Hogy alakul az euró-árfolyam? Napi előrejelzés«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Napi előrejelzés a Forex-szignáltól.

Elolvasom a teljes cikket...
168 óra Online - Buxa, 2011. március 30. szerda 10:24

A szlovák kormány új szociális csomagja alapján november közepétől az országban ingyen utazhatnak vonattal a diákok, nyugdíjasok és a gyerekek – . (168 óra Online - Buxa)

Tovább csökken az üzemanyagok ára, múlt péntekhez hasonlóan a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 5 forinttal, a 95-ös benzinét pedig 9 forinttal csökkenti szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. (168 óra Online - Buxa)

Az Orbán-kormány a hírek szerint a földgázimport ügyében is egyedi megállapodásra törekszik Moszkvával, még szorosabb energetikai függésbe hozva Magyarországot Putyinéktól. Eközben kimozdulni látszanak a holtpontról az EU-orosz-ukrán egyeztetések a gázszállítások folyamatosságának biztosításáról. (168 óra Online - Buxa)

Sok magyar munkavállaló helyezkedik el egyénileg osztrák munkáltatónál, munkaszerződéssel. Még többen vannak, akiket a vállalatuk küld ki dolgozni, ezt ideiglenes kiküldetésnek nevezzük. Szakértőnk, dr. Berényi Ferenc az alábbiakban mutat rá a legfontosabb tényekre és különbségekre. A írása (168 óra Online - Buxa)

Az állam feladata a világos szabályokon alapuló jogi és gazdasági környezet megteremtése. Ugyanakkor a startupoknak juttatott százmilliós állami támogatások „elronthatják” ezeket az innovatív vállalkozásokat, mert azok így nem tanulják meg piacaik szabályait. Erről is beszél a 168 Órának Bojár Gábor... (168 óra Online - Buxa)

Kevés forrás áll rendelkezésre a hazai gazdaság számára a nagymennyiségű kockázati tőke beáramláson kívül. Ráadásul ma már nincsenek klasszikus karrierpályák, a kreatív emberek is szívesebben indítanak el egy startupnál innovatív termékeket vagy szolgáltatásokat. Ezen hatások egyszerre segítik a hazai startup-kultúra pezsgését... (168 óra Online - Buxa)

A Get in the Ring! (GITR) verseny – megállíthatatlan. Idén – hatvannégy ország mellett – Magyarország is megrendezi saját nemzeti GITR fordulóját. (168 óra Online - Buxa)

A messzi múltat idézi az a vízió, amellyel Orbán Viktor a „munkaalapú” társadalmat megvalósítani kívánja. A közmunkára és jórészt az alacsony képzettségű munkaerőre épülő elképzelés tömegeket taszít kiszolgáltatott helyzetbe, és egyfajta modern rabszolgaság kialakulását vetíti előre. (168 óra Online - Buxa)

Csak a legfeljebb 4 lakásos társasházakban élők pályázhatnak ablakcserére a nemrégiben kiírt Otthon melege programban. A műszaki feltételek miatt csak drága megoldásokat lehet választani. (168 óra Online - Buxa)

A német Bertelsmann Alapítvány ismét elkészítette az EU-országok társadalmi igazságosság indexét. Magyarország a lista végén szerepel. (168 óra Online - Buxa)

A Transparency International egy hónapja nem kap választ a jegybanktól arra, kik, mi alapján és pontosan miért költöttek 200 milliárd forintot alapítványi támogatásokra a Magyar Nemzeti Bankban (MNB). A korrupcióellenes szervezet emiatt emiatt pert helyezett kilátásba. (168 óra Online - Buxa)