Hogy alakul az euró-árfolyam? Napi előrejelzés«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Napi előrejelzés a Forex-szignáltól.

Elolvasom a teljes cikket...
168 óra Online - Buxa, 2011. március 30. szerda 10:24

Csekély mértékben, a különböző devizákkal szemben eltérő irányban változott a forint árfolyama szerdára virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben. (168 óra Online - Buxa)

Az Özyer Grouphoz tartozó Melis Investment Kft. vásárolhatja meg a déli Klotild-palota önkormányzati tulajdonban lévő részét, a cég 2 milliárd 150 milliós vételárra nyújtott be ajánlatot. (168 óra Online - Buxa)

Nem változott érdemben a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben kedden kora reggelre a hétfő késő esti szintekhez képest a bankközi piacon. (168 óra Online - Buxa)

A munkavállalók négyötöde szívesen dolgozna távmunkában Magyarországon, azonban a munkahelyek még nem nyitottak az otthoni munkavégzésre – derül ki a Profession.hu felméréséből. (168 óra Online - Buxa)

Az ukrán válság hatására Közép- és Kelet-Európa a pénzügyi zűrzavar felé sodródik – állapította meg a legnagyobb globális gazdasági felmérés, amelyet negyedévente végeznek el a világ pénzügyi szakemberei körében. (168 óra Online - Buxa)

A vagyonosodási vizsgálatok száma 2007 óta 11 ezerről évi mintegy kétezerre csökkent, de az egy megállapításra jutó nettó adókülönbözet 5,5 millióról 20 millióra nőtt – írta a Világgazdaság. (168 óra Online - Buxa)

Béremelésre és egy sor további lépésre van szükség Németország részéről az Európai Unió gazdaságának beindításához – mondta Andor László foglalkoztatásért, szociális ügyekért, és társadalmi összetartozásért felelős európai uniós biztos a Welt am Sonntag című vasárnapi német lapban megjelent interjúban... (168 óra Online - Buxa)

A következő egy-másfél évben a nemzetközi piacokon, a kereslet-kínálat alapján, továbbra is 100 dollár körül ingadozik az átlagos olajár, az üzemanyag árakat Magyarországon azonban a forint és a dollár árfolyama is meghatározza – mondták az MTI által megkérdezett szakértők. (168 óra Online - Buxa)

A kormány újabb 2,6 milliárd forintot vett ki a költségvetés tartalékából, ami ezzel gyakorlatilag ki is ürült, hisz az év hátralévő részére tízmilliárd forint maradt. Az NGM hallgat a tartalék pótlásáról. (168 óra Online - Buxa)

Az elmúlt két évben ez már a negyedik alkalom volt, amikor a kormányfő a valósnál közel feleannyi adófizetőről beszélt, melyhez képest az aktuális adat gigantikus növekedésről árulkodik. (168 óra Online - Buxa)

A devizahiteles-csomag és az Ukrán leánybank teljes goodwilljének leírása miatt történelmi mértékű veszteséget szenvedett el az OTP Bank a második negyedévben, vesztesége meghaladta a 150 milliárd forintot. A bank készült erre felkészíteni a piacot, kérdés, mennyire sikerült. (168 óra Online - Buxa)

Gyakorlatilag befejeződött a nyári betakarítású növények idei aratása az országban – közölte a Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára. (168 óra Online - Buxa)