Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,57 Ft
Japán jen havi átlag

Öt év alatt 150 szíriai menekültet fogad be Japán, miközben tavaly több mint 7500-an kértek menedékjogot az ázsiai szigetországtól , de csak 27-en kapták meg. (hvg.hu)

78 éves korában elhunyt Jean-Claude Decaux francia üzletember, a reklámokból finanszírozott fedett buszmegálló feltalálója, és a nevét viselő világelső utcabútor- és reklámplakátcég, a JCDecaux alapítója. Szintén az ő nevéhez fűződött az ingyenes kerékpárkölcsönzés, a Párizsban Vélibnek nevezett szolgáltatás bevezetése is... (hvg.hu)

Másfél évtized alatt jórészt kikoptak a nagy generáció tagjai a leggazdagabbak közül - írta a napi.hu, amely szerint A 100 leggazdagabb kiadvány idei listájában szereplő milliárdosok közül csak 28-an szerepeltek az első, tizenöt évvel ezelőtti listában is. (hvg.hu)

Bár sokan azt hiszik, szeretik a flamencót, valójában nem tudják, igazából milyen is ez a műfaj. Nagyon keveseknek adatik meg, hogy elsajátítsák, ezért ha ilyen előadást van lehetőségünk megnézni, semmiképp se hagyjuk ki: feledhetetlen élmény lesz. Megmutatjuk, hol és mikor érdemes ehhez hozzákezdeni... (Privátbankár.hu)

Tőzsde

Alacsony forgalomra és oldalazásra számítanak a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) pénteken. (ProfitLine.hu hírek)

A kis- és középvállalkozások tőzsdére jutásának segítése hosszú távon támogatja a gazdaság előremenetelét. A piaci megjelenést fontolgató cégek számára a tőkebevonás mellett a tőzsde értékmérő szerepe is erős motiváló tényező lehet – hangzott el a Budapesti Értéktőzsde és a Magyar Közgazdasági Társaság... ([origo] Üzleti negyed)

A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Pénzügyi Szakosztálya és a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) első alkalommal szervezett közösen tőkepiaci konferenciát Tőzsdefejlesztés és növekedés címmel. A több mint 200 fős eseményen Kelet-Közép-Európa és hazai tőzsde vezetői osztották meg nézeteiket, várakozásaikat... (ProfitLine.hu hírek)

Jó volt ma a hangulat a tőzsdéken, de a végén a BUX index szerény mínuszba csúszott két nagy cégünk gyengülése miatt. Stabil a forint, átlépte az ötvenet az olaj, ma forgott utoljára szelvénnyel az OTP. (Privátbankár.hu)

Délelőtt még jó volt a hangulat a világ tőzsdéin, amit az olaj árfolyamának erősödésén túl az is támogatott, hogy a befektetők kezdenek megbarátkozni egy esetleges kora nyári Fed-kamatemeléssel.... (Portfolio.hu)

Elmondható hogy jó a hangulat a világ tőzsdéin, amit az olaj árfolyamának erősödésén túl az is támogat, hogy a befektetők kezdenek megbarátkozni egy esetleges kora nyári Fed-kamatemeléssel. A BUX... (Portfolio.hu)

Tegnap óta szakadatlan a forint erősödése, az OTP is jól megy, a DAX nagyot ralizott, Amerika is tovább emelkedik. (Privátbankár.hu)

Nagyon jó a hangulat a világban, az amerikai és az ázsiai tőzsdék erősödése után Európában is látványos emelkedés bontakozott ki. Ez részben az olaj árfolyamának erősödésével, részben pedig a szerda... (Portfolio.hu)

Ma tartotta éves rendes közgyűlését a Budapesti Értéktőzsde, ahol elfogadták a tavalyi évről szóló üzleti jelentést, a számviteli beszámolót, valamint a könyvvizsgálói és fb jelentést. A tavalyi... (Portfolio.hu)

Emelkedéssel nyitottak a vezető európai értéktőzsdék szerdán. (ProfitLine.hu hírek)

Hétfőn vegyes elmozdulásokat láthattunk az ázsiai tőzsdéken, a vezető indexek többsége emelkedni tudott, a japán tőzsde viszont eladói nyomás alá került, miután kedvezőtlen külkereskedelmi adatok... (Portfolio.hu)

Még több:Tőzsde