Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,26 Ft
Japán jen havi átlag

Tokió bejelentette hétfőn, hogy magyarázatot kér Washingtontól a japán kormány és japán cégek ellen irányuló állítólagos kémkedés ügyében. ([origo] Nagyvilág)

Tokió bejelentette hétfőn, hogy magyarázatot kér Washingtontól a japán kormány és japán cégek ellen irányuló állítólagos kémkedés ügyében. (hvg.hu)

Japán egyik legpatinásabb lepárlója az űrbe lövi fel világelső italait. A cél, hogy megnézzék, milyen hatással van a zéró gravitáció a whiskyre. (Privátbankár.hu)

A tokiói kormány és a japán gazdaság szereplői után is kémkedett az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) – derült ki a WikiLeaks kiszivárogtató portálon pénteken nyilvánosságra hozott újabb dokumentumokból. (hvg.hu)

A falakban törnek a csövek, az alapzat nem szigetel, a tető rákkeltő, a színházterem színpada pedig nem süllyeszthető. ([origo] Üzleti negyed)

Idén év végére már csak az államadósságunk harmada lesz deviza, és a terv az, hogy 2018-ra már csak a negyede maradjon. (hvg.hu)

Nem lesz mindennapi énekóra a közoktatásban - mondta az Origónak Balog Zoltán. A miniszter viszont fontosnak tartja, hogy naponta énekeljenek az iskolások. Sőt, elénekelte a szerinte legfontosabb magyar dalt is. ([origo] Üzleti negyed)

Az év eleji 37-ről 32 százalékra csökkenhet idén a magyar államadósság devizaaránya. (Privátbankár.hu)

Oroszország még soha nem exportált Európába annyi földgázt júliusban, mint az idén. (Index - Gazdaság)

Tőzsde

Több mint egy hónap után ma nyitott ki újra a görög tőzsde, a várakozások szerint pedig kétszámjegyű eséssel kezdődött a kereskedés. A befektetők egész nap ütötték a görög bankpapírokat, a... (Portfolio.hu)

A görög piactól ezt vártuk, a kínai börzéken és az olajban is eső a trend, Európa nyaralni ment a BÉT-tel együtt, a forint viszont remek formában van. (Privátbankár.hu)

Öt hét zárva tartás után nagy eséssel nyitott a görög tőzsde, elsősorban a görög bankpapírokat ütik a befektetők.Száguld a Commerzbank 2015.08.03 11:05A Commerzbank adózott eredménye (280 millió... (Portfolio.hu)

Öt hétnyi zárva tartás után ma reggel kinyitott a görög tőzsde. Egyből nagy eséssel nyitottak - főként a görög bankpapírokat kalapálják lefelé a befektetők. (hvg.hu)

Röviddel a nyitás után 23 százalékkal esett a görög tőzsde, elsősorban a görög bankok részvényeinek árfolyama zuhan. (VS.hu)

23 százalékot esett az athéni árfolyamindex hétfő reggel. (Privátbankár.hu)

Öt hét zárva tartás után nagyot esett a görög tőzsde, elsősorban a görög papírokat ütik a befektetők.Továbbra sem lehet görög részvényeket shortolni 2015.08.03 09:15A görög kormány június 29-én... (Portfolio.hu)

Több lépést is tett az elmúlt hetekben a kínai vezetés, hogy a hatalmas zuhanás után stabilizálja a belső kínai részvénypiacokat, eddig sikertelenül. Nincs megállás Ma reggel újabb közel 3... (Portfolio.hu)

Újra kinyit a görög tőzsde, egyes elemzők akár 20 százalékos esésre is számítanak a nyitás után, hiszen az elmúlt öt hét alatt rengeteg eladási megbízás felhalmozódhatótt. Öt hét után ma újra... (Portfolio.hu)

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényszekciójának forgalma 36,26 milliárd forint volt a héten, ez mintegy 7,5 milliárd forinttal több az előző hetinél. A BUX 0,92 százalékos emelkedéssel, 22 588,99 ponton zárt pénteken. A vezető részvények közül mindössze a Mol és a Richter árfolyama erősödött a héten... (ProfitLine.hu hírek)

Piaci szakértők szerint nagy, akár 20 százalékos zuhanással kezdhet hétfőn az athéni tőzsde fő árfolyamindexe az elmúlt öt heti kényszerű zárva tartás után. A Reuters hírügynökség által megkérdezett... (Portfolio.hu)

A tőzsdei szakértők szerint hatalmas veszteségekkel nyithat hétfőn az athéni tőzsde. Az öt hétig tartó kényszerszünet a pénzpiacon rányomta a bélyegét a görög gazdaság helyzetére: több mint húsz százalékot is eshet az index. A legrosszabbul a bankokat érintheti nyitás, de Ciprasznak van egy terve. (Privátbankár.hu)

Még több:Tőzsde