Könyvjelző és megosztás

Facebook

Aktuális időjárás és előrejelzés

Klíma

Hogy fog kinézni Földünk 2050-ben? Hova vezet minket a tudomány a technológia? Hogyan változtatják meg életünket a legújabb mérnöki vívmányok? ([origo] Ozone Network)

Sokszor természetesnek vesszük a létezését, pedig nélküle egyikünk sem lenne. Annyi mindent tett már érted de Ő csak egy kis törődést kér cserébe. ([origo] Ozone Network)

Egyedülálló sorozatunk azt az évszázados megfigyelést támasztja alá, miszerint egy város lelkét a nyüzsgő piactér rejti. ([origo] Ozone Network)

A Kanári-Szigetek legnagyobbika Tenerife neve jól ismert a nyaralni és telelni vágyó utazóközönség előtt. ([origo] Ozone Network)

A technológiai ismeretterjesztés történetének leghosszabban futó sorozata. ([origo] Ozone Network)

Idén hatodik alkalommal talált gazdára az Ozone Zöld-díj, amellyel az OzoneNetwork TV a környezettudatos innovációkat megvalósító vállalkozásokat jutalmazta. ([origo] Ozone Network)

Levison Wood, az ex-katona, és író nagy kalandra adja a fejét. Útra kel, hogy végigjárja a világ leghosszabb folyóját, a Nílust. ([origo] Ozone Network)

Körbeutaznád bolygónkat egy vitorláshajó fedélzetén? Jean Lemire, az ENSZ környezetvédelmi nagykövete, elismert kanadai biológus ezzel tölti idejének nagy részét a Sedna IV fedélzetén, olyan helyeken kikötve Alaszkától a Fülöp-szigetekig, ahol érdekes megfigyelésekre számít az élővilággal kapcsolatban... ([origo] Ozone Network)

Viharos helyzet

Beszakadt utak, elöntött aluljárók és parkolóházak - ezek maradtak a hatalmas felhőszakadás után Spanyolroszágban. Az ország déli részén okozta a legnagyobb károkat az ítéletidő, több százan hívták a tűzoltókat. Kínában pedig az óriási havazás bénította meg a közlekedést. Egy autópályán rengetegen a kocsijukban ragadtak... (TV2)

Legalább ötvenen meghaltak az elmúlt három nap során a kelet-afganisztáni kabuli tartományt sújtó viharokban - közölte az afgán kormány egyik katasztrófavédelmi illetékese hétfőn. ([origo] Nagyvilág)

Budapest - A Tiszán levonult a jeges árhullám, így hétfőre Magyarországon mindenhol visszavonták az árvízvédelmi készültséget. A belvízzel elöntött területek nagysága is fokozatosan csökken - derül... (Borsod Online)

Budapest - A Tiszán levonult a jeges árhullám, így hétfőre Magyarországon mindenhol visszavonták az árvízvédelmi készültséget. A belvízzel elöntött területek nagysága is fokozatosan csökken - derül ki az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) hétfői, MTI-hez eljuttatott közleményéből. (Hajdú Online)

Ez mind eső

A hétvégére viszont megint záport, hózáport jósol a meteorológiai szolgálat. (hvg.hu)

A jövő hét második felében akár 16 fok is lehet. (Index - Belföld)

Sűrű köd és nulla fok volt Nógrád megyében, Debrecenben még hógolyóztak, nyugaton viszont tavaszias, kellemes volt az idő. A Balatonnál néhányan még próbáltak korcsolyázni, de már nagyon erősen olvad a jég. A következő napokban megint jöhet ónos eső, aztán a jövő héten már akár 13 fokos meleg is ... (TV2)

Vasárnap hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. (dh-online.hu)

Vasárnap hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. (zalaihirlap.hu)

Időjárási körkép

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Borsod Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Hajdú Online)

 Közeledik a tavaszias ... (TV2)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti: (Borsod Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti: (Hajdú Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Borsod Online)

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Hajdú Online)

Minden, ami nyár

Idén nem csak kisjubileumra készül az Electric Castle fesztivál, hanem jó esélyük van elvinni a nyár legjobb line up-ja címet, már, ha van ilyen.

Read More... (Soundhead RSS)

200728| (Animare DVD blog)

197587| (Animare DVD blog)

197561|197562 (Animare DVD blog)

Minden, ami ősz

A magyar válogatott és a varsói Legia csatárát, Nikolics Nemanját választották a lengyel bajnokság őszi idényének legjobb labdarúgójává a szurkolók. (SamsungSport.hu)

Minden, ami tél

Időjárás-jelentés reggel, 2017- február ... (TV2)

Lillafüred - Az idei tél legszebb pillanatait örökítették ebben a Lillafüredről készült látványos drónvideóban. Csúszkálás a befagyott Hámori-tavon,  játszás a nagy hóban, és egy kis gyönyörködés a... (Borsod Online)

Dunaújváros – Nem várnak tavaszig: a DVG Zrt. szakemberei már keletkezésük után nem sokkal dolgoznak a kátyúkon. (dh-online.hu)

Röviden leírom, miként lehet a talaj termőképességét tartósan fenntartani, vagy lehetőség szerint fokozni a télvégi kerti munkákkal. (Bálint Gazda Honlapja)

Minden, ami tavasz

Egy tavaszi nagytakarítás nem csak az otthonunkra, az elménkre is ráfér – ebben segít a most következő egyszerű meditációs technika.

Forrás: Nők Lapja Café: Így tisztítsd meg az elméd, mielőtt még ideér a tavasz (Nők Lapja Cafe)

Debrecen - Az értékek és a hagyomány jegyében zajlik az idei Debreceni Tavaszi Fesztivál - hangsúlyozta Komolay Szabolcs, Debrecen alpolgármestere a programsorozatot beharangozó debreceni sajtótájékoztatón. Szeretnénk kulturális értékeinket minél szélesebb körben bemutatni, egyrészt azokat amelyek a... (Hajdú Online)

Délnyugati áramlással egyre enyhébb léghullámok érkeznek fölénk. A következő napokban jelentős felmelegedés várható, de időnként esők, záporok is előfordulhatnak majd. (Legfrissebb hírek - KaposPont)