Könyvjelző és megosztás

Lottószámok

2017. 28. hét
1, 9, 25, 73, 89
2017. 28. hét
5, 12, 14, 15, 17, 18
2017. 28. hét
1, 2, 3, 10, 25, 30, 31
3, 5, 10, 25, 27, 31, 34
Még több: Lottó

Facebook

Életmód

A nagylelkűség közelebb vihet ahhoz, hogy megtaláljuk a boldogságunkat.

Forrás: Nők Lapja Café: A tudomány is bebizonyította, hogy adni jobb, mint kapni (Nők Lapja Cafe)

Úgy tűnik, a kalóriának tényleg leáldozott és hamarosan új időszámítás kezdődik a táplálkozáskutatásban. De vajon mi lesz az új mértékegység? (Divany - 24óra)

Zavar téged, ha más gyerekének a tabletezése beszippantja a te gyereked figyelmét, és elvonja őt a játéktól? Szavazz! (Divany - 24óra)

Mit csináljak, ha egy másik gyerek karvagdosós képeket küldözget a gyerekemnek? A pszichológus erről ír. (Divany - 24óra)

Ismét kerekedik a botrány a Kelet-Európába szállított silányabb minőségű élelmiszerek miatt. Nemrégiben Robert Fico emelte fel a szavát a multik eljárása ellen, és bojkottal fenyegette meg a kettős minőséget használó élelmiszeripari cégeket.

Forrás: Nők Lapja Café: Me­gint bot­rány van a mul­tik élel­mi­sze­re­i­... (Nők Lapja Cafe)

Érdemes szétnézni a fast-fashion boltok leárazásain. Mutatjuk, milyen formában jön divatba idén nyáron! (Divany - 24óra)

Az énekesnő csupán egy képet szeretett volna megosztani a vacsijáról, viszont olyan bakit követett el, hogy kitört a komment háború a posztja alatt… (Cosmo Rss)

A terhes nő felszáll a buszra, senki sem áll fel, mindenki bámulja a telefonját vagy csak ki a fejéből. A nő nem sértődik meg, odamegy az elsőbbségi ülésen ülő fiatalemberhez, hogy lenne-e olyan kedves átadni a helyét. A válasz: “Miért nem jársz autóval, ha annyira ülni akarsz?”

Forrás: Nők Lapja Café:... (Nők Lapja Cafe)

Valld be, hogy te is mindig kíváncsi voltál arra, hogy milyen érzés lehet egész este a rúdon pörögni! A brit Cosmo most kifaggatott egy csajt, aki több mint négy évig dolgozott sztriptízbárban. (Cosmo Rss)

Úgy tűnik, Mark Zukerberg és csapata egyre rosszabb ötletekkel áll elő. Az biztos, hogy a mostani újításukkal sem fognak túl nagy sikert aratni! (Cosmo Rss)

Lelkesen csomagoltam el a futócuccaimat, milyen szép lesz az Alpokban futni. Nem sokon múlt, hogy ne kerüljön elő a bőröndből. Futónapló, negyedik rész (Divany - 24óra)

Pár száz forintból élő darázsmágnessé alakíthatod magad! (Divany - 24óra)

Sok oka lehet annak, hogy újra szeretnénk éleszteni a harmóniát kapcsolatunkban. Egy ilyen elhatározás mögött sok minden húzódhat, akár a hétköznapok monotóniája, a sok elfoglaltság vagy manapság a külföldi munkavállalás is, ami a távolság révén a kapcsolatot is megviselheti, próbára teheti. (Harmonet életmód)

Gasztronómia, receptek

Így készíthetsz mennyeien krémes málnás smoothie-t anélkül, hogy aláásnád a diétádat!

Forrás: Nők Lapja Café: Ellenállhatatlanul krémes málnás smoothie (Nők Lapja Cafe)

Ez a krémes, sült céklás hummusz nemcsak finom, de csodaszép és nem mellesleg egészséges is! Ráadásul még egy különleges pesztót is készíthetünk hozzá.

Forrás: Nők Lapja Café: Krémes hummusz sült céklából (Nők Lapja Cafe)

Igenis megérdemelsz egy friss, meleg, olvadt csokival teli édes kekszet, és ehhez nem is kell nagyon megerőltetned magad - tényleg pár perc alatt megvan!

