Könyvjelző és megosztás

Facebook

Aktuális időjárás és előrejelzés

Klíma

Hogy fog kinézni Földünk 2050-ben? Hova vezet minket a tudomány a technológia? Hogyan változtatják meg életünket a legújabb mérnöki vívmányok? ([origo] Ozone Network)

Sokszor természetesnek vesszük a létezését, pedig nélküle egyikünk sem lenne. Annyi mindent tett már érted de Ő csak egy kis törődést kér cserébe. ([origo] Ozone Network)

Egyedülálló sorozatunk azt az évszázados megfigyelést támasztja alá, miszerint egy város lelkét a nyüzsgő piactér rejti. ([origo] Ozone Network)

A Kanári-Szigetek legnagyobbika Tenerife neve jól ismert a nyaralni és telelni vágyó utazóközönség előtt. ([origo] Ozone Network)

A technológiai ismeretterjesztés történetének leghosszabban futó sorozata. ([origo] Ozone Network)

Idén hatodik alkalommal talált gazdára az Ozone Zöld-díj, amellyel az OzoneNetwork TV a környezettudatos innovációkat megvalósító vállalkozásokat jutalmazta. ([origo] Ozone Network)

Levison Wood, az ex-katona, és író nagy kalandra adja a fejét. Útra kel, hogy végigjárja a világ leghosszabb folyóját, a Nílust. ([origo] Ozone Network)

Körbeutaznád bolygónkat egy vitorláshajó fedélzetén? Jean Lemire, az ENSZ környezetvédelmi nagykövete, elismert kanadai biológus ezzel tölti idejének nagy részét a Sedna IV fedélzetén, olyan helyeken kikötve Alaszkától a Fülöp-szigetekig, ahol érdekes megfigyelésekre számít az élővilággal kapcsolatban... ([origo] Ozone Network)

Viharos helyzet

Lewis Hamilton a bokszutcában is megállná a helyét. (SamsungSport.hu)

203974| (Animare DVD blog)

Ez mind eső

Időjárási körkép

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Borsod Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Hajdú Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Borsod Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Hajdú Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Borsod Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Hajdú Online)

Az életvédelmi szempontokat helyezik előtérbe. ([origo] Itthon)

Minden, ami nyár

Budapest - Az AWS és a Viszlát nyár című szám nyerte A Dal 2018 című show-műsort szombaton Budapesten. (Borsod Online)

Budapest - Az AWS és a Viszlát nyár című szám nyerte A Dal 2018 című show-műsort szombaton Budapesten. (Hajdú Online)

Az AWS és a Viszlát nyár című szám nyerte A Dal 2018 című show-műsort szombaton Budapesten. A zsűri pontozással választotta ki négy dalt a végső döntőbe: Dánielfy Gergely (Azt mondtad), Király Viktor (Budapest Girl), a yesyes (I Let You Run Away) és az AWS (Viszlát nyár) közül a tévénézők választották ki a nyertest... (Szeged Ma)

200728| (Animare DVD blog)

197587| (Animare DVD blog)

Minden, ami ősz

Találékony és lelkes színek is felbukkannak majd rajtunk jövőre. (Divany - 24óra)

A magyar válogatott és a varsói Legia csatárát, Nikolics Nemanját választották a lengyel bajnokság őszi idényének legjobb labdarúgójává a szurkolók. (SamsungSport.hu)

Minden, ami tél

A tél utolsó rúgásai remélhetőleg az árakat is lejjebb nyomják a monitorok, notebookok és alaplapok piacán. (PROHARDVER!)

A tél végi időszakban akár már magokat is vethetünk, dugványokat készíthetünk, oltóvesszőt vághatunk, vetőmagot szerezhetünk be. (Bálint Gazda Honlapja)

Ha te is unod már az egyhangú, fakó telet, nézd meg a galériánkat festői, havas vidékekkel. (Divany - 24óra)

Minden, ami tavasz

A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében idén is megrendezik a főváros egyik legnépszerűbb kültéri programsorozatát, az Akvárium Tavasz Teraszt. (FESZTBOOK - Rizsa, Celeb, Zene, Fesztivál, Mozi)

A Müpa a kezdetek óta a műfaji sokszínűséget szem előtt tartva állítja össze az évadok programját, így nem meglepő, hogy a hazai könnyűzenei élet szereplői is otthon érzik magukat az intézmény falai közt, és a jeles évfordulókat-mérföldköveket is rendre a Müpa színpadán ünneplik egy-egy különleges koncerttel... (MyMusic)

Ha tavasziasra vált az idő, akkor annyi dolgunk lesz a kertben, hogy érdemes már tél végén megtenni mindent, amit ilyenkor lehet. (Bálint Gazda Honlapja)