Hogy alakul az euró-árfolyam? Napi előrejelzés«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Napi előrejelzés a Forex-szignáltól.

Elolvasom a teljes cikket...
168 óra Online - Buxa, 2011. március 30. szerda 10:24

A hintát bármelyik IKEA-áruházban visszaveszik, és a vételár teljes összegét visszatérítik. (168 óra Online - Buxa)

Magyarországon a legtöbb ügyfél határozott elképzeléssel keresi fel az ügyvédjét: szeretnék egy Korlátolt Felelősségű Társaságot (Kft-t) létrehozni (kisebb cégek esetén Betéti Társaságot – Bt-t). Ez az attitűd Ausztriában nem tanácsolható, mert míg hazánkban nincs különbség a Kft... (168 óra Online - Buxa)

Az egyik sopoti cég, a Blue Media dolgozói minden, a munkahelyre kerékpáron megtett kilométer után egy zloty – kb. 75 Ft – utazási költséget kapnak. A gond csak az, hogy nincs hol leparkolni a bicikliket, ezért azokat az irodákban tárolják. (168 óra Online - Buxa)

A szaktárca számításai szerint a kétgyermekesek családi adókedvezményének megduplázása évente további 55-60 milliárd forintot hagyna az érintett nagyjából háromszázezer szülőnél; az új adóügyi lépésekre ősszel, a 2015-ös költségvetés tervezetében tesz javaslatot a kormány – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Magyar Nemzetnek... (168 óra Online - Buxa)

A héten újabb embargócsomagot léptet életbe az EU Oroszországgal szemben, Moszkva pedig kemény válaszlépésekkel fenyeget. Ezek közül a legdurvább az lenne, ha tényleg korlátoznák a felénk irányuló gázszállításokat, ami hideg tél esetén hiányt is okozhat. Csak blöff, vagy valódi veszély, hogy a tél végén... (168 óra Online - Buxa)

Bár olcsóbb államot ígért a Fidesz négy évvel ezelőtt, ennek éppen az ellenkezője következett be: a központi kiadások jelentősen nőttek, az állam a GDP egyre nagyobb részét vonja el a gazdaságtól és a lakosságtól, hogy saját magára és Orbánék terjeszkedési céljaira költse. A pénzszóráshoz a Matolcsy-féle MNB is csatlakozott... (168 óra Online - Buxa)

Hamarosan gazdára találhat az immáron évtizedek óta üresen álló egykori SZOT-üdülő. Az ingatlant 2009 óta birtokló CIB Bank a folyamatosan javuló hazai ingatlanpiaci helyzetre hivatkozva döntött úgy, hogy értékesíti a budai panorámát meghatározó betontorzót. (168 óra Online - Buxa)

A pénzügyi válság nyomai életünk egyre több területén megmutatkoznak. Vajon ez tényleg csak a válság, vagy egészen világosan látjuk már a tartós társadalmi változásokat? A választ , a szervuszausztrtia.hu határon átnyúló pénzügyek című rovatának állandó szerzője összeköti olyan időszerű kérdésekkel,... (168 óra Online - Buxa)

Kétszázmilliárd forintot, azaz csaknem 2,7 milliárd złotyt ad ki a Magyar Nemzeti Bank közgazdászok olyan új generációjának képzésére, akik „a neoliberális gondolkodásmód hibáitól megszabadulnak” – idézi a bank nyilatkozatát a Gazeta Wyborcza című lengyel napilap. (168 óra Online - Buxa)

A dohány után a következő évtől az alkoholkereskedelem is állami felügyelet alá kerül – értesült a Napi Gazdaság kormányközeli forrásból. A nemzeti dohányboltok mintájára ugyanis jönnek a nemzeti italboltok. (168 óra Online - Buxa)