Könyvjelző és megosztás

Facebook

Aktuális időjárás és előrejelzés

Klíma

Hogy fog kinézni Földünk 2050-ben? Hova vezet minket a tudomány a technológia? Hogyan változtatják meg életünket a legújabb mérnöki vívmányok? ([origo] Ozone Network)

Sokszor természetesnek vesszük a létezését, pedig nélküle egyikünk sem lenne. Annyi mindent tett már érted de Ő csak egy kis törődést kér cserébe. ([origo] Ozone Network)

Egyedülálló sorozatunk azt az évszázados megfigyelést támasztja alá, miszerint egy város lelkét a nyüzsgő piactér rejti. ([origo] Ozone Network)

A Kanári-Szigetek legnagyobbika Tenerife neve jól ismert a nyaralni és telelni vágyó utazóközönség előtt. ([origo] Ozone Network)

A technológiai ismeretterjesztés történetének leghosszabban futó sorozata. ([origo] Ozone Network)

Idén hatodik alkalommal talált gazdára az Ozone Zöld-díj, amellyel az OzoneNetwork TV a környezettudatos innovációkat megvalósító vállalkozásokat jutalmazta. ([origo] Ozone Network)

Levison Wood, az ex-katona, és író nagy kalandra adja a fejét. Útra kel, hogy végigjárja a világ leghosszabb folyóját, a Nílust. ([origo] Ozone Network)

Körbeutaznád bolygónkat egy vitorláshajó fedélzetén? Jean Lemire, az ENSZ környezetvédelmi nagykövete, elismert kanadai biológus ezzel tölti idejének nagy részét a Sedna IV fedélzetén, olyan helyeken kikötve Alaszkától a Fülöp-szigetekig, ahol érdekes megfigyelésekre számít az élővilággal kapcsolatban... ([origo] Ozone Network)

Viharos helyzet

Újabb részletek derültek ki a bodajki kislány haláláról: játék közben csapott bele a villám, és bár sikerült újraéleszteni, a korházba szállítása után meghalt. (hvg.hu)

Miskolc - A szerdai vihar főként Borsod és Heves megyében tombolt, Eger több forgalmas utcáját is elárasztotta a víz. (Borsod Online)

Mifelénk ritkán látható jelenség, egy tornádó tűnt fel az égen kedden délután a város környékén. (dh-online.hu)

Nem csak Budapesten okozott káoszt az időjárás. Az ország több pontján is volt heves esőzés, jégeső, és több helyen ismételten tornádókat is lefilmeztek. Kecskeméten, Dunaújvárosban, Szegeden vonult át a zivatarlánc, rengeteg eső esett. Volt, ahol utakat öntött el az eső, és sárlavina is okozott fennakadást Borsod megyében... (TV2)

Ez mind eső

A fővárosban a tűzoltóknak a vihar miatt közel 100 helyen kellett beavatkozniuk ([origo] Itthon)

A felmérés szerint májusban több a viharkár, mint az év további részében. (Privátbankár.hu)

Időjárási körkép

Időjárás-jelentés, 2017. május 26., ... (TV2)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Borsod Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Hajdú Online)

A keddi fővárosi ítéletidő kapcsán Gilyén Ágnes, a MABISZ kommunikációs főosztályvezetője és Mukics Dániel, tűzoltó őrnagy nyilatkoztak a Mokkában. A szakértők elárulták, hogy mire érdemes odafigyelni egy felhőszakadás esetén, és a hogyan lehet megelőzni az esetleges károkat. (TV2)

Napközben gyakran zavarják majd felhők a napsütést. (hvg.hu)

Budapest/Debrecen/Miskolc/Nyíregyháza - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Borsod Online)

Minden, ami nyár

Felújítják a vágányokat, pótlóbuszok járnak majd. ([origo] Itthon)

Véget ér a csapadékos, szeles idő, napról napra szebb idő lesz. (Index - Belföld)

A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 24 fok között valószínű. (zalaihirlap.hu)

A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 24 fok között valószínű. (dh-online.hu)

Szerencsés vagy, ha a lakásodhoz tartozik akár egy aprócska terasz is, hiszen ha szeretnél egy kicsit elvonulni, a szabad levegőn lenni vagy csak kiszabadulni a lakásból úgy, hogy mégsem mész nagyon messzire, akkor csak pár lépést kell tenned, és már kint is vagy a friss levegőn. A terasz sok esetben... (Bien.hu - Életstílus online)

Minden, ami ősz

Pierre Richard egy időben a magyarok egyik kedvenc komédiása volt, de az immár 83(!) éves sztárral már nem sűrűn találkozhatunk a hazai mozikban. A magas ősz férfi társat keres egyik érdekessége, hogy a sztárja életkora ellenére a műfaja romantikus vígjáték, ráadásul hősünk egy harminc körüli bombázóba szeret bele... (est.hu | film | premierek)

A magyar válogatott és a varsói Legia csatárát, Nikolics Nemanját választották a lengyel bajnokság őszi idényének legjobb labdarúgójává a szurkolók. (SamsungSport.hu)

Minden, ami tavasz

Öt éve nem töröltek ennyi céget Magyarországon, mint most március-áprilisban. (Privátbankár.hu)

Február és április között 4,6 százalékot tett ki a munkanélküliségi ráta, ami 0,3 százalékponttal magasabb a november-januári időszakban mért 4,3 százalékos rekord alacsony szintnél. A... (Portfolio.hu)

Korunk egyik leghíresebb női humoristája, Kormos Anett volt ezúttal Tilla vendége a Propagandában. Anett beszélt félelmeiről, amelyek között a középszerűvé válás is szerepelt. Bár tudja, hogy a világot középszerű emberek tömege működteti, ő mégsem szeretne ezzé válni és közönségét is szeretné egy magasabb szintre emelni... (TV2)

Tilla elkísérte Kormos Anettet Ordacsehibe, ahol felnőtt. Apukája elmesélte, volt idő, mikor Anett lovasiskolát vezetett. Kifejtette véleményét a stand-uposokról is, sőt kiderült, volt lányának olyan poénja, amin nevetett is... Kiderült, Anettnek milyen a viszonya a testvérével, hogy miért költözött... (TV2)