Könyvjelző és megosztás

Facebook

Ezoterika

Hatalmas képesség van bennünk, hogy szeretni tudjunk ismeretleneket, nagyon sok esetben azonban tudatosan azt a döntést hozzuk, hogy megkeményítjük a szívünket, és visszatartjuk a belül érzett szeretetet.

Forrás: Nők Lapja Café: Angyali üzenet: „Szeress másokat, és szeretet költözik az életedbe!” (Nők Lapja Cafe)

Nincs ötleted, minek öltözz idén halloweenkor? Válassz jelmezt a csillagjegyednek megfelelően!

Forrás: Nők Lapja Café: A csillagjegyed segít, minek öltözz idén halloweenre (Nők Lapja Cafe)

Szeptember 30-ára, péntek estére várható a következő Fekete Hold, amit bár nem fogunk látni, a vele járó hatalmas energiák hatással lesznek ránk.

Forrás: Nők Lapja Café: Így készülj a ma esti Fekete Holdra (Nők Lapja Cafe)

Akár a tengerrel, akár egy kád forró vízzel álmodtál, most megtudhatod, mit jelent a víz megjelenése az álmainkban!

Forrás: Nők Lapja Café: Vízzel álmodtál? Tudd meg, milyen jelentése van az életedre nézve! (Nők Lapja Cafe)

Az alapvetően divatillusztrációkkal foglalkozó művész a csillagjegyekhez készített grafikáihoz is modellekből és celebekből merítette az inspirációt. Az eredmény bámulatos lett!

Forrás: Nők Lapja Café: Hírességek inspirálták ezeket a gyönyörű horoszkópillusztrációkat (Nők Lapja Cafe)

Igazi asztrológiai csemege érkezik pénteken: a Fekete Hold.

Forrás: Nők Lapja Café: Pénteken jön a következő Fekete Hold (Nők Lapja Cafe)

A NASA kutatói olyan információkat szolgáltattak, ami alapján az asztrológusoknak új horoszkópnaptárt kellett készíteniük. Most megtudhatod, hogy az új számítás szerint melyik csillagjegy égöve alá esel.

Forrás: Nők Lapja Café: Elkészült az új horoszkópnaptár – tudd meg te is, mi az új csillagjegyed!... (Nők Lapja Cafe)

Ha a lakásod jó esetben egy biztonságos és békés kuckó, ám az alábbi jeleket észleled, könnyen lehet, hogy egy kísértet dúlja fel otthonod nyugalmát.

Forrás: Nők Lapja Café: 7 jel, hogy kísértet költözött a házadba (Nők Lapja Cafe)

Használd ki a napos őszi hétvégéket, és irány a természet! A horoszkópod segít eldönteni, milyen szabadtéri program az ideális számodra.

Forrás: Nők Lapja Café: A csillagjegyed megmondja, hová kirándulj idén ősszel – 2. rész (Nők Lapja Cafe)

Használd ki a napos őszi hétvégéket, és irány a természet! A horoszkópod segít eldönteni, milyen szabadtéri program az ideális számodra.

Forrás: Nők Lapja Café: A csillagjegyed megmondja, hová kirándulj idén ősszel – 1. rész (Nők Lapja Cafe)

Vedd alaposan szemügyre a tenyered, és tudd meg, mit árul el rólad a szívvonalad!

Forrás: Nők Lapja Café: Ezt árulja el a szívvonalad a személyiségedről (Nők Lapja Cafe)

Jobbra, balra, lefelé vagy felfelé húzod az ujjad a mobilod kijelzőjén? Tudd meg, mit mond ez az apró szokásod a személyiségedről!

Forrás: Nők Lapja Café: Rengeteget elárul a személyiségedről az, ahogy a mobilodon pötyögsz (Nők Lapja Cafe)

Az alábbi kérdésekre válaszolva könnyen kiderítheted, hogy az aktuális párkapcsolatodban a lelki társaddal élsz-e együtt.

Forrás: Nők Lapja Café: Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak, hogy kiderüljön, megtaláltad-e a lelki társad! (Nők Lapja Cafe)

Szeptember 22-én, azaz az őszi nap-éj egyenlőség napján nem csak az évszakok váltják egymást – az életünkben is fontos változások vehetik kezdetüket.

Forrás: Nők Lapja Café: Az őszi nap-éj egyenlőség napja az életedben is fordulópontot jelent (Nők Lapja Cafe)

Horoszkóp

Agyad, elméd számtalan információt dolgoz fel nap mint nap. Amikor az univerzumból érkeznek az üzenetek, egyáltalán nem biztos, hogy észre is veszed azokat. Könnyen lehet, érzed, hogy történik valami körülötted, de nem tudod pontosan, mi is az. Az univerzum több módon is próbál a kérdéseidre válaszokat küldeni... (Nők Lapja Cafe)

Mindegy, mi történik épp az életedben, ezt a bámulatos, egyben inspiráló történetet mindenképpen érdemes elolvasnod. Erőt meríthetsz belőle.

Forrás: Nők Lapja Café: Bámulatos történet, amely a te életedet is megmentheti (Nők Lapja Cafe)

A horoszkópokból minden kiolvasható. Segít az önismeretben, mert megmutatja az erősségeidet és a gyengeségeidet, az életedben adódó lehetőségekre is fölhívhatja a figyelmedet. A szerelmi életed, a szerelemhez való hozzáállásod is a horoszkópban rejtőzik. Milyen vagy a szerelemben? Íme a részletek... (Nők Lapja Cafe)

Kedves babonások, tegyétek a szívetekre a kezeteket, és valljátok be, hányszor örültetek zöld Trabantnak vagy annak, ha 22:22-kor néztetek az órátokra? Retrobabona-összeállítás nemcsak hívőknek!

Forrás: Nők Lapja Café: 3 retrobabona, ami neked is biztos ismerős lesz (Nők Lapja Cafe)

Hogy kinek melyik pizza a kedvence, még az sem véletlen. Egyik csillagjegy a csípős ízeket, más pedig inkább a lágy és tejszínes vagy éppen az édes, ananászos ízeket kedveli. Hogy milyen pizzát rendelnének a csillagjegyek? Íme. Sőt, miért is ne tárcsázhatnád máris a pizzafutárt?

Forrás: Nők Lapja Café:... (Nők Lapja Cafe)

Azt, hogy ki született szerencsés vagy kedvezőtlenebb csillagzat alatt, a horoszkópból pontosan kiolvasható. Ugyanakkor felmérés is igazolta, melyek a legsikeresebb csillagjegyek. Az is igaz, a hírnév, a gazdagság nemcsak úgy, magától hullik az ölükbe, mindent megtesznek, keményen dolgoznak a sikerért... (Nők Lapja Cafe)

Minden csillagjegynek van pozitív és van negatív oldala. Utóbbi ad lehetőséget a fejlődésre, a változásra. Hogy mi az a kellemetlen tulajdonság, amelyen még van mit javítaniuk a csillagjegyeknek, horoszkópjuk elárulja. Vajon neked mi a legtaszítóbb tulajdonságod? Előre szólunk, a jellemzésen nem érdemes... (Nők Lapja Cafe)

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 08. 21. (Nők Lapja Cafe)

Hétfőn sokkal kreatívabb vagy a szokásosnál. Ez azt jelenti, hogy ma nem a monoton munkában vagy jó, hanem azokban a feladatokban, amelyek problémamegoldó képességet fantáziát és önállóságot igényelnek.

Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp 2017. 08. 21: Kreatív hétfőre készülhetsz (Nők Lapja Cafe)