Könyvjelző és megosztás

Facebook

Gazdasági hírek

Egylőre ismeretlen tettes ellen vizsgálódnak az olaszok. (Index - Gazdaság)

Nem franciák voltak, hanem két tapasztalt magyar sofőr vezette a buszt. (Privátbankár.hu)

Az alább képen egy amszterdami férfi látható, aki a Donald Trump amerikai elnök hivatalba lépése ellen tiltakozó tüntetésen vett részt a holland fővárosban - Trump beiktatásának másnapján. (hvg.hu)

Theresa May az EU fontosságáról fogja győzködni Donald Trumpot. (Privátbankár.hu)

A francia szélsőjobb vezetője szerint további államok követik majd az Egyesült Királyság példáját. (Privátbankár.hu)

Donald Trumpnál vagyonosabb elnöke még nem volt az Egyesült Államoknak, de azért ő is kap majd nyugdíjat, ha ki kell költöznie a Fehér Házból. (hvg.hu)

De Amerika vezetése több annál, mint jó üzletek megkötése. (Privátbankár.hu)

De nem is akar. Sose volt még olyan gazdag elnöke Amerikának, mint most lesz, az új elnök viszont inkább abban sikeres, hogy sikeresnek adja el magát. A saját nevére felépített birodalmától pedig elnökként sem akar teljesen elszakadni. (Index - Gazdaság)

Nem tudni, mi okozta a balesetet. A busz teljesen kiégett, 16-an meghaltak, egy életveszélyes és két nagyon súlyos sérült van. (Privátbankár.hu)

A mobilszolgáltatók külön SMS-ben értesítik majd a feltöltős SIM-kártyát használó ügyfeleket arról, mi a pontos teendőjük a 2017. június 30-ig szükséges adategyeztetéssel kapcsolatban. Sokaknak semmi extra dolguk nem lesz, mások biztosan elveszítik egy vagy több számukat, mire beköszönt az ősz... (Privátbankár.hu)

A mobilszolgáltatók külön SMS-ben értesítik majd a feltöltős SIM-kártyát használó ügyfeleket arról, mi a pontos teendőjük a 2017. június 30-ig szükséges adategyeztetéssel kapcsolatban. Sokaknak semmi extra dolguk nem lesz, mások biztosan elveszítik egy vagy több számukat, mire beköszönt az ősz... (Privátbankár.hu)

A felnőttkor kapujában az ember mindenre gondol, csak egy dologra nem: arra, hogy a kiszámíthatóbb jövőjéért félretegyen. Hiába kerül egyre gyakrabban a figyelem középpontjába, a fiatalok – talán érthető módon – nem hogy a nyugdíjas évekre, de még a középtávú céljaikhoz sem takarékoskodnak eleget... (hvg.hu)

Szinte ingyen adják a pénzt ingatlanra. (Index - Gazdaság)

Zöldmezős beruházással, mintegy 2,8 milliárd forintból kóser vágóhíd és baromfi-feldolgozó épül a Csongrád megyei Csengelén. Kizárólag itt és Jászberényben működik olyan üzem a világon, amelynek fő profilja a kóser libamáj és hízott liba. (Privátbankár.hu)

Tőzsde

Tizenhárom település, köztük a főváros levegőjét is veszélyesnek minősítette szombaton az Országos Közegészségügyi Központ (OKK). (ProfitLine.hu hírek)

A brit sajtó szerint Donald Trump beiktatási beszéde arra vall, hogy az új amerikai elnök kormányzási stílusa ugyanolyan lesz, mint elnökválasztási kampánya. (ProfitLine.hu hírek)

Évente mintegy 400 milliárd dollár kárt okoznak a világnak a kibertámadások, meghaladva ezzel a drogok által okozott ártalmakat - mondta Keleti Arthur kiberbiztonsági szakértő szombaton az M1 aktuális csatornán. (ProfitLine.hu hírek)

A német konzervatív Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) Trump nacionalizmusa címmel közölt vezércikkében hangsúlyozta, hogy az európaiaknak ezentúl egy olyan amerikai elnökkel lesz dolguk, aki "rezsimváltást" akar Washingtonban. Ebben a helyzetben nem az aggódó várakozás és az apokaliptikus figyelmeztetések... (ProfitLine.hu hírek)

Az amerikai cégek és kormányzati szervek számára 2016 valóságos rémálom volt a kiberbiztonság területén, 2015-höz képest 40 százalékkal nőtt az adatlopások és szivárgások száma - derül ki az Identity... (Portfolio.hu)

Az új amerikai elnök beiktatásával foglalkozó szombati horvát sajtó szerint veszélybe került a demokrácia Donald Trump hivatalba lépésével. (ProfitLine.hu hírek)

Az HSBC, a világ negyedik legnagyobb eszközállománnyal rendelkező bankja 100 szenior befektetési bankár munkahelyét szünteti meg. Elsősorban a nemzetközi banki- és piaci üzletágából válna meg a... (Portfolio.hu)

Boros Imre közgazdász szerint már idén fellendülhet az építőipar, részben az Európai Unió által finanszírozott infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhetően, és a lakásépítések is beindulhatnak. (ProfitLine.hu hírek)

Még több:Tőzsde