Mi vár ránk 2014-ben a kínai horoszkóp szerint?«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

2014 február 4-én kezdődik a Ló éve a kínai asztrológia szerint. Ez az év igazán lendületes lesz, és sok pozitív változást tartogat számunkra. 2014. alkalmas arra, hogy javítsunk a kapcsolatainkat másokkal, most megtapasztalhatjuk a barátság erejét. Párkapcsolatainkban pozitív változás, előrelépés és béke várhat ránk, az egészségünk pedig kiállhat minden próbatételt.

Elolvasom a teljes cikket...
Nők Lapja Cafe, 2013. december 3. kedd 16:16

Személyiséged jegyei nyomon követhetők abban is, hogy kapcsolataidban milyen játszmát vagy szerepet játszol, alkalmazol. A szerepekbe, a játszmák mögé általában senki sem tudatosan bújik, ezt az eszközt leginkább akkor használjuk, ha valamit érvényesíteni szeretnénk másokkal szemben. (Nők Lapja Cafe)

Az angyalok segítségével a múlt héten elvégezhettem Doreen Virtue Angel Intuitive című kurzusát. A három nap, amit Doreennal, a stábjával és a résztvevőkkel töltöttem, csodálatos élmény volt, amely – túlzás nélkül állíthatom – minden szempontból megváltoztatta az életemet. (Nők Lapja Cafe)

A holisztikus gyógyászat alapja, hogy az ember egészét nézi, a test–lélek–szellem egységére fókuszál, megközelítésmódja tehát nem betegségközpontú, így teljesen személyre szabott kezelési eljárásokkal dolgozik. (Nők Lapja Cafe)

Szeptember harmadik hete a fogyó hold okozta tevékeny napoké. Hold adta szárnyakkal vágunk neki a hétnek, amikor javasolt bármi, ami méregtelenítés, tisztulás, tisztítás, elengedés. A hét vége felé érzékenyebbek, lelkizősebbek lehetünk, ám közel sem annyira, mint teliholdkor szoktunk. (Nők Lapja Cafe)

Az arab horoszkóp a nagy asztrológiai és matematikai felfedezések idején keletkezett Észak-Arábiában. Az arab civilizáció nyomán terjedt el, és vált ismertté Európában. Az idők folyamán aztán Szicília lett az egyetlen hely, ahol nyoma maradt. A sziget lakói furcsa módon a megszálló araboktól egyedül... (Nők Lapja Cafe)

Sorozatunkban szakértőnk, Székelyhidi Ágnes a tarot-kártya lapjait mutatja be, elmagyarázza, hogy mit rejtenek a rajtuk látható képek, a hozzájuk kapcsolódó ősi mítoszok, legendák, és ha kihúzzuk őket, milyen energiákat, történéseket képesek bevonzani az életünkbe. A tizenegyedik és egyben utolsó részben... (Nők Lapja Cafe)

Minden csillagjegynek megvan a maga erőssége és gyengesége, ami felemeli, és a mélybe húzza őt. Nagy segítség, ha tudunk ezekről, és felismerjük, hogyan léphetünk okosan és magabiztosan előre. (Nők Lapja Cafe)

Ha belül boldogság és béke van, akkor mindegy, hogy mi van kívül. Akkor mindegy, hogy milyen az idő, és mindegy, hogy mi történik körülötted. Ezen a hétvégén a szerelem, a szeretet segíti az összekapcsolódásainkat és azt, hogy a közös szeretetünkből és boldogságunkból az egész családot védelmező burkot építsünk magunk köré... (Nők Lapja Cafe)

Sportolj, szerelmeskedj, amennyit csak tudsz! Ne az ordibálást válaszd, ugyanis feszült lehetsz, hiszen közel sincs vége a nyugtalan napoknak. A telihold hatása még jócskán érződik, és egy nehéz természetű jegybe is lép ráadásul: a Kosba. Fejjel a falnak, meggondolatlanul, senkire nem hallgatva?! Rád... (Nők Lapja Cafe)

Telihold, ami mindent megtesz, hogy mind fizikailag, mind lelkileg kicsit nyomi legyél. Komoly egészségügyi hatásain túl, a hangulatunkra, viselkedésünkre is rányomhatja bélyegét. (Nők Lapja Cafe)