Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,31 Ft
Japán jen havi átlag

1987 óta most először történt meg, hogy nem volt leölt bálna az Antarktiszról Japánba visszatért hajók fedélzetén. (VS.hu)

Korábban is volt ilyesmi, de emlékezetpolitikai nézeteltérések és területi viták miatt megszakadt. (Index - Külföld)

Őrizetbe vettek Japánban csütörtökön egy férfit azzal a gyanúval, hogy robbantással fenyegette az Egyesült Államok nagykövetségét - közölte a rendőrség. ([origo] Nagyvilág)

Az új szabályok szerint nem működhetnek 40 évesnél öregebb atomerőművek az országban. (Index - Gazdaság)

Az idős blokkok nem felelnek meg a fukusimai katasztrófát követően kialakított szigorú biztonsági előírásoknak. (Metropol)

Bár drágább lett a búza, de a többi gabonaféle stagnáló vagy enyhén csökkenő ára miatt összességében nem változott a Magro Gabonaindex (MGX). (Privátbankár.hu)

A Fővárosi Ítélőtábla helyben hagyta a CIB Ingatlanlízing Zrt. ellen hozott elsőfokú ítéletet: tisztességtelenek a pénzintézet forinthiteles szerződései. (Privátbankár.hu)

A kőszegi telepen több mint egy tonna rézkábelt, vas- és alumíniumhulladékot találtak, amelyről az ingatlan tulajdonosa úgy nyilatkozott, hogy azt lomtalanítások alkalmával és hulladéktelepekről gyűjtötte össze, viszont fémkereskedelmi engedéllyel nem rendelkezik. (hvg.hu)

Az MNB legfrissebb adatai szerint csökkent a GDP-arányos államadósság 2014-ben. (Privátbankár.hu)

Pesszimista hangulat uralkodik az európai piacokon, amely kihathat a magyar indexre is. Makrogazdasági adat nem jön, nemzetközi események lesznek hatással a piacra. (Privátbankár.hu)

Tőzsde

A frankfurti és a párizsi mutatók enyhén eshetnek nyitáskor, míg a londoni stagnálhat. Rengeteg adat jön ma, érdemes lesz odafigyelni rájuk. (Privátbankár.hu)

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) forgalma a héten közel megduplázódott az előző hetihez képest, a BUX közel 4 százalékkal emelkedett, a vezető részvényeknek pedig kivétel nélkül növekedett az árfolyama. (Stop.hu)

A Jemenben zajló háborús helyzet és a Görögország adósságrendezésével kapcsolatos aggodalmak miatt tegnap rendkívül pesszimista hangulatban telt a kereskedés, azonban péntekre megnyugodni látszanak a... (Portfolio.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 572,89 pontos, 2,93 százalékos emelkedéssel, 20 106,09 ponton zárt szerdán. A részvénypiac forgalma 27,8 milliárd forint volt, a vezető részvények erősödtek az előző napi záráshoz képest. (ProfitLine.hu hírek)

Miközben a görög helyzettel kapcsolatos bizonytalanság miatt Európában kisebb korrekciót láttunk, a budapesti tőzsde nagyot száguldott, 20 ezer pont fölött zárt a BUX, 4 éves csúcson. (Privátbankár.hu)

Csak kapkodjuk a fejünket, olyan hírek jönnek a Quaestor-ügyben - közben száguld a forint, zsákolják a magyar részvényeket. (Privátbankár.hu)

Miközben Európában kisebb korrekció van, a BÉT 2,25 százalékot erősödik, az index már 20 ezer pont fölött is járt, ezzel 4 éves csúcsra érve. (Privátbankár.hu)

Lezuhant a Germanwings egyik repülőgépe, melyen közel 150 ember tartózkodott. A hírre Európa-szerte azonnal szórni kezdték a légitársaságok papírjait, különösen a Lufthansa részvényei kerültek eladói... (Portfolio.hu)

Múlt pénteken optimista hangulat volt Amerikában, ami átragadt az ázsiai részvényindexek hétfői kereskedésére, a Nikkei 225 újabb 15 éves csúcsra emelkedett. Az európai részvénytőzsdék több mint fél... (Portfolio.hu)

Két taggal, az Émásszal és a Graphisoft Parkkal bővül a BUX-kosár hétfőtől, míg a TVK, miután a MOL kivásárolja a még nem nála levő részvényeket, távozik a kosárból. A BÉT minden évben kétszer... (Portfolio.hu)

A Fed tegnapi kamatemelési tájékoztatása után hirtelen emelkedésbe kezdtek az amerikai részvényindexek, a jó hangulat az ázsiai részvénypiacra is átragadt. Az irányadó európai részvényindexek is... (Portfolio.hu)

Kamatot dönthet csütörtökön a svájci jegybank, ami meghatározza a tőzsdepiaci kereskedést. Elemzők nem számítanak az indexek nagy mozgására. (Privátbankár.hu)

A Concorde Értékpapír Zrt. csatlakozott a Bukaresti Értéktőzsde (BVB) kereskedési rendszeréhez - közölte a befektetési szolgáltató szerdán az MTI-vel. (ProfitLine.hu hírek)

Még több:Tőzsde