Könyvjelző és megosztás

Facebook

Mexikói új pezó árfolyama

Válassz másikat:
Mexikói új pezó 15,21 Ft

A januártól online pénztárgép beszerzésére kötelezetteknek elég április 30-ig üzembe helyezniük a pénztárgépet, hogy igénybe vehessék az állami támogatást. Az eredeti határidő 2016. december 31-e volt. ([origo] Üzleti negyed)

Új idõszámítás kezdõdhet a 135 éves Budapest-Belgrád vasúti szakasz történetében. (VS.hu)

Közismert kormánypárti és ellenzéki politikus is felfért az agrártámogatások legnagyobb nyerteseinek toplistájára. (hvg.hu)

Az üzlethálózat további fejlesztését tervezi a cég Magyarországon. (Privátbankár.hu)

Enyhül a szabályozás, viszont magasabb adókulccsal kell számolniuk a cégeknek a Mazars szerint. (Privátbankár.hu)

Félmilliárdot loptak össze álmailekkel Vas megyébe a kameruni és nigériai csalók. (Index - Gazdaság)

A gyanú szerint huszonhárom országában harminckét gazdasági társaság érintett abban a több mint félmilliárd forint értékű pénzmosásban, mely miatt huszonkét gyanúsítottal, kameruni és nigériai állampolgárokkal szemben javasol vádemelést a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. (hvg.hu)

Jó, ha tisztában vagyunk, milyen határidővel és milyen költségekkel jár, ha külföldről rendelünk. Nem árt elfelejteni azt sem, mely termékek behozatala tilos az országba, melyek a vám-és áfamentes áruk? Milyen összegig nem kell fizetnünk vámot? Összeszedtünk minden hasznos tudnivalót. (Privátbankár.hu)

A januártól online pénztárgép beszerzésére kötelezetteknek elég április 30-ig üzembe helyezniük a pénztárgépet, hogy igénybe vehessék az állami támogatást. Az eredeti határidő 2016. december 31-e volt. ([origo] Üzleti negyed)

Tőzsde

Elkaszálták a Deutsche Börse felvásárlási ajánlatát, nem kebelezhetik be a londoni tőzsdét. (Privátbankár.hu)

Az Európai Bizottság akadályozta meg a fúziót. (hvg.hu)

Hullámvasúton vannak a Snap részvényei a tőzsdére lépés óta, most épp az emelkedés van soron, miután kedvező elemzői vélemények láttak napvilágot. Március elsején ment tőzsdére a Snapchat... (Portfolio.hu)

Indexemelkedéssel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon. (ProfitLine.hu hírek)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX pénteken 32 097,09 ponton, az előző hetinél 680,91 ponttal, 2,08 százalékkal alacsonyabban zárt. (ProfitLine.hu hírek)

Még több:Tőzsde