Könyvjelző és megosztás

Facebook

Gazdasági hírek

Az OTP vezérigazgatója már a Budai Egészségközpont többségi tulajdonosa is, és a következő évtizedek egyik nagy lehetőségeként tekint a magánegészségügyre. (hvg.hu)

Volt, aki már a teljes vételárat kifizette, amikor levelet kapott a kivitelezőtől, hogy megszűnt a szerződése. Rémtörténet egy épülő társasházról. (hvg.hu)

Az bank akvizícóval kíván bővülni, a következő 1-2 évben akár 5-6 bankot is vásárolhat a régióban. (Index - Gazdaság)

Sok a félreértés az élettársi kapcsolatok körül, kevesen tudják, hogy mi jár nekik, és mikor lehet fontos a papír. ([origo] Üzleti negyed)

A Polgári törvénykönyv rendelkezései egyértelmű szabályokat adnak a problémás szituációkra. ([origo] Üzleti negyed)

Ez az első olyan tranzakció, amellyel az autóipar megjelenik a magyar tőzsdén. ([origo] Üzleti negyed)

200 milliárd forint körül lehet a vételár. (hvg.hu)

A kormány ellehetetlenítette a megújuló energiát hasznosító kiserőművek létesítését - így értékelik az új szabályt. (hvg.hu)

Már korábban visszahívták a csattanó maszlaggal szennyezett fűszerköményt, de most újabb mérgezéses esetekről érkeztek hírek, ezért mindenki figyeljen oda, hogy milyen köményt használ. (hvg.hu)

Kiderült, miért függesztették fel egész napra az Altera részvényeit. (hvg.hu)

A Microsoft és a Skype pénzügyi stratégiáját tervezte korábban a Prezi új pénzügyi igazgatója. A Magyarországról indult cég kilenc év alatt elérte a százmilliomodik felhasználóját is. (hvg.hu)

Balog Ádám fb-tag lett a Konzumban. (Index - Gazdaság)

2025-ig az összes csomagolásukat újrahasznosíthatóvá teszik. (Index - Gazdaság)

Amerikai milliárdos veszi meg a világ egyik leghíresebb stadionját. (hvg.hu)

Nem a kijelölt helyeken vették fel az utasokat, és összevissza köröztek a városban. (Index - Gazdaság)

Lakótelepet építenek Pakson az atomerőműveseknek, csak most lakóparknak hívják. De hogyan illeszkednek majd az urbánus társasházak a Tolna megyei településképbe? (hvg.hu)

A bíróság szerint megsérti a tisztességes verseny szabályait. ([origo] Üzleti negyed)

Egy taxis társaság perelte be az Ubert. (hvg.hu)

A fejlődő piacoknál is korruptabb az ország. (Index - Gazdaság)

Változatlan maradt a az irányadó refinanszírozási műveletek 0,00 százalékos kamatlába. ([origo] Üzleti negyed)

Tőzsde

Hektikus, de még normálisnak tekinthető, kilengésekkel tarkított piaci környezetre lehet számítani 2018-ban, ennek esélye 75 százalék, míg egy komoly gazdasági összeomlás 15 százalékos valószínűsséggel következhet be - mondta Philippe Ithurbide, az Amundi globális elemzési vezetője csütörtökön Budapesten... (ProfitLine.hu hírek)

Magyarországon az italos karton dobozok visszagyűjtési és hasznosítási aránya 2017-ben 20-22 százalék között mozgott, ami megegyezik a 2016-os adattal - közölte az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) csütörtökön az MTI-vel. (ProfitLine.hu hírek)

Hőmérséklet-változás a világon 1900 és 2100 között (ProfitLine.hu hírek)

Nem biztosította az elszámoltathatóságot a Magyar Államkincstár (MÁK) vezetői irányítási rendszere 2013 és 2015 között, és nem volt megfelelő a vagyongazdálkodási tevékenysége sem - közölte az Állami Számvevőszék főtitkára csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. (ProfitLine.hu hírek)

A szerb kormány csütörtökön nemkívánatos személlyé nyilvánította Damir Krsticevic horvát védelmi minisztert, így reagálva arra, hogy Horvátország a múlt vasárnap nemkívánatos személlyé nyilvánította Aleksandar Vulin szerb védelmi tárcavezetőt. (ProfitLine.hu hírek)

Több mint kétezer hektáron pusztultak ki Tolna megyében őszi vetésű növények, a vetésterület túlnyomó részén ugyanakkor jó vagy közepes minőségű a búza, repce, árpa. (ProfitLine.hu hírek)

Meghalt csütörtökön délután az észak-csehországi Decínben annak a több mint húsz személynek az egyike, akiket délelőtt mérgezéses megbetegedéssel kellett kórházba szállítani - közölte Ivo Chrástecky, a regionális egészségügyi intézetek szóvivője. (ProfitLine.hu hírek)

Még több:Tőzsde