Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,68 Ft
Japán jen havi átlag

Öngyilkos merénylő pusztított Bagdad mellett, az Iszlám Állam magára vállalta az akciót. (Privátbankár.hu)

A következő egy évben leginkább az ipari szektorban terveznek létszámbővítést és fizetésemelést a munkáltatók, a magyar kis- és középvállalkozások (kkv) többsége azonban nem tervezi új munkaerő felvételét – derült ki a K&H 500 kkv-vezető megkérdezésével készített bizalmi index felméréséből (168 óra Online - Buxa)

2016 első negyedévében 11 százalékkal többen választották az ír Ryanairt, mint tavaly ilyenkor, annak ellenére, hogy a francia légiforgalmi irányítók sztrájkjai és a terrortámadások miatt mintegy ezer járatot töröltek. (hvg.hu)

Az adósság adásvételével foglalkozó faktoringcégeknek nagyon jó forgalma van idén. (Index - Gazdaság)

Tőzsde

Emelkedéssel nyitottak a vezető európai értéktőzsdék hétfőn. (ProfitLine.hu hírek)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 15,53 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, 27 851,63 ponton zárt pénteken. (ProfitLine.hu hírek)

Az EKB inaktivitásával csalódást keltett a befektetők körében, a főbb európai részvényindexek lefelé vették az irányt a pénteki kereskedésben. Eközben olaj árfolyama sem tud érdemben elrugaszkodni a... (Portfolio.hu)

Törvénymódosítással pofozta helyre a parlament a feledésbe merült szabályozott ingatlanbefektetési társaságot (SZIT), amely mindenképp üde színfoltja lehetne a Budapesti Értéktőzsdének, sokan viszont egyenesen az építőipar megmentőjét látják benne. Balla Ákost, a Balla Ingatlanirodák vezetője elmondja,... (Privátbankár.hu)

A szerdai piacnyitást követően csak mérsékelt elmozdulásokat láthattunk, a befektetők az Európai Központi Bank ülésére vártak, viszont Mario Draghi beszédét követően csapkodást láthatunk az... (Portfolio.hu)

Délutáni előadásunkon profi előadóink ízelítőt adnak a tőzsde rabul ejtő világából. Megismered, mely tényezőkre kell fókuszálnod, hogy eredményesen lovagold meg a tőzsdei hullámokat. Díjmentes... (Portfolio.hu)

Mérsékelt gyengüléssel indult a kereskedés csütörtökön a vezető európai értékpapírpiacokon. (ProfitLine.hu hírek)

Az elemzői várakozásokra rácáfolva erős pluszban nyitottak a vezető európai értéktőzsdék szerdán. (ProfitLine.hu hírek)

A mérsékelt nyitást követően egyre nagyobb az esés az európai tőzsdéken, a leggyengébbek közé az olasz és a német részvénypiacok tartoznak, a BUX továbbra is kitart. Felülteljesít a BUX 2016.07.19... (Portfolio.hu)

Tegnap este az USA-ban folytatódott a tőzsdei emelkedés, újabb rekordot döntöttek az indexek. Ma Európában elromlott a hangulat, egy százalék körüli a mínusz, ehhez képest a BUX index még egész jól járt. A forint alig rezdül, a török tőkepiac magához térni látszik. (Privátbankár.hu)

Délutáni előadásunkon profi előadóink ízelítőt adnak a tőzsde rabul ejtő világából. Megismered, mely tényezőkre kell fókuszálnod, hogy eredményesen lovagold meg a tőzsdei hullámokat. Díjmentes... (Portfolio.hu)

Mérsékelt elmozdulással nyitottak a főbb európai európai indexek, a török tőzsde továbbra is kilóg a sorból, ott még mindig a hétvégi puccskísérlet határozza meg a hangulatot. Vegyes mozgások... (Portfolio.hu)

A mai kereskedésben az S&P, a Dow és a Nasdaq is pluszban zárt, a Dow és az S&P rekord-magasan tért nyugovóra. Rekord-magasan a Dow és az S&P 2016.07.18 22:02A mai kereskedést az összes részvényindex... (Portfolio.hu)

Még több:Tőzsde