Könyvjelző és megosztás

Facebook

Tőzsdei hírek

A szélsőséges időjárás okozta károk miatt 10-20 százalékkal kevesebb gabona terem, mintegy 4 millió tonna búzára lehet számítani a tavalyi 4,9 millió tonna után, de az ország kenyérgabona-ellátására, vetőmagra, exportra, illetve takarmányozásra megfelelő mennyiség áll rendelkezésre - mondta Fazekas Sándor... (ProfitLine.hu hírek)

humán-egészségügyi ellátás területén dolgozók nettó átlagkeresete, ft/hó (ProfitLine.hu hírek)

Az összes fontosabb amerikai részvényindex pozitív irányú elmozdulást mutatott a mai kereskedésben és a nyersanyagpiacról is szép számok érkeztek.Szépen zárt Amerika 2017.06.28 22:01Jelentős pozitív... (Portfolio.hu)

A rehabilitációs kártya kiterjesztése, a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását elősegítő új munkaerőpiaci programok, illetve a rehabilitációs hozzájárulás 19 százalékos megemelése az idei évben tovább javította a megváltozott munkaképességűek elhelyezkedési lehetőségeit. A Trenkwalder becslése... (ProfitLine.hu hírek)

Kizárólag magyar dinnye érkezik a Lidl raktáraiba mától, egészen a hazai dinnyeszezon végéig. Az áruházlánc immár az ötödik szezonban részesíti előnyben a magyar termelőket. Évről évre nő a Lidl által értékesített, kiváló minőségű magyar dinnye mennyisége: a 2016-os szezonban összesen 8388 tonna dinnyét... (ProfitLine.hu hírek)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 189,80 pontos, 0,53 százalékos csökkenéssel, 35 455,97 ponton zárt szerdán. (ProfitLine.hu hírek)

Az étel- és italautomaták felügyeleti egységének támogatásáról szóló NGM rendelettervezet szerint a kormány felügyeleti egységenként 120 ezer forint támogatást ad az úgynevezett automata felügyeleti... (Portfolio.hu)

Erősödött a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon szerdán. (ProfitLine.hu hírek)

Egy időben egy helyen lesznek, ezért valószínűleg lesz kapcsolatfelvétel Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök között a G20-csoport július eleji hamburgi tanácskozásán - jelentette ki... (Portfolio.hu)

Londoni pénzügyi elemzők szerint erőteljes tizenkét hónap áll a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok előtt, de a teljes kapacitáshoz közeli működés és a várható monetáris szigorítás a későbbiekben valószínűleg visszafogja a lendületet. (ProfitLine.hu hírek)

Hamarosan kiderül, hogy teljesítettek az amerikai bankok a stressztesztek második körében, a neves bankelemző, Dick Bove szerint viszont az eredmények nem fognak sokat számítani a részvények... (Portfolio.hu)

Kedvezőek az idei gazdasági kilátások, egyedül a mezőgazdasági termelés csökken várhatóan 10 százalékponttal az aszályos időszak miatt, így a GKI 3,5 százalékos bruttó hazai termék (GDP) bővülést vár az idén, ami akár magasabb is lehet - mondta Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt... (ProfitLine.hu hírek)

A mai nap 650 millió euróval növelte a legjobb minőségű, tier 1-es tőkéjét a Raiffeisen Bank International. A kibocsátott értékpapírok 6,125%-os kamatot fizetnek december 2022-ig - írja az osztrák... (Portfolio.hu)

Emeli a bankok tőkekövetelményét a BoE. A pénzügyi stabilitási jelentés publikálását követően a a brit jegybank bejelentette, hogy az úgynevezett anticiklikus tőkepuffert 2 lépésben felemeli. A jelenlegi 0%-ról 2018 júniusában 0,5%-ra, majd 2018 novemberétől 1%-ra emelik a tőkemegfelelési mutatót... (ProfitLine.hu hírek)

A magyar háztartások 72 százaléka 10 évesnél idősebb autóval közlekedik, a lakosság által használt gépkocsiknak csupán 7 százaléka nevezhető újnak, azaz legfeljebb 5 évesnek - derült ki a Bárdi Autó... (Portfolio.hu)

Tőzsde, BUX

Ugráltak ma a tőzsdék, nem volt egyértelmű irány, de végül az eladók domináltak és az európai részvényindexek többsége eséssel zárta a kereskedést. Eséssel zárt a BUX 2017.06.27 17:09A... (Portfolio.hu)

Csökkenő indexekkel indult a kereskedés kedden a vezető európai értéktőzsdéken. (ProfitLine.hu hírek)