Könyvjelző és megosztás

Facebook

Japán jen árfolyama

Válassz másikat:
Japán jen 2,37 Ft
Japán jen havi átlag

Kitört pénteken kora este Japán délnyugati részén a Szakuradzsima vulkán, amely nagyjából 50 kilométerre található egy nukleáris létesítménytől. Sebesültekről, károkról egyelőre nem tudni. (hvg.hu)

És még a hitelminősítőtől is kaptak egy pofont. (Privátbankár.hu)

Észak-Korea rakétát készül fellőni, amit Japán megsemmisít, ha veszélyezteti területét. Tokióban légvédelmi rakétákat telepítettek a védelmi minisztérium épülete mellé. ([origo] Nagyvilág)

Egy műholdat is lelőne Japán, ha azzal a területüket veszélyeztetnék. (VS.hu)

Pénteken a japán jegybank váratlan lépése, mellyel negatívba vitte a kamatokat, az égig hajtotta Amerikát. Ma már józanodnak a piacok. (Privátbankár.hu)

Az ötös lottó televízióban közvetített szombat esti számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki (hvg.hu)

Az LMP szerint az államtitkárok „csereberéje” nem jelent megoldást a közoktatás problémáira. (168 óra Online - Buxa)

Egy friss felmérés szerint a nagy brit vállalatok zöme semmiféle készenléti tervet nem dolgozott ki arra a lehetőségre, hogy Nagy-Britannia az EU-tagságról tervezett népszavazás eredményeként távozik az Európai Unióból. Bár valószínűleg mindegyik nagyvállalat tart a Brexittől. (Privátbankár.hu)

Egészen pontosan 3,2 millió a sertésállományunk. Jó hír, hogy megállt a csökkenés. (Privátbankár.hu)

Tőzsde

A keddi csökkenés után is eséssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) szerdán az Equilor Befektetési Zrt. szakértői szerint. (Stop.hu)

Egyre durvább eséseket láthatunk a nemzetközi részvénypiacokon döntően annak hatására, hogy az olaj világpiaci ára gyakorlatilag megint zuhan. Így nem csoda, hogy a befektetők elsősorban az... (Portfolio.hu)

Pénteken jó volt a hangulat az amerikai tőzsdéken, ma reggel viszont Ázsiában felemás teljesítményt mutattak a fontosabb tőzsdék, Kína megint esett, amit egy újabb rossz makroadat magyaráz elsősorban... (Portfolio.hu)

Pénteken jó volt a hangulat az amerikai tőzsdéken, ma reggel viszont Ázsiában felemás teljesítményt mutatnak a fontosabb tőzsdék, Kína megint esik, amit egy újabb rossz makroadat magyaráz elsősorban.... (Portfolio.hu)

A vezető részvények közül egy változatlan árfolyammal, míg a többi emelkedéssel zárta a múlt hetet a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a tőzsde részvényindexe, a BUX 640,07 pontos, 2,74 százalékos erősödéssel 23 997,31 ponton zárt pénteken. (Stop.hu)

Még több:Tőzsde