Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,34 Ft
Japán jen havi átlag

Az Iszlám állam terrorszervezet állítólag lefejezte a fogságában lévő japán újságírót, Goto Kendzsit. ([origo] Nagyvilág)

Az Iszlám állam (IÁ) terrorszervezet állítólag lefejezte a fogságában lévő japán újságírót, Goto Kendzsit. (VS.hu)

Az Iszlám állam terrorszervezet állítólag lefejezte a fogságában lévő japán újságírót, Goto Kendzsit. (Metropol)

Videó került ki Goto Kendzsi megöléséről. (Index - Külföld)

Japán pénteken arra kérte Jordániát, hogy erősítse meg Jordániában működő képviseleteik védelmét. Kisida Fumio japán külügyminiszter azt mondta, hogy a kérést az Iszlám Állam fogságába esett japán túszok miatti aggodalom indokolja. Japánban nem zárják ki, hogy újabb japánok kerülhetnek a szélsőségesek fogságába... (hvg.hu)

Borsod-Abaúj-Zemplén megye öt településen még nincs áram. (Metropol)

Ugyanannyi ingatlana van, a tartozása kevesebb, a bankban lévő, feleségével közös pénze viszont valamivel több lett tavaly májushoz képest Orbán Viktor kormányfőnek. Kilencszer annyi a tartozása, mint a készpénze. Könyvkiadásból 5,5 millió forint követelése származik. (Privátbankár.hu)

"Nem tárgyalunk a trojkával a hitelről. Ja bocs, fordítási hiba volt, szívesen tárgyalunk". (Index - Gazdaság)

A Magyarországon tevékenykedő német cégek helyzetéről közölt írást szombaton a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lap Angela Merkel német kancellár budapesti látogatásával kapcsolatban. (Privátbankár.hu)

Warren Buffett, a világ harmadik leggazdagabb embere 37 millió dollárt keresett 2013-ban – naponta! Ennyi idő, mindössze 15 másodperc alatt keresné meg így a magyar átlagfizetést. (Privátbankár.hu)

Tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 137,06 pontos, 0,82 százalékos csökkenéssel 16 530,93 ponton zárt pénteken. (Stop.hu)

Délután eladói roham indult, amire nincs magyarázat, miután Nyugat-Európában alig mozogtak a bankpapírok. (Metropol)

Vannak országok, ahol a populizmus az úr, és vannak, ahol a józan ész diadalmaskodik efölött. Az előbbi csoportba tartozik pl. Horvátország és Görögország, míg az utóbbiba Lengyelország vagy Románia tartozik, vagy tartozhat. A horvátok a korábbi árfolyamon egy évre azonnal befagyasztották a svájci frank... (ProfitLine.hu hírek)

Több mint hat százalékot meghaladó veszteségbe csúszott az athéni tőzsde irányadó indexe, az Athex azután, hogy az új görög miniszterelnök kedd délután ismertette az új kormány összetételét. (hvg.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 61,29 pontos, 0,36 százalékos emelkedéssel, 16 952,24 ponton zárt kedden. A részvénypiac forgalma 6,6 milliárd forint volt, a vezető részvények az OTP kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest. (ProfitLine.hu hírek)

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) forgalma a héten 13 milliárd forinttal maradt el az előző hetitől, a vezető részvények árfolyama emelkedett, így a BUX értéke is nőtt. (ProfitLine.hu hírek)

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) forgalma a héten 13 milliárd forinttal maradt el az előző hetitől, a vezető részvények árfolyama emelkedett, így a BUX értéke is nőtt. (Stop.hu)

A hétvégi görögországi választások előtt enyhültek a félelmek: 6 százalékot rakétázott az athéni index. Európa többi piaca még mindig a pénzesőnek örül, és vidáman szárnyalnak. Ugyancsak megállíthatatlanul erősödik a forint. (Privátbankár.hu)

Az EKB eszközvásárlási programjának tegnapi bejelentése ma is fűtötte a piaci szereplők optimizmusát, a nyugat-európai indexek emiatt jól teljesítettek. A BUX ugyanakkor lemaradó volt, és a... (Portfolio.hu)

A várakozásoknak megfelelően az eurózóna központi bankja is elindította saját állampapír-vásárlási programját, mely láthatóan jó hangulatot generált a tőkepiacokon. A befektetők vették az amerikai,... (Portfolio.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 384,44 pontos, 2,35 százalékos emelkedéssel, 16 776,87 ponton zárt csütörtökön. (Stop.hu)

Kisebb erősödéssel várták a részvénypiacok Draghi fél háromtól kezdődő sajtótájékoztatóját, melyen a jegybankelnök bejelentette az európai QE-t, melynek keretében havi 60 milliárd euróért fognak... (Portfolio.hu)

Még több:Tőzsde