Könyvjelző és megosztás

Lottószámok

2017. 02. hét
3, 6, 67, 72, 76
2017. 02. hét
8, 9, 13, 15, 21, 39
2017. 02. hét
2, 3, 5, 8, 15, 23, 33
7, 11, 16, 17, 22, 23, 34
Még több: Lottó

Facebook

Életmód

A párkapcsolati konfliktusokat kezelhetjük kisebb vagy nagyobb tudatossággal. Előbbi azzal jár, hogy nem merünk sem magunkra, sem a másikra, sem a kapcsolatra ránézni, ennek pedig két szélsőséges megnyilvánulása létezik: az emberek beleragadnak hónapokra, évekre, netán évtizedekre egy nem működő kapcsolatba,... (Nők Lapja Cafe)

Alig vártad, hogy végre elolvasd a Harry Potter és az elátkozott gyermeket, és amikor végeztél, csak arra tudtál gondolni, milyen szuper lenne a moziban is látni? Kár, hogy erről maga az írónő egész máshogy gondolkodik… (Cosmo Rss)

Mindig is irigyelted azokat a hírességeket, akik a legmenőbb mozifilmekben kaptak szerepet? Pedig még nekik is sikerült begyűjteniük pár nagyon cikis leégést a meghallgatásokon. (Cosmo Rss)

Mit szólsz ma este egy lazulós otthoni mozi maratonhoz? Készíts be egy kis popcornt, mi pedig megmutatjuk, hogy melyik filmekből érdemes ma választanod! (Cosmo Rss)

Átugrik hozzád a legjobb barátnőd, vagy a pasidat szeretnéd elbűvölni egy finom desszerttel? Ehhez a trükkös fánkhoz csupán néhány csepp rozéra és pár szem eperre lesz szükséged! (Cosmo Rss)

Vigyázzunk az óriáscsecsemős mókaprogrammal, kínai címekre továbbítja a személyes adatainkat! (Divany - 24óra)

Te is mindent megteszel azért, hogy 2017-ben is a lehető legjobb formádat hozd? Viszont ha az egészséges életmódról van szó, akkor nem árt néhány tévhitet eloszlatni, mielőtt követnéd azokat! Csekkold a listát! (Cosmo Rss)

Olyan érdekes eltéréseket soroulnk fel, amikről talán nem is tudott. És persze, hogy ezekért is részben a hormonok a felelősek. (Divany - 24óra)

Egyszer már beletört a bicskájuk a dologba, most bevetik a mesterséges intelligenciát. (Divany - 24óra)

Tényleg, mi van ha nem sikerül, amit terveztél? Ha úgy érzed, összefogott ellened minden. Kedves barátok, családtagok még hozzá is teszik: "Ugye megmondtam?" (Harmonet életmód)

Igen, megint járvány van, össze is állítottunk egy kisokost, hátha vannak még megválaszolatlan kérdései. (Divany - 24óra)

Kódnevekkel kérhetnek segítséget azok a nők, akik nem érzik biztonságban magukat az első randevún. (Divany - 24óra)

Egy bulvárlap szerint üvegnek több, mint a felébe cukrot kellett volna önteni a népszerű mémben. (Divany - 24óra)

Gasztronómia, receptek

Hogyan dobd fel a zabkását? Legyen egy kicsit krémes, egy kicsit csokis, és máris isteni finom lesz a reggeli!

Forrás: Nők Lapja Café: A hétvége reggelije: krémes csokis zabkása (Nők Lapja Cafe)

Nincs is jobb ebben a hidegben, mint bekuckózni a meleg takaró alá, és egy jó forró kakaó mellé kekszet ropogtatni. Megvehetnénk persze a boltban is a kekszet, de olyan egyszerűen és gyorsan elkészül a házi keksz, hogy érdemes inkább egy nagy adagot sütni a hétvégén. Sokkal-sokkal finomabb lesz!

Forrás:... (Nők Lapja Cafe)

Ha unod már az almás pitét, próbáld ki ezt a sokkal egyszerűbb, de legalább annyira finom almás sütit!

