Könyvjelző és megosztás

Facebook

Karrier

Sokszor panaszkodunk, hogy nem kapunk elismerést, pedig több fronton teljesítünk egyszerre. Talán most!

Forrás: Nők Lapja Café: Fiatal, sikeres nő kerestetik (Nők Lapja Cafe)

Mivel kell megküzdeniük azoknak a nőknek, akik a gyet, gyed vagy gyes után vissza szeretnének térni a munka világába?

Forrás: Nők Lapja Café: Az anyák fele nem tud visszatérni munkájába (Nők Lapja Cafe)

Túl vagy az önéletrajzíráson, jelentkeztél egy tucat céghez, és most végre itt állsz a küszöb előtt: behívtak állásinterjúra. Igen, ez az utolsó kör, a megpróbáltatásoknak azonban koránt sincs vége...

Forrás: Nők Lapja Café: Ezt tedd, ha nem akarod, hogy felvegyenek! (Nők Lapja Cafe)

A diplomás fiú csak eleven madárijesztőként kapott munkát.

Forrás: Nők Lapja Café: Egyetemet végzett a madárijesztő (Nők Lapja Cafe)

Szőke, száznyolcvannyolc centi, tiszta izom. Szórakozásból legurult a fóti homokbánya oldalában, beugrott a Dunába az újpesti vasúti hídról. Fogadásból átúszott egy jeges csatornát, a parton rendőrök várták. (Azt mondta nekik, melege volt.) Most éppen Budapest jókedvén serénykedik... (Nők Lapja Cafe)

Sokan dolgoznak váltott vagy éjszakai műszakban: gyári munkások, eladók, biztonsági őrök, sofőrök, nővérek, pékek, de sorolhatnánk még. Szervezetük számára ez az életforma igencsak megterhelő, és a különböző betegségek kialakulásának kockázata is nagyobb.

Forrás: Nők Lapja Café: Veszélyes lehet az éjszakai... (Nők Lapja Cafe)

Szeretni kell az utasokat, csak úgy lehet csinálni ezt a munkát Európa legjobb villamosvezetője szerint. Az illető történetesen magyar és nő.

Forrás: Nők Lapja Café: Magyarok Európa legjobb villamosvezetői (Nők Lapja Cafe)

A legkisebb fiú elmegy idegen országba szerencsét próbálni, legyőzi a sárkányt, majd hazajön, és övé a királylány keze meg a fele királyság. Csak mese, vagy tényleg érdemes hazatérni manapság külföldről?

Forrás: Nők Lapja Café: Mentek, láttak, visszajöttek (Nők Lapja Cafe)

Haitiről legtöbbünknek tévesen az édeni Tahiti, vagy helyesen a karibi ország és az azt sújtó 2010-es, pusztító, hetes erősségű földrengés jut eszébe. Az országot kitartóan támogató Sean Penn, Bill Clinton és Donna Karan mellett most már az önkéntesből árvaház-igazgatóvá lett 27 éves magyar lány, Nemere... (Nők Lapja Cafe)

Fiatal és idősebb munkavállalók munkastílusa, kommunikációs stílusa és elvárásai közötti különbségekre mutat rá az a felmérés, amely jelzi, fontos ezek összehangolása, hiszen gyakori, hogy fiatalabb főnök irányítja az idősebb beosztottakat.

Forrás: Nők Lapja Café: A fiatalok többet túlóráznak (Nők Lapja Cafe)

Az ötlet poénnak indult, végül valóság lett belőle.

Forrás: Nők Lapja Café: Tuti állástipp: meghirdette magát óriásplakáton (Nők Lapja Cafe)