Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,55 Ft
Japán jen havi átlag

Úgy fest, egyre több nemzetközi junk food lánc találja meg Magyarországot. Ezúttal egy brit alapítású, de japán gasztronómiát futtató étteremlánc jönne be. Magyar partnereket keresnek. (hvg.hu)

Még az év vége előtt létrejöhet a szabadkereskedelmi megállapodás az Európai Unió és Japán között – jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke az uniós és japán vezetők keddi brüsszeli tanácskozását követően. (168 óra Online - Buxa)

Alig érdemes a bankokban tartani a pénzünket, az adó és az infláció többet visz el a pénz értékéből, mint amennyit az alacsony kamatok hoznának. Az MNB kamatvágása azt eredményezheti, hogy többen fektetnek állampapírba. ([origo] Üzleti negyed)

Apad a devizatartalékunk, márciusban elértük a hétéves mélypontot, de áprilisban tovább fogytak a készletek. (Privátbankár.hu)

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) 22 országot felölelő tanulmánya megállapítja, hogy a FÁK tagállamainak kivételével a térség országaiban a külső kereslet csökkenése ellenére szolid ütemben nő a gazdaság, a munkanélküliségi ráták közelednek a válság előtti szinthez, a kockázatok azonban erősödtek... (hvg.hu)

Márciusban az ipari termelés volumene 4,6 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól, a csökkenéshez az előző évi magas bázis is hozzájárult - közölte első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal pénteken. ([origo] Üzleti negyed)

Tőzsde

Csütörtökön szerény elmozdulásokat láthatunk a nyugat-európai és a magyar tőzsdén egyaránt. A piaci szereplők érezhetően kivárnak az újabb pozíciók felvételével érdemi hírek hiányában. A Richter... (Portfolio.hu)

Eséssel kezdték a napot a főbb amerikai indexek, ami részben a mai gyenge munkaerő-piaci adatnak köszönhető. A fontosabb részvényindexek 0,6-0,9% körüli mínuszban állnak, emellett az olaj árfolyama... (Portfolio.hu)

Szomorú tőzsdenap volt a mai Európában és Amerikában egyaránt, ennek oka részben az erősödő euró lehetett, de az olajár esése és a kínai hírek is szerepet játszhattak. Különösen a bankszektort és az autóipart intézték el. A BUX is esett, bár kissé kevésbé, gyengült a forint. (Privátbankár.hu)

Az erős márciusi forgalmat követően kissé visszaesett a Budapesti Értéktőzsdén forgó részvények forgalma, melynek összértéke így is 181 milliárd forint volt áprilisban. A részvénypiaci rangsor első helyét továbbra is a Concorde foglalja el, a második az Equilor, míg a Wood ezúttal a harmadik helyre futott be... (ProfitLine.hu hírek)

Bár nap elején még a japán tőzsde esésére figyeltünk, délelőtt már javult a hangulat az európai tőzsdéken, mostanra pedig kifejezetten jó lett a hangulat, az európai és az amerikai tőzsdék is... (Portfolio.hu)

Bár nap elején még a japán tőzsde esésére figyeltünk, délelőtt már javult a hangulat az európai tőzsdéken, mostanra pedig kifejezetten jó lett a hangulat, az európai és az amerikai tőzsdék is... (Portfolio.hu)

Méretes eséssel indította a hetet a japán tőzsde, a Nikkei 225 index közel 4 százalékkal került lejjebb az alapvetően kedvezőtlen hangulatú ázsiai kereskedésben. Az olajár is esik, az amerikai WTI... (Portfolio.hu)

Az előző hetinél enyhén alacsonyabb forgalomban emelkedett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 124,50 pontos, az előző héth (ProfitLine.hu hírek)

A pénteki kereskedésben sem javult a hangulat az ázsiai tőzsdéken, a japán jegybank legutóbbi tétlensége láthatóan mély nyomott hagyott a befektetőkben. Nagy esés volt Nyugat-Európában is, a vártnál... (Portfolio.hu)

Ma már nincsenek fizikai részvények, az egész kereskedés online platformokon történik, de Korányi G. Tamás a rengeteg papírból megőrzött egy-egy példányt. Ezekből szemezgettünk. (FN - Tőzsde)

Még több:Tőzsde