Forrás: Nők Lapja Café: Villámgyors almás ropogós (Nők Lapja Cafe)

Csavarj egy kicsit az unalmas csirkén egy kis frissítő citrommal és korianderrel, feltétnek pedig készítsd el hozzá ezt a krémes, egészséges avokádósalsát is!

Forrás: Nők Lapja Café: Könnyű lime-os csirke friss avokádósalsával (Nők Lapja Cafe)

A friss tonhalat szép, rózsaszínes színéről ismerjük meg – épp ezt az árnyalatot próbálják elérni az olcsó halak árulói is különféle növényi kivonatokkal.

Forrás: Nők Lapja Café: Színezik az olcsó tonhalat Európában (Nők Lapja Cafe)

Ezoterika

Hatalmas képesség van bennünk, hogy szeretni tudjunk ismeretleneket, nagyon sok esetben azonban tudatosan azt a döntést hozzuk, hogy megkeményítjük a szívünket, és visszatartjuk a belül érzett szeretetet.

Forrás: Nők Lapja Café: Angyali üzenet: „Szeress másokat, és szeretet költözik az életedbe!” (Nők Lapja Cafe)

Nincs ötleted, minek öltözz idén halloweenkor? Válassz jelmezt a csillagjegyednek megfelelően!

Forrás: Nők Lapja Café: A csillagjegyed segít, minek öltözz idén halloweenre (Nők Lapja Cafe)

Szeptember 30-ára, péntek estére várható a következő Fekete Hold, amit bár nem fogunk látni, a vele járó hatalmas energiák hatással lesznek ránk.

Forrás: Nők Lapja Café: Így készülj a ma esti Fekete Holdra (Nők Lapja Cafe)

Még több:Ezoterika

Kert

A természet közelében élő emberek mindig szorosan kötődtek a hagyományokhoz, és ha ez a mi, modernnek nevezett korunkban csökkent is, nem szűnt meg. (Bálint Gazda Honlapja)

Az utóbbi napokban többen is kérték tőlem, hogy szóljak a mák termesztéséről, mert a mákkal kapcsolatban mindenféle mende-mondák terjednek. (Bálint Gazda Honlapja)

Ne tessék mereven ragaszkodni a régen ismert fajtákhoz. A nemesítés eredményeképpen minden évben új fajták kerülnek forgalomba. (Bálint Gazda Honlapja)

Lépésről lépésre bemutatom, miként alakíthatunk ki takaros, finom zöldségeket és gyümölcsöket termő haszonkertet. (Bálint Gazda Honlapja)

A kajszi- és őszibarackfák törzsén télen fagyrepedések képződhetnek. Nyáron ezeket a sebeket ki kell tisztítani, hogy begyógyulhassanak. (Bálint Gazda Honlapja)

Még több:Kert

Wellness

Szerelem, esküvő

Megfigyelted már, hogy egy idő után megszépülnek azok az emberek, akikkel sok időt töltesz együtt? Közben pedig lehet, hogy egyáltalán nem az eseted az illető, de valamiért mégis különös ragaszkodást érzel iránta. Készülj, mert minél több időt töltötök együtt, ez az érzés csak erősödni fog. (Bien.hu - Életstílus online)

Sajnos a mai társadalom szinte teljesen kifordult önmagából, így mindennapossá vált az emberek életében a csalás, hazudozás, önzőség és manipuláció. Ez utóbbit egyesek mesteri szintre fejlesztették és előszeretettel használják a mindennapok során. Leginkább a munkahelyeden találkozhatsz ezzel a jelenséggel,... (Bien.hu - Életstílus online)

Házasságban élni nem egyszerű. Rengeteg kompromisszummal és lemondással jár, de nem hiába mennek bele az emberek. Valami miatt mégis megéri kötődni ahhoz, akit annyira szeretsz. De mi történik akkor, amikor a tűz kezd kialudni és a rózsaszín ködöt felváltja a megszokás érzése? (Bien.hu - Életstílus online)

Ahány ember, annyi szokás. A szeretetünket sem egyformán mutatjuk ki. Sokszor, aki iránt gyűlöletet érzel, az hirtelen átfordul szeretetre és rájössz, hogy mindig is az volt. A szeretet a legszenvedélyesebb érzés, ami képes bármit kihozni az emberekből, így nem meglepő, ha te sem a szokásos módon fejezed ki valaki iránt... (Bien.hu - Életstílus online)

Még több:Szerelem

Baba

A cukorbeteg kisfiút és anyukáját már évek óta segítették a környékbeliek, mert a család folyamatosan pénzzavarban volt.

