Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,26 Ft
Japán jen havi átlag

Az áldozat egy 13 éves fiú volt. (Index - Külföld)

Jen Psaki eddigi külügyi szóvivőt nevezte ki csütörtökön a Fehér Ház kommunikációs igazgatójának Barack Obama amerikai elnök. (Stop.hu)

A japán országos meteorológiai intézet szökőárriadót adott ki. (Metropol)

Több más országhoz hasonlóan Japán is bezárta jemeni nagykövetségét, és kimenekítette az arab országból diplomáciai személyzetét a biztonsági helyzet romlása miatt – közölte hétfőn a japán külügyminisztérium. (hvg.hu)

Újabb két külföldi nagybefektetővel köt megállapodást a magyar állam. (VS.hu)

Maros Sefcovic, az Európai Bizottság energiaunióért felelős alelnöke azon meggyőződésének adott hangot hétfő késő este, hogy az uniós piacok gázellátása biztosított. ([origo] Üzleti negyed)

A nemzetgazdasági miniszter abban bízik, hogy néhány héten belül elkészül a kormányelőterjesztés a pénzügyi szervezetek ellenőrzésének a szigorításáról. ([origo] Üzleti negyed)

Több ellenőrzés jön, még az MNB-vel tárgyalnak. (Index - Gazdaság)

A Forbes-listán továbbra sem szerepel magyar, a dollármilliárdosok száma azonban egyre növekszik. (Index - Gazdaság)

A Tiborcz István 50 százalékos tulajdonában álló Elios Innovatív Zrt. négy közbeszerzése ügyében indított eljárást a rendőrség "versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési és koncessziós eljárásban" bűntett gyanújával. Az Elios a négy tenderen úgy nyert, hogy Orbán vejének üzlettársa is közreműködött a pályázat kiírásában... (hvg.hu)

Tőzsde

Tőzsdetanfolyamunkon megismeri a tőzsde izgalmas világát. Képzésünkön megtanulja, miként tudja a tőzsdei piacokat pénzügyi céljai elérése érdekében használni, a piaci trendek segítségével. Ha... (Portfolio.hu)

Március 20-án 13 órakor rendkívüli közgyűlést tart az utóbbi időben sokat szenvedett, a tőzsdén botrányok sorozatát átélt cég. Elárultak néhány részletet. (Privátbankár.hu)

Eldöntöttem, hogy hosszabb ideig nem tartok tanfolyamot, de a svájci frankos történet, majd a Buda-Cash eset és a sok érdeklődő miatt gondoltam, hogy mégis csak tartok egy előadást. Ez egy egyszeri alkalom, nem fogok aztán megint sokáig előadást tartani. Ha szeretne tanulni, akkor most jöjjön el! 

Az előzetes időpont 2015... (BankWeb.hu)

Nem voltak ma nagy mozgások az amerikai indexekben, a Dow, az S&P és a Nasdaq is mínuszban zárta a hetet. Üde színvolt volt viszont a mai kereskedésben a Brent és a WTI menetelése.A Nasdaq teljesít a... (Portfolio.hu)

Nem sokat változott nyitás óta az amerikai indexek teljesítménye, továbbra is a tegnapi zárószintjeik alatt tartózkodnak. Eközben a Brent és a WTI olaj árfolyama tovább menetel.Kapaszkodik felfelé az... (Portfolio.hu)

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatója február 26-án 15 óra 06 perctől, korlátozással: csak zárás alkalmazására, határozatlan időtartamra visszaállította a Buda-Cash Brókerház Zrt. kereskedési jogát a származékos szekcióban - tette közzé a BÉT csütörtökön a honlapján. (ProfitLine.hu hírek)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 76,36 pontos, 0,41 százalékos csökkenéssel, 18 490,94 ponton zárt csütörtökön. (Stop.hu)

Budapest, 2015. február 26., csütörtök (MTI) - A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatója február 26-án 15 óra 06 perctől, korlátozással: csak zárás alkalmazására, határozatlan időtartamra... (Borsod Online)

Budapest, 2015. február 26., csütörtök (MTI) - A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatója február 26-án 15 óra 06 perctől, korlátozással: csak zárás alkalmazására, határozatlan időtartamra visszaállította a Buda-Cash Brókerház Zrt. kereskedési jogát a származékos szekcióban - tette közzé a BÉT csütörtökön a honlapján... (Hajdú Online)

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatója korlátozással ugyan, de visszaállította a Buda-Cash Brókerház Zrt. kereskedési jogát a származékos szekcióban - jelentette be a BÉT. (hvg.hu)

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatója február 26-án 15 óra 06 perctől, korlátozással: csak zárás alkalmazására, határozatlan időtartamra visszaállította a Buda-Cash Brókerház Zrt. kereskedési jogát a származékos szekcióban - tette közzé a BÉT csütörtökön a honlapján. (dh-online.hu)

Még több:Tőzsde