Könyvjelző és megosztás

Facebook

Szerelem

A filmekben nagyon egyszerűen megy a párkeresés: valaki szimplán sétál az utcán, összeütközik egy sráccal, és kiderül, hogy egymásnak lettek teremtve. A valóságban próbálkozhatsz ezzel egy darabig, de majdnem biztos, hogy ha neked megy valaki a járdán, szúrós tekintettel és csúnya szavakkal találod szembe magad... (Bien.hu - Életstílus online)

A megszokás, a monotonitás mind olyan szakítóokok egy kapcsolatban, amelyeket odaadással meg lehet oldani. A megcsalás viszont egészen más. Ez olyan, akár egy semmiből lesújtó földrengés, amely mindent lerombol és porba dönt. Nem marad más, csak a kapcsolat törmelékei, és az emlékek, amelyek hirtelen... (Bien.hu - Életstílus online)

Ted: Mindenkinek van egy elmélete arról, hogy mennyi ideig tart, míg feldolgozzuk a szakítást. Lily: Az együtt eltöltött idő fele. Marshall: Annyiszor egy hét, ahány hónapig együtt voltatok. Robin: Legalább tízezer pia, mindegy meddig tart meginni. Barney: Ilyesmit nem mérhetsz időben... (Bien.hu - Életstílus online)

Mi nők szeretünk kombinálni, agyalni, és persze néha az is előfordul, hogy egymáshoz egyáltalán nem kapcsolódó információkat összerakunk a fejünkben és a valósághoz elég távol álló sztorikat hozunk össze belőle. Legtöbbször, ha pasiügyekről van szó, akkor bolondulunk meg egy kicsit, kifogásokat gyártunk... (Bien.hu - Életstílus online)

Mi nők vágyunk a jófiúkra, sőt csakis egy igazi jófiú mellett tudnák lehorgonyozni, de mégis, amikor betoppan az életünkbe egy vérbeli rosszfiú, akkor hirtelen megsemmisülünk és teljesen a hatása alá kerülünk. Miért van az, hogy mindig a jófiúkra vágyunk, de mikor megkapjuk, nem érezzük azt, amit kellene?... (Bien.hu - Életstílus online)

A mindennapok során egy párnak számtalan problémával kell megküzdenie, így szinte időpazarlásnak tűnik energiát fektetni az apró dolgokba. Pedig a látszólag jelentéktelennek tűnő szokások hosszú távon komoly veszekedésekhez, vagy akár szakításhoz is vezethetnek! Ellentétben azonban az olyan sorsfordító... (Bien.hu - Életstílus online)

A szingli életmód részben divat lett, de nem csak a félig-meddig felhőtlen szabadság miatt választják annyian ezt az életformát. Sőt, sokan nem voksolnak direkt az egyedülállóság mellett, és szeretnének párt találni maguknak, csak ez nem minden esetben megy könnyen. Te is régóta egyedül vagy? Lehet,... (Bien.hu - Életstílus online)

Az első randira többnyire mindenki kissé idegesen, feszengve megy el. Gyakran túlságosan meg akarunk felelni a másiknak és emiatt szúrjuk el az egészet. Ha szeretnéd, hogy jól süljön el az első találkozás és legyen folytatás is, olvasd el cikkünket, amelyben felsoroljuk, mi az, amit mindenképp érdemes... (Bien.hu - Életstílus online)

Nem tudom, hogy a te legjobb barátnőd milyen, de az enyém mindig jól fenékbe billent, ha éppen azon kap, hogy folyamatosan kritizálom magam, vagy éppen nincs rendben az önbizalmam. És tökéletesen kiegészítjük egymást. Ami bennem gyengeség, az benne erősség és fordítva. Na, de van pár dolog, amit én biztosan... (Bien.hu - Életstílus online)

