Könyvjelző és megosztás

Facebook

Aktuális időjárás és előrejelzés

Klíma

Hogy fog kinézni Földünk 2050-ben? Hova vezet minket a tudomány a technológia? Hogyan változtatják meg életünket a legújabb mérnöki vívmányok? ([origo] Ozone Network)

Sokszor természetesnek vesszük a létezését, pedig nélküle egyikünk sem lenne. Annyi mindent tett már érted de Ő csak egy kis törődést kér cserébe. ([origo] Ozone Network)

Egyedülálló sorozatunk azt az évszázados megfigyelést támasztja alá, miszerint egy város lelkét a nyüzsgő piactér rejti. ([origo] Ozone Network)

A Kanári-Szigetek legnagyobbika Tenerife neve jól ismert a nyaralni és telelni vágyó utazóközönség előtt. ([origo] Ozone Network)

A technológiai ismeretterjesztés történetének leghosszabban futó sorozata. ([origo] Ozone Network)

Idén hatodik alkalommal talált gazdára az Ozone Zöld-díj, amellyel az OzoneNetwork TV a környezettudatos innovációkat megvalósító vállalkozásokat jutalmazta. ([origo] Ozone Network)

Levison Wood, az ex-katona, és író nagy kalandra adja a fejét. Útra kel, hogy végigjárja a világ leghosszabb folyóját, a Nílust. ([origo] Ozone Network)

Körbeutaznád bolygónkat egy vitorláshajó fedélzetén? Jean Lemire, az ENSZ környezetvédelmi nagykövete, elismert kanadai biológus ezzel tölti idejének nagy részét a Sedna IV fedélzetén, olyan helyeken kikötve Alaszkától a Fülöp-szigetekig, ahol érdekes megfigyelésekre számít az élővilággal kapcsolatban... ([origo] Ozone Network)

Viharos helyzet

Ellehetetlenül a Közép-európai Egyetem működése, ha a parlament elfogadja a kedd este benyújtott törvényjavaslatot. A CEU-n válságtanácskozást tartanak. (hvg.hu)

Túl sok vér tapad hozzájuk. (hvg.hu)

Óránként 263 kilométeres sebességű szél pusztít Queensland partjainál. (Index - Külföld)

Emberemlékezet óta a legpusztítóbb vihar csapott le kedden Ausztráliára, a széllökések elérik az óránkénti 250 kilométeres sebességet. ([origo] Nagyvilág)

Donald Trump egészségügyi szabályozással kapcsolatos múlt heti kudarca és az adócsökkentéssel kapcsolatos bizonytalanság a részvénypiacokat is elbizonytalanította: a hetet vegyes elmozdulással... (Portfolio.hu)

240 kilométeres széllökésekre, több mint 200 kilométeres süvítő szélre, 4 méter magas tengervízkupolára, iszapárra készül Queensland, Ausztrália észak-keleti állama. Van város, ahonnan 25000 embert evakuáltak az elmúlt 24 órában. Annak jártunk utána, hogy milyen belülről és miért dühödik fel ilyen hamar a félelmetes ... (TV2)

Ez mind eső

Ma is napos, száraz idő várható, csak kevés felhő lesz felettünk. Meddig marad ez így? (Privátbankár.hu)

Marad a meleg idő, fátyolfelhők zavarhatják a napsütést. (VS.hu)

Időjárási körkép

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti: (Borsod Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti: (Hajdú Online)

A jövő hétfőig jósolja meg az időjárást az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az előrejelzés szerint komolyabb esőre ezen a héten már nem kell számítani. (hvg.hu)

Ma is napos, száraz idő várható, csak kevés felhő lesz felettünk. Meddig marad ez így? (Privátbankár.hu)

Tavaszi napsütés várható. (TV2)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti: (Borsod Online)

Minden, ami nyár

Az Avatar és egy látványos videójáték keveredik a Valerian és az ezer bolygó városa című űroperában, jól. (Index - Kultúr)

Keszthely – Az édesapja nyomdokait követő Schirilla György sportoló rendszeresen úszik jeges és hideg vizekben. Keszthelyen hétvégén mártózott meg. (zalaihirlap.hu)

Az utóbbi időben alaposan felhabzott a hazai serfront. Kézműves sörforradalom, kisüzemi útkeresés, jelentős piaci pozíciókkal rendelkező konszernek - mit remélhet az elérhető áron jó malátaitalra vágyó sörissza? (dh-online.hu)

A Manchester United Neymart szerződtetné. (Sport365.hu Sport Hírek)

Megkezdődött a nyári időszámítás, az órákat éjjel 2 órakor 3 órára kellett átállítani. (VS.hu)

Minden, ami ősz

A magyar válogatott és a varsói Legia csatárát, Nikolics Nemanját választották a lengyel bajnokság őszi idényének legjobb labdarúgójává a szurkolók. (SamsungSport.hu)

Minden, ami tél

Minden, ami tavasz

Időjárás-jelentés, 2017. március 29., szerda, ... (TV2)

Mindenki virágokat fotóz és parkokban pózol ebben a csodás időben. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A téli álom után április elsejétől újra várja az aktív pihenés híveit a Holdfény Liget – az Alpokalja kalandparkja. (nyugat.hu)

Zalaegerszeg - Újra divatba jön a hippikorszakot idéző kertészfarmer, s Columbo hadnagy mellett a felesége is ballonkabátot ölthet. (zalaihirlap.hu)

A pliszírozott szoknyákkal biztosan te is találkoztál, mert gyakorlatilag minden fast fashion bolt kirakatában kelletik magukat. A titok, hogy idén úgy illeszkednek a trendekbe, hogy csupa olyasmivel hordod őket, amiről korábban eszedbe sem jutott  volna társítani ezeket a darabokat. (Bien.hu - Életstílus online)