Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,27 Ft
Japán jen havi átlag

Nem most van annak az ideje, hogy Japán Oroszországhoz közeledjen - jelezte Marie Harf amerikai külügyi szóvivőhelyettes pénteken annak kapcsán, hogy az orosz törvényhozás alsóházának elnökét a japán kormányfő fogadta Tokióban. (Stop.hu)

Lézerrel változtatnák meg a Föld körül keringő szemét pályáját és elégetnék a bolygó légkörében japán kutatók - mondta el Kiss László csillagász az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában szerdán. (Stop.hu)

Nindzsákat vetett be a menekültek ellen. Csak vicceltem. Más van itt a háttérben, kattintson! (Index - Külföld)

Honsútól 120 km-re történt az erős földrengés, de nincsen cunamiveszély. (Index - Külföld)

Felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította Magyarország államadós-osztályzatainak kilátását az eddigi stabilról a Fitch Ratings. ([origo] Üzleti negyed)

A harmadik nagy hitelminősítő sem ajánlja Magyarországot befektetésre, csupán lehetőséget lát rá, hogy kikerülünk a bóvli kategóriából. (VS.hu)

Pozitívra javították a magyar adósosztályzatok kilátását. (Index - Gazdaság)

Két fuvar között garázsba kell menniük és nem közölhetik az utasokkal a szabad taxik helyét, de még így is örülnek a francia uberesek. (VS.hu)

A bankok maximum negyede vállalt számszerűsíthető hitelbővülést a jegybank felé - értesült az MNB-ből a Privátbankár.hu. A jegybankban nem is ezt, hanem azt fogadták meglepődve, hogy több bank az nhp-meghosszabbításával kötötte össze a hitelbővülést. (Privátbankár.hu)

Tőzsde

Ma a kereskedés első óráiban kissé megtorpantak a vezető amerikai részvényindexek, és nem is tudtak egyelőre kitörni a tegnapi záróérték gyűrűjéből. A júliusi határidejű WTI olaj árfolyama eközben... (Portfolio.hu)

Minimális erősödésre számít a Concorde Értékpír Zrt. vezető elemzője a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) szerdán. (ProfitLine.hu hírek)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 82,44 pontos, 0,37 százalékos emelkedéssel, 22 333,72 ponton zárt kedden. (Stop.hu)

Több mint 2 százalékot erősödnek a nagyobb európai részvénytőzsdék, a befektetők örülnek a Görögországgal kapcsolatos fejleményeknek. A görög pénzügyminiszter szerint ugyanis az ország és hitelezői... (Portfolio.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 141,73 pontos, 0,63 százalékos csökkenéssel, 22 251,28 ponton zárt hétfőn. (Stop.hu)

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 48,7 millió forint bírságot szabott ki a Business Telecomra (BTEL) a piacbefolyásolás tilalmára vonatkozó jogszabályi előírások, illetve közzétételi mulasztások miatt - közölte a jegybank hétfőn. (Privátbankár.hu)

Pesszimista hangulatban indult a kereskedés Európában, azonban délelőtt már többnyire erősödnek a tőzsdék. Több nyersanyag árfolyamának erősödése is pozitív hatással van az európai részvénypiacok... (Portfolio.hu)

Pesszimista hangulatban indult a kereskedés Európában, azonban délelőtt már jelentősen erősödnek a tőzsdék. Több nyersanyag árfolyamának erősödése is pozitív hatással van az európai részvénypiacok... (Portfolio.hu)

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényszekciójának forgalma 40,9 milliárd forint volt a héten, ami több mint 16 milliárd forinttal marad alatta az előző heti 57,5 milliárd forintnak. (Stop.hu)

Az európai tőzsdék folytatják tegnapi emelkedésüket, miután Draghi megnyugtatta a piacokat, hogy az EKB továbbra is elkötelezett az eszközvásárlási programmal kapcsolatban. A hazai részvénytőzsde is... (Portfolio.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 197,37 pontos, 0,88 százalékos csökkenéssel, 22 196,60 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 6,5 milliárd forint volt, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével gyengültek az előző napi záráshoz képest. (ProfitLine.hu hírek)

A reggeli európai mínuszos kezdésből nap végére nagy pluszok lettek, Amerika is szárnyal, sőt a forint magához tért. (Privátbankár.hu)

A meghatározó nyugat-európai tőzsdék eséssel nyitottak, később azonban kis mértékben emelkedni kezdtek a részvényindexek, a fókuszban továbbra is a görög adósságrendezéssel kapcsolatos aggodalmak... (Portfolio.hu)

Még több:Tőzsde