Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,41 Ft
Japán jen havi átlag

Szakértők szerint észak-koreai halászhajókról van szó. (Index - Külföld)

Holttesteket találtak több sodródó hajón a japán partok közelében, a japán hatóságok vizsgálatot indítottak az ügyben. Októberben és novemberben 20 holttestet fedeztek fel a hajóroncsokon – jelentette be a parti őrség szóvivője pénteken Tokióban. (hvg.hu)

Téli ellenőrzéssorozatot indított a NAV, amely szerint december 1-től szilveszterig a forgalmas helyeken, piacokon, bevásárlóközpontokban és az ünnepekre szervezett vásárokon a nap bármely időszakában, akár munkaidőn kívül és hétvégén is számítani lehet az adóellenőrökre. (hvg.hu)

Jövőre ki akarják szorítani a BKV területéről a 330 ezer példányban nyomott ingyenes lapjukat, a Metropolt. (Privátbankár.hu)

A múlt héten már a nyugat-európai politikai színtéren is recsegni-ropogni kezdett Berlin és Brüsszel menekültpolitikája. Az EU pedig szorultságában az elmúlt órákban úgy vezényelt le egy stratégiai megállapodást Ankarával, hogy a török belső politikai erőszakra, újságírók letartóztatásaira és az Iszlám... (Privátbankár.hu)

Hiába tiltakozik a minisztérium és a tulajdonosok, egyre több település vezeti be a földadót. (Index - Gazdaság)

Tőzsde

A vezető részvények a Magyar Telekom kivételével erősödtek az elmúlt héten a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a tőzsde részvényindexe, a BUX 114,07 pontos, 0,48 százalékos csökkenéssel, 23 712,67 ponton zárt pénteken. (Stop.hu)

Surányi György pozitívnak nevezte a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) tervezett fejlesztését és a vállalatok tőzsdei megjelenésének támogatását egy pénteki konferencián, azt azonban illuzórikusnak nevezte, hogy kis- és középvállalatok jelenjenek meg a tőzsdén. (Stop.hu)

Surányi György pozitívnak nevezte a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) tervezett fejlesztését és a vállalatok tőzsdei megjelenésének támogatását egy pénteki konferencián, azt azonban illuzórikusnak nevezte, hogy kis- és középvállalatok jelenjenek meg a tőzsdén. (ProfitLine.hu hírek)

Nagyot esett a kínai tőzsde, melyben a tőkeáttételes kereskedés további szigorítását célzó intézkedések mellett egy gyenge makroadat és két meghatározó kínai brókercéget érintő hatósági vizsgálat is... (Portfolio.hu)

Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke lesz a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) új elnöke, aki megtartja alelnöki posztját is a jegybankban - erősítette meg az MNB csütörtökön az MTI érdeklődésére. (Stop.hu)

Mindenképpen szükség van egy új stratégiára a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), és a cégeket segíteni kell a tőzsdére lépésben, de a keresleti oldalon nem lesz egyszerű sem az intézményi, sem a lakossági befektetők ösztönzése - mondta Blahó Levente, a Raiffeisen Bank részvényelemzője csütörtökön az MTI-nek... (ProfitLine.hu hírek)

Vegyesen alakultak a főbb európai értékpapír piacok árfolyamindexei a kereskedés csütörtöki kezdetekor. (Stop.hu)

Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke lesz a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) új elnöke, aki megtartja alelnöki posztját is a jegybankban - erősítette meg az MNB csütörtökön az MTI érdeklődésére. (ProfitLine.hu hírek)

Azt nem tudni, hogy Nagy Márton mindkét pozíciót betölti-e majd a jövőben. (VS.hu)

Sajtóértesülések szerint Nagy Márton lesz a budapesti tőzsde elnöke, Végh Richárd pedig a vezérigazgató (Privátbankár.hu)

Az MNB alelnöke, Nagy Márton lesz a budapesti tőzsde új elnöke - írja a Magyar Idők jegybanki forrásokra hivatkozva. Az MNB a napokban jelentette be, hogy megvásárolta a BÉT-et. A budapesti tőzsde... (Portfolio.hu)

Az indexek erősödésével nyitottak szerdán a főbb európai tőzsdeindexek (Stop.hu)

Erősödik Nyugat-Európa a német tőzsde vezetésével annak köszönhetően, hogy a hírek szerint Oroszország nem fogja megtorolni katonai erővel azt, hogy a törökök lelőtték az egyik gépüket. Ez a... (Portfolio.hu)

Még több:Tőzsde