Könyvjelző és megosztás

Facebook

Gazdasági hírek

A neves amerikai lap idézi, hogy a kritikusok szerint a felcsúti kisvasút értelmetlen és haszontalan presztizsberuházás. (hvg.hu)

Már több mint 400 ezer rohingyát üldöztek el hazájukból, Mianmarból - a törésvonal a vallások között látszik, de a háttérben komoly üzleti érdekek, olajlelőhelyek is állnak. Az ügy érdekessége, hogy az ország civil vezetője egy olyan ember, akit Nobel-békedíjjal tüntettek ki - nem csoda, hogy a Nyugat hallgat... (Privátbankár.hu)

A kétgyermekes család nem tudta fizetni a törlesztőrészletet. A kormány nem sok jóval biztatja őket. (hvg.hu)

Akár több mint ezer forinttal is csökkenhet egy átlagos lakáshitel havi törlesztője a jegybank tegnapi döntése után - közölték az RTL Klub szerda esti Híradójában. (hvg.hu)

Sikeressé válni egy olyan kis országban is kihívás, mint a miénk, sokak számára azonban szűk ez a falatnyi kis terület. Ha sikerült túlélni a kezdeti nehézségeket, célszerű új piacok után nézni a határon túl, a külföldi terjeszkedés azonban a jelentős profitnövelés mellett sok ismeretlen buktatót és veszélyt rejteget... (Privátbankár.hu)

Bruttó 2 forinttal csökkenti a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásból az MTI szerdán. (hvg.hu)

Az üzemanyag ára legutóbb szerdán változott. ([origo] Üzleti negyed)

A WHO figyelmeztetése szerint hamarosan kifogy a világ az antibiotikumokból. (Privátbankár.hu)

A donorok közötti válogatás majdnem olyan, mint a társkereső oldalakon tallózni a lehetséges randipartnerek között. ([origo] Üzleti negyed)

Akkora kárt okoztak a természeti csapások, hogy a horvát kormány nem tud miből fizetni. (Privátbankár.hu)

Drága lutriba nyúlt az, aki most vett új okosórát. (Privátbankár.hu)

238 ezren kértek átfoglalást vagy visszatérítést. (Index - Gazdaság)

A NAV közzétette honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban októberben alkalmazható üzemanyagárakat. (hvg.hu)

A járattörlésben érintettek 75 százaléka már kért intézkedést a Ryanairtől. (Privátbankár.hu)

A Modern városok program részeként összekötik a 8-as és 82-es utat, és új völgyhíd épül Veszprémben - jelentette be Porga Gyulya, a város polgármestere. (hvg.hu)

Az ösztöndíjakat elbíráló testület egyik tagja ösztöndíjas is volt a pécsi doktori képzésen. (Index - Gazdaság)

Miközben az online vásárlás dinamikusan nő, nehéz raktári munkást és futárt találni. Bedőlhet a logisztikai szektor? (hvg.hu)

Tőzsde

A csütörtökön várható sok eső miatt több megyére első- és másodfokú, Borsod-Abaúj-Zemplén megyére pedig a legmagasabb, harmadfokú (piros) figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. (ProfitLine.hu hírek)

A kisebbségi részvényesi jogainak megsértése miatt a Mol vitába keveredett kurdistztáni partnereivel, ami nemzetközi bíróságon végződhet - jelentette be az olajcég szerdán. A Mol 2009-ben 10%-os... (Portfolio.hu)

A Magyar Természetvédők Szövetsége azt kéri a kormánytól és az Országgyűléstől, hogy ne ratifikálják az EU-Kanada szabadkereskedelmi egyezményt (CETA), mivel véleményük szerint az abban szereplő befektetői bírósági rendszer veszélyt jelenthet Magyarországra. (ProfitLine.hu hírek)

Magyar idő szerint este nyolc órakor teszi közzé kamatdöntését a Fed, majd fél órával később kezdődik Janet Yellen elnök sajtótájékoztatója. Az infláció miatt aggódnak 2017.09.20 20:54A Fed elnöke... (Portfolio.hu)

Nagyobb gyengülésbe váltott a Wall Street a Fed döntése után Janet Yellen sajtótájékoztatója előtt. Minden pirosban 2017.09.20 20:39A Fed döntése után a Dow 0,1 százalékos mínuszba csúszott, az... (Portfolio.hu)

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon szerdán. (ProfitLine.hu hírek)

Magyar idő szerint este nyolc órakor teszi közzé kamatdöntését a Fed, majd fél órával később kezdődik Janet Yellen elnök sajtótájékoztatója. Máris 1,19 alatt a dollár 2017.09.20 20:24Ez közel egy... (Portfolio.hu)

Magyar idő szerint este nyolc órakor teszi közzé kamatdöntését a Fed, majd fél órával később kezdődik Janet Yellen elnök sajtótájékoztatója. Íme a friss prognózisok! 2017.09.20 20:06Az előrejelzések... (Portfolio.hu)

Még több:Tőzsde