Hogy alakul az euró-árfolyam? Napi előrejelzés«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Napi előrejelzés a Forex-szignáltól.

Elolvasom a teljes cikket...
168 óra Online - Buxa, 2011. március 30. szerda 10:24

Nem valószínű, hogy Magyarország hamarosan áttér az euróra – írja a Wall Street Journal. A lap szerint a közös európai pénz átvételével a magyar kormánynak le kellene mondania a jelenlegi monetáris politikájáról. (168 óra Online - Buxa)

Az ausztriai cégalapítás, a munkavállalás fontolgatásánál sokakban felvetődik a kérdés, vajon lehet-e nyelvtudás nélkül ilyesmibe belevágni. Szakértőnk, már több mint 350 esetben segített magyaroknak az ausztriai indulásnál, s mivel minden esetben követte ügyfelei sorsát, van elég tapasztalata e téren is... (168 óra Online - Buxa)

Több hónapos huzavona után végre megszülethet a Partnerségi Megállapodás Brüsszellel, aminek nyomán az ősszel meghirdethetik az új Operációs Programokat. A késlekedés miatt a megpályázható uniós pénzek csak a jövő évtől érkezhetnek, a forráshiány pedig a második félévben lassítani fogja a növekedést... (168 óra Online - Buxa)

Kérdéses, hogy nem közvetett kormányfinanszírozást jelent-e az MNB 200 milliárdos oktatási programja, amelyet részben újonnan nyomott pénzből fedeznek – írja a Wall Street Journal. (168 óra Online - Buxa)

Az Index információi szerint a Magyar Nemzeti Bank hétfőn bejelenti, fokozatosan új bankjegyekre cseréli le a teljes hazai készpénzállományt. (168 óra Online - Buxa)

Hihetetlenül sokat költenek elavult biztosításra a magyarok, s ezért gyakran meghökkentően alacsony kártérítési összeget kapnak. A kifizetés utáni csalódás és a biztosítókkal szembeni bizalmatlanság érthető. A magyarázat: a hazai biztosítási kultúra messze elmarad az európai normától, az ügyfélhibák... (168 óra Online - Buxa)

Nyereségük több mint 80 százalékát fizették ki osztalékként a stratégiai megállapodást kötött cégek az elmúlt négy évben. A kormányon belül vita van arról, mi legyen ezekkel a megállapodásokkal – írja a Figyelő. (168 óra Online - Buxa)

A kormány szerint a jelenlegi nyugdíjrendszer még 50 évig finanszírozható, ezért nincs szükség a reformjára. Szakértők szerint azonban erről szó sincs, 15-20 év múlva a rendszer képtelen lesz a mait akárcsak megközelítő szintű ellátást biztosítani az idős nemzedéknek. (168 óra Online - Buxa)

A londoni Capital Economics elemzője szerint a magyar pénzpolitika még legalább egy évig laza marad, vagyis az alapkamat nem mozdul el a jelenlegi, rekordalacsony szintről – írja a Wall Street Journal. (168 óra Online - Buxa)

A kormányzati ígéretek dacára még mindig sok a bizonytalanság a devizahitelek kivezetése kapcsán, az adósok leghamarabb a jövő év elején tudhatják meg konkrétan, mit hoz számukra a megoldás. Eközben elindultak a bankok kontra állam perek, és folyik a tartozások átszámítása az árfolyamrés eltörlése nyomán... (168 óra Online - Buxa)