Eurovízió 2013: az alkohol ingyen van Görögország szerint«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Négy dal közül a közönség és a zsűri szavazatai alapján a Koza Mostra feat. Agathonas Alcohol is Free című dala képvisei Görögországot idén az Eurovíziós Dalversenyen Malmőben. Az „alkohol ingyen van”, de hogy érdemes-e előre inni a medve bőrére, csak májusban derül ki.

Elolvasom a teljes cikket...
Zene.hu, 2013. május 3. péntek 17:12

Hol ünnepelhettek a ponthatárhúzás éjszakáján? Itt vannak a legjobb bulik az ország több pontjáról. (Zene.hu)

Idén júliusban ünnepli hetedik születésnapját a Luxfunk Radio, amely immáron 6 éve szórakoztatja a Funky és Soul zenék, valamint ezek feldolgozásainak kedvelőit. A népszerű webrádió 18 Funky DJ-je a vájt fülű, Funky, Hiphop és Rnb-kedvelő Funky-arcokat először csak a pesti éjszakában, néhány éve pedig... (Zene.hu)

Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet súlyos sérülésekkel szállították kórházba miután heves szóváltásba keveredtek egy taxisofőrrel. A történtekről mindkét felet kifaggatták. (Zene.hu)

Laurie, a dr. House karakter megformálásáról ismertté vált színész nagyszerű zenész is egyben. Nagysikerű koncertjén ezt ismét bebizotnyította a magyar közönségnek. A program műfaj tekintetében is rendkívüli sokszínűséget hozott. Hugh első mondataiban rögtön leszögezte, hogy ő bizony “egy angol idióta”... (Zene.hu)

A TV2 befejezi a forgatást Gáspár Győzővel (Zene.hu)

A kalapozás előtt rendőrségre került az ifjú férj, aki ellen vádemelést javasol a Tatabányai Rendőrkapitányság. (Zene.hu)

Közel 150 országból érkeznek a party-ni vágyók az aprócska brüsszeli faluba, ahol 16 színpadon a világ legjobb DJ-i adják a talp alá valót. Most először magyar stáb, a Fókusz csapata is bepillantást nyerhetett a party lüktetésébe, valamint a kulisszák mögé. (Zene.hu)

Új sorozatunkban Patai Anna pályáját követjük nyomon. Rovatunk a tehetség dalaival, feldolgozásaival rendszeresen jelentkezik. (Zene.hu)

Ma ismét jövünk a magyar szerelmes dalok slágerlistánkkal, és mutatjuk az elmúlt 168 óra legkedveltebb dalait (Zene.hu)

Eltörték az Omega együttes dobosának az orrát, és billentyűsük is megsérült, amikor egy taxissal összevesztek szombat éjjel. A taxis állítása szerint az együttes tagjai kezdték a verekedést. Benkő László beszélt az esetről. (Zene.hu)

Nem rúgták ki azt a taxist az állásából, aki a hétvégén összeverekedett az Omega együttes két zenészével. A taxitársaság vezetője azt mondja, hogy amíg nem bizonyosodik be, hogy a taxis kezdeményezte a verekedést addig állásban marad a férfi. A zenészek ügyvédje közben kártérítési pert indítana, ha a... (Zene.hu)