Könyvjelző és megosztás

Facebook

Szerelem

Te is az igazit keresed? Ha nem jártál még sikerrel, lehet, hogy néhány helytelen nézőponton kell csak változtatnod a boldogságod érdekében. Az alábbiak segítségével gondold át te is alaposan, vajon ebben a cipőben jársz-e! (Bien.hu - Életstílus online)

Nem minden gyanús, intő jel mutat azonnal arra, hogy a kapcsolatotok menthetetlenül tönkrement, és örökre el kell búcsúznotok egymástól. Azonban vannak olyan problémák, körülmények, amikkel nagyon sürgősen foglalkoznotok kell, ha szeretnétek még sokáig boldogítani egymást. (Bien.hu - Életstílus online)

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, amik azonban nem adnak okot a szakításra. De mi van akkor, ha pengeélen táncoltok, ő azonban folyton kivágja magát az adott szituációból? Ezekkel mentegetőznek gyakran a férfiak, és így kezelheted a helyzeteket! (Bien.hu - Életstílus online)

Minden egyes kapcsolatból rengeteget lehet tanulni – akkor is, ha egyszer véget ér, és akkor is, ha örökre szól. Te tudod, most éppen melyik szerelemtípusban élsz? Eláruljuk, és azt is megmutatjuk, mi mindent tanulhatsz belőle! (Bien.hu - Életstílus online)

Lányos anyukák számára ismerős érzés az a kíváncsiság, mellyel időnként vizslatjuk a copfos apróságot és próbáljuk elképzelni, milyen nővé válik mellettünk. Időnként a gyomrunk is összerándul, ha belegondolunk, hogy szinte kizárólag rajtunk múlik, mivé érik a kislány, akit annyira vártunk, akinek a gyerekszobáját... (Bien.hu - Életstílus online)

A felnőtt, érett férfiak számára már egészen más értékek fontosak, mint fiatalabb társaiknak, akik jellemzően kizárólag a külsőségekben keresik a válaszokat. Már lenyugodtak és inkább társra vágynak maguk mellé, nem egy kirakatbábura. Eláruljuk, miből jöhetsz rá, hogy egy igazi, felelősségteljes férfivel... (Bien.hu - Életstílus online)

A boldogító igen olyan, mint egy csoda. Gyermekkorunk óta vágyunk arra, hogy eljöjjön értünk a herceg, megkérje a kezünket és boldogan éljünk együtt. Ha ez megvalósult, akkor viszont újabb problémákkal, kihívásokkal kell szembenéznünk. Az élet nem könnyű, ráadásul az együttélés is tartogathat számtalan konfliktust, amit meg kell oldanunk... (Bien.hu - Életstílus online)

Voltál már lánybúcsúban, ahol a viccesnek szánt játékoktól mindenki inkább csak kínosan feszengett? Ha éppen te is ilyen buliba készülsz, akkor dobd be inkább ezeket a programokat, hogy tényleg jól érezzétek magatokat! (Bien.hu - Életstílus online)

Úgy érzed, tetszel neki, de néha mégis elbizonytalanodsz? Lehet, hogy csak féltékeny azokra, akikkel találkozgatsz, és azért nem mer közeledni? Cikkünkben elárulunk néhány olyan jelet, ami jót jelenthet! (Bien.hu - Életstílus online)

Manapság egyre nagyobb divat lett a válás és a párok inkább kihátrálnak egy kapcsolatból, mondván, hogy nem működik, ahelyett, hogy megpróbálnák ezt elkerülni. Természetesen vannak olyan esetek, amikor a szétválás indokolt, de valljuk be, mint mindenben, ebben is elkényelmesedtünk... (Bien.hu - Életstílus online)

