Könyvjelző és megosztás

Lottószámok

2017. 12. hét
2, 3, 35, 41, 79
2017. 12. hét
1, 17, 26, 27, 38, 45
2017. 12. hét
1, 6, 7, 12, 18, 25, 35
1, 4, 5, 8, 20, 21, 34
Még több: Lottó

Facebook

Életmód

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat március 30-án is! (Cosmo Rss)

A nyugodt alvást már a lefekvést megelőző órákban megalapozhatod – ha elfelejted az alábbi négy tevékenységet.

Forrás: Nők Lapja Café: 4 dolog, amit ne csinálj a lefekvés előtti két órában! (Nők Lapja Cafe)

Ha azt hiszed, hogy a leghíresebb modellek mind besétáltak egy ügynökséghez, akkor érdemes elolvasnod pár híres szupermodell történetét, akiket elképesztő körülmények között fedeztek fel. (Cosmo Rss)

Pajzsmirigy alulműködés esetén nemcsak a diétádnak, hanem az edzésnek is kiemelt helyen kell lennie az életedben. Tudom, hogy bekövesedett nézet, miszerint emiatt a betegség miatt nem tudsz változtatni a testsúlyodon. Ez szerencsére nem így van! Azt is tudom, hogy nehéz elkezdeni edzeni, mivel a magasabb... (Harmonet életmód)

A rendelet szerint három nap fizetett szabadság járna havonta azoknak a nőknek, akik fájdalmas menstruációtól szenvednek.

Forrás: Nők Lapja Café: Olaszországban fontolgatják a fizetett menstruációs szabadságot (Nők Lapja Cafe)

Aláírásgyűjtésbe kezd az állatvédelmi törvény módosításáért az Igazságot az Állatoknak Egyesület. A népszavazás kiírásához 200 000 aláírásra van szükség.

Forrás: Nők Lapja Café: Népszavazás jöhet az állatkínzók ellen (Nők Lapja Cafe)

Újabb infók szivárogtak ki Johnny Depp és a managementjével folytatott botrányos per során, amikből nagyon úgy tűnik, hogy valóban a színésznek van igaza! (Cosmo Rss)

Legközelebb kétszer is meggondolja beszólását az a férfi, aki rossz nővel kezdett egy szibériai bevásárlóközpont parkolójában, és egyből egy autó csomagtartójában találta magát, ahová Szibéria legerősebb nője zsuppolta be.

Forrás: Nők Lapja Café: Beszólt a nőnek, mire ő bepofozta a csomagtartóba (Nők Lapja Cafe)

Ez már csak azért is szép teljesítmény, mert a szigetországban több mint 127 millió ember él. Az automaták szinte minden igényt kielégítenek, a nyers tojástól az esernyőig.

Forrás: Nők Lapja Café: Tudtad, hogy Japánban minden 25 emberre jut egy automata? (Nők Lapja Cafe)

Van-e recept a nárcizmus kialakulására? És a nárcisztikus emberrel való együttműködésre? Bánki György pszichiáterrel beszélgettünk. (Divany - 24óra)

Félsz, hogy rajta kapnak a melóban, amint a telódon épp az esti randit? Akkor ez az újdonság pont neked való! (Cosmo Rss)

A buta rajzfilmekről kiderült, hogy nincs velük nagy gond. Mond valami felmentőt a tudomány a csihipuhi műfajról is? (Divany - 24óra)

Gasztronómia, receptek

A klasszikus olasz krumplinudlik most izgalmas csavarral készülnek, amitől nemcsak isteni finomak, de csodaszép narancsszínűek is lesznek!

Forrás: Nők Lapja Café: Felturbózott olasz konyha: házi répás gnocchi zsályás vajon pirítva (Nők Lapja Cafe)

A tavaszi szünetben az is jó, hogy sok filmet meg lehet nézni. Ha már itthon mozizunk, akkor a pop-corn is legyen más, mint a moziban.

Forrás: Nők Lapja Café: Ilyet még nem ettél! Húsvéti pop-corn családi mozizáshoz (Nők Lapja Cafe)

„Ha ezt egyszer kipróbálod rendszeresen fogod készíteni!”

