Eurovízió 2013: az alkohol ingyen van Görögország szerint«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Négy dal közül a közönség és a zsűri szavazatai alapján a Koza Mostra feat. Agathonas Alcohol is Free című dala képvisei Görögországot idén az Eurovíziós Dalversenyen Malmőben. Az „alkohol ingyen van”, de hogy érdemes-e előre inni a medve bőrére, csak májusban derül ki.

Elolvasom a teljes cikket...
Zene.hu, 2013. május 3. péntek 17:12

A Samovar Vodka Bárban (Budapesten, IX. kerület, a Mester utca 1.) pénteken a Tengs Lengs együttes koncertjét tartják. Mi már várjuk! (Zene.hu)

Az idei karácsony nagy meglepetése Vastag Csaba első élőzenekaros lemezbemutatójának DVD-je. (Zene.hu)

Elhunyt Bretus Mária táncművész, a Pécs Balett alapító tagja, a Magyar Táncművészeti Főiskola tanára - közölte a társulat és a főiskola szerdán az MTI-vel. (Zene.hu)

„Kovács Kati életében a normákat tisztelő és betartó, miközben éneklésében mindig a végső határokat feszegető művész. Tehetsége vitathatatlan, hangja egyedülálló. A szeretet szolgálója, miközben abszolút öntörvényű és mindig a maga útját járja. Igazi szabad lélek.” - idézik Szegő András Prima Primissima... (Zene.hu)

Basszus! Omega! Egy életre szól címmel könyvet írt Mihály Tamás, az Omega együttes basszusgitárosa. A sztorikat és számos fotót tartalmazó mű felidézi a sikeres zenekar elmúlt évtizedeinek legfontosabb eseményeit. (Zene.hu)

Jövőre az internetszolgáltatásra is kiterjesztik a távközlési adót, amelyet eddig a hanghívások, SMS-ek és MMS-ek után fizettek a távközlési szolgáltatók. (Zene.hu)

Mindössze 16 éves és máris drámák hadán van túl. Sokáig magabiztosan továbbjutott az X-Faktor válogatóján, az utolsó, döntő pillanatban mégis hatalmas pofont kapott Benji. Mentora, Alföldi Róbert szerint túl sok hasonlóan tehetséges fiú volt a mezőnyben, de a Mentorházból csak hármat vihetett magával... (Zene.hu)

Politikusok – többek között New York egykori polgármestere, Rudy Giuliani – tiltakozott a Metropolitan Opera előtt hétfőn egy vitatott darab miatt. John Adams The Death of Klinghoffer című operája egy kerekesszékes zsidóról szól, akit palesztin fegyveres ölt meg 1985-ben. (Zene.hu)

Az X-Faktor egykori finalistája vezeti az Egyesült Királyság albumlistáját debütáló kiadványával, ami a Chapter One, vagyis Első Fejezet címet viseli. „Listavezetőnek lenni az első albumommal a hely, ahol az álmok találkoznak a valósággal” - fogalmazott az énekesnő. (Zene.hu)

A Samovar Vodka Bár (Budapesten, IX. kerület, a Mester utca 1.)csütörtökre a Dirty Dogs (ösztönös hard rock, erőteljes, dallamos riffek) és a G.N.T. (a rockzene egyik "időzónája") együttes koncertjét kínálják. (Zene.hu)

Ha valakikről biztos el lehet mondani, hogy a kemény szavakkal nem a levegőbe beszélnek, akkor az Capone és Noreaga. Minden érdeklődő megnézheti, 2014. október 23-án csütörtökön a Corvintetőn. (Zene.hu)