Jolly és Suzy válnak«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Egy SMS robbantotta szét a párt

Elolvasom a teljes cikket...
TV2, 2013. október 18. péntek 20:54

Szagfelhő után keresik meg speciálisan kiképzett kutyák az eltűnt vagy romok alát szorult embereket. Ezek a kutyák ugyanis nem a földön lévő nyomokat keresik, hanem a levegőben terjedő emberi szagokat érzik. A sikeresen vizsgázó kutyákból hivatásos mentőkutya lesz. Ehhez persze nagyon sokat kell a kutyákkal... (TV2)

Meleg pároknak tervezett drága esküvői ruhákat mutattak be egy római divatbemutatón. Olaszországban nem legális a melegházasság, de a szervezők szerint egyre többen keresték meg őket azzal, hogy ilyen esküvőkre szeretnének különleges ruhákat és ők szeretnék elérni, hogy a melegek is házasodhassanak... (TV2)

Egy repülőgépnél is gyorsabban zuhant az a férfi, aki megdöntötte a sztratoszféra-ugrás világrekordját, 41 ezer méteres magasságból ugrott ejtőernyővel, ezzel megdöntötte Felix Baumgartner 2 évvel ezelőtti rekordját, aki 39 ezer méterről ugrott. Az 57 éves üzletember, a google egyik vezetője, 4 és fél... (TV2)

Hajnali 3 órakor 2 órára kell visszaállítani az órákat. Ezzel véget ér a nyári időszámítás, viszont így egy órával többet lehet aludni. De a kevesebb fény és a hideg csökkenti az emberek aktivitását, azaz, van akinél depressziót okozhat. Az óraátállítással nagyon sok energiát lehet spórolni. ... (TV2)

Rákos lehet vagy infarktust kaphat minden ötödik 10-11 éves gyerek, ha felnőtt lesz, az elhízás, a túlsúly miatt. A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége hároméves programot indított a megelőzésre. A sportot, az egészséges életmódot népszerűsítenék, óvónőkkel, gyerekorvosokkal, védőnőkkel, ... (TV2)

Nagyon ritka albínó sünt talált egy kutya egy szegedi parkban. Hófehér a szőre és a tüskéi, a szeme pedig piros. Az albínó állatok a természetben elpusztulnak, mert nem tudnak elrejtőzni, ezért a kis sünt a szegedi vadasparkba vitték, hogy ott gondoskodjanak róla. Az albínó sün szépen fejlődik, de látogatók egyelőre még nem mehetnek a ... (TV2)

Az íz mellett a színt, az alapanyagokat, de még a töltőasztal tisztaságát is pontozta a zsűri a békéscsabai kolbászfesztiválon. Több mint 100 ezren voltak, Európa szinte minden pontjáról. Van olyan versenyző, aki 18 éve minden fesztiválra eljön. ... (TV2)

Fogságba került száz szarvas Vas megyében, Ják mellett. Lezárt területre jutottak be egy erdős részen, de onnan kijutni már nem tudnak a 12 kilométer hosszú kerítés miatt. Többször megpróbáltak már kitörni, néhány el is pusztult közben, mert megsérült vagy mert eltaposta a többi szarvas... (TV2)

15 éves fiú lövöldözött az iskolában, Washington államban. Egyik osztálytársát agyonlőtte, négy másikat pedig súlyosan megsebesített. Később fejbe lőtte magát. Senki nem érti, miért tette. Jó körülmények között élt, kezdő lehetett a futballcsapatban, és annyira népszerű volt, hogy egy hete bálkirállyá választották... (TV2)

Elaludt a volánnál, majd a falnak ütközött az M6-os autópálya alagútjában egy ammóniát szállító tartálykocsi sofőrje. A mögötte haladó két autó ezt nem vette észre, így ők is a tartálykocsiba rohantak, amelyből szivárogni kezdett a mérgező gáz. Mindez egy látványos mentési gyakorlat része volt, ahol... (TV2)