Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,54 Ft
Japán jen havi átlag

Munkaerőpiaci kompetenciák fejlesztésére ad pénzt a Nemzetgazdasági Minisztérium. (Privátbankár.hu)

A csődök és felszámolások száma nagyjából húsz százalékkal esett vissza, míg a kényszertörlések száma több mint huszonöt százalékkal mérséklődött 2016-ban. Ezzel szemben a végelszámolások száma közel tíz százalékos emelkedést mutatott - derült ki egy friss elemzésből. A magyar gazdaság bedőlési indexe a tavaly tovább javult... (Privátbankár.hu)

Ha csak az éghajlat-változási egyezményeken vitatkozó kormányokra várunk, akkor nehezen lesz elkerülhető a klímakataklizma. Ezt felismerve néhány felelős nagyvállalat önként teljesítette vállalásait: drasztikusan csökkentették szén-dioxid-kibocsátásukat. (hvg.hu)

Nem egészen 8400 ügyletben alig valamivel több mint 100 milliárd dollárt fektetettek be a kockázati tőkealapok. (VS.hu)

Tőzsde

Fél százalék közüli eséssel indították a napot a főbb európai részvényindexek, míg a BUX a Richternek köszönhetőn a pozitív tartományban mozgott a nyitás utáni percekben. A befektetők Theresa May... (Portfolio.hu)

Mérsékelt gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók kedden. (ProfitLine.hu hírek)

Donald Trump hétvégi interjújáról beszélt a fél világ szinte egész nap, ez befolyásolta az európai tőzsdéket is, és nem igazán jó irányba. A BMW-t kifejezetten büntetővámmal fenyegette meg, de a Fiat is lehúzta az autóipart. A BUX főleg a Richter miatt emelkedett, pedig két nagy cég emelte a Mol és az OTP célárát... (Privátbankár.hu)

Nem voltak jók az előjelek a mai tőzsdenyitás előtt, hiszen az ázsiai részvényindexek kora reggel nagyot estek. Ahogy várható volt a negatív hangulat a nyugat-európai tőzsdékre is átragadt, a DAX... (Portfolio.hu)

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken 32 949,77 ponton, az előző hetinél 93,90 ponttal, 0,29 százalékkal magasabban zárt, emelkedő forgalom mellett, kedden új történelmi csúcsot állított fel. (ProfitLine.hu hírek)

Több mint nyolcezer ponttal emelkedett a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe az óévben. (FN - Tőzsde)

Még több:Tőzsde