Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,59 Ft
Japán jen havi átlag

A fukuokai polgármester gyorsan le is záratta a kereszteződést, de később bocsánatot kért a pánikkeltésért. (Index - Külföld)

Az Eurostat adatai szerint egész Európában erősen csökkentek a gázárak mostanában, a lakossági fogyasztók és a vállalatok számára egyaránt. Nem csoda, a piaci ár ugyanis nagyot zuhant az utóbbi 1-2 évben. A magyar kormány eközben mindenáron hatósági árakat akar. (Privátbankár.hu)

Már nem kockásodik a tévé, de ne telefonáljon senki. (hvg.hu)

Soha ilyen kevesen nem kerestek még munkát, így a kereskedőlánc is olyan módszerhez nyúlt, mint a hadseregek: toborzóirodákat nyit. (VS.hu)

December 13-án ékszereket és órákat, december 14-én ezüst és egyéb műtárgyakat kínál a BÁV karácsonyi aukciója, amelyet a MOM Kulturális Központban rendeznek meg Budapesten (hvg.hu)

Tőzsde

A tegnapi után folytatódik a lejtmenet az európai tőzsdéken, a vezető indexek kivétel nélkül lefelé vették az irányt. Összességében kiváró hangulat uralkodik a piacokon, a befektetok már a délutáni... (Portfolio.hu)

Az új csúcs: 30540 pont. (FN - Tőzsde)

Hatalmas átalakulások zajlanak az európai deviza, cfd és bináris opciókat kínáló cégek háza táján. Ezen változások következtében brókercégek tűnhetnek el a süllyesztőben, és számos termék jelentősen... (Portfolio.hu)

Erős mínuszban nyitottak a vezető európai értéktőzsdék pénteken. (ProfitLine.hu hírek)

Az európai részvénypiacokon jó hangulatban telik a kereskedés a nap folyamán, ami főként az olajár emelkedésének köszönhető. Ma ülnek össze Bécsben az OPEC-országok, hogy megállapodjanak a... (Portfolio.hu)

Az ázsiai részvénypiacokon nincs nagy mozgás a reggeli kereskedésben, a hangulatot ma főként a brit banki stressztesztek eredményei és az OPEC-találkozóval kapcsolatos hírek befolyásolhatják.Ma ülnek... (Portfolio.hu)

Többségében emelkednek a vezető európai részvényindexek a mai kereskedésben, míg az olaj ára esésbe kezdett. Bezárt a BÉT 2016.11.29 17:29Európában hektikus mozgások voltak ma megfigyelhetők a... (Portfolio.hu)

Csökkenéssel nyitottak a fontosabb nyugat-európai indexek hétfőn a pénteki záróértékeikhez képest. (ProfitLine.hu hírek)

Szerény gyengüléssel indulhat hétfőn a kereskedés a vezető európai értéktőzsdéken a pénteki, nem túl nagy plusz után. (ProfitLine.hu hírek)

Még több:Tőzsde