Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,28 Ft
Japán jen havi átlag

Aktuális árfolyam

391,73 Ft
angol font
220,03 Ft
ausztrál dollár
160,29 Ft
bolgár lev
103,89 Ft
brazil real
11,26 Ft
cseh korona
42,05 Ft
dán korona
22,05 Ft
dél-afrikai rand
20,04 Ft
észt korona
313,50 Ft
Euro
5,38 Ft
fülöp-szigeteki pezo
30,49 Ft
hongkongi dollár
41,10 Ft
horvát kuna
3,90 Ft
indiai rupía
0,02 Ft
indonéz rupía
2,28 Ft
japán jen
215,66 Ft
kanadai dollár
38,41 Ft
kínai renmimbi
0,23 Ft
koreai won
74,89 Ft
lengyel zlotyi
végtelen Ft
lett lat
90,80 Ft
litvániai litas
74,68 Ft
malájziai ringgit
18,02 Ft
mexikói új pezó
38,47 Ft
norvég korona
6,52 Ft
orosz rubel
71,08 Ft
román lej
259,09 Ft
svájci frank
34,25 Ft
svéd korona
189,37 Ft
szingapúri dollár
7,39 Ft
thai baht
108,23 Ft
török yeni
198,83 Ft
új zélandi dollár
236,30 Ft
USA dollár

A forint árfolyama gyakorlatilag nem változott péntek délelőtt a bankközi devizakereskedelemben. (hvg.hu)

Legalább 12 baba spermadonorja volt egy japán férfi; a thaiföldi rendőrség a béranya botrány nyomozása közben bukkant rá a bangkoki „babagyárra”. ([origo] Nagyvilág)

Szíriában az iszlamisták elfogtak egy japán állampolgárt, akiről azt állítják, kém. (Index - Külföld)

Jukava Harunát kémkedéssel vádolják, bár a japán férfi állítása szerint orvosként és fotóriporterként érkezett Szíriába. (hvg.hu)

1,6 millió lakosnak kell menekülnie, 500 légijáratot töröltek a Halong nevű vihar tombolása miatt. (Index - Külföld)

A harcok és a recesszió miatt a hitelminősítő B mínuszról CCC-re módosította az államadósságot. Ennél megbízhatatlanabb ország nincs is Európában. (Index - Gazdaság)

A dolgozók visszajelzései alapján ők a legjobb munkahely. Harmadik a Google. (Index - Gazdaság)

Egy New Yorki bíró törvénytelennek minősítette Argentínának azt a tervét, hogy az USA helyett otthon fizetné ki kötvényeseit. Ezzel meg lehetne kerülni a bírói ítéleteket, de kettészakadhat az államkötvény-piac. Annak pedig Európáig, sőt Magyarországig érő hatásai is lehetnek. (Privátbankár.hu)

Az euróval és a svájci frankkal szemben a napközbeni ingadozás után estére minimálisan erősödött, a dollárral szemben gyengült a forint pénteken a bankközi piacon. (hvg.hu)

Egy újabb bank és 18 pénzintézet nyújtott be keresetet a Fővárosi Törvényszékre pénteken a devizahiteles szerződések egyoldalú módosításának tisztességtelenségét vélelmező törvénnyel kapcsolatban. (hvg.hu)

Tőzsde

Nagyon várták a tőkepiacokon Janet Yellen Fed-elnök pénteki megnyilatkozását, mégsem okozott nagyobb felfordulást a piacokon, egyedül a dollár kezdett ütemesen erősödni. Nálunk nagyot esett az OTP, tartotta magát a Mol és a forint. (Privátbankár.hu)

Ugyanott nyitott a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, ahol csütörtökön zárt. Elemzők emelkedésre számítottak. (Privátbankár.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 248,42 pontos, 1,40 százalékos emelkedéssel, 17 963,98 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 9,0 milliárd forint volt, a vezető részvények erősödtek az előző napi záráshoz képest. (ProfitLine.hu hírek)

A kellemes európai tőzsdei klímának megfelelően a BUX index is felfelé tartott. Minden vezető papír emelkedett, a forint pedig stabil volt. (Privátbankár.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 44,98 pontos, 0,25 százalékos emelkedéssel 17 715,56 ponton zárt kedden. A részvénypiac forgalma 5,4 milliárd forint volt, a vezető részvények a Mol kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest. (ProfitLine.hu hírek)

De még így is emelkedéssel zárta a keddi kereskedést a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. Az OTP-nek különösen jó napja volt. (Privátbankár.hu)

A magyar állam alapítására, valamint Szent István királyra emlékeznek országszerte szerdán, így holnap a Budapesti Értéktőzsde zárva lesz. Nem lesz szerdán kereskedés a hazai piacon, miután a magyar... (Portfolio.hu)

Az elmúlt heti adatdömping után a következő héten kevesebb hazai makroadatra kell majd figyelniük a befektetőknek. A tőzsdei gyorsjelentések időszaka is lassan véget ér, a legnagyobb vállalatok már ismertették második negyedéves számaikat. A jövő hét emellett egy munkanappal rövidebb lesz az augusztus 20-i ünnep miatt... (ProfitLine.hu hírek)

Az ukrán események és a piacokon kialakult hangulat ellenére emelkedéssel zárta a hét utolsó kereskedési napját a BUX. (Privátbankár.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 12,39 pontos, 0,07 százalékos csökkenéssel, 17 411,51 ponton zárt csütörtökön. (ProfitLine.hu hírek)

Egyedi lehetőség a kezdők számára, hogy belevágjanak a tőzsdei kereskedésbe – rendkívül kedvező tanfolyam díj és éves tőzsdei klub tagság mellett!  A közép-haladóknak külön tanfolyam!

Tőzsdeklub tagság Annak érdekében, hogy a klub aktív tevékenység színtere legyen, az alábbi szolgáltatást fogom... (BankWeb.hu)

Az elmúlt öt és fél évben közel 400 százalékkal emelkedett Sri Lanka irányadó indexének értéke, sőt idén is 17 százalékkal került feljebb. A több éves mélyponton levő hozamok miatt a tőke... (Portfolio.hu)

Még több:Tőzsde