Könyvjelző és megosztás

Kertészkedjünk

Facebook

Kertészkedés hírei

Kereskedelmi forgalomba kerültek különböző, télen is virágoztatható, előkezelt virághagymák. (Bálint Gazda Honlapja)

Nem mindegyik, mert az étkezési citromot cserépben nevelik ugyan, de tavasztól őszig a szabadba kihelyezve tartják. (Bálint Gazda Honlapja)

A gránátalma bokra a kiürítés utáni egy-két évben még érzékeny a téli fagyokra, ezért takarásra szorul. (Bálint Gazda Honlapja)

Vajon az elnevezés utal a növényi rokonságra? (Bálint Gazda Honlapja)

Jogos a kérdés! (Bálint Gazda Honlapja)

Az én életemben is van négy kedves, emlékezetes fa, amelyek egy-egy életkoromat juttatják eszembe. (Bálint Gazda Honlapja)

Ha kíváncsi a személyes véleményemre: a Balaton északi partvidéke nem a nyári, vízbe hívogató, forró napsütésben a legszebb. (Bálint Gazda Honlapja)

Kertjeinkben már vége az ültetési szezonnak, de azért bizonyára maradt még egy kis felásatlan virágágy, veteményes ágyás, ahol jó időben pótolni lehet a mulasztásokat. (Bálint Gazda Honlapja)

Sok természetszerető embernek okoz aggodalmat, hogy karácsonyfának olyan fenyőcsemetéket vágnak ki, amelyekből egyszer majd erdő lehetne. (Bálint Gazda Honlapja)

Ez a kedves hagyomány egy csokor szép zöld búzalevéllel ajándékoz meg bennünket karácsony napján. (Bálint Gazda Honlapja)

A kaktuszok ún. szukkulens növények, amelyeknek az a természetük, hogy összegyűjtik szöveteikben a rendelkezésre álló vizet és azt tartalékolják a száraz időszakokra. (Bálint Gazda Honlapja)

Készítsen elő december 13-án egy agyagcserepet, tálkát vagy egyéb, víztartó edényt, amelynek a mélysége legalább 8 cm. (Bálint Gazda Honlapja)

Kert fényképalbum

Kertész