Mi vár ránk 2014-ben a kínai horoszkóp szerint?«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

2014 február 4-én kezdődik a Ló éve a kínai asztrológia szerint. Ez az év igazán lendületes lesz, és sok pozitív változást tartogat számunkra. 2014. alkalmas arra, hogy javítsunk a kapcsolatainkat másokkal, most megtapasztalhatjuk a barátság erejét. Párkapcsolatainkban pozitív változás, előrelépés és béke várhat ránk, az egészségünk pedig kiállhat minden próbatételt.

Elolvasom a teljes cikket...
Nők Lapja Cafe, 2013. december 3. kedd 16:16

A számmisztika szerint nem mindegy, hogy a hónap melyik napján születtél. A születési dátumunkban, illetve az élet egyéb területein gyakran felmerülő számoknak nagy jelentőségük van életünkben. (Nők Lapja Cafe)

Hiszel a szerelemben? Hiszel a reményben? Hiszel az őszinte, inspiráló, boldog kapcsolatokban? Vagy inkább a reménytelenség útját választod? – Ezek lesznek a hétvége legfontosabb kérdései. A hétvégi szerelmi horoszkóp pedig most is segít megtalálnod a saját válaszaidat ezekre a kérdésekre. (Nők Lapja Cafe)

A nap belépett a Szűz jegyébe, amit nem úszunk meg mellékhatások nélkül. Asztrológusunk, R. Kövér Balázs havi asztrovideójából megtudhatjátok, mi mindennel kell számolni. (Nők Lapja Cafe)

Ilyen maníroktól mentes embert igen ritkán láthatsz. A közelében lenni maga a nyugalom, a béke. De talán ez abból az egyórás videóból is átsugárzik, melyet a készítője, Horváth Szilárd így vezetett fel: (Nők Lapja Cafe)

A Vénusz és a Jupiter bolygók lesznek hatással ránk a héten, ők a kis szerencse, a nagy szerencse és a szerelem bolygói, nekik köszönhetően szerencsénk lesz, és szerelmi életünk is jól alakul. Asztrológusunk, R. Kövér Balázs heti asztrovideója következik. (Nők Lapja Cafe)

Mindenki ismeri a mondást: ép testben ép lélek. Ám ez elsősorban fordítva igaz: ha lelkünk ép, úgy testünk is jól működik, ha nem, akkor a sérült lélek előbb-utóbb megbetegíti a testet. A kettő között ugyanis életünk során egy végtelenül pontos, finom harmóniának kell fennállnia – ideális esetben. (Nők Lapja Cafe)

Eddig is tudtam, a fejmasszázs a világ egyik legjobb dolga, arról azonban soha nem hallottam, hogy a fejemen kitapintható 32 olyan pont, amik érintésével testi-lelki betegségeimből kigyógyulhatok. Kipróbáltam az access barst. (Nők Lapja Cafe)

Lehet-e harcolni a szerelemért? Lehet-e tenni a szerelemért? Vagy mindez csak illúzió, és a szerelem szeszélyeinek vagyunk kiszolgáltatva mind? A szerelem valóban szeszélyes lesz ezen a hétvégén is, de jó hír, hogy most tehetsz is azért, hogy rád találjon vagy veled maradjon a lángoló, szenvedélyes szerelem... (Nők Lapja Cafe)

Eddig is tudtam, a fejmasszázs a világ egyik legjobb dolga, arról azonban soha nem hallottam, hogy a fejemen kitapintható 32 olyan pont, amik érintésével testi-lelki betegségeimből kigyógyulhatok. Kipróbáltam az access barst. (Nők Lapja Cafe)

Sorozatunkban szakértőnk, Székelyhidi Ágnes a tarot-kártya lapjait mutatja be, elmagyarázza, hogy mit rejtenek a rajtuk látható képek, a hozzájuk kapcsolódó ősi mítoszok, legendák, és ha kihúzzuk őket, milyen energiákat, történéseket képesek bevonzani az életünkbe. A tizedik részben a Napot és a Végítéletet mutatjuk be... (Nők Lapja Cafe)