Könyvjelző és megosztás

Facebook

Ezoterika

Hatalmas képesség van bennünk, hogy szeretni tudjunk ismeretleneket, nagyon sok esetben azonban tudatosan azt a döntést hozzuk, hogy megkeményítjük a szívünket, és visszatartjuk a belül érzett szeretetet.

Forrás: Nők Lapja Café: Angyali üzenet: „Szeress másokat, és szeretet költözik az életedbe!” (Nők Lapja Cafe)

Nincs ötleted, minek öltözz idén halloweenkor? Válassz jelmezt a csillagjegyednek megfelelően!

Forrás: Nők Lapja Café: A csillagjegyed segít, minek öltözz idén halloweenre (Nők Lapja Cafe)

Szeptember 30-ára, péntek estére várható a következő Fekete Hold, amit bár nem fogunk látni, a vele járó hatalmas energiák hatással lesznek ránk.

Forrás: Nők Lapja Café: Így készülj a ma esti Fekete Holdra (Nők Lapja Cafe)

Akár a tengerrel, akár egy kád forró vízzel álmodtál, most megtudhatod, mit jelent a víz megjelenése az álmainkban!

Forrás: Nők Lapja Café: Vízzel álmodtál? Tudd meg, milyen jelentése van az életedre nézve! (Nők Lapja Cafe)

Az alapvetően divatillusztrációkkal foglalkozó művész a csillagjegyekhez készített grafikáihoz is modellekből és celebekből merítette az inspirációt. Az eredmény bámulatos lett!

Forrás: Nők Lapja Café: Hírességek inspirálták ezeket a gyönyörű horoszkópillusztrációkat (Nők Lapja Cafe)

Igazi asztrológiai csemege érkezik pénteken: a Fekete Hold.

Forrás: Nők Lapja Café: Pénteken jön a következő Fekete Hold (Nők Lapja Cafe)

A NASA kutatói olyan információkat szolgáltattak, ami alapján az asztrológusoknak új horoszkópnaptárt kellett készíteniük. Most megtudhatod, hogy az új számítás szerint melyik csillagjegy égöve alá esel.

Forrás: Nők Lapja Café: Elkészült az új horoszkópnaptár – tudd meg te is, mi az új csillagjegyed!... (Nők Lapja Cafe)

Ha a lakásod jó esetben egy biztonságos és békés kuckó, ám az alábbi jeleket észleled, könnyen lehet, hogy egy kísértet dúlja fel otthonod nyugalmát.

Forrás: Nők Lapja Café: 7 jel, hogy kísértet költözött a házadba (Nők Lapja Cafe)

Használd ki a napos őszi hétvégéket, és irány a természet! A horoszkópod segít eldönteni, milyen szabadtéri program az ideális számodra.

Forrás: Nők Lapja Café: A csillagjegyed megmondja, hová kirándulj idén ősszel – 2. rész (Nők Lapja Cafe)

Használd ki a napos őszi hétvégéket, és irány a természet! A horoszkópod segít eldönteni, milyen szabadtéri program az ideális számodra.

Forrás: Nők Lapja Café: A csillagjegyed megmondja, hová kirándulj idén ősszel – 1. rész (Nők Lapja Cafe)

Vedd alaposan szemügyre a tenyered, és tudd meg, mit árul el rólad a szívvonalad!

Forrás: Nők Lapja Café: Ezt árulja el a szívvonalad a személyiségedről (Nők Lapja Cafe)

Jobbra, balra, lefelé vagy felfelé húzod az ujjad a mobilod kijelzőjén? Tudd meg, mit mond ez az apró szokásod a személyiségedről!

Forrás: Nők Lapja Café: Rengeteget elárul a személyiségedről az, ahogy a mobilodon pötyögsz (Nők Lapja Cafe)

Az alábbi kérdésekre válaszolva könnyen kiderítheted, hogy az aktuális párkapcsolatodban a lelki társaddal élsz-e együtt.

Forrás: Nők Lapja Café: Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak, hogy kiderüljön, megtaláltad-e a lelki társad! (Nők Lapja Cafe)

Szeptember 22-én, azaz az őszi nap-éj egyenlőség napján nem csak az évszakok váltják egymást – az életünkben is fontos változások vehetik kezdetüket.

Forrás: Nők Lapja Café: Az őszi nap-éj egyenlőség napja az életedben is fordulópontot jelent (Nők Lapja Cafe)

Horoszkóp

Mit gondolsz, melyik állat mutatja meg leginkább a személyiségedet? A horoszkóp szerint valamennyi csillagjegyhez tartozik egy-egy spirituális állat. Hogy milyen állat lakozik a lelkedben, megtudhatod, ha elolvasod a csillagjegyedhez tartozó leírást.

Forrás: Nők Lapja Café: Ez a spirituális állatod... (Nők Lapja Cafe)

Az indigó az aurád színére utal. Különleges feladattal és érzékenységgel születtél a Földre. Indigó gyereknek vagy felnőttnek lenni mégsem kiváltság, inkább egy állapot, hiszen körülötted is élhetnek nagyon sokan ugyanilyen szülöttek. Milyen jelekből tudhatod, hogy te is indigó vagy? Íme a hét legerősebb jel... (Nők Lapja Cafe)

Az indigó az aurád színére utal. Különleges feladattal és érzékenységgel születtél a Földre. Indigógyereknek vagy -felnőttnek lenni mégsem kiváltság, inkább egy állapot, hiszen körülötted is élhetnek nagyon sokan ugyanilyen szülöttek. Milyen jelekből tudhatod, hogy te is indigó vagy? Íme a hét legerősebb jel... (Nők Lapja Cafe)

Biztosan élnek körülötted, akikkel mély érzések kötnek össze független attól, mikor ismertétek meg egymást. Az is előfordulhat, már az első néhány találkozás után nagyon közel érezted magad valakihez. Ha mindezt megtapasztaltad, szinte biztos, ő a lélekcsaládod tagja. Milyen jelek utalnak még erre?

Forrás:... (Nők Lapja Cafe)

Vibráló és különleges randira számíthatsz, amelyből a romantika, az érzékiség sem hiányozhat, ha Rák jegyű hölggyel vagy férfival készülsz éppen találkozni. Hogy pontosan mire is számíthasz, milyen fontos dolgokra érdemes felkészülnöd, cikkükből minden részletet megtudhatsz.

Forrás: Nők Lapja Café:... (Nők Lapja Cafe)

Talán olyan ember nem is létezik, aki legalább egyszer az életében ne mondott volna igazat. A csillagjegyek között vannak megbízható és kevésbé megbízható jegyek. Ugyanakkor öt csillagjegy már-már megrögzött hazudozó. Ők azok.

Forrás: Nők Lapja Café: Ez az 5 csillagjegy a legnagyobb hazudozó (Nők Lapja Cafe)

Csillagjegyedet a Nap állása mutatja meg. Hasonlóan fontos információkat hordoz rólad a Hold születésedkori helyzete is. Attól függően, hogy épp melyik állatövi jegyben tartózkodott, csillagjegyed szerinti tulajdonságaidat befolyásolhatja, vagy ahhoz további lényeges személyiségjegyeket is adhat... (Nők Lapja Cafe)

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 06. 28. (Nők Lapja Cafe)

Ma minden máshogy van, mint ahogy megszoktad. Aki eddig az ellenséged volt, az most könnyen válhat baráttá. A barátokból pedig ellendrukkerek lehetnek. Aki eddig közömbös volt a számodra, azt most vonzónak találod, akit pedig eddig vonzónak láttál, annak felfedezed a rejtett és nem vonzó oldalát is... (Nők Lapja Cafe)