Forrás: Nők Lapja Café: Saját ágyában hűlt ki egy kisfiú Fehérváron (Nők Lapja Cafe)

Az amerikai nőt előbb engedték haza a munkahelyéről, férje pedig csak egy alakot látott az éjszaka sötétjében. Az asszony azonnal belehalt a nyaklövésbe.

Forrás: Nők Lapja Café: Betörőnek nézte feleségét és agyonlőtte (Nők Lapja Cafe)

Egészen különleges eljárással távolították el a kecskeméti édesanya agydaganatát a szegedi klinikán. A műtétnek köszönhetően a kismama már másnap ismét szoptathatta hét hónapos kisbabáját.

Forrás: Nők Lapja Café: Agyműtétje utáni napon már szoptathatott a kismama (Nők Lapja Cafe)

Több mint ötven újszülöttet segítettek világra a felújított kórházban mindössze egyetlen hét alatt.

Forrás: Nők Lapja Café: 50 baba született egyetlen hét alatt a felújított kórházban (Nők Lapja Cafe)

Egészen megdöbbentő, de tíz évbe is telhet, mire Magyarországon elítélhetik a nyíregyházi gyilkost. Az orvosnak ugyanis először Romániában kell felelnie és bűnhődnie a más ügyekben ellene folyó eljárások miatt.

Forrás: Nők Lapja Café: Nyíregyházi gyilkosság: 10 évbe telhet, mire elítélik a gyilkost (Nők Lapja Cafe)

Még több:Baba

Divat

Hillary Clinton kedvenc tervezőjének kreációjában játszott Jackie Kennedy-imitátort Melania Trump a férje elnöki beiktatásának napján. Estére azonban már egy félig saját tervezésű ruhára váltott. Mostohalánya, Ivanka azonban többször is jelezte, hogy ki is lesz a Fehér Ház igazi stílusikonja az elkövetkezendő négy évben... (Nők Lapja Cafe)

Tombol az önkifejezési vágy a ruhák, táskák és lábbelik piacán. 2016-ban minden korábbinál nagyobb népszerűségre tettek szert a vásárlók igényei szerint kialakítható divatcikkek, a trend pedig idén tovább erősödik.

Forrás: Nők Lapja Café: Ilyen a divat, ha személyre szabott (Nők Lapja Cafe)

Nagy kérdés volt, hogy kik öltöztetik majd Melania Trumpot a férje elnöki beiktatására.

Forrás: Nők Lapja Café: Kisebbségi tervező ruhájában jelent meg Melania Trump a férje beiktatásán (Nők Lapja Cafe)

Még több:Divat

Karrier

Szeretünk vásárolni, hiszen ez nem csupán arról szól, hogy beszerezzünk egy-két új ruhadarabot, hanem bizonyos értelemben egy kis lelki feltöltődés és kikapcsolódás is. Lehet, hogy mi nők így oldjuk a stresszt (persze ezzel tartós fejfájást okozva a férfiaknak), de az is lehet, hogy ez egy pótcselekvés... (Bien.hu - Életstílus online)

Nem mindegy, hogy csak azért dolgozol valahol, hogy ki tudd fizetni a számlákat, vagy a munkád egyben a hobbid is! Napjaink nagy részét munkával töltjük, ezért rendkívül fontos, hogy az ember olyan szakmát válasszon, amely boldoggá teszi, és amelyben sikereket érhet el. Persze ahhoz, hogy megszerezd... (Bien.hu - Életstílus online)

Ez egy olyan probléma, amivel igenis kell foglalkozni, hiszen a legtöbb ember több időt tölt az irodájában, mint otthon. És bizony nem egyszerű az összes kollégával megtalálni a közös hangot, de mi van akkor, ha a helyzet eldurvul és már nem puszta konfliktusokról van szó, hanem irodai terrorról? (Bien.hu - Életstílus online)

Még több:Karrier

Lakáskultúra

Még több:Lakáskultúra