Hogy alakul az euró-árfolyam? Napi előrejelzés«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Napi előrejelzés a Forex-szignáltól.

Elolvasom a teljes cikket...
168 óra Online - Buxa, 2011. március 30. szerda 10:24

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a július 23-án megtartott 30. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták. (168 óra Online - Buxa)

Az MSZP szerint Orbán Viktor és Lázár János az agrártámogatási rendszer átalakításával eltünteti a magyar tejet és a magyar húst a boltok polcairól. Erről Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese és Beke Károly, a párt országos elnökségének tagja beszélt szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. (168 óra Online - Buxa)

A szlovák Gregory projekt zseniálisan egyszerű ötlettel juttatná lakhatáshoz a hajléktalanokat: az útmenti óriásplakátok által elfoglalt holttérbe építenének apró, könnyűszerkezetes lakásokat. (168 óra Online - Buxa)

Alig mozdult a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon kedd estéről szerda reggelre. (168 óra Online - Buxa)

Csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. (168 óra Online - Buxa)

A magyar árszint az uniós átlag 60 százaléka, az árszinttel igazított magyar bérköltség pedig az uniós átlag 54 százaléka. Nemzetközi összehasonlítás alapján ezek az értékek nagyjából ott vannak, ahová az ország termelékenysége alapján várjuk őket – állapította meg Oblath Gábor, az MTA KRTK Közgazdaságtudományi... (168 óra Online - Buxa)

A moszkvai kormány elkezdte a Krím-félsziget egyik legnagyobb kincse, az üdülővagyon szétosztását. (168 óra Online - Buxa)

Új rekordot döntött az Ausztriában dolgozó magyarok száma, 67 396 fővel. Ezúttal sem a románok, sem a lengyelek, sem a keletnémetek nem értek utol bennünket, a magyarok létszáma nőtt messze a legjobban. Pedig a januártól könnyebben áttelepülő románok is igyekeztek. (168 óra Online - Buxa)

Idén májusban mindössze 660 millió szál cigarettát értékesítettek a nemzeti dohányboltok, ami az egy évvel korábbinál 228 millióval, míg az egy hónappal ezelőttinél 30 millióval kevesebb – derül ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tegnap nyilvánosságra hozott adataiból. (168 óra Online - Buxa)

Több tízezer 90-100 éves nyugdíjas él Magyarországon. Sőt, a legidősebbek között szép számmal képviseltetik magukat a 100 felettiek is, így a legmagasabb kort megélő magyar (egyben a legidősebb nyugdíjas) 110 éves. Ugyanakkor a legmagasabb, közel 870 ezer forintos nyugdíjat valószínűleg nem ők kapják:... (168 óra Online - Buxa)

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal július 21-től megkezdte a 2013-as folyószámla-kivonatok és a késedelmipótlék-értesítők kiküldését. (168 óra Online - Buxa)

Varga Mihály szerint a devizahitelek forintosításáról szóló jogszabály benyújtása november végén, december elején várható, így a forintosítás 2015-ben történhet meg. (168 óra Online - Buxa)