Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,72 Ft
Japán jen havi átlag

Segítenék a kontinens fejlődését, na meg egyúttal lenyomnák Kínát is. (Index - Gazdaság)

Egy év alatt buktak annyit, amennyit a magyar állam két év alatt költ el. Nagy a baj, mert sok a nyugdíjas, fogy a pénz. (Index - Gazdaság)

A 12 éves fiú középiskolai felvételi előtt állt. (Index - Külföld)

Egy halottat és csaknem hatvan sérültet hagyott maga után Japánban a Mindulle tájfun, amely egy héten belül már a harmadik trópusi vihar volt az ázsiai szigetországban - jelentette az NHK állami tévéadó kedden. ([origo] Nagyvilág)

„Ezeknek a srácoknak nagyon, nagyon, nagyon hosszú az ormányuk, és ez menő. Nagyjából ennyit akartam mondani” – több, mint tíz éve annak, hogy a YouTube egyik alapítója feltöltötte első, 18 másodperces, elefántokat ábrázoló felvételét a frissen indított videomegosztóra. Az oldalnak ma már havi egymilliárdos... (hvg.hu)

A magyar fővárosban találkoznak hétfőn a visegrádi országok, azaz Szlovákia, Csehország, Lengyelország és Magyarország külügyminiszterei. (Privátbankár.hu)

Marad még a kellemes, nyárias időjárás a hét elejére is, de azért egy kisebb lehűlés is jön majd. (Privátbankár.hu)

Ha mostanában indulnál Ausztriába, akkor kerüld ki Hegyeshalmot, mert már megint ellenőriznek. (Privátbankár.hu)

Az online marketing fontos részét képezik a videók, amelyekkel a vállalkozások saját termékeiket, szolgáltatásaikat népszerűsíthetik az interneten, egyszerre rengeteg embert elérve ezzel. Az online marketinggel ugyanaz a tartalom sokkal költséghatékonyabban juttatható el tömegekhez, mint például egy... (Privátbankár.hu)

Tőzsde

Megtörtént, amire a piacok vártak, a Fed elnöke beszédet mondott, de nem utalt arra, mikor várható végre kamatemelés. Erre a részvénypiacok és a nyersanyagok emelkedő üzemmódba kapcsoltak, nálunk a BUX ledolgozta a veszteségek nagy részét. A forint április óta nem látott erőt mutat. (Privátbankár.hu)

A kezdeti emelkedések után lefordultak a tőzsdék, jelenleg 0,3 százalékos mínuszban állnak a főbb európai részvényindexek. A befektetők figyelmét továbbra is a Jackson Hole-i jegybankár-konferencia,... (Portfolio.hu)

Mérsékelten emelkedő indexekkel indult a kereskedés pénteken a vezető európai értékpapírpiacokon. (ProfitLine.hu hírek)

Mérsékelten emelkedő indexekkel indult a kereskedés pénteken a vezető európai értékpapírpiacokon. (dh-online.hu)

Mérsékelten emelkedő indexekkel indult a kereskedés pénteken a vezető európai értékpapírpiacokon. (zalaihirlap.hu)

Ázsiában vegyes mozgások voltak megfigyelhetők a ma reggeli kereskedésben, a japán részvényindex a vártnál rosszabb júliusi inflációs adatok miatt több mint 1 százalékot esett. A határidős indexek... (Portfolio.hu)

Gyengüléssel nyitottak az irányadó mutatók a fontosabb nyugat-európai tőzsdéken csütörtökön, az előző napi vegyes zárás után. (dh-online.hu)

Gyengüléssel nyitottak az irányadó mutatók a fontosabb nyugat-európai tőzsdéken csütörtökön, az előző napi vegyes zárás után. (zalaihirlap.hu)

Gyengüléssel nyitottak az irányadó mutatók a fontosabb nyugat-európai tőzsdéken csütörtökön, az előző napi vegyes zárás után. (ProfitLine.hu hírek)

Minimális gyengüléssel kezdhetik a napot a fontosabb nyugat-európai tőzsdeindexek csütörtökön, az előző napi vegyes zárás után. (ProfitLine.hu hírek)

Csökkenéssel nyitottak a vezető európai értéktőzsdék szerdán. (dh-online.hu)

Csökkenéssel nyitottak a vezető európai értéktőzsdék szerdán. (zalaihirlap.hu)

Csökkenéssel nyitottak a vezető európai értéktőzsdék szerdán. (ProfitLine.hu hírek)

Még több:Tőzsde