Könyvjelző és megosztás

Facebook

Aktuális időjárás és előrejelzés

Klíma

Hogy fog kinézni Földünk 2050-ben? Hova vezet minket a tudomány a technológia? Hogyan változtatják meg életünket a legújabb mérnöki vívmányok? ([origo] Ozone Network)

Sokszor természetesnek vesszük a létezését, pedig nélküle egyikünk sem lenne. Annyi mindent tett már érted de Ő csak egy kis törődést kér cserébe. ([origo] Ozone Network)

Egyedülálló sorozatunk azt az évszázados megfigyelést támasztja alá, miszerint egy város lelkét a nyüzsgő piactér rejti. ([origo] Ozone Network)

A Kanári-Szigetek legnagyobbika Tenerife neve jól ismert a nyaralni és telelni vágyó utazóközönség előtt. ([origo] Ozone Network)

A technológiai ismeretterjesztés történetének leghosszabban futó sorozata. ([origo] Ozone Network)

Idén hatodik alkalommal talált gazdára az Ozone Zöld-díj, amellyel az OzoneNetwork TV a környezettudatos innovációkat megvalósító vállalkozásokat jutalmazta. ([origo] Ozone Network)

Levison Wood, az ex-katona, és író nagy kalandra adja a fejét. Útra kel, hogy végigjárja a világ leghosszabb folyóját, a Nílust. ([origo] Ozone Network)

Körbeutaznád bolygónkat egy vitorláshajó fedélzetén? Jean Lemire, az ENSZ környezetvédelmi nagykövete, elismert kanadai biológus ezzel tölti idejének nagy részét a Sedna IV fedélzetén, olyan helyeken kikötve Alaszkától a Fülöp-szigetekig, ahol érdekes megfigyelésekre számít az élővilággal kapcsolatban... ([origo] Ozone Network)

Viharos helyzet

A hétvégén még nagyon szép idő lesz, viszont az LG, készülőben lévő V-szériás csúcsmodelljének kódneve beszédes. (Mobilarena)

A Bosszúállók: Végtelen háborút igyekszik mindenki elkerülni, így szinte ezen a héten jön minden megmaradt áprilisi premier, ami nem Marvel. (GameStar Online Hírek)

A Tesla kihívója Tajvanon – elektromos autó az ázsiai szigetországból. (Hír TV)

Lewis Hamilton a bokszutcában is megállná a helyét. (SamsungSport.hu)

203974| (Animare DVD blog)

Ez mind eső

20-22 fok körül várható a csúcsérték. ([origo] Itthon)

Időjárási körkép

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Borsod Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Hajdú Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Borsod Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Hajdú Online)

Budapest - A következő napokban is folytatódik a napsütéses, meleg idő, több helyen 25 foknál is melegebb lehet a hétvégén. Többször megélénkül a légmozgás, vasárnap északon lehet csapadék - derül ki... (Borsod Online)

Budapest - A következő napokban is folytatódik a napsütéses, meleg idő, több helyen 25 foknál is melegebb lehet a hétvégén. Többször megélénkül a légmozgás, vasárnap északon lehet csapadék - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek... (Hajdú Online)

Minden, ami nyár

Hétfő délutánig ragyogóan sütni fog a nap. (Index - Belföld)

A hétvégi éjszakákon meteorzáporban gyönyörködhetnek, akik maguk mögött hagyják a városi fényeket. (Index - Tudomány)

Kellemes, napos és meleg hétvége elé nézünk. (VS.hu)

26-27 fokos maximumokat jósolnak, rengeteg napsütéssel. (hvg.hu)

A hatékonyság növelése mellett az üzleti életet is felpezsdíti a magyar tenger mellett eltöltött céges pihenés. ([origo] Itthon)

200728| (Animare DVD blog)

197587| (Animare DVD blog)

Minden, ami ősz

A magyar válogatott és a varsói Legia csatárát, Nikolics Nemanját választották a lengyel bajnokság őszi idényének legjobb labdarúgójává a szurkolók. (SamsungSport.hu)

Minden, ami tél

Minden, ami tavasz

Jó annak, aki ezen a vidéken él. Mint például olvasónk, aki akár mindennap megörökítheti Vas megye egyik legszebb tájának részleteit. (nyugat.hu)