Hogy alakul az euró-árfolyam? Napi előrejelzés«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Napi előrejelzés a Forex-szignáltól.

Elolvasom a teljes cikket...
168 óra Online - Buxa, 2011. március 30. szerda 10:24

Az utóbbi napokban azt lehetett hallani, hogy a kormány akár már ősszel dönthet a Népesedési Kerekasztal javaslatáról, azonban ma Varga Mihály úgy nyilatkozott, hogy a nyugdíjrendszerünk stabil és nem terveznek változtatást. Sem a nyugdíjrendszerben, sem a nyugdíjak összegét illetően. (168 óra Online - Buxa)

Az illetékes orosz hivatal mai bejelentése szerint csaknem az összes lengyel zöldség és gyümölcsszállítmányra behozatali tilalmat rendelnek el a termékek minőségbiztosítási tanúsítványával kapcsolatos problémákra hivatkozva. (168 óra Online - Buxa)

Az elmúlt száz év legalacsonyabb bázisához képest mért jelentős növekedést az idei első félévi lakásépítések körében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Egyelőre az állami támogatások és az egyre zsugorodó hitelkamatok sem lendítettek érdemben az építőipar lakossági ágazatán. (168 óra Online - Buxa)

Kissé gyengült a forint árfolyama kedd délelőtt a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon. (168 óra Online - Buxa)

Véget ért a múlt héten a Magyar Nemzeti Bank csaknem két évig tartó kamatcsökkentési sorozata. Ennek eredményeként 1 millió forintnyi betétre átlag 69 ezer forint helyett ma már csak 19 ezer forint kamatot kaphatunk a bankoktól egy év után. (168 óra Online - Buxa)

A fejlesztéspolitikai intézményrendszer átalakítása kapcsán az EUTAF a humán kapacitások megtartására és a minisztériumok belső szabályzatainak változtatására is javaslatot tett – értesült a Napi Gazdaság. (168 óra Online - Buxa)

A Mol szerint nem sikerült előrelépni a horvát kormánnyal folytatott pénteki tárgyalásokon az INA jövőjéről. (168 óra Online - Buxa)

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 30. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki. (168 óra Online - Buxa)

Egyre több európai gondolja úgy, hogy a gazdaság a válság nehezén már túl van – idézte az Európai Bizottság közleménye a 2014-es tavaszi Eurobarométert. (168 óra Online - Buxa)

Nagyot nőtt a PC-piac itthon a második negyedévben, a tabletek eladásai viszont meredeken visszaestek – derül ki az IDC adataiból. (168 óra Online - Buxa)

Rengeteg magyar család tartozik a közműszámlával. Akad olyan fogyasztó is, aki sokmilliós csúszásban van. A tapasztalatok szerint sokan még a nyári hónapokban sem tudják utolérni magukat – írja a Pénzcentrum. (168 óra Online - Buxa)

Fél év alatt 62 százalékkal nőtt a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV) tartósan tartózó vállalkozók száma, míg a tartósan adós magánszemélyeké és egyéni vállalkozóké 3 százalékkal bővült – derül ki az adóhatóság honlapján csütörtökön közzétett adatokból. (168 óra Online - Buxa)