Eurovízió 2013: az alkohol ingyen van Görögország szerint«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Négy dal közül a közönség és a zsűri szavazatai alapján a Koza Mostra feat. Agathonas Alcohol is Free című dala képvisei Görögországot idén az Eurovíziós Dalversenyen Malmőben. Az „alkohol ingyen van”, de hogy érdemes-e előre inni a medve bőrére, csak májusban derül ki.

Elolvasom a teljes cikket...
Zene.hu, 2013. május 3. péntek 17:12

Miklósa Erika könnyeivel küszködve kérdezte meg Vanesszától, hogy ha bármit kívánhatna, mi lenne az? Vanesszának két vágya van: “Azt kívánnám, hogy gyógyuljak meg, de mivel ezt tudom, hogy nem következhet be, így inkább, hogy a továbbiakban tudjam folytatni a zenei pályámat, egy saját hegedűt szeretnék majd... (Zene.hu)

Misi számos hazai és külföldi versenyen ért már el rangos helyezéseket. Az is kiderült, hogy nem csak zongorán, de hegedűn is játszik. Némethy Attilának nem volt több kérdése, azonnal átadta Misinek a Virtuózok szobrát! (Zene.hu)

Boncsér Gergely kapta Az évad operettszínésze, Nádasi Veronika pedig Az évad musicalszínésze díjat péntek este a Budapesti Operettszínházban, ahol a magyar operett napja alkalmából adtak át elismeréseket. (Zene.hu)

Szenthelyi Miklós szavak helyett a Virtuózok szobrának átadásával fejezte ki véleményét a produkcióról. Zoli tehát már biztos továbbjutó, csupán egy szobor maradt a zsűri kezében! (Zene.hu)

“Fantasztikus egyéniség vagy, rögtön megfogtál!” - Miklósa Erikát annyira magával ragadta Ráhel pillangó-játéka, hogy a Virtuózok szobor átadásával automatikusan továbbjuttatta a középdöntőbe! (Zene.hu)

“Kicsit önző módon örülök, hogy mikor te felnősz, én már nem fogok hegedülni.” Szenthelyi Miklós azonnal felfedezte Lakatos Viviben a tehetséget! (Zene.hu)

“Ha nagy leszek zenész, vegyész, fizikus, feltaláló, természetfotós és talán autóversenyző szeretnék lenni.” - árulta el a Virtuózok kamerájának Ádám (Zene.hu)

“Egy lány megmutatta, hogy kell fuvolázni, és ezért megjött a kedvem…” - mindenki más motivációval indul neki a zenetanulásnak, Peti egy éve egy lány miatt kezdett el fuvolázni. (Zene.hu)

Bianka 10 éves és híres hárfaművész szeretne lenni. (Zene.hu)

A The Griffins zenekar második videoklipje október 5-én debütált. Az öttagú formáció a pop, rock és hip hop jegyében írja populáris stílusú, ám minőségi mondanivalóval rendelkező dalait. (Zene.hu)

Színfalak mögé nézhetünk be a rendező segítségével. (Zene.hu)

Íme egy újabb remek ajánlat a minimal-funk és a tech-funk kedvelőinek. (Zene.hu)