Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,85 Ft
Japán jen havi átlag

Készültségbe helyezték a japán hadsereget egy lehetséges észak-koreai ballisztikusrakéta-teszt miatt – közölték kedden kormányzati források. A haditengerészet egységeit és a légvédelmet felhatalmazták arra, hogy lelőjenek bármilyen Japán felé tartó tárgyat. (168 óra Online - Glóbusz)

A maffia évek óta zsarolta a kenyérárusokat Nápolyban, emiatt a délolasz nagyváros lakóinak kilónként 1,30 eurót kellett fizetniük az alapvető élelmiszerért a kerek 1 euró helyett. (hvg.hu)

Az Európai Unió határainak védelmét, gazdaságának megerősítését és a fiatalok számára munkahelyek teremtését célzó tervet fog javasolni Németország, Franciaország és Olaszország az EU-tagországok állam- és kormányfőinek keddi találkozóján - jelentette be hétfőn Berlinben Angela Merkel német kancellár,... (hvg.hu)

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) előző vezetése jelezte, nem bíznak a magyar buszokban, egyebek mellett ezért nem fut több magyar gyártású busz az utakon - mondta Vincze-Pap Sándor, a Magyar Buszgyártók Szövetségének (Mabusz) elnöke hétfőn este a köztévében. (hvg.hu)

Az az amerikai üzletember vette meg a múlt héten az Indexet, aki májusban a Class FM-et vette meg Simicskáéktól. Az Index eladásáról szóló értesülés legalábbis kérdőjeles információnak tekinthető. (hvg.hu)

Tőzsde

Mérsékelt, az elemzők által vártnál jóval kisebb veszteségben nyitottak a vezető európai értéktőzsdék hétfőn. (ProfitLine.hu hírek)

A világ tőzsdéit megrázó brit népszavazási eredmény az Európai Unióból való kilépésről (Brexit) nyomta rá a bélyegét a magyar tőzsde heti teljesítményére is, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken 25 724,91 ponton, az előző hetinél 517,59 ponttal, 1,97 százalékkal alacsonyabban zárt, csökkenő forgalom mellett... (ProfitLine.hu hírek)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1199,18 pontos, 4,45 százalékos csökkenéssel, 25 724,91 ponton zárt pénteken. Az esés mértéke jelentős, de ha körülnézünk az európai piacokon, akkor azt mondhatjuk: "egész jól megúsztuk". A részvénypiac forgalma 18,3 milliárd forint volt, a vezető részvények... (ProfitLine.hu hírek)

A brit kilépés rányomta bélyegét a New York-i tőzsdére is. (Hír TV)

Sokkolta a piaci szereplőket, hogy győzött a Brexit a népszavazáson. Az európai részvénypiacokon így már a nyitást követően durva zuhanásokat láthatunk. Az angol tőzsde viszont nap végére valósággal... (Portfolio.hu)

A Brexit hatására heves eladói hullám söpört végig a tőzsdéken, a magyar eszközöket is megütötték, a BUX index azonban Európában felülteljesítőnek bizonyul. Ennek oka elsősorban az OTP relatíve jó... (Portfolio.hu)

A Brexit hatására heves eladói hullám söpört végig a tőzsdéken, a magyar eszközöket is megütötték, a BUX index azonban Európában felülteljesítőnek bizonyul. Ennek oka elsősorban az OTP relatíve jó... (Portfolio.hu)

Pozitív hangulatban telt a tegnapi kereskedés, melyből a hazai piac túlságosan nem vette ki a részét. Elérkezett viszont a nap, a britek fontos népszavazásának a napja. A piacok kivárás helyett jól mozogtak eddig, a hazai nagypapírjaink is kedvező szinteken várják a fejleményeket. (ProfitLine.hu hírek)

Hétfőn kisebb ralit láthattunk a nemzetközi részvénypiacokon és a magyar tőzsdén is. A jókedv elsősorban a Brexit-félelmek enyhülésével volt magyarázható.A hétvégén megjelent új brit... (Portfolio.hu)

Nagy indexnyereséggel indult a kereskedés hétfőn a főbb európai értékpapírpiacokon. (ProfitLine.hu hírek)

Még több:Tőzsde