Forrás: Nők Lapja Café: Gesztenyés-tejszínes sarok (Nők Lapja Cafe)

Aki rendszeresen fogyaszt vajat, annak már az elmúlt időben is feltűnhetett a brutális áremelés. Sajnos az ármelkedésnek nincs még vége, a vajak tovább drágulhatnak.

Forrás: Nők Lapja Café: Brutálisan drágul a vaj (Nők Lapja Cafe)

Kár lenne a pékségbe rohanni a húsvéti kalácsért. Ti magatok is elkészíthetitek ezt a csokis kalácsot, ami nemcsak finom, de olyan szép is, hogy az ünnepi asztal dísze is lehet.

Forrás: Nők Lapja Café: A tökéletes húsvéti reggeli: csokis-marcipános kalács (Nők Lapja Cafe)

Ezoterika

Hatalmas képesség van bennünk, hogy szeretni tudjunk ismeretleneket, nagyon sok esetben azonban tudatosan azt a döntést hozzuk, hogy megkeményítjük a szívünket, és visszatartjuk a belül érzett szeretetet.

Forrás: Nők Lapja Café: Angyali üzenet: „Szeress másokat, és szeretet költözik az életedbe!” (Nők Lapja Cafe)

Nincs ötleted, minek öltözz idén halloweenkor? Válassz jelmezt a csillagjegyednek megfelelően!

Forrás: Nők Lapja Café: A csillagjegyed segít, minek öltözz idén halloweenre (Nők Lapja Cafe)

Szeptember 30-ára, péntek estére várható a következő Fekete Hold, amit bár nem fogunk látni, a vele járó hatalmas energiák hatással lesznek ránk.

Forrás: Nők Lapja Café: Így készülj a ma esti Fekete Holdra (Nők Lapja Cafe)

Még több:Ezoterika

Kert

A szakszerűtlen nevelés, metszés során elsatnyult vagy eltorzult fát a legtöbb esetben meg lehet menteni, ki lehet kupálni. (Bálint Gazda Honlapja)

Egy négytagú család számára 100 m2 nagyságú területen terem meg a napi fogyasztáshoz szükséges zöldségféle. Mit hova szánjunk? (Bálint Gazda Honlapja)

Egy négytagú család számára 100 m2 nagyságú területen terem meg a napi fogyasztáshoz szükséges zöldségféle. Mit hova szánjunk? (Bálint Gazda Honlapja)

A köpölyözésnek nevezett módszert sok kertész alkalmazza arra, hogy a csenevész fácska erőteljes törzset fejlesszen magának. (Bálint Gazda Honlapja)

A köpölyözésnek nevezett módszert sok kertész alkalmazza arra, hogy a csenevész fácska erőteljes törzset fejlesszen magának. (Bálint Gazda Honlapja)

Még több:Kert

Wellness

Szerelem, esküvő

Ha esküvőről van szó, a határ a csillagos ég. Milliókat lehet elkölteni, a ruhára, dekorációra, zenekarra és még sorolhatnám. Pedig, olyakor sokkal kedvesebb és személyesebb, ha magunk látunk neki elkészíteni a nagy napra a dekorációt. Ha van egy kis affinitásod a barkácsoláshoz és nem szeretnéd másra... (Bien.hu - Életstílus online)

Mi a a szingliség és kiből lesz szingli? Önként vállalt életmódról van szó vagy kényszerpályáról és egyáltalán, jó ma egyedülállónak lenni? Állítólag a társfüggés ellentéte, szerintem ez nem igaz. Egy közeli ismerősöm, aki háromgyermekes anyuka, dolgozó nő és házias feleség is egyben a múltkor beismerte:... (Bien.hu - Életstílus online)

Az autizmus legelső tünetei általában a gyermek második évében jelentkeznek. Ezek észrevételéhez azonban tapasztalt szakértőnek kell lenni. Nem azért, mert rejtett, alig észlelhető jelekről van szó, hanem mert egy laikus félreértelmezheti a gyermek viselkedését. Természetes, hogy félelmet kelt az édesanyában,... (Bien.hu - Életstílus online)

Mindenki hallott történeteket, amikben az egyik fél félrelépése derült égből villámcsapásként érte a másikat. Bár biztos módszer nincs, van azért néhány jel, ami már az első pillanatban arról árulkodhat, hogy egy notórius félrelépővel van dolgod. (Bien.hu - Életstílus online)

Még több:Szerelem

Baba

A szingliélet nem csupa derű és napfény, de azért nem is arról szól, hogy a nő minden éjjel zokogva alszik el nagy magányában. Ha szingli vagy, használd ki az idődet, mielőtt beköti a fejed a szőke herceg fehér lovon.

