Könyvjelző és megosztás

Facebook

Szerelem

A gyermeknevelés nem könnyű feladat, gyakran késztetést érzünk arra, hogy megtiltsunk bizonyos dolgokat a gyermekünknek, bízva abban, hogy ettől majd megjavul. Jobb azonban, ha tudod, hogy ha túl szűk korlátok közé szorítod és megszabod neki, mit csinálhat és mit nem, akkor pont az ellenkezőjét érheted... (Bien.hu - Életstílus online)

Nyáron érdemes kihasználni a jó időt és a fedett helyek helyett inkább egy különleges, szabadtéri randihelyszínt keresni. Ha épp most ismerkedsz valakivel, javasold neki valamelyik programot a következők közül! Meglátod, mindkettőtöknek nagy élmény lesz! (Bien.hu - Életstílus online)

Ki az, aki nemet tud mondani az étkezőasztal mellett boci szemekkel ülő kedvencének, amikor az éppen pár finom falatra vár? Valószínű nem sokan. Cikkünkből ezért most megtudhatod, mik is azok a dolgok, amiket továbbra is bátran adhatsz a kutyádnak, vagy akár új fogásként beépítheted az étrendjébe... (Bien.hu - Életstílus online)

Különböző életszakaszok, különböző problémák, eltérő prioritások. Már rég nem az iskolapadban ültök, ahol mindennap találkoztatok, ahol mindent meg tudtatok beszélni, ahol ugyanaz volt a társaságotok és a napi problémák is hasonlóak voltak. De mi van akkor, ha az élet úgy hozta, hogy az egyik barátnőd... (Bien.hu - Életstílus online)

A válás a házaspár egyik felének sem könnyű, de a legnehezebben kétségtelenül a gyermekek viselik. Rájuk fokozottan oda kell figyelni, hogy megússzák nagyobb lelki sérülések nélkül ezt az időszakot. Nézzük, mit éreznek a kicsik a válás után és hogyan segíthetsz nekik! (Bien.hu - Életstílus online)

Akár elfogadod, akár nem, a kezdeti lelkes időszak után elérkezik a kapcsolatotok egy olyan pontra, mikor már észreveszed, ha a párod a fogkrémes tubust középen nyomja be, nem viszi le a szemetet és biztosan nem mozdul el a kanapéról, mikor te éppen körbe porszívózod őt. De nehogy azt gondold, hogy innentől kezdve csak szenvedés vár rád... (Bien.hu - Életstílus online)

Nyáron nem csak nekünk embereknek, de a háziállatainknak is meggyűlik a baja a hőséggel, főként mivel ők télen-nyáron bundában vannak. Felelős gazdiként a te dolgod gondoskodni arról, hogy semmi baja ne essen a kutyádnak vagy a cicádnak a nagy melegben. Összegyűjtöttünk cikkünkben néhány hasznos infót... (Bien.hu - Életstílus online)

A legtöbb nő komoly önbizalomhiánnyal küzd, így akár még az is előfordulhat, hogy nem veszik észre a kínálkozó lehetőséget, már, ami a férfiakat illeti. Te is gyakran hezitálsz azon, hogy vajon tetszel e egy pasinak? Ha a válaszod egyértelmű igen, akkor most neked szeretnénk segíteni abban, hogy miként vedd észre az egyértelmű jeleket... (Bien.hu - Életstílus online)

Az anyaság a világ egyik legcsodálatosabb, de egyben a legmegterhelőbb elfoglaltsága is. Előfordul, hogy az érezheted, hogy már nem bírod tovább, kifogytál az energiából és segítségre van szükséged. Ilyenkor nem szabad szégyellned magad, fásultság, kiégés vagy depresszió ellen próbáld ki a következőket!... (Bien.hu - Életstílus online)

Az iskolai nyári szünet több mint 10 hét, de az óvodai is legalább egy hónap. Ez az időszak sok szülőnek okoz fejtörést, hiszen szeretné, ha gyermeke nem unatkozna nyáron, ám a munkahelyi szabadságok száma erősen korlátozott. A legjobb, ha a közösen öltött nyári napokban olyan élményekkel ajándékozzuk... (Bien.hu - Életstílus online)

Lehet, hogy én működöm rosszul, de ha véget vetek egy kapcsolatnak, azt képes vagyok szeretetben elengedni, harag nélkül, de mégis végleg lezárni. Számos nőtársam azonban nem így vélekedik arról, hogyan is kéne kezelni egy ex-viszonyt. Ebben a cikkben listáztam azokat a volt barátnőket, akikkel eddig... (Bien.hu - Életstílus online)

Esküvő