Könyvjelző és megosztás

Facebook

Horvát kuna árfolyama

Válassz másikat:
Horvát kuna 41,26 Ft

Lángolnak a hegyoldalak Split környékén, közvetlen veszély nincs, de nem árt az óvatosság. (Privátbankár.hu)

A városban egész éjjel pánik uralkodott, de sikerült megállítani a tüzet. (hvg.hu)

A füsttől alig lehet megmaradni a környéken. (hvg.hu)

Több településen nincs víz és áram, helyi lakosokat és turistákat is evakuálni kellett. (hvg.hu)

Az egyetemi ponthatárok kihirdetésével pörög fel igazán az egyetemvárosi lakások és albérletek piaca. Az ingatlanok tovább drágultak, az elmúlt évben a frekventált fővárosi kerületekben átlag 25-30 százalékos, az érintett vidéki városokban átlag 10-12 százalékos volt az áremelkedés. (Privátbankár.hu)

Az EKB úgy döntött, hogy nem dönt, Mario Draghi jegybankelnök viszont egészen galamblelkűnek bizonyult, az euró mégis tovább erősödik. A nemzetközi tőzsdék a nap eleji optimizmus után stagnálásra, kis esésre váltottak. Az OTP jó nagyot esett, a többi részvényünk sem remekelt, a forint viszont november eleji szintre erősödött... (Privátbankár.hu)

A cseh állami sörgyár rekordmennyiségű sört adott el, nem bírják már, bővíteni kell. (Index - Gazdaság)

Joggal merül fel, hogy kis, elszigetelt ország, mint Észak-Korea, hogy képes rakétákat és atomfegyvereket fejleszteni. Most itt a meglepő válasz: messze nem költ rá annyit, mint mások, mégis megcsinálja. Persze kommunista országról van szó, ahol a munkaerőnek nincs költsége, a nép pedig minden áldozatot meg kell, hogy hozzon... (Privátbankár.hu)

Tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 364,94 pontos, 1,02 százalékos csökkenéssel, 35 424,34 ponton zárt csütörtökön. (ProfitLine.hu hírek)

A régiós tőzsdék többségén júniusban is emelkedett a forgalom, a legnagyobb mértékű emelkedés Bukarestben volt (+73 százalék), a ljubljanai tőzsde forgalma viszont újra esett. A régiós tőzsdék... (Portfolio.hu)

Indexcsökkenéssel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon. (ProfitLine.hu hírek)

Érdemi mozgás nem volt tegnap az amerikai tőzsdéken, a vezető részvényindexek értéke stagnált, ma hajnalban Ázsiában mérsékelten estek a vezető részvényindexek, Japánban is már volt kereskedés.Esik a... (Portfolio.hu)

A régiós tőzsdék felülteljesítőnek számítottak, közülük a lengyel tőzsde emelkedett ki, de a magyar tőzsde is 0,6 százalékot pluszban zárta a napot. Az árupiacon az arany és az olaj árfolyama is... (Portfolio.hu)

Még több:Tőzsde