Könyvjelző és megosztás

Facebook

USA dollár árfolyama

Válassz másikat:
USA dollár 257 Ft
USA dollár havi átlag

Mianmarban százezrek menekülnek a katonaság elől. (Index - Külföld)

A bangladesi határvidékre szoruló, etnikai tisztogatás áldozatává váló rohingyák sorsán amerikai dollármilliók enyhíthetnek. (hvg.hu)

Közel 32 millió dollárt küldenek. ([origo] Nagyvilág)

Egy londoni stratégiai elemző csapat szerint Phenjan fejlődése e téren lélegzetelállító. A fegyveres megoldás előtt azonban még lehetnek más, lassító eszközök is. (hvg.hu)

Ha meg kell védenie magát és szövetségeseit. ([origo] Nagyvilág)

A neves amerikai lap idézi, hogy a kritikusok szerint a felcsúti kisvasút értelmetlen és haszontalan presztizsberuházás. (hvg.hu)

Már több mint 400 ezer rohingyát üldöztek el hazájukból, Mianmarból - a törésvonal a vallások között látszik, de a háttérben komoly üzleti érdekek, olajlelőhelyek is állnak. Az ügy érdekessége, hogy az ország civil vezetője egy olyan ember, akit Nobel-békedíjjal tüntettek ki - nem csoda, hogy a Nyugat hallgat... (Privátbankár.hu)

A kétgyermekes család nem tudta fizetni a törlesztőrészletet. A kormány nem sok jóval biztatja őket. (hvg.hu)

Akár több mint ezer forinttal is csökkenhet egy átlagos lakáshitel havi törlesztője a jegybank tegnapi döntése után - közölték az RTL Klub szerda esti Híradójában. (hvg.hu)

Tőzsde

Tegnap Amerikában még új csúcsra tudtak emelkedni a vezető részvényindexek, azonban Európában némi megtorpanás látszik, a vezető részvényindexek mérsékelten esnek a a délelőtti órákban. Bezzeg a... (Portfolio.hu)

Tegnap Amerikában még új csúcsra tudtak emelkedni a vezető részvényindexek, azonban Európában némi megtorpanás látszik, a vezető részvényindexek mérsékelten esnek a nyitáskor. Bezzeg a magyar tőzsde... (Portfolio.hu)

Tegnap Amerikában még új csúcsra tudtak emelkedni a vezető részvényindexek, azonban Európában némi megtorpanás várható, a határidős részvényindexek állása alapján enyhe mínuszban indulhat a nap. Mik... (Portfolio.hu)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 61,29 pontos, 0,16 százalékos emelkedéssel, 38 387,22 ponton zárt hétfőn, ami új történelmi csúcs. (ProfitLine.hu hírek)

Változik a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX összetétele: a BUX indexkosárba új részvényként a Konzum és a Waberer's kerül be szeptember 18-án, hétfőn. (ProfitLine.hu hírek)

Még több:Tőzsde