Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,34 Ft
Japán jen havi átlag

Körülbelül 210 ezer négyzetcentiméter mesterséges bőrrel segít a tajvani vidámparkban pusztított tűz több száz égési sérültjén a japán vöröskereszt. (hvg.hu)

Az elkövető is belehalt sérüléseibe, de a tűz és sűrű füst miatt egy másik utas is meghalt, legalább húszan megsérültek. (VS.hu)

Felgyújtotta magát egy férfi a szupervasúton. Egy utast is meghalt és legalább húszan megsebesültek. (Metropol)

A Tokió közeli tűzhányó környékét évente 20 millió turista látogatja. (Index - Külföld)

Két ember meghalt a füstmérgezésben, a Sinkanzenen soha nem volt halálos baleset. (Index - Külföld)

A kormány rendeletében jövő január 1-jére halasztotta a szemétszállítóknak azt a kötelezettségét, hogy két űrméretű kukát ajánljanak fel az ügyfeleknek. Eredetileg a jogszabály július 1-jétől lett volna hatályos, hétfőn azonban az új rendelet jelent meg a Magyar Közlönyben. (hvg.hu)

Hajótranszfert indít az Uber a vitorlással érkezőknek a Balaton Sound alatt – írta a hvg.hu. (VS.hu)

Tiszteletben tartjuk a görögök szavazatát, és meghallottuk minden demokratikus görög párt üzenetét arról, hogy az eurózövezetben kívánnak maradni. Az ajtó nyitva áll a tárgyalások előtt - mondta Francois Hollande francia államfő Angela Merkel német kancellárral tartott rövid sajtótájékoztatóján Párizsban... ([origo] Üzleti negyed)

A görög helyzetről tanácskoztak azért, hogy az euróövezeti államok keddi rendkívüli csúcstalálkozóján közös álláspontot képviseljenek. (VS.hu)

Tőzsde

2 700 000 000 000 dollár tűnt el, mire a kormány megállította a zuhanást. Európa is megérzi. (VS.hu)

A görög események kissé háttérbe szorulnak, mivel a tárgyalások legkorábban csak a jövő héten folytatódnak. Az európai tőzsdék többnyire esnek, a rossz hangulat pedig a magyar tőzsdére is átragadt, a... (Portfolio.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 129,83 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel, 22 005,69 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 5,2 milliárd forint volt, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest. (ProfitLine.hu hírek)

Ismét szépen felülteljesített a BUX, miközben a főbb európai indexek egy százalék körüli esést szenvedtek el, nálunk emelkedés volt, főleg az OTP-nek köszönhetően. Az amerikai rossz hírek először emelkedést okoztak, majd elmúlt a jó kedv. A forint nem változott sokat. (Privátbankár.hu)

A világ harmadik legjobban teljesítő részvényindexe lett a BUX az első fél évben, miután több mint 30 százalékot emelkedett. (Privátbankár.hu)

A világ harmadik legjobban teljesítő részvényindexe lett a BUX az első fél évben, miután több mint 30 százalékot emelkedett – írja a csütörtöki Világgazdaság. (hvg.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 279,41 pontos, 1,29 százalékos emelkedéssel, 21 903,13 ponton zárt kedden. A részvénypiac forgalma 7,9 milliárd forint volt, a vezető részvények erősödtek az előző napi záráshoz képest. (ProfitLine.hu hírek)

A görög fejlemények miatt jelentősen megnőtt a volatilitás a részvénypiacokon, a meghatározó indexek komoly eladói nyomás alá kerültek. A görög válság ugyanakkor nemcsak a már tőzsdén levő cégek... (Portfolio.hu)

Hétfő hajnalban a görögök bankszünnapról és tőkekorlátozásokról döntöttek. A tőzsde is zárva tart a mai nap folyamán. Cikkünket folyamatosan frissítjük a legújabb fejleményekkel.Figyelmeztették a... (Portfolio.hu)

A kormány még vasárnap este hivatalos bejelentést tesz, az emberek a pénzüket féltik. (VS.hu)

Megállapodás nélkül zárult az euróövezeti pénzügyminiszterek szombati rendkívüli találkozója, az eurócsoport elutasította a görög kormány kérését, hogy a július 5-i népszavazásig hosszabbítsák meg a... (Portfolio.hu)

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényszekciójának forgalma 39,8 milliárd forint volt a héten, ez gyakorlatilag megegyezik az előző heti 39,1 milliárd forinttal. A BUX 1,57 százalékos heti növekedéssel, 21 807,50 ponton zárt pénteken. (Stop.hu)

Még több:Tőzsde