Könyvjelző és megosztás

Facebook

Aktuális időjárás és előrejelzés

Klíma

Hogy fog kinézni Földünk 2050-ben? Hova vezet minket a tudomány a technológia? Hogyan változtatják meg életünket a legújabb mérnöki vívmányok? ([origo] Ozone Network)

Sokszor természetesnek vesszük a létezését, pedig nélküle egyikünk sem lenne. Annyi mindent tett már érted de Ő csak egy kis törődést kér cserébe. ([origo] Ozone Network)

Egyedülálló sorozatunk azt az évszázados megfigyelést támasztja alá, miszerint egy város lelkét a nyüzsgő piactér rejti. ([origo] Ozone Network)

A Kanári-Szigetek legnagyobbika Tenerife neve jól ismert a nyaralni és telelni vágyó utazóközönség előtt. ([origo] Ozone Network)

A technológiai ismeretterjesztés történetének leghosszabban futó sorozata. ([origo] Ozone Network)

Idén hatodik alkalommal talált gazdára az Ozone Zöld-díj, amellyel az OzoneNetwork TV a környezettudatos innovációkat megvalósító vállalkozásokat jutalmazta. ([origo] Ozone Network)

Levison Wood, az ex-katona, és író nagy kalandra adja a fejét. Útra kel, hogy végigjárja a világ leghosszabb folyóját, a Nílust. ([origo] Ozone Network)

Körbeutaznád bolygónkat egy vitorláshajó fedélzetén? Jean Lemire, az ENSZ környezetvédelmi nagykövete, elismert kanadai biológus ezzel tölti idejének nagy részét a Sedna IV fedélzetén, olyan helyeken kikötve Alaszkától a Fülöp-szigetekig, ahol érdekes megfigyelésekre számít az élővilággal kapcsolatban... ([origo] Ozone Network)

Viharos helyzet

Lewis Hamilton a bokszutcában is megállná a helyét. (SamsungSport.hu)

203974| (Animare DVD blog)

Ez mind eső

Reggel +2, délután +8 fok körül alakul a hőmérséklet. ([origo] Itthon)

időjárás-jelentés, 2017. november 20., hétfő, ... (TV2)

Időjárási körkép

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Borsod Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Hajdú Online)

Nagyon meleg nem lesz, de 14 fok között alakul a csúcshőmérséklet. (VS.hu)

Budapest/Debrecen/Miskolc/Nyíregyháza - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Borsod Online)

Budapest/Debrecen/Miskolc/Nyíregyháza - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Hajdú Online)

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint. (hvg.hu)

Budapest/Debrecen/Miskolc/Nyíregyháza - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Borsod Online)

Minden, ami nyár

Főleg ha megfordult a Balaton Soundon is! (Legfrissebb hírek - KaposPont)

200728| (Animare DVD blog)

197587| (Animare DVD blog)

197561|197562 (Animare DVD blog)

Minden, ami ősz

Nyíracsád - A Nyíracsádon élő Gnáj Ferencné Irénke különleges ajándékot kapott a természettől a napokban tartott születésnapjára. (Hajdú Online)

Hogy az őszi szezon végén is remekül mutass majd, érdemes ellesned néhányat a szezon aktuális sminktrendjei közül, és bátran használnod ezeket novemberben is. A szemek, az arc és a száj festéséhez is adunk néhány tippet, melyek közül kedvedre válogathatsz! (Bien.hu - Életstílus online)

A magyar válogatott és a varsói Legia csatárát, Nikolics Nemanját választották a lengyel bajnokság őszi idényének legjobb labdarúgójává a szurkolók. (SamsungSport.hu)

Minden, ami tél

˝…de ez még nem az igazi tél, csak kopogtat.˝ - jelentkezett Németh Lajos meteorológus a Kékestetőről. Elmondta, hogy noha melegfront érkezett az éjszakai órákban Magyarországra, a tél megállíthatatlanul közeleg. Felhívta a nézők figyelmét a téli gumi használatra, és az is kiderült, vajon lehet-e idén... (TV2)

Lényegesen kevesebben érték el a magyar határt, mint korábban. (Privátbankár.hu)

Minden, ami tavasz

Az enyhe levegőnek még további utánpótlása van, így a következő napokban is folytatódik a kellemes idő. A naposabb tájakon 15 fok körüli maximum hőmérsékletek várhatók. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Nyilvános a Budapesti Tavaszi Fesztivál programja. A március 30. és április 22. között zajló programsorozaton olyan nagy neveket üdvözölhetünk, mint Martha Argerich, Kurt Elling, Yuya Wang, Sir Roger Norrington és még sokan mások. (Fidelio)