Mit tehetnél annak érdekében, hogy ezen a nyáron a gyermeked olyan élményeket gyűjtsön be, amelyek egész életében a szolgálatára lesznek? Egy tanulmány szerint lehet, hogy az is elég, ha egyszerűen csak hagyod, hogy azt csinálja, amit minden gyerek szeret: vagyis jó alaposan összekoszolja magát. (Bien.hu - Életstílus online)

Ha egy baráti társaságban összejön két ember egymással, az gyakran felborítja az addigi rendet. Ezentúl valószínűleg több időt fognak egymásnak szentelni, a többieket pedig hanyagolják egy kicsit. Nagyon fontos, hogy jól kezeld ezt a helyzetet és elfogadd a kapcsolatukat. Ilyenkor életbe lépnek bizonyos... (Bien.hu - Életstílus online)

Esküvő

Az emberi kapcsolatok szövevényes pókhálóját már megannyi író szerette volna papírra vetni. Bár a feladat reménytelenül nehéz, a 9 ajánlott könyv szerzőjének – így vagy úgy – sikerült: hol könnyed, fanyar humorral, hol mély, érzelmes lelkülettel. (Nők Lapja Esküvő)

Hajkoronád káros környezeti hatásoktól szenved, ám gondoskodó kezeidnek fénylő frissesség lesz az eredménye. Drága samponok, kémiai anyagok, vegyszeres festékek helyett fordulj a természethez! (Nők Lapja Esküvő)

Akadnak olyan celebek, akik fittyet hánynak az esküvői szezonra, jó időre, és a küszöbön álló téli hónapokra időzítik esküvőjüket. (Nők Lapja Esküvő)

Az esküvőjét mindenki szeretné tökéletesen megtervezni, hogy semmi baki ne csússzon be. Ennek ellenére akadnak váratlan helyzetek, amelyekre nem lehet felkészülni... (Nők Lapja Esküvő)

Ha nem győzöd kivárni a januári esküvői őrületet, a kiállításokat, bemutatókat, akkor már novemberben részt vehetsz olyan programokon, melyek segítenek a készülődésben... (Nők Lapja Esküvő)

Még mindig hódít a Trash The Dress. TTD, azaz gyalázd le a ruhádat különleges fotók kedvéért. Ezt nemcsak sárban fetrengve tudod megtenni, hanem a legváltozatosabb módon... (Nők Lapja Esküvő)

A Viasat3 kiváló műsort készített, a Négy esküvő innovatív és szórakoztató produkció. Csak azért vagyok kicsit szomorú, amit az általa tartott tükörben láttam... (Nők Lapja Esküvő)

Unod a klasszikus fehéret? Bevállalnál valami igazán különleges modellt? Nem érdekelnek a földhözragadt vélemények? Akkor néhány tervező kimondottan neked dolgozik... (Nők Lapja Esküvő)

Újra és újra felbukkanó színek, formák, apró tárgyak teszik egységessé az esküvői dekorációt. Te milyen téma köré rendeznéd az esküvődet? (Nők Lapja Esküvő)

Hét év után házasodott össze Azurák Csaba és felesége, Gréti. A műsorvezető szerint a televíziózás nem családbarát szakma, nekik mégis sikerült együtt maradniuk, most azt is megtudhatjuk, hogyan. (Nők Lapja Esküvő)

Az összeköltözést sokszor követi csalódás, mert a partnerek felismerik, valójában mennyire különbözőek. Azonban ez még nem ok arra, hogy feladjuk a rózsásan induló kapcsolatot. (Nők Lapja Esküvő)

Sokszor kérdezik tőlem, hogy mi a tökéletes nászajándék. Ezúttal ajánlok néhány olyat, ami hosszú távon bebiztosíthatja a pár harmonikus házasságát. (Nők Lapja Esküvő)

Chez Bec - a kollekció, mely 2010-ben mindent vitt. Legalábbis a tündöklő esküvői ékszerek és kiegészítők világában. Ragyogó, mégis visszafogott. Elegáns, miközben nélkülözi a túlzásokat... (Nők Lapja Esküvő)