Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,31 Ft
Japán jen havi átlag

De a gazdag arab államok még kevesebbet. Viszont mindannyian sokat költenek a kint lévőkre. (Index - Külföld)

Furcsa, hogy május óta minkét fél titkolta az ügyet. (Index - Külföld)

Japán idén 1,5 milliárd dollárt fordít a menekültek megsegítésére, valamint a települések stabilizálására a békétlenség sújtotta területeken a Közel-Keleten és Afrikában - jelentette ki kedden New Yorkban, az ENSZ-közgyűlés általános vitáján Abe Sindzó japán miniszterelnök. (Stop.hu)

Most még csak a boltok polcaira kerül fel, de ismerve a japán kultúrát, rengeteg mindent lehet kezdhetnek 600 tonna akácmézzel. (Privátbankár.hu)

.A Türr István Intézet nevű minisztériumi háttérintézmény három vidéki udvarán kell eltakarítani a havat a Lightboard Outdoor Kft. nevű reklámcégnek. Két szezonra 25 millió forintot kap ezért - hangzott el az RTL Klub Híradójában. A céget meghívásos pályázaton választották ki a feladatra, már 2013-ban is ők lapátolták a havat... (hvg.hu)

Rendszeresebbé, közvetlenebbé kell tenni a kapcsolatot a Tesla autógyárral, hogy fel legyünk készülve, ha döntés születik a cég kapacitásbővítéséről - nyilatkozta a külügyminsizter. A menekültválság kapcsán a kötelező kvóták elleni fellépés lehetőségeit a szerdai kormányülésen vitatják meg. (hvg.hu)

Az új törvénymódosítástól az MNB azt várja, hogy erősödhet az ügyfelek pénzügyi szektorba vetett bizalma. (Index - Gazdaság)

Nincs még időpont a jövő évi bértárgyalások megkezdésére a kormánnyal és a munkáltatókkal, a konfliktusok esélyét pedig tovább növeli, hogy szűkült a tárgyalófelek mozgástere a 2016-os költségvetés korábbi elfogadása miatt - mondta Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) elnöke hétfőn az MTI-nek... (Stop.hu)

Tőzsde

A vezető részvények közül a Telekom és a Mol papírjai is drágultak az elmúlt héten a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a tőzsde részvényindexe, a BUX azonban 0,18 százalékos eséssel, 20 793,58 ponton zárt pénteken. (Stop.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 62,89 pontos, 0,30 százalékos emelkedéssel, 20 956,85 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 6,5 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest. (ProfitLine.hu hírek)

Az első háromnegyed évben rosszul jártak a részvényesek a földgolyón, az MSCI világindexe 7,5 százalékkal esett. A BUX index viszont a világ egyik legjobbjaként 26 százalékkal ment fel, sőt a BUMIX is növekedett. De országonként belül is nagyok a különbségek, például a német index ugyan esett, de a kisebb,... (Privátbankár.hu)

Szerdán egész nap jó hangulatban telt a kereskedés az európai tőzsdéken, sőt az amerikai piacokon is jelentős emelkedéssel indult a nap. A részvénypiacokon a jó hangulatot még a vártnál jobb amerikai... (Portfolio.hu)

A keddi kereskedés elején folytatódott a tegnapi lejtmenet a részvénypiacokon, a déli órákhoz közeledve azonban javulni kezdett a hangulat, és a nap végéig a tegnapi zárószintek közül folyt a... (Portfolio.hu)

Csökkenésre számít a nyitásban kedden a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője. (Stop.hu)

Még több:Tőzsde