Könyvjelző és megosztás

Facebook

Orosz rubel árfolyama

Válassz másikat:
Orosz rubel 5,06 Ft

Mintegy 12 ezer fővel, 1 897 694-re növelte az orosz fegyveres erők hivatásos állományának létszámát az orosz elnök. (Privátbankár.hu)

Megint nem szállít utasokat a Metrovagonmas által gyártott és felújított metrószerelvény a 3-as vonalán. Kedd délután újra kivették a forgalomból. (hvg.hu)

Miről tárgyalt Trump veje a Vnyesekonombank (VEB) nevű orosz pénzintézet elnökével? Erre kíváncsi a washingtoni szenátus hírszerzési bizottsága. Jared Kushner, aki az USA elnökének nemcsak rokona, de a főtanácsadója is, jelezte, elmegy a meghallgatásra. (hvg.hu)

Szenátusi bizottsági meghallgatás vár az elnöki tanácsadóként dolgozó Jared Kushnerre. (Index - Külföld)

Félmilliárdot loptak össze álmailekkel Vas megyébe a kameruni és nigériai csalók. (Index - Gazdaság)

A gyanú szerint huszonhárom országában harminckét gazdasági társaság érintett abban a több mint félmilliárd forint értékű pénzmosásban, mely miatt huszonkét gyanúsítottal, kameruni és nigériai állampolgárokkal szemben javasol vádemelést a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. (hvg.hu)

Jó, ha tisztában vagyunk, milyen határidővel és milyen költségekkel jár, ha külföldről rendelünk. Nem árt elfelejteni azt sem, mely termékek behozatala tilos az országba, melyek a vám-és áfamentes áruk? Milyen összegig nem kell fizetnünk vámot? Összeszedtünk minden hasznos tudnivalót. (Privátbankár.hu)

A januártól online pénztárgép beszerzésére kötelezetteknek elég április 30-ig üzembe helyezniük a pénztárgépet, hogy igénybe vehessék az állami támogatást. Az eredeti határidő 2016. december 31-e volt. ([origo] Üzleti negyed)

Tőzsde

Elkaszálták a Deutsche Börse felvásárlási ajánlatát, nem kebelezhetik be a londoni tőzsdét. (Privátbankár.hu)

Az Európai Bizottság akadályozta meg a fúziót. (hvg.hu)

Hullámvasúton vannak a Snap részvényei a tőzsdére lépés óta, most épp az emelkedés van soron, miután kedvező elemzői vélemények láttak napvilágot. Március elsején ment tőzsdére a Snapchat... (Portfolio.hu)

Indexemelkedéssel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon. (ProfitLine.hu hírek)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX pénteken 32 097,09 ponton, az előző hetinél 680,91 ponttal, 2,08 százalékkal alacsonyabban zárt. (ProfitLine.hu hírek)

Még több:Tőzsde