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de vajon honnan tudhatod, ha végleg lehúzták a rolót? Vajon csak éppen egy rossz időszakban vagytok, vagy szembe kell nézned a ténnyel: végleg kiábrándultál a párodból? Ha elmúlt a szerelem, valamit lépni kell – márpedig az alábbi jelek éppen ezt sejtetik... (Bien.hu - Életstílus online)

Valószínűleg veled is előfordult már, hogy szakítás után szeretted volna még tartani a kapcsolatot az exeddel. Noha körülötted mindenki tudta, hogy titokban még reménykedsz az újrakezdésben, ezt biztosan nem vallottad be sem nekik, sem saját magadnak. A helyzet viszont az, hogy az expasival való beszélgetés... (Bien.hu - Életstílus online)

Esküvő

Hajkoronád káros környezeti hatásoktól szenved, ám gondoskodó kezeidnek fénylő frissesség lesz az eredménye. Drága samponok, kémiai anyagok, vegyszeres festékek helyett fordulj a természethez! (Nők Lapja Esküvő)

Az esküvőjét mindenki szeretné tökéletesen megtervezni, hogy semmi baki ne csússzon be. Ennek ellenére akadnak váratlan helyzetek, amelyekre nem lehet felkészülni... (Nők Lapja Esküvő)

Ha nem győzöd kivárni a januári esküvői őrületet, a kiállításokat, bemutatókat, akkor már novemberben részt vehetsz olyan programokon, melyek segítenek a készülődésben... (Nők Lapja Esküvő)

Még mindig hódít a Trash The Dress. TTD, azaz gyalázd le a ruhádat különleges fotók kedvéért. Ezt nemcsak sárban fetrengve tudod megtenni, hanem a legváltozatosabb módon... (Nők Lapja Esküvő)

Unod a klasszikus fehéret? Bevállalnál valami igazán különleges modellt? Nem érdekelnek a földhözragadt vélemények? Akkor néhány tervező kimondottan neked dolgozik... (Nők Lapja Esküvő)

Újra és újra felbukkanó színek, formák, apró tárgyak teszik egységessé az esküvői dekorációt. Te milyen téma köré rendeznéd az esküvődet? (Nők Lapja Esküvő)

Hét év után házasodott össze Azurák Csaba és felesége, Gréti. A műsorvezető szerint a televíziózás nem családbarát szakma, nekik mégis sikerült együtt maradniuk, most azt is megtudhatjuk, hogyan. (Nők Lapja Esküvő)

Az összeköltözést sokszor követi csalódás, mert a partnerek felismerik, valójában mennyire különbözőek. Azonban ez még nem ok arra, hogy feladjuk a rózsásan induló kapcsolatot. (Nők Lapja Esküvő)

Sokszor kérdezik tőlem, hogy mi a tökéletes nászajándék. Ezúttal ajánlok néhány olyat, ami hosszú távon bebiztosíthatja a pár harmonikus házasságát. (Nők Lapja Esküvő)

Chez Bec - a kollekció, mely 2010-ben mindent vitt. Legalábbis a tündöklő esküvői ékszerek és kiegészítők világában. Ragyogó, mégis visszafogott. Elegáns, miközben nélkülözi a túlzásokat... (Nők Lapja Esküvő)

Érdekelnek a legújabb trendek és legfrissebb hírek? Profi szakemberekkel és szolgáltatókkal vennéd magad körül? Itt a helyed! (Nők Lapja Esküvő)

Apró, mégis jelentős színfolt a szertartáson és a vacsorán egyaránt. Készítheted saját magad, kedves emlékként elteheted a házassági évfordulóra, hogy később is jelképezze szerelmetek lángját... (Nők Lapja Esküvő)

Ha esküvőre, bálra vagy partyba készülsz, szinte biztos, hogy megjelölik a meghívón az elvárt viseletet. Hogy ez többé ne okozzon fejtörést, segítünk tisztázni, mi mit jelent a dresscode abc-ben. (Nők Lapja Esküvő)