Könyvjelző és megosztás

Facebook

Új zélandi dollár árfolyama

Válassz másikat:
Új zélandi dollár 182 Ft
Új zélandi dollár havi átlag

Az üzletember felkarolta a teqballt, és most az ötletgazdákkal a NOB-bal egyeztetett. (hvg.hu)

A rotterdami Erasmus hidat is tervező holland tervezőiroda nyerte a nemzetközi tervpályázatot. (hvg.hu)

Erdei Bálintnak, az Elios volt társtulajdonosának leginkább ingatlanos tapasztalatai vannak, de az óbudai önkormányzatot meggyőzte, hogy sok vendéglőssel "működik együtt". Ez elég volt ahhoz, hogy tíz évre elnyerje a Kolosy téri piac üzemeltetését. (hvg.hu)

Ez biztosítaná, hogy a csalás soha többé ne történhessen meg. (Index - Külföld)

A kereskedelmi ágazatban tavaly november 10. és december 10. között lezajlott országos szintű munkavédelmi ellenőrzéseknél a vizsgált 1013 munkáltató közül 893 esetében találtak munkavédelmi, illetve munkaegészségügyi hiányosságokat - olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkafelügyeleti főosztályának... (hvg.hu)

A volt BKK-vezér szerint a Fővárosi Önkormányzat nem képviseli az utasok érdekeit, csak a taxislobbit szolgálja ki az áremeléssel. (hvg.hu)

Az ESMA korábban vitában állt az önkormányzattal, de a mostani pályázat elbírálásakor már szent volt a béke. (hvg.hu)

A terméket egy svájci startup készíti. (hvg.hu)

Tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 540,23 pontos, 1,40 százalékos csökkenéssel, 38 122,87 ponton zárt pénteken. (ProfitLine.hu hírek)

Iránykeresés jegyében indult a hét utolsó napja Európában, azonban a kontinens börzéi a kereskedés második felében sem voltak képesek érdemben elmozdulni csütörtöki záróértékeik közeléből, a... (Portfolio.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 103,39 pontos, 0,27 százalékos csökkenéssel, 38 663,10 ponton zárt csütörtökön. (ProfitLine.hu hírek)

Míg Ázsiában jó hangulatban telt a hét negyedik napja, az európai tőzsdéken nem volt egyértelmű irány a csütörtöki kereskedés első felében. A nap második felében a kontinens börzéi vegyesen... (Portfolio.hu)

Nem volt egységes irány a tengerentúli tőzsdéken szerdán, a Dow végül enyhe mínuszban fejezte be a napot, az S&P500 és a Nasdaq minimális pluszban zárt, miután a befektetői fókusz középpontjában a... (Portfolio.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 612,29 pontos, 1,60 százalékos emelkedéssel, 38 766,49 ponton zárt szerdán. (ProfitLine.hu hírek)

Még több:Tőzsde