Könyvjelző és megosztás

Facebook

Aktuális időjárás és előrejelzés

Klíma

Hogy fog kinézni Földünk 2050-ben? Hova vezet minket a tudomány a technológia? Hogyan változtatják meg életünket a legújabb mérnöki vívmányok? ([origo] Ozone Network)

Sokszor természetesnek vesszük a létezését, pedig nélküle egyikünk sem lenne. Annyi mindent tett már érted de Ő csak egy kis törődést kér cserébe. ([origo] Ozone Network)

Egyedülálló sorozatunk azt az évszázados megfigyelést támasztja alá, miszerint egy város lelkét a nyüzsgő piactér rejti. ([origo] Ozone Network)

A Kanári-Szigetek legnagyobbika Tenerife neve jól ismert a nyaralni és telelni vágyó utazóközönség előtt. ([origo] Ozone Network)

A technológiai ismeretterjesztés történetének leghosszabban futó sorozata. ([origo] Ozone Network)

Idén hatodik alkalommal talált gazdára az Ozone Zöld-díj, amellyel az OzoneNetwork TV a környezettudatos innovációkat megvalósító vállalkozásokat jutalmazta. ([origo] Ozone Network)

Levison Wood, az ex-katona, és író nagy kalandra adja a fejét. Útra kel, hogy végigjárja a világ leghosszabb folyóját, a Nílust. ([origo] Ozone Network)

Körbeutaznád bolygónkat egy vitorláshajó fedélzetén? Jean Lemire, az ENSZ környezetvédelmi nagykövete, elismert kanadai biológus ezzel tölti idejének nagy részét a Sedna IV fedélzetén, olyan helyeken kikötve Alaszkától a Fülöp-szigetekig, ahol érdekes megfigyelésekre számít az élővilággal kapcsolatban... ([origo] Ozone Network)

Viharos helyzet

Legalább tizenhét halálos áldozatot követelt a vihar. ([origo] Nagyvilág)

A New York-i esetről videó is van. (nyugat.hu)

53 milliárd dolláros kárt okozna a világgazdaságnak egy elszabaduló IT-csapás. ([origo] Üzleti negyed)

És még nincs vége! Sorra érkeznek a panaszok a biztosítókoz a múlt heti vihar után. (Privátbankár.hu)

Lewis Hamilton a bokszutcában is megállná a helyét. (SamsungSport.hu)

203974| (Animare DVD blog)

Ez mind eső

Éppen pont péntekre ér ide a csapadék, de a meleg azért marad. (nyugat.hu)

Rekordmennyiségű, a júliusi 32.5 milliméteres átlagnál mintegy három és félszer több eső zúdult Isztambulra kedden - számolt be róla a CNN Türk török hírtelevízió. (ProfitLine.hu hírek)

Rekordmennyiségű, a júliusi 32.5 milliméteres átlagnál mintegy három és félszer több eső zúdult Isztambulra kedden - számolt be róla a CNN Türk török hírtelevízió. (ProfitLine.hu hírek)

A rendkívüli felhőszakadást egy szupercella okozta. ([origo] Nagyvilág)

Időjárási körkép

A nyaralóknak ideális az időjárás - már amennyiben vízparton üdülnek. De lassan közeledik a hűvös idő... (dh-online.hu)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti: (Borsod Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti: (Hajdú Online)

Időjárás-jelentés, 2017. július 20., csütörtök, ... (TV2)

Másodfokú hőségriasztást adott ki a helyettes államtitkár. Nagyon vigyázzanak magukra! (Index - Belföld)

Minden, ami nyár

Időjárás-jelentés, 2017. július 20. ... (TV2)

Ha a tél főszereplője a krumpli, akkor a nyáré legyen a cukkini! Legalább olyan sokoldalúan használható, mint a krumpli, sőt! Tészták, zöldséges egytálételek, zöldségfasírtok és még sütemények is készülhetnek belőle. Csak egy esélyt kell a cukkininek adni, és rá fogtok jönni, hogy tényleg egy nyári aduászról van szó... (Nők Lapja Cafe)

Ma is bőven 30 fok fölé kúsznak a higanyszálak, ezért érdemes odafigyelni a víz és só pótlásra. (zalaihirlap.hu)

Ma is bőven 30 fok fölé kúsznak a higanyszálak, ezért érdemes odafigyelni a víz és só pótlásra. (dh-online.hu)

Ma is bőven 30 fok fölé kúsznak a higanyszálak, ezért érdemes odafigyelni a víz és só pótlásra. (zalaihirlap.hu)

Minden, ami ősz

A magyar válogatott és a varsói Legia csatárát, Nikolics Nemanját választották a lengyel bajnokság őszi idényének legjobb labdarúgójává a szurkolók. (SamsungSport.hu)

Minden, ami tél

Felpörögtek az események a Hét Királyságban! A frissen kijött új előzetes alapján kijelenthető, hogy véget ért a várakozás, és a Trónok harca új évada bővelkedni fog a mozifilmeket megszégyenítő látványos csatajelenetekben. (est.hu | tv | hírek)

Minden, ami tavasz

Sütés, főzés közben igazi kihívás az alapanyagokkal kísérletezni, szeretjük megvariálni a nagyi receptjét, belecsempészni új ízeket, illatokat. A természet hihetetlen széles palettán kínálja a lehetőségeket, ám egy bizonyos határon túl csak kevesen merészkednek. Pedig a kulináris élvezetek nem a konyhakertben... ([origo] Life Network)