Könyvjelző és megosztás

Facebook

Szerelem

Veled is biztosan előfordult már, hogy indulatból az általad szeretett személynek olyan dolgokat mondtál vagy tettél, amelyeket később megbántál. Ilyenkor legszívesebben visszapörgetnéd az időt, hogy tiszta fejjel újraélhesd... (Női Portál)

Szent Borbála ünnepe már a második adventi hétre, december 4-re esik. A magyar középkor egyik legismertebb szentje és vértanúja, aki Nikodémiában élt az i.sz. 4. században. Előkelő pogány úrnak,... (Női Portál)

„Egyszer volt Budán kutya vásár!” - mondta Mátyás király, miután a csalódott gazda szélnek eresztette a kutyáit a vár főterén… Talán azóta is azoknak a kutyáknak a leszármazottait... (Női Portál)

Múlt. Jelen. Az Eljövendő Dolgok. Ezeknek a szellemei, a Karácsony szellemei ékeztek el, hogy elmondhassák személyes üzenetüket neked, pontosabban azt, hogy mi az, amit tudnod érdemes, amire figyelned kell, amivel szebbé vagy jobbá teheted az életedet... (Női Portál)

Ha van valami, ami shoppingoláskor gondot okoz, az a farmervásárlás. De vajon mi okozza a legtöbb fejtörést? Természetesen a popsi. Hogy könnyebbé tegyük a választást, felhajtottuk a legjobb farmereket mindenféle fenékformához... (Női Portál)

Ahogy a régi mondás tanítja: az vagy, amit eszel. Természetes alapanyagokból főzni nem bonyolultabb. És biztosak lehetünk abban, hogy mit eszünk! Gyakran olcsóbb is, ha magunk késztjük el a mandulatejet vagy az aszalt gyümölcs... (Női Portál)

A Tarot mai üzenete: "Az Igazságosság szava felhívást jelent. Mégpedig arra, hogy szembenézzünk a múlttal, mielőtt továbbmegyünk." (Női Portál)

Angyalaink mai útmutatása: "Szeretett Gyermek, mindenki vétlen az igazságban, hiszen senki sem tudja megváltoztatni Isten tökéletes keze munkáját. Add át nekünk az összes rád nehezedő érzést, hogy könnyíteni tudjunk terheiden... (Női Portál)

A csillagokban minden megvan írva. Természetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét! (Női Portál)

Kíváncsi vagy, mit jósolnak a csillagok a mai napra? Kattints! (Női Portál)

Mint minden évben, idén is eljön a karácsonyi előkészületek időszaka, amikor útnak indul mindenki, hogy megtalálja a tökéletes ajándékot a szeretteinek, a hölgyeknek, a férfiaknak és a gyerekeknek egyaránt... (Női Portál)

Nap, mint nap olyan emberekkel vagy körbevéve, akik negatív energiákkal, szavaikkal, tetteikkel mérgeznek téged? Néha már úgy érzed, megfulladsz tőlük és nem bírod elviselni őket? Nem tudod hogyan, miként kellene... (Női Portál)

Mit jelent számodra kinyitni és belépni egy ismeretlen ajtón? Félelemmel tölt el annak gondolata, hogy vajon mi lehet mögötte, vagy inkább kíváncsi vagy, és várakozással telve nyomod le a kilincset? Ez a teszt... (Női Portál)

Esküvő

Hajkoronád káros környezeti hatásoktól szenved, ám gondoskodó kezeidnek fénylő frissesség lesz az eredménye. Drága samponok, kémiai anyagok, vegyszeres festékek helyett fordulj a természethez! (Nők Lapja Esküvő)

Az esküvőjét mindenki szeretné tökéletesen megtervezni, hogy semmi baki ne csússzon be. Ennek ellenére akadnak váratlan helyzetek, amelyekre nem lehet felkészülni... (Nők Lapja Esküvő)

Ha nem győzöd kivárni a januári esküvői őrületet, a kiállításokat, bemutatókat, akkor már novemberben részt vehetsz olyan programokon, melyek segítenek a készülődésben... (Nők Lapja Esküvő)

Még mindig hódít a Trash The Dress. TTD, azaz gyalázd le a ruhádat különleges fotók kedvéért. Ezt nemcsak sárban fetrengve tudod megtenni, hanem a legváltozatosabb módon... (Nők Lapja Esküvő)

Unod a klasszikus fehéret? Bevállalnál valami igazán különleges modellt? Nem érdekelnek a földhözragadt vélemények? Akkor néhány tervező kimondottan neked dolgozik... (Nők Lapja Esküvő)

Újra és újra felbukkanó színek, formák, apró tárgyak teszik egységessé az esküvői dekorációt. Te milyen téma köré rendeznéd az esküvődet? (Nők Lapja Esküvő)

Hét év után házasodott össze Azurák Csaba és felesége, Gréti. A műsorvezető szerint a televíziózás nem családbarát szakma, nekik mégis sikerült együtt maradniuk, most azt is megtudhatjuk, hogyan. (Nők Lapja Esküvő)

Az összeköltözést sokszor követi csalódás, mert a partnerek felismerik, valójában mennyire különbözőek. Azonban ez még nem ok arra, hogy feladjuk a rózsásan induló kapcsolatot. (Nők Lapja Esküvő)

Sokszor kérdezik tőlem, hogy mi a tökéletes nászajándék. Ezúttal ajánlok néhány olyat, ami hosszú távon bebiztosíthatja a pár harmonikus házasságát. (Nők Lapja Esküvő)

Chez Bec - a kollekció, mely 2010-ben mindent vitt. Legalábbis a tündöklő esküvői ékszerek és kiegészítők világában. Ragyogó, mégis visszafogott. Elegáns, miközben nélkülözi a túlzásokat... (Nők Lapja Esküvő)

Érdekelnek a legújabb trendek és legfrissebb hírek? Profi szakemberekkel és szolgáltatókkal vennéd magad körül? Itt a helyed! (Nők Lapja Esküvő)

Apró, mégis jelentős színfolt a szertartáson és a vacsorán egyaránt. Készítheted saját magad, kedves emlékként elteheted a házassági évfordulóra, hogy később is jelképezze szerelmetek lángját... (Nők Lapja Esküvő)

Ha esküvőre, bálra vagy partyba készülsz, szinte biztos, hogy megjelölik a meghívón az elvárt viseletet. Hogy ez többé ne okozzon fejtörést, segítünk tisztázni, mi mit jelent a dresscode abc-ben. (Nők Lapja Esküvő)