Könyvjelző és megosztás

Facebook

Szerelem

Néhány évvel ezelőtt Edward Hoffman és Marcella Bakur Weiner egy kutatómunka során összeállították a „nagy tizenkettőt” – vagyis egy csokorba gyűjtötték azokat a jellemvonásokat, amik szerintük kellenek az igaz szerelemhez. Nálatok hány stimmel? (Bien.hu - Életstílus online)

Mindenki várakozással telve, nagy reményekkel vág neki az első olyan karácsonynak, amikor végre saját családjával állhat oda a fa elé. Ezerszer elképzeljük gyermekünk ragyogó tekintetét, ámulatát a színes fények láttán, és persze az örömárban úszó rokonságot – nekünk csak büszkén kell hallgatnunk a bókokat... (Bien.hu - Életstílus online)

A legtöbbünk számára érthetetlen, hogyan képes valaki egy erőszakos, agresszív ember párjaként élni, és miért nem lép ki egy ilyen kapcsolatból. A valóság persze ennél sokkal összetettebb, és noha soha nem késő, tény, hogy minél tovább vársz, annál nehezebb megszabadulni a megalázó kapcsolatból... (Bien.hu - Életstílus online)

A téli szünetet egész biztosan már minden gyerkőc rendületlenül várja, ráadásul számukra a karácsonyi forgatag gyakorlatilag az év egyik fénypontja. Azonban, ha lemennek az ünnepek és véget érnek a családi összejövetelek, akkor a gyerekek ott találhatják magukat program és elfoglaltság nélkül... (Bien.hu - Életstílus online)

Ha neked is tizenéves gyereked van, biztosan megtapasztaltad már, hogy nem csupán közhely, hogy a kamaszokkal tényleg nem könnyű. Sokszor jobb egyszerűen békén hagyni őket, a faggatózást különösen utálják. Ezek azok a kérdések, amelyeket mindenképpen kerülj el. A kamaszkort a második dackorszakként is... (Bien.hu - Életstílus online)

Egyáltalán nem könnyű kérdés a párkapcsolatokat illetően a pénz, legalábbis sok idő szükséges ahhoz, míg minden kialakul, és az adott rendszertől mindketten jól is érzitek magatokat. Nincsenek örökérvényű aranyszabályok, de sajnos előfordulnak olyan hibák, amik alááshatják a kapcsolatotokat... (Bien.hu - Életstílus online)

Nem házasodtak össze, mégis irigylésre méltó boldogságban élnek és ezért mindent meg is tesznek. A Lakástalkshow vendégei Gryllus Dorka és Simon Kornél, akik őszintén és vidáman meséltek kapcsolatuk és szakmájuk nehézségeiről Lovász Lászlónak. (x) (Bien.hu - Életstílus online)

Észrevetted már, hogy mennyire felemelő olyan emberek társaságában lenni, akik tele vannak önbizalommal és igazán lehengerlő a személyiségük? Aztán ott van a másik tábor, azok, akik önbizalomhiányban szenvednek és nem, hogy felhúznának téged, de még jobban elbizonytalaníthatnak, ha nem figyelsz tudatosan... (Bien.hu - Életstílus online)

Néha mindenkivel előfordul, hogy nagyon rágörcsöl egy-egy jelentéktelen dologra, aztán persze később jót nevet magán, hogy mégis miért kellett egy apróság miatt ennyire izgulnia? Pláne, ha az ember barátairól van szó. Bár szeretjük őket, néha még előttük is képesek vagyunk másnak mutatkozni, pedig a... (Bien.hu - Életstílus online)

Az első közös karácsonyra mindenki izgalommal vegyített aggodalommal készül. Különösen igaz ez akkor, ha nem olyan régen, mindössze pár hónapja jöttetek össze, nem pedig év elején. Nem csoda, ha kicsit aggódsz, az első karácsony igazi vízválasztó is lehet. (Bien.hu - Életstílus online)

Senki sem tökéletes, így minden kapcsolatban kell hoznunk kompromisszumokat, ha pedig valakit igazán szeretünk, több dolgot is hajlamosak vagyunk elnézni neki – az alábbi dolgokat azonban semmiképpen sem szabadna megengedned a pasinak, bármennyire is szereted. (Bien.hu - Életstílus online)

Esküvő

Hajkoronád káros környezeti hatásoktól szenved, ám gondoskodó kezeidnek fénylő frissesség lesz az eredménye. Drága samponok, kémiai anyagok, vegyszeres festékek helyett fordulj a természethez! (Nők Lapja Esküvő)

Az esküvőjét mindenki szeretné tökéletesen megtervezni, hogy semmi baki ne csússzon be. Ennek ellenére akadnak váratlan helyzetek, amelyekre nem lehet felkészülni... (Nők Lapja Esküvő)

Ha nem győzöd kivárni a januári esküvői őrületet, a kiállításokat, bemutatókat, akkor már novemberben részt vehetsz olyan programokon, melyek segítenek a készülődésben... (Nők Lapja Esküvő)

Még mindig hódít a Trash The Dress. TTD, azaz gyalázd le a ruhádat különleges fotók kedvéért. Ezt nemcsak sárban fetrengve tudod megtenni, hanem a legváltozatosabb módon... (Nők Lapja Esküvő)

Unod a klasszikus fehéret? Bevállalnál valami igazán különleges modellt? Nem érdekelnek a földhözragadt vélemények? Akkor néhány tervező kimondottan neked dolgozik... (Nők Lapja Esküvő)

Újra és újra felbukkanó színek, formák, apró tárgyak teszik egységessé az esküvői dekorációt. Te milyen téma köré rendeznéd az esküvődet? (Nők Lapja Esküvő)

Hét év után házasodott össze Azurák Csaba és felesége, Gréti. A műsorvezető szerint a televíziózás nem családbarát szakma, nekik mégis sikerült együtt maradniuk, most azt is megtudhatjuk, hogyan. (Nők Lapja Esküvő)

Az összeköltözést sokszor követi csalódás, mert a partnerek felismerik, valójában mennyire különbözőek. Azonban ez még nem ok arra, hogy feladjuk a rózsásan induló kapcsolatot. (Nők Lapja Esküvő)

Sokszor kérdezik tőlem, hogy mi a tökéletes nászajándék. Ezúttal ajánlok néhány olyat, ami hosszú távon bebiztosíthatja a pár harmonikus házasságát. (Nők Lapja Esküvő)

Chez Bec - a kollekció, mely 2010-ben mindent vitt. Legalábbis a tündöklő esküvői ékszerek és kiegészítők világában. Ragyogó, mégis visszafogott. Elegáns, miközben nélkülözi a túlzásokat... (Nők Lapja Esküvő)

Érdekelnek a legújabb trendek és legfrissebb hírek? Profi szakemberekkel és szolgáltatókkal vennéd magad körül? Itt a helyed! (Nők Lapja Esküvő)

Apró, mégis jelentős színfolt a szertartáson és a vacsorán egyaránt. Készítheted saját magad, kedves emlékként elteheted a házassági évfordulóra, hogy később is jelképezze szerelmetek lángját... (Nők Lapja Esküvő)

Ha esküvőre, bálra vagy partyba készülsz, szinte biztos, hogy megjelölik a meghívón az elvárt viseletet. Hogy ez többé ne okozzon fejtörést, segítünk tisztázni, mi mit jelent a dresscode abc-ben. (Nők Lapja Esküvő)