Hogy alakul az euró-árfolyam? Napi előrejelzés«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Napi előrejelzés a Forex-szignáltól.

Elolvasom a teljes cikket...
168 óra Online - Buxa, 2011. március 30. szerda 10:24

A brit külügyminiszter arra figyelmeztetett, hogy oligarchák lopakodva befolyásuk alá vonják Közép- és Dél-Európa egyes részeit, valamint a Balkánt – írja a Financial Times. (168 óra Online - Buxa)

Magyarország, a hajdani éllovas, immár csak közepes helyen van a listán, amely a német gazdaság beruházási hajlandóságát méri Közép-Kelet-Európában. A Német-Magyar Gazdasági és Iparkamara idei jelentése szerint mindenesetre a gazdasági helyzetet, az üzleti környezetet illetően „némileg javult” Magyarország... (168 óra Online - Buxa)

Legyen kötelező a származási országot jelző „Made in” címke használata az Unió piacán forgalmazott termékeken: erről döntött az Európai Parlament kedd esti ülésén. A Parlament emellett szigorúbb büntetést helyez kilátásba a potenciálisan veszélyes terméket árusítók számára. (168 óra Online - Buxa)

Az LMP a független Ángyán Józseffel közösen kétnapos rendkívüli parlamenti ülés összehívását kezdeményezi a magyar termőföld védelme érdekében – jelentette be kedden sajtótájékoztatón Szél Bernadett. (168 óra Online - Buxa)

Az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat kedden publikálta az egyes tagállamok régióira vonatkozó munkanélküliségi statisztikákat. Magyarországon Budapesten és a Dunántúlon jelentős javulás figyelhető meg, az ország egyes keleti régióiban ugyanakkor az eleve magasabb mutatókhoz képest is romlás látható... (168 óra Online - Buxa)

Az elhúzódó válság fő okait belföldön kell keresni és nem a nemzetközi környezetben – derült ki a Budapesti Corvinus Egyetem Vállalatgazdaságtan Intézetében működő Versenyképesség Kutató Központjának felméréséből. (168 óra Online - Buxa)

Az EU lezárult költségvetési ciklusában mintegy 24 milliárd eurós pozitív szaldóval zárt Magyarország – mondta Fazakas Szabolcs, az Európai Számvevőszék tagja. (168 óra Online - Buxa)

Gyengült a forint kedd kora estére a főbb devizákkal szemben a délutáni jegyzésekhez képest a bankközi piacon elsősorban az ukrajnai események hatására. (168 óra Online - Buxa)

Az idei év első negyedévében 30 százalékkal több, összesen 16 675 cég szűnt meg Magyarországon, mint az előző év azonos időszakában – közölte a Bisnode üzleti információszolgáltató az MTI-vel kedden. Az cégalapításokat is figyelembe véve fél százalékkal csökkent a működő cégek száma. (168 óra Online - Buxa)

A központi költségvetés adóssága az előzetes adatok alapján 24 487,4 milliárd forintot tett ki 2014. április 11-én, ami 2 488,8 milliárd forintos növekedést jelent a 2013. év végi adóssághoz képest. (168 óra Online - Buxa)

Kissé gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon. (168 óra Online - Buxa)