Könyvjelző és megosztás

Facebook

Tőzsdei hírek

A következő napokban is többfelé várható havazás, és mínusz 10 fok körüli hideg, a hét második felében viszont napközben 10 Celsius-fok körüli maximumok is lehetnek napsütéssel - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez... (ProfitLine.hu hírek)

Gondolnád, hogy van, aki képes akár közel egymilliárd forintot is kiadni egy üveg vodkáért? Pedig szinte semmi különleges nincs benne azon kívül, hogy drágakövek úsznak benne. Ha ennyi pénzünk épp... (Portfolio.hu)

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 11. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: (ProfitLine.hu hírek)

A modern technológiák alkalmazása már nem csak a K+F laborokban fontos a gyógyászatban, de szépen lassan az orvosi segédeszközökben, implantátumokban, de még az orvos-beteg kapcsolatban is tetten... (Portfolio.hu)

Mérsékelték a hófúvás miatt kiadott legmagasabb, harmadfokú figyelmeztetéseket és riasztásokat vasárnap kora délután. (ProfitLine.hu hírek)

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) március 19-én megkezdi adóbevallási tervezetek postázását, amelyet még hétfő éjfélig lehet kérni sms-ben, a NAV honlapján vagy telefonon - mondta el a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-nek. (ProfitLine.hu hírek)

Ahogy változik a világ, változik az is, amit az emberek eddig az ételekről is italokról gondoltak. A megváltozott fogyasztói szokások miatt ma már nem mindegy, hogy a bolt polcairól levett termék... (Portfolio.hu)

Az erős szél és havazás miatt vasárnap reggel Kárpátalja 81 településén teljesen vagy részben szünetelt az áramszolgáltatás, és akadozott a közlekedés a megye útjain. (ProfitLine.hu hírek)

A választópolgárok 16,6 százaléka adta le voksát moszkvai idő szerint 10.00 óráig, ami minden idők legmagasabb részvételi aránya ebben az időben- jelentette ki Ella Pamfilova, az Központi Választási Bizottság elnöke vasárnap Moszkvában. (ProfitLine.hu hírek)

Több mint 120 éve működnek Budapest azok a kereskedelmi épületek, amelyek mostanra a külföldi turisták körében is egyre népszerűbbé váltak. A vásárcsarnokok közül is kiemelkedik - mind méretében,... (Portfolio.hu)

Kevés makrogazdasági adat jelenik meg a jövő héten, közöttük a legfontosabbak a januári keresetek alakulása és az államháztartás központi alrendszerének február végi helyzetéről szóló részletes tájékoztató lesz, de megjelenik a szálláshelyek januári forgalmának adata is. (ProfitLine.hu hírek)

A kormány szerint a magyar orvostechnikai ipar lehet az egyik olyan húzóágazat a jövőben, amit érdemes támogatni a gazdaságfejlesztés érdekében. Megnéztük, hogy a mostani sikeres vállalatok honnan... (Portfolio.hu)

Országszerte alakultak ki magas hótorlaszok, csúszós útszakaszok, többfelé vezetékszakadásokat okozott az intenzív havazás, hófúvás, illetve az ónos eső - derül ki az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vasárnap reggeli összesítéséből. (ProfitLine.hu hírek)

A hazai lakásállomány és a népesség arányában 226 fő volt tavaly a 100 lakásra jutó népesség, vagyis alig több, mint két ember él egy lakásban Magyarországon. Budapesten ugyanez a szám mindössze 192,... (Portfolio.hu)

Tőzsde, BUX

Bár a magyar tőzsde zárva tart, külföldön a szokott rendben zajlik ma a kereskedés. A kereskedelmi háborúval kapcsolatos félelmek némileg enyhültek reggelre, Európában a vállalati eredmények kerültek... (Portfolio.hu)