Eurovízió 2013: az alkohol ingyen van Görögország szerint«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Négy dal közül a közönség és a zsűri szavazatai alapján a Koza Mostra feat. Agathonas Alcohol is Free című dala képvisei Görögországot idén az Eurovíziós Dalversenyen Malmőben. Az „alkohol ingyen van”, de hogy érdemes-e előre inni a medve bőrére, csak májusban derül ki.

Elolvasom a teljes cikket...
Zene.hu, 2013. május 3. péntek 17:12

"Már világosban értünk haza, és azzal vigasztaltuk egymást, hogy csak rémálom volt, ami történt." - írták a Budapest Bár tagjai. (Zene.hu)

Szenthelyi Miklós 7.Maratoni koncertje a Budapest Kongresszusi Központban 4 koncert 1 napon (Zene.hu)

2012 elsöprő sikerű előadások után újra a Budapest Kongresszusi Központban Voca People! Ezek a barátságos űrlények, akik a zenén keresztül próbálnak kommunikálni az emberiséggel ismét nálunk landolnak. Semmi hangszer, semmi effekt csak tiszta emberi hang! Ez a Voca People! (Zene.hu)

Magyar Állami Népi Együttes fellépései a Budai Vigadóban. jegyek, időpontok itt. (Zene.hu)

A méltán híres társulat 2014-ben is Magyarországra látogat. A jegyeket már árulják. (Zene.hu)

Hallgasd meg Caramel - Valaki vár című újdonságát. (Zene.hu)

Az extrém videoklipjeiről és őrült fellépéseiről is híres dél-afrikai Die Antwoord sok év után újra Magyarországra érkezik és augusztus 5-én a Budapest Parkban koncertezik. (Zene.hu)

Túl volt a kamaszkoron Szekeres Adrien, amikor már tudta, hogy mit szeretne az élettől és mit nem. Amit gyerekként helyes és jó dolognak tartott, azt többnyire felnőttként is annak tartja. (Zene.hu)

A 7. Ördögkatlan Fesztiválon augusztus 5. és 9. között a Quimbytől és a Kiscsillagtól Lajkó Félixen, a Romungro fiúkon, a Csík zenekaron, a Vágtázó Csodaszarvason át Mozartig és Beethoven Kilencedik szimfóniájáig minden stílusban, minden műfajban régi nagy kedvencek és még felfedezésre váró ifjú titánok adnak koncerteket... (Zene.hu)

Az énekes-színésznő a lemezeiről is nyilatkozott. A részletekért klikk a videóra. (Zene.hu)

Balog Zoltánnal, az Emberi Erőforrások miniszterével Miskolctapolcán találkozott a mosaic Online riportere, ahol az egyetemisták fesztiváljának megnyitóján tartott beszédet. (Zene.hu)

A Tankcsapda játszik az amerikai Blink 182 zenekar előtt a Sziget Fesztivál mínusz egyedik napján, augusztus 11-én a Pop-Rock nagyszínpadon - közölték a szervezők az MTI-vel szombaton. (Zene.hu)