Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,31 Ft
Japán jen havi átlag

A forintosítás mostani körében 229 ezer érintett szerződés van, ezek teljes állománya 305 milliárd forintra rúg. (Metropol)

Megérkezett a Nemzetközi Űrállomásra hétfőn az előző héten útnak indított pilóta nélküli japán teherűrhajó – közölte a Kyodo hírügynökség. (hvg.hu)

Nem utazik Kínába szeptember elején Abe Sindzó japán kormányfő, hogy ott részt vegyen a második világháború befejezésének 70. évfordulója alkalmából rendezendő ünnepségen. Abe korábban azt mondta: csak akkor vesz részt a ceremónián, ha Kína biztosítja arról, hogy az esemény békülékeny lesz, nem pedig Japán-ellenes üzenetet közvetít... (hvg.hu)

Barack Obama amerikai elnök ma Alaszkába látogat, miközben a Pentagon új tervet dolgoz ki a leolvadó arktikus térségre az USA gazdasági és politikai érdekeinek védelmében. Moszkva tavaly decemberben hozta létre az Arktikus Stratégiai Parancsnokságot és követel 1,2 millió négyzetkilométert... (Privátbankár.hu)

Telefon, euróbankjegyek, alig használt cipők és táskák, bontatlan gyógyszerek - a magyar guberálók számára aranybánya a szerb-magyar határvonal, ahol a menekültek hátrahagyott holmija között kutatnak. (hvg.hu)

Nem változtatott korábbi növekedési előrejelzésén a GKI, így továbbra is a bruttó hazai termék (GDP) 2,7 százalékos növekedését várja, de előző prognózisához képest magasabb, 900 milliárd forintos államháztartási hiánnyal számol - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. (hvg.hu)

Holnap reggel megint dolgozni kell menni, de míg többségünknek elég átlagos munkája van, akadnak olyanok, akik egészen extrém dolgokat végeznek mindennap. Ha nagyon nincs kedve a hétfői munkakezdéshez, ezt a listát értékelni fogja, mivel mennyivel rosszabb lenne struccbébiszitternek lenni, mint irodistának,... (Privátbankár.hu)

Tőzsde

A hét végén kicsit megnyugodtak a kedélyek és csökkentek az ármozgások a részvénypiacokon, de a BUX esett, a kőolaj árfolyama pedig őrült vágtába kezdett. A csütörtöki tíz százalék után újabb öt százalékos emelkedést mutatott. Mindenki az Apple részvényére figyel, a magyar piaccal kapcsolatban nem túl optimisták... (Privátbankár.hu)

Bár az ázsiai tőzsdéken ma is igen jó volt a hangulat, az elmúlt napok csapkodását követően a nyugat-európai tőzsdéken a tegnapi zárószintek körül folyik a kereskedés. A hazai piacon ugyanakkor adták... (Portfolio.hu)

Bár az ázsiai tőzsdéken ma is igen jó volt a hangulat, az elmúlt napok csapkodását követően a nyugat-európai tőzsdéken a tegnapi zárószintek körül folyik a kereskedés. A hazai piacon ugyanakkor adják... (Portfolio.hu)

Csütörtökön sem maradt tétlen Kína, és újabb stimulust jelentett be, ez azonban ismét nem igazán nyugtatta meg a befektetőket. Sőt a ma közzétett kínai adat újabb megerősítése volt annak, hogy lassul... (Portfolio.hu)

A befektetők által leginkább figyelt részvényindexek között a legfontosabbak az amerikaiak, a Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq, azonban egészen más a sorrend, ha azt nézzük, melyik országban... (Portfolio.hu)

Nagy a baj Kínában, legalábbis az elmúlt napok tőzsdei folyamatai erről árulkodnak, a problémákat a kínai jegybank likviditásfokozó lépésekkel igyekszik kezelni. A határidős tőzsde ugyanakkor a piaci... (Portfolio.hu)

Tovább folytatódott az esés az európai tőzsdéken. (Hír TV)

Bár úgy tűnik, a pánik elült a tőzsdéken, továbbra is rendkívüli csapkodás jellemzi a kereskedést. Míg az ázsiai börzéken ma erősödtek a fontos indexek, addig az európai tőzsdéken mérsékelt eséssel... (Portfolio.hu)

Kedden erősödött a forint a főbb devizákkal szemben a dollár kivételével. (Stop.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 611,06 pontos, 2,94 százalékos emelkedéssel, 21 389,35 ponton zárt kedden. A részvénypiac forgalma 11,4 milliárd forint volt, a vezető részvények erősödtek az előző napi záráshoz képest. (ProfitLine.hu hírek)

A nemzetközi hangulatnak megfelelően az európai tőzsdék korrigálták az elmúlt napok esését, a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 2,94 százalékos emelkedéssel, 21 389,35 ponton zárt kedden. (hvg.hu)

A tegnapi nagy esést követően ma korrigál a magyar index, a forint is jól teljesít, az euróval szembeni jegyzése már 312,50-es szinteknél jár. A BUX 3 %-ot tudott ledolgozni a tegnapi lejmenetéből. Megnyugvás van a piacokon. (ProfitLine.hu hírek)

Még több:Tőzsde