Könyvjelző és megosztás

Facebook

Új zélandi dollár árfolyama

Válassz másikat:
Új zélandi dollár 186 Ft
Új zélandi dollár havi átlag

Új, személyre szabott repülőtéri szolgáltatást indít a Budapest Airport a 2A Terminálon. A diszkrét bud:vip szolgáltatást igénybe vevő induló és érkező utasok számos kényelmi szolgáltatást élvezhetnek, az új dedikált VIP várótól a repülőgéphez és a repülőgéptől biztosított luxustranszferen át a külön utasbiztonsági csatornáig... (hvg.hu)

Azt nyilatkozta, ha meggyengül egy ország fegyveres ereje, problémák és fenyegetések jelennek meg. ([origo] Nagyvilág)

Milos Zeman cseh államfő bejelentette, hogy nem kívánja semmiféle határidőkkel megkötni Andrej Babis ügyvezető miniszterelnök kezét. (VS.hu)

És több mint kétszer ennyi van épülőben a KSH adatai szerint. (Index - Gazdaság)

A bizalmi vagyonkezelés bevezetése óta rendkívül felkapott az ezzel foglalkozó szakemberek körében. ([origo] Üzleti negyed)

A korai civilizációkban az ember a természettől készen kapott alapanyagokat használt, majd idővel arra is rájött, hogy némi módosítással a célnak jobban megfelelő matériához juthat. Ez a kísérletezés ma is tart, sőt tovább folytatódik. (hvg.hu)

Szél Bernadett plakátja feltűnt Hódmezővásárhelyen is. (hvg.hu)

Egy hathetes borjú 120 ezer eurós (csaknem 37,5 millió forint) rekordáron kelt el árverésen a németországi Verdenben. (hvg.hu)

Tőzsde

Csökkenő forgalom mellett mérséklődött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 38 240,09 ponton fejezte be a hetet, az előző heti záró értékénél 898,78 ponttal, 2,30 százalékkal alacsonyabban. (ProfitLine.hu hírek)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 403,90 pontos, 1,05 százalékos csökkenéssel, 38 240,09 ponton zárt pénteken. (ProfitLine.hu hírek)

Az európai tőzsdék mérsékelt emelkedéssel nyitottak pénteken, nap közben viszont hullámzó volt a kereskedés, végül azonban mérsékelt emelkedéssel zárták a pénteki kereskedést az európai tőzsdék. A... (Portfolio.hu)

Az európai tőzsdék mérsékelt emelkedéssel nyitottak pénteken, azóta viszont hullámzó a kereskedés, jelenleg nagyjából a csütörtöki záróértékük körül állnak az európai részvényindexek. A magyar tőzsde... (Portfolio.hu)

Még több:Tőzsde