Mi vár ránk 2014-ben a kínai horoszkóp szerint?«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

2014 február 4-én kezdődik a Ló éve a kínai asztrológia szerint. Ez az év igazán lendületes lesz, és sok pozitív változást tartogat számunkra. 2014. alkalmas arra, hogy javítsunk a kapcsolatainkat másokkal, most megtapasztalhatjuk a barátság erejét. Párkapcsolatainkban pozitív változás, előrelépés és béke várhat ránk, az egészségünk pedig kiállhat minden próbatételt.

Elolvasom a teljes cikket...
Nők Lapja Cafe, 2013. december 3. kedd 16:16

Az angyalok segítenek a nyaralás anyagi fedezetének előteremtésében és abban is, ha nem tudsz elutazni. Ezért bármit is tervezel a nyárra, érdemes őket kérned! (Nők Lapja Cafe)

A Jupiter – az asztrológiában a nagy szerencse bolygója – állatövi jegyet vált. A Rákból az Oroszlánban folytatja egy éven keresztül égi útját. Összeállításunkból megtudhatod, hogy az életnek mely területén érhetsz el sikereket úgy, hogy a sors támogatását élvezheted. (Nők Lapja Cafe)

Minden teremtett dolog gyönyörű, hiszen a forma mögött ott van a lényege, amiből származik. Egyetlen dolognak nincs értelme: a sok negatív meggyőződésnek. Feladni nem a jóban való hitünket kell, hanem a velük szembeni ellenállásunkat. (Nők Lapja Cafe)

Az angyalok segítenek a nyaralás anyagi fedezetének előteremtésében és abban is, ha nem tudsz elutazni. Ezért bármit is tervezel a nyárra, érdemes őket kérned! (Nők Lapja Cafe)

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni... (Nők Lapja Cafe)

Pénz... Fontos vagy nem annyira? Mennyi boldog és mennyi boldogtalan percet okoz? Bloggerünk összegez. (Nők Lapja Cafe)

Az égi térkép kicsit kusza képet mutat, amiből egy meglehetősen izgalmas hét kerekedik ki. Hogy ez pontosan mit jelent, arról asztrológusunk, R. Kövér Balázs mesél. (Nők Lapja Cafe)

Ti is feszültebbek vagytok mostanában? Talán az Uránusz tehet róla! Hogy miért? Itt a válasz! (Nők Lapja Cafe)

Van egy online zenelistám, amin csupa varázslatos hang, zene, énekszó sorakozik - ezek gyógyítanak, felszabadítanak, messzire repítenek. Ez a lista most egy dallal bővült, a pillangó dalával. Jeszenszky István és barátai varázslatos mezőkre, virágok, tündérek és pillangók közé varázsolnak... (Nők Lapja Cafe)

Akár szerencsésnek, akár szerencsétlennek érzed magad a párkapcsolatokban, ezen a héten a csillagok esélyt adnak neked arra, hogy megtanuld a szerelmi szerencsét működtetni. Haladj ezzel az áramlással bátran! (Nők Lapja Cafe)

Sorozatunkban szakértőnk, Székelyhidi Ágnes a tarot-kártya lapjait mutatja be, elmagyarázza, hogy mit rejtenek a rajtuk látható képek, a hozzájuk kapcsolódó ősi mítoszok, legendák, és ha kihúzzuk őket, mit jelentenek, milyen energiákat, történéseket képesek bevonzani az életünkbe... (Nők Lapja Cafe)

Négyéves volt a lányom, amikor először kezdett el beszélni nekem – rajzolás közben – az előző életeiről. Első alkalommal az hagyta el a pici száját, hogy „amikor Angliában éltem, volt egy hatalmas nagy lovam, akit imádtam”. Nem volt még fogalma országokról ilyen mélységben, különös volt hallani a szájából... (Nők Lapja Cafe)