Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,16 Ft
Japán jen havi átlag

Hiány van sültkrumpliból a McDonald's japán éttermeiben. A hírek szerint az amerikai gyorsétteremlánc egyelőre csak kis adag sültkrumplikat árul egységeiben. (hvg.hu)

Moszkvában jövő május 9-én a második világháborúban a náci Németország felett aratott szovjet győzelem hetvenedik évfordulóját ünneplik, és diplomáciai források szerint ennek alkalmából hívták meg az észak-koreai diktátort. A tervek szerint Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is folytatna megbeszélést. (hvg.hu)

Abe Sindzó annak ellenére nyerte meg újonnan a választásokat, hogy a japánok többsége elégedetlen a kormány tevékenységével. A gazdaságot továbbra is a monetáris politika eszközeivel óhajtja stimulálni és egyben inspirálná a lakosságot nagyobb fogyasztásra. Politikai célja a regionális marginalizálódás... (Privátbankár.hu)

Újraválasztották Abe Sindzó japán miniszterelnököt az előrehozott választásokon, az exit pollok alapján a kormányzó koalíció kétharmados többséget szerzett az alsóházban. (hvg.hu)

Alekszandr Novak orosz energiaügyi miniszter a Kommerszant című orosz lapnak nyilatkozott. Szerinte egyik üzleti partner sem kér kárpótlást a Déli Áramlat tervének törlése miatt. (Privátbankár.hu)

Jogi lépéseket tesz Orbán Viktor vejének cége az Orbán Ráhel tandíjának forrásával, illetve a társaság által elnyert állami megbízásokkal foglalkozó cikkek miatt. (hvg.hu)

Londoni pénzügyi elemzők szerint már függetlenségének első évében súlyos költségvetési helyzetbe került volna Skócia a zuhanó olajárak miatt. (Privátbankár.hu)

2010 szeptembere óta a 25 millió alatti becsült értékű közbeszerzésekre nem kell nyílt pályázatot kiírni, a szabály bevezetése után 40 százalékról 72 százalékra nőtt a 20 és 31 millió közötti közbeszerzések között a 25 millió alattiak értékének aránya. (hvg.hu)

Tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) forgalma több mint másfélszerese volt az előző hetinek, a vezető részvényeknek kivétel nélkül esett az árfolyamuk, így a BUX értéke is csökkent. (ProfitLine.hu hírek)

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) forgalma több mint másfélszerese volt az előző hetinek, a vezető részvényeknek kivétel nélkül esett az árfolyamuk, így a BUX értéke is csökkent. (Stop.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 183,21 pontos, 1,13 százalékos emelkedéssel, 16 382,70 ponton zárt pénteken. (ProfitLine.hu hírek)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 183 pontos, 1,13 százalékos emelkedéssel, 16382 ponton zárt pénteken. (Privátbankár.hu)

Enyhe emelkedéssel kezdődhet a szerdai kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT). (Privátbankár.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 815,05 pontos, 4,80 százalékos csökkenéssel, 16 169,18 ponton zárt kedden. A részvénypiac forgalma 21,2 milliárd forint volt, a vezető részvények gyengültek az előző napi záráshoz képest. (hvg.hu)

A magyar részvénypiacra is begyűrűzött az orosz gazdaság "összeomlásának" hatása és hatalmas zuhanásba kezdett az OTP és a Richter árfolyama. Mindkét részvény jelentősen kockáztat a térségben, és a rubel zuhanása komoly kockázatot jelent. (ProfitLine.hu hírek)

Londoni elemzői vélemények szerint valószínűleg elkésett az orosz jegybank az éjszaka végrehajtott rendkívüli, 6,50 százalékpontos kamatemeléssel, és most már csak a devizapiaci intervenció, illetve végső esetben valamilyen formájú tőkekorlátozás bevezetése maradt az eszköztárában. (ProfitLine.hu hírek)

Az orosz jegybank kamatot emelt, a magyar és az amerikai ma tart ülést – a magyar jegybank körül közben áll a bál - egyre rosszabb adatok jönnek a világ második legnagyobb gazdaságáról – és rendkívüli ülést tart ma a Parlament. (Privátbankár.hu)

Oroszország bizonyos tőkekorlátozásokat életbe léptethet a rubel összeomlásszerű gyengülésének megállítására, de széleskörű, szigorú korlátozásokat csak a legvégső eszközként vetne be, és ezek jó eséllyel nem is bizonyulnának hatékonynak - vélekedtek londoni pénzügyi elemzők a rubel hétfői újabb meredek,... (ProfitLine.hu hírek)

Oroszország bizonyos tőkekorlátozásokat életbe léptethet a rubel összeomlásszerű gyengülésének megállítására, de széleskörű, szigorú korlátozásokat csak a legvégső eszközként vetne be, és ezek jó eséllyel nem is bizonyulnának hatékonynak - vélekedtek londoni pénzügyi elemzők a rubel hétfői újabb meredek,... (ProfitLine.hu hírek)

Még több:Tőzsde