Könyvjelző és megosztás

Facebook

Hongkongi dollár árfolyama

Válassz másikat:
Hongkongi dollár 32,92 Ft
Hongkongi dollár havi átlag

A magyar GDP nyolcszor beleférne a norvég állam malacperselyébe. (Index - Gazdaság)

A neves amerikai lap idézi, hogy a kritikusok szerint a felcsúti kisvasút értelmetlen és haszontalan presztizsberuházás. (hvg.hu)

Már több mint 400 ezer rohingyát üldöztek el hazájukból, Mianmarból - a törésvonal a vallások között látszik, de a háttérben komoly üzleti érdekek, olajlelőhelyek is állnak. Az ügy érdekessége, hogy az ország civil vezetője egy olyan ember, akit Nobel-békedíjjal tüntettek ki - nem csoda, hogy a Nyugat hallgat... (Privátbankár.hu)

A kétgyermekes család nem tudta fizetni a törlesztőrészletet. A kormány nem sok jóval biztatja őket. (hvg.hu)

Akár több mint ezer forinttal is csökkenhet egy átlagos lakáshitel havi törlesztője a jegybank tegnapi döntése után - közölték az RTL Klub szerda esti Híradójában. (hvg.hu)

Tőzsde

Tegnap Amerikában még új csúcsra tudtak emelkedni a vezető részvényindexek, azonban Európában némi megtorpanás látszik, a vezető részvényindexek mérsékelten esnek a a délelőtti órákban. Bezzeg a... (Portfolio.hu)

Tegnap Amerikában még új csúcsra tudtak emelkedni a vezető részvényindexek, azonban Európában némi megtorpanás látszik, a vezető részvényindexek mérsékelten esnek a nyitáskor. Bezzeg a magyar tőzsde... (Portfolio.hu)

Tegnap Amerikában még új csúcsra tudtak emelkedni a vezető részvényindexek, azonban Európában némi megtorpanás várható, a határidős részvényindexek állása alapján enyhe mínuszban indulhat a nap. Mik... (Portfolio.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 61,29 pontos, 0,16 százalékos emelkedéssel, 38 387,22 ponton zárt hétfőn, ami új történelmi csúcs. (ProfitLine.hu hírek)

Változik a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX összetétele: a BUX indexkosárba új részvényként a Konzum és a Waberer's kerül be szeptember 18-án, hétfőn. (ProfitLine.hu hírek)

Még több:Tőzsde