Könyvjelző és megosztás

Facebook

Tőzsdei hírek

Az országban elsőként a debreceni közösségi közlekedésben vezetik be az elektronikus jegyrendszert: az új típusú, elektronikus személyi igazolvánnyal rendelkező utasok és a diákok novembertől a havidíj befizetésével már bérletként használhatják okmányukat a DKV Debreceni Közlekedési Zrt... (ProfitLine.hu hírek)

A dollárral szemben viszonylag nagyobb, az euróval és a svájci frankkal szemben csak kisebb mértékben gyengült a forint kedden a bankközi devizapiacon. (ProfitLine.hu hírek)

Többségében pozitívan zártak kedden a főbb európai tőzsdék a harmadik negyedéves vállalati eredmény-beszámolók hatására. (ProfitLine.hu hírek)

A támogatott valamint a piaci lakáshitelek körében is nőtt az engedélyezett lakáshitelek száma és összege az első hat hónapban, emelkedett a lakáshitelek folyósítása is az előző év azonos időszakához képest - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Statisztikai tükör című kiadványából. (ProfitLine.hu hírek)

A Graphisoft Park tájékoztatta a tőkepiaci szereplőket, hogy a HOLD Alapkezelő Zrt által kezelt Concorde Columbus Globális Értékalapú Származtatott Befektetési Alap tőzsdei részvényátruházás során... (Portfolio.hu)

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) tulajdonába került a Zsigmond Király Egyetem. A hitközség a vásárlástól a felsőoktatás fejlesztésére vonatkozó hosszú távú stratégiájának megvalósulását reméli. Az egyetem világi, szekuláris jellege nem változik - írta az EMIH keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében... (ProfitLine.hu hírek)

Kedden nem láthatunk érdemi elmozdulásokat Amerikában, a vezető részvényindexek értéke alig változott a hétfői záráshoz képest. Az állóvízben csak az egyedi vállalati sztorikra reagálnak a befektetők... (Portfolio.hu)

Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 210,11 pontos, 0,54 százalékos csökkenéssel, 38 909,78 ponton zárt kedden. (ProfitLine.hu hírek)

A Közép-európai Egyetem (CEU) vezetőség arra kérte keddi budapesti sajtótájékoztatóján a magyar kormányt, hogy írja alá a New York állammal már letárgyalt, a működésüket lehetővé tevő megállapodást. ... (Portfolio.hu)

A kriptovalutákra sokan úgy tekintenek, mintha valamiféle pénz lenne, pedig egyáltalán nem erről van szó. A Portfolio Öngondoskodás 2017 konferenciájának utolsó, kriptovalutákról szóló szekciójában... (Portfolio.hu)

Idén hetedik alkalommal került megrendezésre a Portfolio Öngondoskodás konferenciája, amelyen a megtakarítási piac legnagyobb szereplői tartottak előadásokat és cseréltek gondolatokat az... (Portfolio.hu)

A magyar-szerb kereskedelmi forgalom alakulása, 2007-2016; behozatal; kivitel; milliárd forint (ProfitLine.hu hírek)

Az országban elsőként a debreceni közösségi közlekedésben vezetik be az elektronikus jegyrendszert. Az új típusú, elektronikus személyi igazolvánnyal rendelkező utasok és a diákok novembertől a... (Portfolio.hu)

Kevesen indítanak nyugdíjpénztári és NYESZ megtakarítást, az ügyfél/taglétszám csökkenésével mindkét szegmens küzd - hangzott el a Portfolio mai Öngondoskodás 2017 konferenciáján. A rendezvényen... (Portfolio.hu)

A magyar gazdaság húzóágazata a járműipar, amelynek teljes kibocsátása 2016-ban 25,4 milliárd euró volt - emlékeztetett a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős... (Portfolio.hu)

Tőzsde, BUX

Nyugat-Európában nem láthattunk nagyobb elmozdulásokat a nap folyamán, míg a magyar tőzsde egyre távolodik a 40 ezer pontos lélektani határtól.Bezárt a BÉT 2017.10.17 17:04A nap végére tovább ütötték... (Portfolio.hu)

Kitart a jó hangulat a világ tőzsdéin, tegnap az amerikai részvényindexek új csúcsra, míg ma reggel a japán Nikkei 21 éves csúcsa közelébe emelkedett. Európában nem látni nagyobb elmozdulásokat a... (Portfolio.hu)

Újabb rekordot döntött a BUX index, és végre a DAX-nak is sikerült, az USA tőzsdéi is felfelé kapaszkodnak. Az OTP vezette az emelkedést, a külföldi bankrészvények is jkl mentek. A forint erős, 307 közelében is járt az euró. (Privátbankár.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 225,01 pontos, 0,58 százalékos emelkedéssel, 39 119,89 ponton zárt hétfőn, ami új történelmi csúcs. (ProfitLine.hu hírek)

Az év hátralevő részében egyetlen irány van a befektetők számára: a részvénypiacok. Nem mindegy azonban, hogy melyik tőzsdén nézünk körbe, hiszen míg a hazai és a német tőzsde kifejezetten ígéretes növekedési kilátásokat mutat, addig a tengerentúlon kevésbé vonzó a részvények értékeltsége – jelzi a negyedik negyedévre a K&H... (ProfitLine.hu hírek)