Forrás: Nők Lapja Café: Ne zokogd tele a párnádat csak azért, mert szingli vagy! (Nők Lapja Cafe)

Sok szülőben él az a beidegződés, mely szerint egy átlagosnál kicsit jobb képességű diák bizonyítványának lehetőség szerint közelítenie kell a kitűnőhöz. De vajon miért is?

Forrás: Nők Lapja Café: A férjem szerint csak ötöst hozzon haza a gyerek, szerintem nem baj a hármas sem (Nők Lapja Cafe)

Miután több internetes portálon is megjelent az az álhír, miszerint a nyugdíjasok a karácsonyihoz hasonló ajándékot kapnak a kormánytól, megszólalt a Miniszterelnökség is az ügyben, és gyorsan lehűtötte a kedélyeket. Nincs szó húsvéti Erzsébet-utalványokról.

Forrás: Nők Lapja Café: Húsvéti ajándék a... (Nők Lapja Cafe)

Öngyilkos lett a csongrádi gyilkos édesanyja. A 27 éves férfi öt éven át titkolta tettét, mert az áldozatot senki sem kereste. A rendőrök hétfőn találták meg az elásott holttestet.

Forrás: Nők Lapja Café: Öngyilkos lett a csongrádi gyilkos édesanyja (Nők Lapja Cafe)

Még több:Baba

Divat

Nagyon vártam már, hogy beinduljon az esküvő szezon, imádok menyasszonyi sminkeket készíteni. A nagy napra még azok a nők is gondoskodnak a profi sminkről, akik a hétköznapokban alig festik magukat. Számomra pont ez a legizgalmasabb része a folyamatnak: ráérezni, hogy az adott menyasszony személyiségéhez mi illik... (Bien.hu - Életstílus online)

A dél-koreai Unistella szalon posztolta a színpompás, sütik ihlette körmöket, nekünk pedig ez úgy meghozta a kedvünket, hogy gyorsan gyűjtöttünk még pár ötletet, hátha nektek is megtetszenek a vidám minták.

Forrás: Nők Lapja Café: Szuperédes manikűrminták, megnyalnád mind a tíz ujjadat (Nők Lapja Cafe)

A pliszírozott szoknyákkal biztosan te is találkoztál, mert gyakorlatilag minden fast fashion bolt kirakatában kelletik magukat. A titok, hogy idén úgy illeszkednek a trendekbe, hogy csupa olyasmivel hordod őket, amiről korábban eszedbe sem jutott  volna társítani ezeket a darabokat. (Bien.hu - Életstílus online)

Még több:Divat

Karrier

Külföldön tanulni már önmagában is különleges élmény. Más életstílussal, más gondolkodásmódokkal találkozik az ember egy idegen országban, ahol amellett, hogy elmélyítheti elméleti tudását a választott egyetemen, olyan érzéseket tapasztalhat meg, melyek egész további életére hatással lesznek. (Bien.hu - Életstílus online)

Tudjuk, hogy Magyarország nem csak Budapest, az iskolák, a munka, vagy egyszerűen csak a lehetőségek miatt mégis nagyon sokan próbálnak a fővárosban, vagy a főváros vonzáskörzetében maradni. De mennyibe kerül neked, ha Pest megyében készülsz letelepedni? (Bien.hu - Életstílus online)

Állítólag minden tevékenységünk 80%-a haszontalan vagy alacsony hatékonyságú a mindennapjaink során, és csak 20% az, ami valóban értékes. Vajon megfordítható ez az arány? Hogyan szabadulhatsz meg az időt rabló mindennapi tevékenységektől és hogyan tudsz bevezetni egy új rutint az életedbe? Lássuk, mik... (Bien.hu - Életstílus online)

Még több:Karrier

Lakáskultúra

Még több:Lakáskultúra