Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,17 Ft
Japán jen havi átlag

Aktuális árfolyam

373,32 Ft
angol font
207,62 Ft
ausztrál dollár
157,34 Ft
bolgár lev
99,14 Ft
brazil real
11,19 Ft
cseh korona
41,22 Ft
dán korona
21,09 Ft
dél-afrikai rand
19,67 Ft
észt korona
307,73 Ft
Euro
5,01 Ft
fülöp-szigeteki pezo
28,64 Ft
hongkongi dollár
40,36 Ft
horvát kuna
3,68 Ft
indiai rupía
0,02 Ft
indonéz rupía
2,17 Ft
japán jen
201,75 Ft
kanadai dollár
35,72 Ft
kínai renmimbi
0,21 Ft
koreai won
73,38 Ft
lengyel zlotyi
végtelen Ft
lett lat
89,12 Ft
litvániai litas
68,60 Ft
malájziai ringgit
17,00 Ft
mexikói új pezó
37,15 Ft
norvég korona
6,18 Ft
orosz rubel
68,95 Ft
román lej
252,76 Ft
svájci frank
33,78 Ft
svéd korona
177,71 Ft
szingapúri dollár
6,90 Ft
thai baht
104,13 Ft
török yeni
191,22 Ft
új zélandi dollár
222,11 Ft
USA dollár

Megkezdték a kivonulást az orosz piacról a japán bankok, tartva attól, hogy az ukrajnai válság miatt a Nyugat még keményebb szankciókat érvényesít Oroszország ellen - írta a szombati Financial Times. (hvg.hu)

Megkezdték a kivonulást az orosz piacról a japán bankok, tartva attól, hogy az ukrajnai válság miatt a Nyugat még keményebb szankciókat érvényesít Oroszország ellen - írta a szombati Financial Times. (Stop.hu)

Megkezdték a kivonulást az orosz piacról a japán bankok, tartva attól, hogy az ukrajnai válság miatt a Nyugat még keményebb szankciókat érvényesít Oroszország ellen. (Privátbankár.hu)

A fukusimai tragédia után az összes japán atomerőművet leállították, az így keletkezett kárt 50 milliárd dollárra becsülik. (Privátbankár.hu)

Megkezdték a kivonulást az orosz piacról a japán bankok, tartva attól, hogy az ukrajnai válság miatt a Nyugat még keményebb szankciókat érvényesít Oroszország ellen - írta a szombati Financial Times. (hvg.hu)

Egyre hosszabb ideig élnek szüleikkel a cseh fiatalok: a biztonságot nyújtó „mamahotelben” élt tavaly év végén a 25-34 év közötti cseh férfiak több mint ötven százaléka, a nők több mint 31 százaléka. (168 óra Online - Buxa)

Megkezdték a kivonulást az orosz piacról a japán bankok, tartva attól, hogy az ukrajnai válság miatt a Nyugat még keményebb szankciókat érvényesít Oroszország ellen. (Privátbankár.hu)

163 milliárd ment el 4 év alatt a minisztériumoknál, vagyis a 2010-ben meghirdetett eszközbeszerzési stop a jelek szerint elmaradt. – írja a Blikk. Az NFM 18 milliárdot költött informatikai beszerzésekre, 17 milliárdot tanácsadásra és 15 milliárdot gépkocsikra. (hvg.hu)

Tőzsde

A bankbetéteknél magasabb hozamra vágyik? Megtakarításaiból ki szeretné hozni a maximumot, de nem tudja, hogyan csinálja? Szombati díjmentes előadásunkon több befektetési formát is megismer, megérti... (Portfolio.hu)

Gyengültek a fontosabb New York-i indexek csütörtökön tőzsdenyitáskor. (Stop.hu)

Ma végleg eldőlt: egy bírósági döntés értelmében soha többé nem indul el újra az Mt Gox japán Bitcoin-tőzsde - számolt be a Financial Times. Az egykori legnagyobb BTC-tőzsde csődvédelembe... (Portfolio.hu)

A végére csak két bluechip maradt pluszban Budapesten. Kína és Amerika meghozta a befektetők kedvét. (Privátbankár.hu)

Az amerikai részvényindexek erősödéssel zárták a keddi kereskedést, amiben a vártnál kedvezőbb vállalati hírek is szerepet játszhattak. Az ázsiai régió vezető tőzsdéin is jó volt a hangulat azt... (Portfolio.hu)

Mark Karpeles, az egykori legnagyobb Bitcoin-tőzsde alapítója nem hajlandó Washingtonba utazni, ahol bíróság előtt kellene nyilatkoznia cége csődbe jutásának körülményeiről - számolt be a Reuters... (Portfolio.hu)

Egyelőre nem képes kitörni a vezető magyar tőzsdemutató, a BUX index a német DAX-hoz mért relatív teljesítményét és erejét tekintve abból a lefelé tartó trendből, amelybe 4 évvel ezelőtt került.

A BUX euróban mért értéke a vezető német mutatóhoz, a DAX-hoz képest 2012 decemberében áttörte a 2009 márciusi... (BankWeb.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 23,95 pontos, 0,13 százalékos csökkenéssel, 18 126,26 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 7,8 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest. (ProfitLine.hu hírek)

Az amerikai részvényindexek erősödéssel zárták a szerdai kereskedést azt követően, hogy a Fed kinyilvánította, hogy a kamatokhoz nem fog idejekorán hozzányúlni. Az ázsiai régió vezető tőzsdéi is... (Portfolio.hu)

Az amerikai részvényindexek erősödéssel zárták a keddi kereskedést, ez is szerepet játszhatott abban, hogy az ázsiai régióban a japán tőzsdék kivételével jól teljesítettek a tőzsdék. Mindezek... (Portfolio.hu)

A török lírával együtt erősödik a forint - A magyar tőzsde gyengélkedik - ismét változik a jegybank olcsó hitelprogramja - bezár a Samsung gödi gyára - Nézze meg itt >> (Privátbankár.hu)

Hétfőn tőzsdenyitáskor csökkentek a fontosabb New York-i indexek. (Stop.hu)

Emelkedtek a részvényárak az elmúlt héten, csupán a hét utolsó munkanapján volt tapasztalható profitrealizálás. A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX egy hét alatt 3,45 százalékkal, 599,73 ponttal emelkedett, pénteken záráskor 17 990,04 ponton állt. (ProfitLine.hu hírek)

Még több:Tőzsde