Könyvjelző és megosztás

Kertészkedjünk

Facebook

Kertészkedés hírei

Igen, ez egyszerű és sikeres oltási mód, amelyet a szőlőskertben a nemes részét elveszített, idősebb vadszőlőtőkék átoltására szoktunk használni. Át lehet oltani a nem termő („rugós”) idősebb és a nem megfelelő fajtájú tőkéket is. (Bálint Gazda Honlapja)

Február-márciusban árvácska-, százszorszép- vagy a nefelejcspalántákat. (Bálint Gazda Honlapja)

Egy pár hétig alkalmam volt a kertemben vendégül látni a Bosch új, kisméretű fűnyíró robotját, az Indego 400 Connect típust. Kényelmes volt! (Bálint Gazda Honlapja)

Összegyűjtöttem, hogy milyen hibákat NE kövessünk el a lemosáskor. (Bálint Gazda Honlapja)

A tavaszi munkacsúcs máris elindult, összefoglalom a legfontosabb munkákat. (Bálint Gazda Honlapja)

Kisgyerekkoromban édesapám minden tavasszal megengedte nekem, hogy az első melegágyi hónapos retket én húzhassam ki a földből. (Bálint Gazda Honlapja)

2018 tavaszán megérkezik hozzánk az átlagos méretű kertek gyepére méretezett Bosch Indego 400 Connect robotfűnyíró. Kipróbáltuk, mit tud. (Bálint Gazda Honlapja)

Azokat, amelyeknek a magjából felnevelt termő fa éppen olyan minőségű és küllemű gyümölcsöt terem, mint az anyanövény. (Bálint Gazda Honlapja)

Mi legyen a gyümölcsfával, ha véletlenül rossz helyre ültettük? (Bálint Gazda Honlapja)

Pár évtizede terjedt el nálunk egy új kártevő, a hagymalégy, amely sok bosszúságot okoz a házikertek művelőinek és a profi hagymatermesztőknek is. (Bálint Gazda Honlapja)

Kert fényképalbum

Kertész

Egy pár hétig alkalmam volt a kertemben vendégül látni a Bosch új, kisméretű fűnyíró robotját, az Indego 400 Connect típust. Kényelmes volt! (Bálint Gazda Honlapja)