Könyvjelző és megosztás

Facebook

Aktuális időjárás és előrejelzés

Klíma

Hogy fog kinézni Földünk 2050-ben? Hova vezet minket a tudomány a technológia? Hogyan változtatják meg életünket a legújabb mérnöki vívmányok? ([origo] Ozone Network)

Sokszor természetesnek vesszük a létezését, pedig nélküle egyikünk sem lenne. Annyi mindent tett már érted de Ő csak egy kis törődést kér cserébe. ([origo] Ozone Network)

Egyedülálló sorozatunk azt az évszázados megfigyelést támasztja alá, miszerint egy város lelkét a nyüzsgő piactér rejti. ([origo] Ozone Network)

A Kanári-Szigetek legnagyobbika Tenerife neve jól ismert a nyaralni és telelni vágyó utazóközönség előtt. ([origo] Ozone Network)

A technológiai ismeretterjesztés történetének leghosszabban futó sorozata. ([origo] Ozone Network)

Idén hatodik alkalommal talált gazdára az Ozone Zöld-díj, amellyel az OzoneNetwork TV a környezettudatos innovációkat megvalósító vállalkozásokat jutalmazta. ([origo] Ozone Network)

Levison Wood, az ex-katona, és író nagy kalandra adja a fejét. Útra kel, hogy végigjárja a világ leghosszabb folyóját, a Nílust. ([origo] Ozone Network)

Körbeutaznád bolygónkat egy vitorláshajó fedélzetén? Jean Lemire, az ENSZ környezetvédelmi nagykövete, elismert kanadai biológus ezzel tölti idejének nagy részét a Sedna IV fedélzetén, olyan helyeken kikötve Alaszkától a Fülöp-szigetekig, ahol érdekes megfigyelésekre számít az élővilággal kapcsolatban... ([origo] Ozone Network)

Viharos helyzet

A tengerentúli író és marketingszakértő Simon Sinek szerint az emberek nem azt imádják Trumpban, aki, hanem azt szeretik benne, ami nem. Ratalics László írása. (Borsod Online)

A tengerentúli író és marketingszakértő Simon Sinek szerint az emberek nem azt imádják Trumpban, aki, hanem azt szeretik benne, ami nem. Ratalics László írása. (Hajdú Online)

A szervezők idén is örömmel várják a kis és nagy diákokat (különösen a továbbtanulás előtt álló középiskolásokat) és minden fizika iránt érdeklődő látogatót a Szegedi Tudományegyetem idei Fizika Napjára. A programot 2017. január 28-án, szombaton 9-14 óra között rendezik meg az SZTE TTIK Fizikai Intézet Dóm tér 9... (Szeged Ma)

Íme A Dal 2017 legjobb 30 produkciója közé került felvétel, jöjjön The Wings: Mint a hurrikán. (Zene.hu)

Ez mind eső

Péntekre virradóra északon, szombaton az egész országban eshet az ónos eső. (hvg.hu)

Időjárási körkép

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti: (Borsod Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti: (Hajdú Online)

Rekordközeli hideg, zúzmarás ködfoltok. (TV2)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Borsod Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Hajdú Online)

"Temperatures: it is very cold. Sacré bleu!”– a Rae Sremmurd hiphop-duó a francia tévénézőket sokkolta. (hvg.hu)

Minden, ami nyár

Ennyivel kevesebb gyereknek adott enni a kormány a téli szünetben, mint a nyáriban. (hvg.hu)

200728| (Animare DVD blog)

197587| (Animare DVD blog)

197561|197562 (Animare DVD blog)

Minden, ami ősz

A magyar válogatott és a varsói Legia csatárát, Nikolics Nemanját választották a lengyel bajnokság őszi idényének legjobb labdarúgójává a szurkolók. (SamsungSport.hu)

Minden, ami tél

Ha eddig is fáztál, akkor nem sok jó hírünk van, bár legalább hó eshet. (Privátbankár.hu)

Mesés, mint valami magyarországi Jégvarázs. (Velvet - 24 óra)

A hó tompítja ugyan a fájdalmat, de már késő, az egészet megörökítették videón. Itt Failarmy legújabb válogatása! (Borsod Online)

A hó tompítja ugyan a fájdalmat, de már késő, az egészet megörökítették videón. Itt Failarmy legújabb válogatása! (Hajdú Online)

Keszthely – A havas, csúszós járdákról sokszor a kórházba vezet az út. A traumatológián ilyenkor jelentősen megnövekszik a betegforgalom. (zalaihirlap.hu)

Minden, ami tavasz