Mi vár ránk 2014-ben a kínai horoszkóp szerint?«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

2014 február 4-én kezdődik a Ló éve a kínai asztrológia szerint. Ez az év igazán lendületes lesz, és sok pozitív változást tartogat számunkra. 2014. alkalmas arra, hogy javítsunk a kapcsolatainkat másokkal, most megtapasztalhatjuk a barátság erejét. Párkapcsolatainkban pozitív változás, előrelépés és béke várhat ránk, az egészségünk pedig kiállhat minden próbatételt.

Elolvasom a teljes cikket...
Nők Lapja Cafe, 2013. december 3. kedd 16:16

Manapság egyre többet halljuk a csakra szót, amely magyarul kereket jelent. A keleti gondolkodás szerint az ember testén az élet hét „kereke” forog, amelyek a körülöttünk lévő energiát a testünkhöz csatlakoztatják. Ha valamelyik csakra „defektes”, testünkben felüti fejét a betegség... (Nők Lapja Cafe)

A szerelem egyike azoknak az erős, szereteten alapuló érzéseknek, amelyek gyógyító erővel is rendelkeznek. És persze létezik a szerelemmel összekevert birtoklási vágy is, amelyik megbetegít. Ezen a hétvégén megtapasztalhatod, hogy melyik a gyógyító szerelem, és megérezheted, hogy milyen ősi mágikus erő rejlik ebben az érzésben... (Nők Lapja Cafe)

Ábécérendbe állítottuk az összes tükörrejtélyt! Ha belenézel, a szó szoros értelmében mindent tudni fogsz a tükörről, amit régen a lélek jelképének tartottak. Mi több: írásunkból az is kiderül, miért vált szinte minden nép mitológiájában a tükör babonás tisztelet tárgyává. (Nők Lapja Cafe)

Mi történik, ha egy tüzes bolygó egy tüzes jegybe lép? Nem, nem katasztrófa! (Nők Lapja Cafe)

Mire van hatással a Szaturnusz? Vajon milyen változásokat hoz a jegyátlépés? Íme, a válaszok! (Nők Lapja Cafe)

A Nap belépett az Oroszlánba, éppen ezért mindenki kapcsolja be a biztonsági övet, mert extra szenvedélyes négy hét következik. Asztrológusunk, R. Kövér Balázs mesél az előttünk álló hetekről. (Nők Lapja Cafe)

Az angyalok segítenek a nyaralás anyagi fedezetének előteremtésében és abban is, ha nem tudsz elutazni. Ezért bármit is tervezel a nyárra, érdemes őket kérned! (Nők Lapja Cafe)

A Jupiter – az asztrológiában a nagy szerencse bolygója – állatövi jegyet vált. A Rákból az Oroszlánban folytatja egy éven keresztül égi útját. Összeállításunkból megtudhatod, hogy az életnek mely területén érhetsz el sikereket úgy, hogy a sors támogatását élvezheted. (Nők Lapja Cafe)

Minden teremtett dolog gyönyörű, hiszen a forma mögött ott van a lényege, amiből származik. Egyetlen dolognak nincs értelme: a sok negatív meggyőződésnek. Feladni nem a jóban való hitünket kell, hanem a velük szembeni ellenállásunkat. (Nők Lapja Cafe)

Az angyalok segítenek a nyaralás anyagi fedezetének előteremtésében és abban is, ha nem tudsz elutazni. Ezért bármit is tervezel a nyárra, érdemes őket kérned! (Nők Lapja Cafe)

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni... (Nők Lapja Cafe)

Pénz... Fontos vagy nem annyira? Mennyi boldog és mennyi boldogtalan percet okoz? Bloggerünk összegez. (Nők Lapja Cafe)