Könyvjelző és megosztás

Facebook

Bolgár lev árfolyama

Válassz másikat:
Bolgár lev 160 Ft

A szlovákok kétszer annyit vettek idén, de viszik a csehek és a németek is. (Index - Gazdaság)

A szárnyasok és az édesvízi halak kereslete 15, illetve 20 százalékkal is megélénkülhet. (VS.hu)

Javában folyik a készülődés az áruházláncokban a vásárlók karácsonyi rohamára. (Privátbankár.hu)

A területi tőke az anyagi adottságok mellett a kultúra erejét és a társadalmi energiákat is figyelembe veszi. Meglepő eredmények. (Index - Gazdaság)

Nem tetszik az Európai Bizottságnak, ami Olaszországban folyik. (Privátbankár.hu)

Nagyon jól isszák a magyar borokat – igaz csak az olcsóbbakat. (Privátbankár.hu)

Tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 577,32 pontos, 1,46 százalékos emelkedéssel, 40 131,37 ponton zárt szerdán. (ProfitLine.hu hírek)

A német politikai bizonytalanság következtében némileg elromlott a hangulat a világ tőzsdéin, a német DAX például 0,8 százalékos mínuszban zárta a napot. Bezzeg a magyar tőzsde, mely főként az OTP... (Portfolio.hu)

A német politikai bizonytalanság ellenére nincs rossz hangulat a világ tőzsdéin, az amerikai börzék tegnap új csúcsra emelkedtek, míg ma Európában is a pozitív tartományban mozognak a vezető... (Portfolio.hu)

A német politikai bizonytalanság ellenére nincs rossz hangulat a világ tőzsdéin, az európai részvénypiacokon jelentősebb emelkedések bontakoztak ki, az amerikai indexek pedig új csúcsokkal nyitottak... (Portfolio.hu)

A német politikai bizonytalanság ellenére nincs rossz hangulat a világ tőzsdéin, minimális elmozdulásokkal indult a nap Európában. A BUX emelkedéssel kezdte a napot, a déli órákra azonban a Mol... (Portfolio.hu)

Még több:Tőzsde