Könyvjelző és megosztás

Facebook

Koreai won árfolyama

Válassz másikat:
Koreai won 0,24 Ft
Koreai won havi átlag

Közvetlen telefonvonalon tud egymással beszélni Kim Dzsong Un észak-koreai vezető és Mun Dzse In dél-koreai elnök. (VS.hu)

Az első próbahívás már meg is volt, de a két főnök egyelőre még nem beszélt egymással a vonalon. (Index - Külföld)

Pénteken üzembe helyezik a forródrótot Észak- és Dél-Korea között. Először tisztségviselők próbálják ki, majd a dél-koreai elnök és Kim Dzsong Un is beszél egymással a tervek szerint. (hvg.hu)

A kereskedelmi ágazatban tavaly november 10. és december 10. között lezajlott országos szintű munkavédelmi ellenőrzéseknél a vizsgált 1013 munkáltató közül 893 esetében találtak munkavédelmi, illetve munkaegészségügyi hiányosságokat - olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkafelügyeleti főosztályának... (hvg.hu)

A volt BKK-vezér szerint a Fővárosi Önkormányzat nem képviseli az utasok érdekeit, csak a taxislobbit szolgálja ki az áremeléssel. (hvg.hu)

Az ESMA korábban vitában állt az önkormányzattal, de a mostani pályázat elbírálásakor már szent volt a béke. (hvg.hu)

A terméket egy svájci startup készíti. (hvg.hu)

Tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 540,23 pontos, 1,40 százalékos csökkenéssel, 38 122,87 ponton zárt pénteken. (ProfitLine.hu hírek)

Iránykeresés jegyében indult a hét utolsó napja Európában, azonban a kontinens börzéi a kereskedés második felében sem voltak képesek érdemben elmozdulni csütörtöki záróértékeik közeléből, a... (Portfolio.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 103,39 pontos, 0,27 százalékos csökkenéssel, 38 663,10 ponton zárt csütörtökön. (ProfitLine.hu hírek)

Míg Ázsiában jó hangulatban telt a hét negyedik napja, az európai tőzsdéken nem volt egyértelmű irány a csütörtöki kereskedés első felében. A nap második felében a kontinens börzéi vegyesen... (Portfolio.hu)

Nem volt egységes irány a tengerentúli tőzsdéken szerdán, a Dow végül enyhe mínuszban fejezte be a napot, az S&P500 és a Nasdaq minimális pluszban zárt, miután a befektetői fókusz középpontjában a... (Portfolio.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 612,29 pontos, 1,60 százalékos emelkedéssel, 38 766,49 ponton zárt szerdán. (ProfitLine.hu hírek)

Még több:Tőzsde