Könyvjelző és megosztás

Facebook

USA hírei

Az USA most a Huaweit vizsgálja, mert a cég megsérthette az Irán elleni szankciókat. (Index - Tech)

Az új támaszpontot 110 millió dollárból építik meg, és évente 15 millió dollárba lesz a fenntartása. (VS.hu)

Michael Bloomberg felajánlotta, hogy kifizeti a párizsi klímavédelmi konferencia elmaradt amerikai hozzájárulását. (VS.hu)

Rákészülnek a nagy villanyautós rohamra, már jövőre működhet az óriási hálózatuk. (Totalcar - 24óra)

Mintha csak álmodnád az egészet - itt minden olyan kiszámíthatatlanul játékos és mégis valahogyan ismerős. Az Electrify sorozat 16. epizódja romantikusan simogat és az érzékekkel lép intenzív kapcsolatba, tengerentúli és belga előadókon keresztül. (est.hu | zene | programajánló)

Olyan 10 milliárd forintnak megfelelő összeget fizethet a fogyasztók megtévesztéséért. ([origo] Techbázis)

Egy párhuzamos univerzumban, ahol minden fordítva működik, a Weedeater egy fehér kesztyűs progresszív jazzrock csapat lenne, melynek szerzeményeit harmadfokú egyenletrendszerekkel lehetne ábrázolni. (est.hu | zene | programajánló)

Legutóbbi lemezének címével ellentétben továbbra sem hagy kérdéseket maga után Kurt Elling. Az Grammy-díjas énekes még mindig napjaink egyik legsikeresebb jazzelőadója, amit mi sem példáz jobban, mint hogy idén látott napvilágot immáron 13. albuma. (est.hu | zene | programajánló)

Fehér Ház

Amerikai Egyesült Államok

BEAUTY PERCEK A KONGRESSZUSBAN KOURTNEY KARDASHIANNAL (Velvet - 24 óra)

A Capitalsra a címvédő vár a folytatásban. ([origo] Sport)

A nyugat-balkáni országok belügyeibe történő beavatkozással és nyomásgyakorlással vádolta meg az Egyesült Államokat és nyugat-európai szövetségeseit Valentyina Matvijenko, az orosz parlament felsőházának elnöke hétfőn a szarajevói parlamentben tartott beszédében. (ProfitLine.hu hírek)

Így akarnak hatékonyabban küzdeni a szélsőségesek ellen. ([origo] Nagyvilág)

Michael Bloomberg felajánlotta, hogy kifizeti a párizsi klímavédelmi konferencia elmaradt amerikai hozzájárulását. (VS.hu)

Az embereknek épült, mondja a polgármester a belváros jó részét kitöltő parkról. Hát visszakapják. (Totalcar - 24óra)

Számtalan nagy filmszínész beadta a derekát, és visszatért a tévéhez: Will Smith-től Adam Sandlerig sokan döntöttek az utóbbi időben úgy, hogy a mozinál fontosabbak számukra a tévés produkciók. De Denzel Washington másképpen gondolkodik. (est.hu | film | hírek)

A Sony Pictures elkészítette az első előzetest A védelmező folytatásához, amit anno még 2017-re ígért a stúdió, ám a hivatalos magyarázat szerint Denzel időbeosztás miatt odébb kellett tolni a bemutatót (Filmtrailer)

A színész csak azt sajnálja, hogy ellenségeit csak egyszer ölheti meg. ([origo] Filmklub)

A Washington Capitals az utolsó harmadban 1-2-es hátrányból fordítva 5-2-re legyőzte a vendég Buffalót az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján, ezzel sorozatban kilencedik sikerét aratta. (SamsungSport.hu)