Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,72 Ft
Japán jen havi átlag

Legalább egy holttestet találtak a hatóságok egy parkban Japánban, Ucunomija városában, Tocsigi prefektúrában, ahol két robbanás történt vasárnap. ([origo] Nagyvilág)

Egy nő gyermekek nélkül Japánban nem is számít igazi nőnek, mégis alig születnek gyerekek. Pedig sokan mindent megtesznek érte. Mi lehet ennek az oka? Találunk ebben néhány hasonlóságot Magyarországgal is. (Privátbankár.hu)

A Grammy-, Emmy-, Oscar-, Golden Globe- és cannes-i fesztivál-díjas művész már elmúlt hetven éves, közel hatvan éve van a pályán. Amikor már azt hinnénk, nyugdíjba vonul, egyszer csak előlép és újabb koncertturnéra indul, ami ezúttal már nevében sem búcsúkoncert. Cher visszatért - a hangja ismét a régi, alakja pedig csodás, mint mindig... (Privátbankár.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 241,50 pontos, 0,82 százalékos emelkedéssel, 29 813,86 ponton zárt hétfőn. A BUX nemsokára megdöntheti a mindenkori csúcsot, ha marad az emelkedő trend. (hvg.hu)

A HVG Marketing és technológia konferenciájának néhány előadóját kérdeztük legnagyobb szakmai kihívásaikról, az utóbbi idők legjobb UX-élményéről és arról, hogy mennyire őrzik szigorúan személyes adataikat. (hvg.hu)

A fővárosban az új lakások átlagos négyzetméterára 630 ezer forint, azaz majdnem duplája az átlagos használt lakásnak. Van milliós ár is. (VS.hu)

Tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 241,50 pontos, 0,82 százalékos emelkedéssel, 29 813,86 ponton zárt hétfőn. A BUX nemsokára megdöntheti a mindenkori csúcsot, ha marad az emelkedő trend. (hvg.hu)

Töretlenül emelkedik a hazai részvényindex, összességében jó hangulatban telt a hétfői kereskedés. Tovább gyengült a forint, a dollárban viszont közel a paritás. (Privátbankár.hu)

Szakadatlanul emelkedik a hazai börze, főleg az OTP. Az európai piacok is emelkednek, a forint ellenben ma gyenge. A dollár ereje töretlen, az angol font korrigál. (Privátbankár.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe (BUX) pénteken4,16 százalékkal zárt magasabban, mint az előző héten. (FN - Tőzsde)

Jó ideje menetel a BUX, szinte minden fontosabb papírról csak jót hallani, nem csak hazai szakemberektől, hanem nemzetközi szinten is. A jó környezet és teljesítmény a mi pénztárcánkat is hizlalhatja: Sándor Dávid, a KBC Equitas vezető elemzője elmondja, hogy pontosan hogyan. (Privátbankár.hu)

Az EKB nem lépett és nem mondott semmit, így minimális turbulencia után emelkedtek az európai tőzsdeindexek. Az olaj esésre váltott, ezúttal nélkül, hogy bármi új adat jött volna. A hatezer forintot ostromolja a Richter, a 7600-at az OTP, de a Mol és a Telekom is szépen erősödött... (Privátbankár.hu)

Nyugodtan zajlik ma a kereskedés Európában, nagyobb mozgásokat nem láthatunk a tőzsdéken. A magyar piac alulteljesítőnek számít.Megint érkezett egy Mol-céláremelés 2016.10.20 11:40A HSBC két nappal... (Portfolio.hu)

Óvatosan optimisták voltak a tőzsdék szerdán, az EKB mai ülése előtt, a vegyes amerikai makroadatok után, a gőzerővel emelkedő olajár miatt és újabb kínai makroadatok következtében. A BUX nagyon közel van ahhoz, hogy történelmi rekordot döntsön, az OTP azonban kissé esett. (Privátbankár.hu)

Visszafogott kereskedés látható ma a fontosabb európai tőzsdéken. A pozitív hírek hatására felfelé kapaszkodik az olaj ára. A hazai tőzsde felülteljesít az egész nap folyamán.Bezárt a BÉT 2016.10.19... (Portfolio.hu)

A magyar tőzsde megállíthatatlanul erősödött az elmúlt hónapokban, így karnyújtásnyi közelségbe került a 2007-es történelmi csúcs elérése, illetve adott esetben annak túlszárnyalása. Így felmerült a... (Portfolio.hu)

9 éves csúcson a BUX Idén az egyik legerősebb tőzsde a magyar Sok jó hír érkezett az elmúlt hónapokban Nagy menetelés Az elmúlt egy évben 33, csak idén 22 százalékot emelkedett a BUX index, amely... (Portfolio.hu)

Elromlott a befektetői hangulat a világban, ami nem csoda, hiszen az elemzőházak egymást túllicitálva riogatnak kiadós részvénypiaci eséssekkel, több olyan akkut probléma is van, amelyek újabb... (Portfolio.hu)

Még több:Tőzsde