Könyvjelző és megosztás

Facebook

USA dollár árfolyama

Válassz másikat:
USA dollár 266 Ft
USA dollár havi átlag

A program csak korlátozott eredményeket hozott. Előfordult, hogy a kiképzett fegyveresek átálltak az Iszlám Államhoz. (hvg.hu)

Az Egyesült Államok energetikai ügynöksége még saját főnökével is szembement. ([origo] Üzleti negyed)

Amerika tisztességesebb, kölcsönös előnyökön alapuló kereskedelmi kapcsolatot szorgalmaz ([origo] Nagyvilág)

Az OPT Alapkezelő abszolút hozamú alapjai közül több is a dollár erősödésére, a forint gyengüléséren számít. Van, aki szerint a részvénypiacok tovább emelkedhetnek, legfeljebb átmeneti korrekció várható, más viszont inkább kiszáll a gyorsjelentési szezon előtt. Volt, aki uránbányákat vett, más FHB-t... (Privátbankár.hu)

Az egyetemi ponthatárok kihirdetésével pörög fel igazán az egyetemvárosi lakások és albérletek piaca. Az ingatlanok tovább drágultak, az elmúlt évben a frekventált fővárosi kerületekben átlag 25-30 százalékos, az érintett vidéki városokban átlag 10-12 százalékos volt az áremelkedés. (Privátbankár.hu)

Az EKB úgy döntött, hogy nem dönt, Mario Draghi jegybankelnök viszont egészen galamblelkűnek bizonyult, az euró mégis tovább erősödik. A nemzetközi tőzsdék a nap eleji optimizmus után stagnálásra, kis esésre váltottak. Az OTP jó nagyot esett, a többi részvényünk sem remekelt, a forint viszont november eleji szintre erősödött... (Privátbankár.hu)

A cseh állami sörgyár rekordmennyiségű sört adott el, nem bírják már, bővíteni kell. (Index - Gazdaság)

Joggal merül fel, hogy kis, elszigetelt ország, mint Észak-Korea, hogy képes rakétákat és atomfegyvereket fejleszteni. Most itt a meglepő válasz: messze nem költ rá annyit, mint mások, mégis megcsinálja. Persze kommunista országról van szó, ahol a munkaerőnek nincs költsége, a nép pedig minden áldozatot meg kell, hogy hozzon... (Privátbankár.hu)

Tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 364,94 pontos, 1,02 százalékos csökkenéssel, 35 424,34 ponton zárt csütörtökön. (ProfitLine.hu hírek)

A régiós tőzsdék többségén júniusban is emelkedett a forgalom, a legnagyobb mértékű emelkedés Bukarestben volt (+73 százalék), a ljubljanai tőzsde forgalma viszont újra esett. A régiós tőzsdék... (Portfolio.hu)

Indexcsökkenéssel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon. (ProfitLine.hu hírek)

Érdemi mozgás nem volt tegnap az amerikai tőzsdéken, a vezető részvényindexek értéke stagnált, ma hajnalban Ázsiában mérsékelten estek a vezető részvényindexek, Japánban is már volt kereskedés.Esik a... (Portfolio.hu)

A régiós tőzsdék felülteljesítőnek számítottak, közülük a lengyel tőzsde emelkedett ki, de a magyar tőzsde is 0,6 százalékot pluszban zárta a napot. Az árupiacon az arany és az olaj árfolyama is... (Portfolio.hu)

Még több:Tőzsde