Eurovízió 2013: az alkohol ingyen van Görögország szerint«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Négy dal közül a közönség és a zsűri szavazatai alapján a Koza Mostra feat. Agathonas Alcohol is Free című dala képvisei Görögországot idén az Eurovíziós Dalversenyen Malmőben. Az „alkohol ingyen van”, de hogy érdemes-e előre inni a medve bőrére, csak májusban derül ki.

Elolvasom a teljes cikket...
Zene.hu, 2013. május 3. péntek 17:12

Ma ismét jövünk a retro magyar dalok slágerlistánkkal, és mutatjuk az elmúlt 168 óra legkedveltebb örökzöldjeit. A retro dalok közé az 1990 előtt született szerzeményeket soroljuk. (Zene.hu)

Sok száz tisztelője, barátja, pályatársa kísérte utolsó útjára Bajor Imre színművészt pénteken, a Farkasréti temetőben. (Zene.hu)

Augusztus 19-én zárult a jubileumi Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál (Kaposfest). (Zene.hu)

A tehetség a Halo című világslágert adta elő, zseniálisan. A felvétel az Orfeum, a Pesti mulatóban készült. (Zene.hu)

Az eseményre a Budapest Parkben kerül sor szombat este. (Zene.hu)

Az idei évadzáró koncertre is világsztárt hívott meg a rendezőség. Most Tom Jones látogat városunkba, aki annak idején sok hölgy szemében csalt örömkönnyeket hangjával és sármjával egyaránt. Koncertjeit még ma is telt házak előtt adja. Most szombaton tőle lesz hangos a belváros. A kulisszatitkokról Domanyik... (Zene.hu)

Íme a 10 magyar dal, amelyeket 2014 nyarűn legtöbbet játszottak a hazai rádiókban (Zene.hu)

A 29 perces mixet most újra élvezheted, vagy ha lemaradtál róla, akkor megismerheted azt a zenei összeállítást, ami az idei budapesti égi kavalkádot színesítette. (Zene.hu)

Több forrás is megerősítette az E! News-nak, hogy Jennifer Lawrence és Chris Martin randizgatnak egymással. A magazin információi szerint az Oscar-díjas színésznő június óta találkozgat a Coldplay nemrég elvált frontemberével, mióta ő is szakított kedvesével, az X-Menből ismert Nicholas Houlttal. (Zene.hu)

Ma ismét jövünk a magyar szerelmes dalok slágerlistánkkal, és mutatjuk az elmúlt 168 óra legkedveltebb dalait. (Zene.hu)

Újra Calvin Harris lett a világ legjobban kereső dj-je a Forbes összesítése szerint. Egy év alatt bezsebelt 66 millió dollárjával, átszámítva 15,5 milliárd magyar forintnak megfelelő összeggel Harris állítólag többet keresett, mint Jay Z. „A dance zene csillagászati magasságokba tört az elmúlt három évben... (Zene.hu)

Bajban ismerszik meg a barát – tartja az örökérvényű mondás. Szerencsére nem csak elméletben, hanem a valós életben is találunk erre bőven példát. (Zene.hu)