Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,70 Ft
Japán jen havi átlag

Hillary Clintonért aggódik most mindenki, és ennek apropóján egy jóval látványosabb esetre emlékszik vissza az amerikai Slate magazin. (hvg.hu)

Sajtótájékoztatót tart a rendőrség fél héttől a Teréz körúton történt robbantás miatt. Beazonosították az elkövetőt, aki valószínűleg rendőrökkel akart végezni. 10 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség. Rengeteg kamera felvételeit ellenőrzik, hétfőtől pedig a Központi Nyomozó Főügyészség viszi az ügyet... (Privátbankár.hu)

Az ötletet egy hasonló amerikai eset adta a moszkvai férfinak, aki a jelek szerint csak nyilvánosságra, figyelemre vágyott. (hvg.hu)

A startup világ azért is kiemelten fontos, mert fejlesztéseik sokszor olyan dolgokat segítenek mint az esélyegyenlőség, a társdalami igazságosság, a fenntartható fejlődés. Az öt jelenleg legígéretesebb magyar startup között van olyan, amelyik a kerekesszékesek és a babakocsival közlekedők életét könnyítené... (hvg.hu)

Az író hamvainak árát eredetileg jóval kevesebbre becsülték. (hvg.hu)

Tőzsde

Kisbefektetőknek melegen ajánlott az óvatosság, nekik rövid távra nem ajánlott ez a terep. (hvg.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 180,74 pontos, 0,64 százalékos csökkenéssel, 28 120,09 ponton zárt pénteken (ProfitLine.hu hírek)

Hétvégi tőzsdetanfolyamunkon megismered a részvények és tőzsdeindexek izgalmas világát. Képzésünkön megtanulod, miként tudod a tőzsdei piacokat pénzügyi céljaid elérése érdekében használni, a piaci... (Portfolio.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 46,49 pontos, 0,16 százalékos emelkedéssel, 28 300,83 ponton zárt csütörtökön. (ProfitLine.hu hírek)

Tegnap már Európa piacai is szépen emelkedtek, aztán Amerika is belehúzott, végül Ázsia is csatlakozott a ralihoz. A hét éves trend töretlen. (Privátbankár.hu)

Határozott indexemelkedéssel indult a kereskedés szerdán a főbb európai részvénypiacokon. (ProfitLine.hu hírek)

Vegyesen, többségében gyengüléssel nyitottak kedden a főbb európai tőzsdeindexek. (zalaihirlap.hu)

Vegyesen, többségében gyengüléssel nyitottak kedden a főbb európai tőzsdeindexek. (dh-online.hu)

Indexemelkedéssel indult a kereskedés hétfőn a főbb európai értékpapírpiacokon. (ProfitLine.hu hírek)

Indexemelkedésre lehet számítani hétfőn az európai tőzsdék nyitásakor. (dh-online.hu)

Indexemelkedésre lehet számítani hétfőn az európai tőzsdék nyitásakor. (zalaihirlap.hu)

Még több:Tőzsde