Könyvjelző és megosztás

Kertészkedjünk

Facebook

Kertészkedés hírei

A kullancs igen érzékeny a rovarölő szerekkel szemben, ezért a rendszeresen permetezett kertekben nemigen él meg. (Bálint Gazda Honlapja)

Az egykori, falusi parasztkertekből soha sem hiányozhatott egy csinos bokrocskát nevelő, illatos lombozatú, egynyári növény, a bazsalikom (Occimum basilicum L.) (Bálint Gazda Honlapja)

Gyümölcsöskertjeink legkedvesebb és leghasznosabb rovarvendégei a háziméhek. Magyarországon a méhészkedésnek a házak körül nagy múltja van; a legtöbb méhész szórakozásból, amatőr módjára foglalkozik e hasznos rovarok tenyésztésével. (Bálint Gazda Honlapja)

Teljesen egyetértek azzal a véleményeddel, hogy a társadalom számára egyre nagyobb gondot okoz a szemét, a hulladék tárolása és kezelése - amiről érdemes volna egyszer részletesebben is elmélkednünk. (Bálint Gazda Honlapja)

A zöld gyepért sokat kell tennünk tavasszal. Néhány ötletet küldök az ápolásával kapcsolatban. (Bálint Gazda Honlapja)

Bárhol elszaporodhat, ahol elegendő táplálékot talál és zavartalanul fészkelhet.  (Bálint Gazda Honlapja)

Jóllehet az egyiptomiak 4000 éve termesztik, nálunk újdonságnak számít. Az utóbbi évtizedekben a termesztése rohamosan terjed az Egyesült Államok déli részén, Bulgáriában és a volt Szovjetunió közép-ázsiai államaiban. (Bálint Gazda Honlapja)

Olyan teendőkre szeretném felhívni a figyelmet, amelyek több termést eredményeznek a kertben. (Bálint Gazda Honlapja)

A változékony időjárású telek és tavaszok sebeket hagynak a kerti fákon. Így kezelhetjük őket. (Bálint Gazda Honlapja)

Kert fényképalbum

Kertész