Könyvjelző és megosztás

Facebook

Indonéz rupía árfolyama

Válassz másikat:
Indonéz rupía 0,02 Ft

Már meghaladja egyes kisebb országok, mint Magyarország tőzsdei kapitalizációját is a bitcoin nevű számítógépes pénz összértéke, és a mániának egyelőre nincsen vége. A vételi érdeklődés annak is szólhat, hogy talán végre megoldanak egy problémát, ami lassítja a fizetési forgalmat... (Privátbankár.hu)

Gyalog sétáltak végig helyiek és turisták között a világ hét iparilag legfejlettebb országainak (G7) vezetői a szicíliai Taormina utcáin pénteken, ahol csúcstalálkozójuk biztonsági és aktuális külpolitikai kérdések megvitatásával kezdődött. (Privátbankár.hu)

Már az első gyereknél felfüggesztik a diákhitel-törlesztést, csok-hitelt nem engednek el. (Index - Gazdaság)

Az üzletszerűség alapvető kérdés, hogy a tevékenység pénzügyi szolgáltatásnak, engedélyköteles tevékenységnek minősül-e. ([origo] Üzleti negyed)

Bécsi befektetői hálózat segíti őket. ([origo] Üzleti negyed)

Dühös, negatív, gyűlölködő kommentek árasztották el az egyik győri bevásárlóközpont Facebook-oldalát azután, hogy gyermeknapi meglepetésként kisoroszlán-bemutatót állítottak fel csütörtökön a plázában. A vezetőség eleinte próbálta védeni az ötletet. (hvg.hu)

Tőzsde

Az amerikai részvénypiac lendületesen emelkedett tovább, a befektetők nem foglalkoztak azzal, hogy az olaj ára meredeken esett a tegnapi kereskedésben, miután az OPEC bécsi ülése véget ért. Ma már... (Portfolio.hu)

Tegnap jellemzően jó volt a hangulat a világ tőzsdéin, ma már azonban némi megtorpanás látszik, miután a Moody's rontotta Kína hitelbesorolását jellemzően estek a tőzsdék Ázsiában, míg nyitáskor az... (Portfolio.hu)

Jönnek-mennek a cégek a BÉT-en, tegnap még a Waberer's érkezésének örültünk, ma pedig már az FHB távozása borzolja a kedélyeket. Amíg minden érkezőre jut legalább egy távozó, addig nehezen jön el a... (Portfolio.hu)

Az értékpapírok adásvétele aszerint eredményez adókötelezettséget, hogy tőkepiaci ügylet keretében, vagy azon kívül kereskedünk velük. Árfolyamnyereségnek minősül az értékpapír átruházása esetében az eladási ár és a megszerzéskori bekerülési ár (pl. korábbi vételár) közötti különbözet, melyből le lehet... (BankWeb.hu)

Még több:Tőzsde