Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,17 Ft
Japán jen havi átlag

Aktuális árfolyam

373,91 Ft
angol font
206,31 Ft
ausztrál dollár
157,34 Ft
bolgár lev
100,50 Ft
brazil real
11,21 Ft
cseh korona
41,21 Ft
dán korona
21,04 Ft
dél-afrikai rand
19,67 Ft
észt korona
307,73 Ft
Euro
4,97 Ft
fülöp-szigeteki pezo
28,72 Ft
hongkongi dollár
40,37 Ft
horvát kuna
3,65 Ft
indiai rupía
0,02 Ft
indonéz rupía
2,17 Ft
japán jen
201,96 Ft
kanadai dollár
35,62 Ft
kínai renmimbi
0,21 Ft
koreai won
73,42 Ft
lengyel zlotyi
végtelen Ft
lett lat
89,12 Ft
litvániai litas
68,11 Ft
malájziai ringgit
17,03 Ft
mexikói új pezó
37,17 Ft
norvég korona
6,24 Ft
orosz rubel
68,99 Ft
román lej
252,18 Ft
svájci frank
33,93 Ft
svéd korona
177,06 Ft
szingapúri dollár
6,88 Ft
thai baht
104,49 Ft
török yeni
190,83 Ft
új zélandi dollár
222,67 Ft
USA dollár

Beszél, lépcsőt mászik és fut Aszimo, aki Honda-gyártmány, és örült, hogy találkozott az elnökkel. (Index - Külföld)

Két japán nagybank is visszamondott egy-egy ügyletet Oroszországban, mert nem akarják megégetni magukat az orosz-ukrán viszályon. A tőkekivonás fájhat Moszkvának. ([origo] Üzleti negyed)

Megkezdték a kivonulást az orosz piacról a japán bankok, tartva attól, hogy az ukrajnai válság miatt a Nyugat még keményebb szankciókat érvényesít Oroszország ellen - írta a szombati Financial Times. (hvg.hu)

Megkezdték a kivonulást az orosz piacról a japán bankok, tartva attól, hogy az ukrajnai válság miatt a Nyugat még keményebb szankciókat érvényesít Oroszország ellen - írta a szombati Financial Times. (Stop.hu)

Sajtóértesülések szerint több mint 13 milliárd dolláros ajánlatot tett a General Electric (GE) amerikai holdingvállalat a francia Alstom nagyvállalatra. Az Alstom részvényei a párizsi tőzsdén annak ellenére hatalmasat emelkedtek csütörtökön, hogy a cég egyelőre nem erősítette meg a hírt. (hvg.hu)

Jelentősen csökkent a General Motors amerikai autógyártó nyeresége 2014 első negyedévében. Az elmúlt hónapokban bejelentett autóvisszahívások rontottak a gyártó eredményén. (hvg.hu)

A Max-Immun Rák- és Immunkutató Kft. a gyógygomba-kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítőit jogszerűtlenül népszerűsítette, ezért a versenyhatóság 21 millió forint bírság megfizetésére kötelezte a vállalkozást - közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) csütörtökön. (hvg.hu)

A Sanoma eladja magyarországi leányvállalatát, a Sanoma Media Budapestet a Centrál Csoportnak - közölte a cég csütörtökön az MTI-vel. (Stop.hu)

Tőzsde

Új mobilfizetési megoldás egy magyar startuptól - legyen az okostelefonodon a Buxád! (Technet)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 181,79 pontos, 1,03 százalékos emelkedéssel, 17 884,56 ponton zárt kedden. A részvénypiac forgalma 4,6 milliárd forint volt, a vezető részvények erősödtek a csütörtöki záráshoz képest. (ProfitLine.hu hírek)

Kissé erősödött a forint, az eurót délután négykor 306 forint körül jegyezték a reggeli 307 forintos szint után a bankközi devizapiacon. (Hír TV)

Erősödtek a fontosabb New York-i indexek kedden tőzsdenyitáskor. (Stop.hu)

Csányi Sándor kapta 2013-ban is a legbőkezűbb díjazást a tőzsdei cégek tisztségviselői közül. Ám emlékezetes OTP-részvény-eladása miatt az FHB-tulajdonos Spéder Zoltán és a BIF-gazda Nobilis Kristóf börzei pakettjei már többet érnek az övénél. (hvg.hu)

Pénteken a BÉT zárva tartott, ezért négynapos volt a tőzsdei hét. A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX négy nap alatt 1,46 százalékkal, 262,48 ponttal esett, csütörtökön záráskor 17 702,77 ponton állt. A heti forgalom 29,7 milliárd forint volt négy nap alatt, az előző heti 46,9 milliárd forint után... (ProfitLine.hu hírek)

A mai tőzsdéken nem a brókerek, hanem az algoritmusok küzdenek egymással, kiaknázva a parányi időkülönbségeket. (SG.hu Hírmagazin - Tudomány)

A mai tőzsdéken nem a brókerek, hanem az algoritmusok küzdenek egymással, kiaknázva a parányi időkülönbségeket. (SG.hu Hírmagazin - Tudomány)

A bankbetéteknél magasabb hozamra vágyik? Megtakarításaiból ki szeretné hozni a maximumot, de nem tudja, hogyan csinálja? Szombati díjmentes előadásunkon több befektetési formát is megismer, megérti... (Portfolio.hu)

Gyengültek a fontosabb New York-i indexek csütörtökön tőzsdenyitáskor. (Stop.hu)

Ma végleg eldőlt: egy bírósági döntés értelmében soha többé nem indul el újra az Mt Gox japán Bitcoin-tőzsde - számolt be a Financial Times. Az egykori legnagyobb BTC-tőzsde csődvédelembe... (Portfolio.hu)

A végére csak két bluechip maradt pluszban Budapesten. Kína és Amerika meghozta a befektetők kedvét. (Privátbankár.hu)

Az amerikai részvényindexek erősödéssel zárták a keddi kereskedést, amiben a vártnál kedvezőbb vállalati hírek is szerepet játszhattak. Az ázsiai régió vezető tőzsdéin is jó volt a hangulat azt... (Portfolio.hu)

Még több:Tőzsde