Könyvjelző és megosztás

Facebook

Szerelem

Idővel egyre kevesebb figyelmet fordítunk arra, hogy kimondjuk, mit érzünk, gondolunk, pedig éppen ez az a kulcsmomentum, ami sokáig boldoggá és harmonikussá teszi a kapcsolatokat. Már hat rövidke mondattal is rengeteget javíthatsz a helyzeten! (Bien.hu - Életstílus online)

Míg mi, nők, a tökéletes randi hallatán naplementére, esetleg gyertyafényes vacsorára gondolunk, addig a férfiaknak gyakran teljesen más elképzeléseik vannak a romantika vagy a meghitt este fogalmát illetően. Egyesek az aktív szabadidős tevékenységeket kedvelik, mások legszívesebben otthon... (Bien.hu - Életstílus online)

Nem mindig teljesen egyértelmű, mennyire vagy boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolatodban, hiszen sokan annyira belemerülünk a hétköznapi teendőkbe, gondokba, hogy észre sem vesszük, mi történik otthon. Néhány jel azonban utal arra, hogy alaposan át kellene gondolnod, merre tart a magánéleted! (Bien.hu - Életstílus online)

Furcsának érezheted, hogy a pasid kifejezetten jóban van egy másik nővel feltéve, hogy neked nem igazán vannak fiú barátaid. Azonban nem minden esetben kell aggódnod a legjobb barátnője miatt! Sőt, sokszor éppen ő lehet az, aki egyengeti a kapcsolatotokat a háttérben. De melyek azok az intő jelek, amik... (Bien.hu - Életstílus online)

Úgy érzed, az utóbbi időben egy kissé eltávolodtatok egymástól a pároddal? A beszélgetéseitek nagy része teljesen általános dolgokra korlátozódik, a közös programok pedig kimerülnek a kanapén fekvésben? Az érzelmi eltávolodás gyakori jelenség a párkapcsolatokban, és sokszor már csak akkor veszik észre... (Bien.hu - Életstílus online)

Már a legelső találkozásnál fontos szerepet játszanak bizonyos pszichológiai tényezők abban, hogy mennyire kerültök egy hullámhosszra a randi partnereddel. És ezek bizony az egész párkapcsolaton átívelnek, még idősebb korotokban is megfigyelhetőek. Most összegyűjtöttünk néhány igazán érdekes tényt a... (Bien.hu - Életstílus online)

Felmérésekkel már alátámasztották, hogy azok a párok, akik igazán boldogok, nem posztolnak túl sokat magukról a közösségi oldalakon. Vannak, akik ezzel a megállapítással vajmi keveset foglalkoznak, és nem csupán fotókkal, hanem jóval személyesebb kiírásokkal is rendszeresen elárasztják az internetet... (Bien.hu - Életstílus online)

Rendszeresen vizsgálják különféle kutatásokkal az emberek személyiségét, életvitelét és persze egészségi állapotát. A sorból érthető módon nem maradhat ki a házasság sem, illetve az, mi tart össze egy kapcsolatot. Egy friss felmérés most nem csak arra világított rá, évek múltán mi vezethet szakításhoz,... (Bien.hu - Életstílus online)

Az erdélyi sóbányákban az a szokás, hogy a vízzel elöntött járatokba a bányászok kőrisfa ágakat dobnak. A víz visszahúzódása után látható, hogy a bedobott ágakat vastag, káprázatosan csillogó, gyönyörű sókristály borítja, amit a bányászok a turistáknak adnak el, nem kevés pénzért... (Bien.hu - Életstílus online)

Egy testvér érkezése még a legharmonikusabb család nyugalmát is felboríthatja. Érdemes már a terhesség utolsó hónapjaiban békés, meghitt, szeretetteljes környezetben elbeszélgetni a nagyobb testvérrel vagy testvérekkel a közeledő új családtagról. Fölösleges olyan irreális jövőképet felvázolni, hogy végre... (Bien.hu - Életstílus online)

Gratulálunk, kislány! Vajon vannak-e szavak, amelyek ennél gyorsabban tudnak egy férfit védelmező, óvó, a rajongásig szerető üzemmódba kapcsolni? A szerencsés kislányoknak olyan apukájuk van, akik csakis a legjobbat akarják nekik – de megtanulni jól szeretni néha nem is olyan egyszerű... (Bien.hu - Életstílus online)

Esküvő

Az emberi kapcsolatok szövevényes pókhálóját már megannyi író szerette volna papírra vetni. Bár a feladat reménytelenül nehéz, a 9 ajánlott könyv szerzőjének – így vagy úgy – sikerült: hol könnyed, fanyar humorral, hol mély, érzelmes lelkülettel. (Nők Lapja Esküvő)

Hajkoronád káros környezeti hatásoktól szenved, ám gondoskodó kezeidnek fénylő frissesség lesz az eredménye. Drága samponok, kémiai anyagok, vegyszeres festékek helyett fordulj a természethez! (Nők Lapja Esküvő)

Akadnak olyan celebek, akik fittyet hánynak az esküvői szezonra, jó időre, és a küszöbön álló téli hónapokra időzítik esküvőjüket. (Nők Lapja Esküvő)

Az esküvőjét mindenki szeretné tökéletesen megtervezni, hogy semmi baki ne csússzon be. Ennek ellenére akadnak váratlan helyzetek, amelyekre nem lehet felkészülni... (Nők Lapja Esküvő)

Ha nem győzöd kivárni a januári esküvői őrületet, a kiállításokat, bemutatókat, akkor már novemberben részt vehetsz olyan programokon, melyek segítenek a készülődésben... (Nők Lapja Esküvő)

Még mindig hódít a Trash The Dress. TTD, azaz gyalázd le a ruhádat különleges fotók kedvéért. Ezt nemcsak sárban fetrengve tudod megtenni, hanem a legváltozatosabb módon... (Nők Lapja Esküvő)

Unod a klasszikus fehéret? Bevállalnál valami igazán különleges modellt? Nem érdekelnek a földhözragadt vélemények? Akkor néhány tervező kimondottan neked dolgozik... (Nők Lapja Esküvő)

Újra és újra felbukkanó színek, formák, apró tárgyak teszik egységessé az esküvői dekorációt. Te milyen téma köré rendeznéd az esküvődet? (Nők Lapja Esküvő)

Hét év után házasodott össze Azurák Csaba és felesége, Gréti. A műsorvezető szerint a televíziózás nem családbarát szakma, nekik mégis sikerült együtt maradniuk, most azt is megtudhatjuk, hogyan. (Nők Lapja Esküvő)

Az összeköltözést sokszor követi csalódás, mert a partnerek felismerik, valójában mennyire különbözőek. Azonban ez még nem ok arra, hogy feladjuk a rózsásan induló kapcsolatot. (Nők Lapja Esküvő)

Sokszor kérdezik tőlem, hogy mi a tökéletes nászajándék. Ezúttal ajánlok néhány olyat, ami hosszú távon bebiztosíthatja a pár harmonikus házasságát. (Nők Lapja Esküvő)

Chez Bec - a kollekció, mely 2010-ben mindent vitt. Legalábbis a tündöklő esküvői ékszerek és kiegészítők világában. Ragyogó, mégis visszafogott. Elegáns, miközben nélkülözi a túlzásokat... (Nők Lapja Esküvő)

Érdekelnek a legújabb trendek és legfrissebb hírek? Profi szakemberekkel és szolgáltatókkal vennéd magad körül? Itt a helyed! (Nők Lapja Esküvő)