Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,22 Ft
Japán jen havi átlag

Aktuális árfolyam

395,12 Ft
angol font
217,00 Ft
ausztrál dollár
158,89 Ft
bolgár lev
102,40 Ft
brazil real
11,27 Ft
cseh korona
41,74 Ft
dán korona
21,92 Ft
dél-afrikai rand
19,86 Ft
észt korona
310,76 Ft
Euro
5,43 Ft
fülöp-szigeteki pezo
31,20 Ft
hongkongi dollár
40,76 Ft
horvát kuna
3,97 Ft
indiai rupía
0,02 Ft
indonéz rupía
2,22 Ft
japán jen
220,26 Ft
kanadai dollár
39,38 Ft
kínai renmimbi
0,23 Ft
koreai won
74,21 Ft
lengyel zlotyi
végtelen Ft
lett lat
90,00 Ft
litvániai litas
74,69 Ft
malájziai ringgit
18,31 Ft
mexikói új pezó
38,11 Ft
norvég korona
6,29 Ft
orosz rubel
70,60 Ft
román lej
257,53 Ft
svájci frank
33,91 Ft
svéd korona
191,01 Ft
szingapúri dollár
7,51 Ft
thai baht
108,62 Ft
török yeni
196,88 Ft
új zélandi dollár
241,80 Ft
USA dollár

Lerakták a mintegy 15 milliárd forintos beruházással épülő napelemgyár alapkövét Csorna határában. Egyedi technológiával gyártanak majd napelemeket 2015-től. (Privátbankár.hu)

Román férfiakat gyanúsítanak utcai rablással, egyiküket pedig lopással. Nem itt, hanem Japánban. (hvg.hu)

Észak-Korea újabb három rövid hatótávolságú rakétát indított a Japán-tengerre szombaton - közölték dél-koreai források. (hvg.hu)

Japán kutatók olyan új módszert fejlesztettek ki az Ebola-vírus kimutatására, amely sokkal gyorsabb, mint a jelenleg alkalmazott tesztek, és azokkal ellentétben nem igényel komoly orvosi műszereket, így jelentősen megkönnyítheti a betegség detektálását a minden idők legsúlyosabb Ebola-járványával küzdő Nyugat-Afrikában... (hvg.hu)

Két kínai vegyipari vállalat is citromsavgyárat épít a következő években Magyarországon. A Szolnokon és Kazincbarcikán épülő gyárak várható termelése összesen évi 160 ezer tonnát tesz majd ki, ezzel a világ citromsavtermelésének előreláthatóan több mint 8 százaléka származhat Magyarországról. (Privátbankár.hu)

Az autómentes hétvége első napján, szombaton megdőlt a MOL Bubi eddigi bérlési csúcsa: csaknem hatezerszer ültek fel a kerékpárokra a felhasználók - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap az MTI-t. (Stop.hu)

Nem kaphatnak a zöldség-gyümölcs felesleg piacról történő kivonásához biztosított uniós támogatásból a magyar pályázók, miután a termelők megsegítésére szánt 125 millió eurós keretösszeg elfogyott, így a pályázatot Brüsszel szeptember 10-én felfüggesztette - válaszolta az MTI érdeklődésére a Mezőgazdasági... (Stop.hu)

Nem kaphatnak a zöldség-gyümölcs felesleg piacról történő kivonásához biztosított uniós támogatásból a magyar pályázók, miután a termelők megsegítésére szánt 125 millió eurós keretösszeg elfogyott - igaz, nem is nagyon tolongtak érte a magyar gazdák. (Privátbankár.hu)

Tőzsde

Növekvő forgalom mellett minimálisan csökkent a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe az elmúlt héten, a vezető részvények közül kettőnek emelkedett, kettőnek pedig csökkent az árfolyama. (ProfitLine.hu hírek)

21,8 milliárd dollárt keresett a kínai Ebay, az Alibaba a tőzsdére lépésén. Mindenki optimista, de a háttérben azért ott egy kajmán-szigeteki offshore cég, ami miatt minden bukhat. (Index - Gazdaság)

Csúcsot dönthet az Egyesült Államokban az Alibaba, ugyanis a tengerentúlon az eddigi legnagyobb részvénykibocsátás címet „zsebelheti be". (FN - Tőzsde)

Korábban a Tebész nevű tőzsdei érdekvédelmi szervezet nyomta fel Norbiékat a jegybanknál, mert szerintük ellentmondásos információk jelentek meg arról, hogy Agassi csak a cég reklámarca vagy befektetője is lesz-e. Az MNB megvizsgálja a kifogásokat, majd eldönti, hogy ki kell-e egészíteni a Norbi Update részvényértékesítési tájékoztatóját... (hvg.hu)

Az év, de az is lehet, hogy minden idők legnagyobb részvénykibocsátásának lehetünk szemtanúi a héten: holnap indul a kereskedés az Alibaba részvényeivel. A kínai internetes kiskereskedelmi óriás... (Portfolio.hu)

Ma zárul az év tőzsdei kibocsátása, ami könnyen lehet, hogy minden idők legnagyobb elsődleges részvénykibocsátása lesz. Az Alibaba részvénykibocsátása a végére ért, ma a tőzsdék zárása után... (Portfolio.hu)

Erős gyengüléssel zárták a szerdai kereskedést a moszkvai értéktőzsde iránymutató indexei, miután előző nap este kiderült, hogy pénzmosás vádjával bűnvádi eljárást indítottak egy orosz milliárdos ellen. (ProfitLine.hu hírek)

A Fed bejelentésére nagyon megnőtt a tőkepiaci volatilitás az Egyesült Államokban. Először a részvényindexek és az állampapírok is erős ütést kaptak, de később korrekció bontakozott ki.Korrigál a... (Portfolio.hu)

Valósággal izzik a technológiai szektor. A legnagyobb vállalatok, a Samsung, az Apple, a Facebook vagy épp az Amazon sorra jelentik be legújabb nagyszabású terveiket, legyen az épp egy termék,... (Portfolio.hu)

Indexcsökkenéssel indult a kereskedés hétfőn a főbb európai értékpapír piacokon. (Stop.hu)

Valósággal izzik a technológiai szektor. A legnagyobb vállalatok, a Samsung, az Apple, a Facebook vagy épp az Amazon sorra jelentik be legújabb nagyszabású terveiket, legyen az épp egy termék,... (Portfolio.hu)

Nem lett új tagja a BUX indexnek, pedig jó esély volt rá hogy a Zwack és az NFI papírjai bekerülhetnek a magyar indexbe. A Danubius figyelmeztetést kapott, a nagyobb blue chipek esetében 1 százaléknál nagyobb változás nem volt. Kedden és szerdán fókuszban a Fed. (ProfitLine.hu hírek)

Még több:Tőzsde