Könyvjelző és megosztás

Facebook

Gazdasági hírek

Szijjártó Péter hívta fel a figyelmet erre az eddig nem ismert témára a magyar-orosz kétoldalú kapcsolatokban. (hvg.hu)

A K&H Bank volt elnök-vezérigazgatója harmadrendű vádlott volt a Kulcsár-ügyben. Néhány nappal halála előtt kapta kézbe a határozatot, amely szerint az ügyében hozott felmentő ítélet jogerőre emelkedett. (hvg.hu)

Az ide vonatkozó kormányrendelet alapján nem számít bele a határidőbe az a nap, amelynek során legalább 4 órán át tartó üzemzavar akadályozza az elektronikus ügyintézést, és a hétfő ilyen nap volt. (hvg.hu)

A lelkes munkaerő nem csak, hogy kevesebbet beteg, de hatékonyabban is dolgozik. Ehhez azonban nem kell feltétlenül csődközelbe juttatni a céget, van néhány egyszerű, olcsó, de emberbarát trükk, amivel ismét felszíthatod a lelkesedést a kiégett munkatársakban. (Privátbankár.hu)

Putyin budapesti látogatásán erről is volt szó. Nem a mostanin, hanem előtte, írta Mesterházynak Szijjártó. (Index - Gazdaság)

Az USA tőzsdéi zárva voltak, Európában szerény emelkedés volt a jellemző, a BUX majdnem elérte a 34 ezer pontot. A forint erősebb lett, pedig az egyik nagy brókercég ellentétes fordulatot várt tőle. (Privátbankár.hu)

Szerdán szavaz a fővárosi közgyűlés arról, hogy az MFB visszakapja, majd továbbadja egy új szereplőnek az elátkozott beruházást. (Index - Gazdaság)

Minden elemében létrejött az a megállapodás, amely biztosítja Magyarország gázellátását 2021-ig - olvasható Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Mesterházy Attila szocialista országgyűlési képviselőnek adott válaszában. ([origo] Üzleti negyed)

Mindenki szeretne hazai zöldséget-gyümölcsöt enni, de nehezebb összehozni a kistermelőket a minőségre éhes vállalkozókkal. (VS.hu)

Mindenki szeretne hazai zöldséget-gyümölcsöt enni, de nehezebb összehozni a kistermelőket a minőségre éhes vállalkozókkal. (VS.hu)

A fővárosban is ehető tanyasi tojásból rántotta - a Youtyúk.hu üzletfilozófiája arra épül, fogadjunk örökbe két tyúkot. (VS.hu)

A fővárosban is ehető tanyasi tojásból rántotta - a Youtyúk.hu üzletfilozófiája arra épül, fogadjunk örökbe két tyúkot. (VS.hu)

Több mint százezer Donald Trump-hoz kapcsolódó tételt, emléktárgyat, relikviát árulnak az eBay-en, rengeteg sapkát, érmét, szobrocskát, kitűzőt, de akadnak több milliós tételek is. Sok közülük azonban nem is Amerikában készült. Szembetűnő, mennyivel olcsóbb, ha ugyanaz a termék Ázsiából érkezik, mintha... (Privátbankár.hu)

Elszámolási vita miatt lefoglalták a brit fennhatóság alá tartozó Gibraltár kikötőjében a világ egyik legnagyobb és legmodernebb szuperjachtját, a Sailing Yacht A nevű vitorlást, amelyet egy orosz milliárdos építtetett egy német hajógyárban. (hvg.hu)

A nettó bérek ugyan 7,8%-kal nőttek tavaly, a lakásárak viszont 10-11%-kal. (Index - Gazdaság)

Majdnem egy napot töltött dugóban egy év alatt egy átlagos budapesti autós, de még így sem ők jártak a legrosszabbul. A sok várakozás többe kerülhet a gazdaságunknak, mint egy olimpia. (hvg.hu)

Tőzsde

A nettó bérek 7,8 százalékkal nőttek tavaly, a lakásárak viszont mind az FHB lakásárindexe, mind az otthonterkep.hu statisztikái alapján ennél nagyobb ütemben, 10-11 százalékkal emelkedtek - közölte az otthonterkep.hu hétfőn. (ProfitLine.hu hírek)

Csökkent az előző évhez képest a pótdíjazások száma a Budapesti Közlekedési Központnál (BKK), ugyanakkor a jogi eljárások miatt nőtt a pótdíjbevételek összege 2016-ban - közölte a gazdasági társaság hétfőn az MTI-vel. (ProfitLine.hu hírek)

Minden elemében létrejött az a megállapodás, amely biztosítja Magyarország gázellátását 2021-ig - olvasható Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Mesterházy Attila szocialista országgyűlési képviselőnek adott válaszában. (ProfitLine.hu hírek)

Hétfőtől nyújthatják be pályázatukat azok a magyarországi városok, amelyek el szeretnék nyerni az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címet. (ProfitLine.hu hírek)

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) továbbra is kiáll Magyarország olimpiai pályázata mellett - olvasható a szervezet honlapján hétfő este közzétett állásfoglalásban. (ProfitLine.hu hírek)

A Brexit miatt az oxfordshire-i Woodstockból a belgiumi Antwerpenbe teszi át székhelyét jövőre az Európai Unió Barokk Zenekara (EUBO). (ProfitLine.hu hírek)

A robotok nem fizetnek személyi jövedelemadót és társasági adót sem, ezáltal pedig igazságtalan előnyökhöz jutnak az emberekkel szemben - véli Bill Gates, a Microsoft informatikai óriásvállalat társalapítója, aki azt javasolta, hogy a kormányok vessenek ki robotadót az automatizálás lassításának és más... (ProfitLine.hu hírek)

Még több:Tőzsde