedben, milyen problémák körül forogtál újra meg újra? Hányszor borítottad ki magad más embereken? Ugye hogy sokszor? Van egy nagyszerű javaslatunk: hagyd a francba az egészet! (Nők Lapja Cafe)

Hamarosan újhold lesz. Használjuk ki ezt a leköszönőben lévő, fogyó holdas időszakot, tegyünk rendet külső és belső világunkban, hogy megtisztulva, megújulva lépjünk tovább! (Nők Lapja Cafe)

A Hold már alig látszik. A fogyó hold utolsó napjai a kötelességtudó és rutinmágus szűzben érnek utol minket. Kiegyensúlyozottak, céltudatosak lehetünk, de előtérbe kerülhet szőrszálhasogatóbb énünk is. A hét kezdetén szinte mindenben hatékonyak és ügyesek lehetünk a Hold szerint, csak győzzük idővel és energiával... (Nők Lapja Cafe)

Ha egy családba tartozunk, akkor ismerjük egymást. De vajon tényleg így van? Nagy családi horoszkópunkból rengeteg újdonságot és érdekességet megtudhatsz gyermekedről, testvéredről, szüleidről, nagyszüleidről. (Nők Lapja Cafe)