Hogy alakul az euró-árfolyam? Napi előrejelzés«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Napi előrejelzés a Forex-szignáltól.

Elolvasom a teljes cikket...
168 óra Online - Buxa, 2011. március 30. szerda 10:24

A Centrál Group pénzügyi cég vette meg a Sanoma Media Budapest médiacéget, írja a Kreatív. A Sanoma által kiküldött közleményben azt írják, hogy a cég médiavállalkozásainak 60 millió euró a nettó árbevétele, a folyamat végére pedig 11 millió eurós tőkenyereség a cél. (168 óra Online - Buxa)

Az ellenőrzött taxisok 100 száz százaléka lebukott a fővárosi éjszakában tartott NAV-razzián. A revizorok a repülőtérre rendeltek taxit és onnan a főváros különböző területeire vitették magukat, egyetlen egy esetben sem kaptak bizonylatot a kifizetett fuvardíjért. (168 óra Online - Buxa)

Egy jegybanki tanulmány felveti, hogy óvatosan csökkenteni lehet a devizatartalékokat, ha az előrejelzéseknek megfelelően tovább zsugorodnak a rövid lejáratú külső kötelezettségek – írja a Reuters. (168 óra Online - Buxa)

Az európai köztisztviselők fizetése hazájukban jövedelemadó-mentességet élvez. Az Európai Bizottság által folyósított fizetés után a tisztviselőknek közösségi adót kell fizetniük, mely közvetlenül az Európai Unió költségvetésébe folyik be. A közösségi adó progresszív adónem, összege az adóköteles jövedelem 8-45 százalékát teszi ki... (168 óra Online - Buxa)

Magyarország a következő években mintegy 200 milliárd forintot költ a teljes széles sávú internetlefedettséghez szükséges infrastruktúra fejlesztésére – mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős államtitkára szerdán Pécsett. (168 óra Online - Buxa)

Az osztrákoktól nem szégyen tanulni, különösen a turizmus terén – vallja Kovács Balázs. Hat éve vezeti a Magyar Turizmus Zrt. bécsi képviseletét, és tapasztalatait, terveit, eredményeit szívesen megosztja a szervuszausztria.hu olvasóival. Mint ahogy azt is, mit tanult az eltelt évek alatt itt, Bécsben... (168 óra Online - Buxa)

Közel 10 milliárd forint közpénzt költ a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az átutalásainkat bonyolító cég megvásárlására, bármiféle hivatalos magyarázat nélkül. Így minden hozzáértő csak találgat: vannak, akik szerint az utalásainkat venné közelebbről szemügyre, mások szerint inkább az adósságainkra kíváncsi – írja a hvg... (168 óra Online - Buxa)

Újabb magánnyugdíj-pénztár adta be a kulcsot. Kedden döntött az ING küldöttgyűlése arról, hogy a pénztár beolvad egy másik kasszába, a korábban Axa néven működött Horizontba. A pénztár küldöttgyűlésén három opció közül választhattak a jövőt illetően, az egyik az önálló pénztárként való további működés,... (168 óra Online - Buxa)

Az elektromos háztartási cikkek és háztartási kisgépek, a számítógépek és szoftverek, a számítógép-alkatrészek, valamint a telekommunikációs cikkek szakképesítés nélkül is árusíthatók, továbbá a kávézó, eszpresszó és büfé felszolgálóinak sem lesz szükségük szakképesítésre – az erről szóló nemzetgazdasági... (168 óra Online - Buxa)

A Microsoft blogposztjában jelentette be, hogy április 25-én, pénteken fejeződik be a Nokia felvásárlása. Innentől a Nokia telefonok és szolgáltatások a Microsoft tulajdonába kerülnek. (168 óra Online - Buxa)