Könyvjelző és megosztás

Facebook

Angol font árfolyama

Válassz másikat:
Angol font 362 Ft
Angol font havi átlag

A tőzsdék továbbra is emelkednek, nálunk az OTP és a Mol van feljebb. Az olaj is erősödik, a forint nem mozdul, a két közel-keleti deviza emelkedik a korábbi nagy esés után. (Privátbankár.hu)

Több napos mozdulatlanság után erősödésnek indult a forint, az angol font viszont esett, miután sok a bizonytalanság a Brexit körül. Az amerikai tőzsdék megpihentek a sok napos emelkedés után, de esésről szó sincs. A hazai börzén a Mol és a Richter gyengülnek, az OTP korrigál a tegnapi esés után. (Privátbankár.hu)

Több ezer angol pubot működtet a Heineken az Egyesült Királyságban, miután a legnagyobb sörgyártó felvásárlása után kilenc évvel egy újabb pub-láncot is megszerzett. ([origo] Üzleti negyed)

Szijjártó Péter hívta fel a figyelmet erre az eddig nem ismert témára a magyar-orosz kétoldalú kapcsolatokban. (hvg.hu)

A K&H Bank volt elnök-vezérigazgatója harmadrendű vádlott volt a Kulcsár-ügyben. Néhány nappal halála előtt kapta kézbe a határozatot, amely szerint az ügyében hozott felmentő ítélet jogerőre emelkedett. (hvg.hu)

Az ide vonatkozó kormányrendelet alapján nem számít bele a határidőbe az a nap, amelynek során legalább 4 órán át tartó üzemzavar akadályozza az elektronikus ügyintézést, és a hétfő ilyen nap volt. (hvg.hu)

A lelkes munkaerő nem csak, hogy kevesebbet beteg, de hatékonyabban is dolgozik. Ehhez azonban nem kell feltétlenül csődközelbe juttatni a céget, van néhány egyszerű, olcsó, de emberbarát trükk, amivel ismét felszíthatod a lelkesedést a kiégett munkatársakban. (Privátbankár.hu)

Tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 144,73 pontos, 0,43 százalékos emelkedéssel, 33 973,59 ponton zárt hétfőn. (ProfitLine.hu hírek)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 33 828,86 ponton zárt pénteken, az előző hetinél 672,77 ponttal, 2,03 százalékkal magasabban, növekvő forgalom mellett. (ProfitLine.hu hírek)

Szép emelkedésen vannak túl Amerikában a tőzsdék a héten, mára azonban már nem maradt lendület. A Dow és az S&P eséssel kezdett, a Nasdaq stagnálással.Erős hét után ellazult az amerikai tőzsde 2017... (Portfolio.hu)

Bizonytalan volt ma a befektetői hangulat az európai tőzsdéken, a főbb részvényindexek az előző napi záróértékük közelében zárták a napot. A magyar tőzsde az OTP vezetésével erősödni tudott.Bezárt a... (Portfolio.hu)

Ne ijedj meg, ha nem tudsz kereskedni: hétfőn van az Elnökök Napja, zárva lesz az amerikai tőzsde. (Privátbankár.hu)

Még több:Tőzsde