Forrás: Nők Lapja Café: Amerikai csokis keksz bögrés változatban (Nők Lapja Cafe)

Ez vajon egy ivópohár? Vagy eredetileg másra szánták?

Forrás: Nők Lapja Café: Kórházi koszt: műanyag poharat nyomtak a kenyérbe a budapesti kardiológián (Nők Lapja Cafe)

Ha a tél főszereplője a krumpli, akkor a nyáré legyen a cukkini! Legalább olyan sokoldalúan használható, mint a krumpli, sőt! Tészták, zöldséges egytálételek, zöldségfasírtok és még sütemények is készülhetnek belőle. Csak egy esélyt kell a cukkininek adni, és rá fogtok jönni, hogy tényleg egy nyári aduászról van szó... (Nők Lapja Cafe)

Ezoterika

Hatalmas képesség van bennünk, hogy szeretni tudjunk ismeretleneket, nagyon sok esetben azonban tudatosan azt a döntést hozzuk, hogy megkeményítjük a szívünket, és visszatartjuk a belül érzett szeretetet.

Forrás: Nők Lapja Café: Angyali üzenet: „Szeress másokat, és szeretet költözik az életedbe!” (Nők Lapja Cafe)

Nincs ötleted, minek öltözz idén halloweenkor? Válassz jelmezt a csillagjegyednek megfelelően!

Forrás: Nők Lapja Café: A csillagjegyed segít, minek öltözz idén halloweenre (Nők Lapja Cafe)

Szeptember 30-ára, péntek estére várható a következő Fekete Hold, amit bár nem fogunk látni, a vele járó hatalmas energiák hatással lesznek ránk.

Forrás: Nők Lapja Café: Így készülj a ma esti Fekete Holdra (Nők Lapja Cafe)

Még több:Ezoterika

Kert

A kajszibarack Kínából származik, a hatalmas kiterjedésű ország 38-40. szélességi fokon fekvő övezetéből. (Bálint Gazda Honlapja)

Most érdemes új paradicsompalántákat nevelnünk, ha azt szeretnénk, hogy a szezon a lehető legtovább tartson és még októberben is érjen friss zöldségünk. Bemutatok egy gyors technikát. (Bálint Gazda Honlapja)

Sokan ismerik ezt a szép kúszónövényt, amely nyári virágpompájával ragadja meg a nézők és a látók szemét. Joggal és okkal tartják a legszebb kerti liánnak. (Bálint Gazda Honlapja)

A hófehér virágú, igen illatos madonna-liliom (Lilium candidum) egyike a legősibb dísznövényeknek.  (Bálint Gazda Honlapja)

Minden, betegséget okozó gombát és vírust, amelyek bizonyos gazdanövényeken telepednek meg és – mértéktelenül elszaporodva – azok pusztulását okozzák. (Bálint Gazda Honlapja)

Még több:Kert

Wellness

Szerelem, esküvő

Egyesek szerint a hazugság megbocsáthatatlan bűn a kapcsolatokban, mások úgy vélik, egy-egy mellébeszélés még egyáltalán nem ok a szakításra. Bárhogy is legyen, a férfiak nem csak akkor ferdítenek a tényekről, amikor vaj van a fülük mögött, hanem akkor is, amikor tulajdonképpen minden rendben van a kapcsolatukkal... (Bien.hu - Életstílus online)

A közösség oldalak teljesen behálózták életünket, így időnként óhatatlanul felmerül a posztolások milyenségének és mennyiségének a témaköre. Nem kisebb ügyről beszélünk ma, mint a gyerekekről készült fotók és a közösségi oldalak kapcsolata. Te hogyan posztolsz a család legkisebb tagjairól? (Bien.hu - Életstílus online)

A párkeresés minden, csak nem könnyű feladat. Mégsem jön mindenkinek szembe csak úgy váratlanul a nagy Ő. Nekik pedig nincs más lehetőségük, mint megpróbálni rátalálni az igazira. Egyetlen egyszerű ok mégis rendkívüli módon megnehezítheti a dolgokat... (Bien.hu - Életstílus online)

Lássuk be, vannak dolgok, amiket az ember nem nagyon tud elképzelni, amíg ki nem próbálja. Arról a bizonyos első alkalomról is sokféle elképzelése van az embernek, ami aztán viszonylag ritkán teljesedik be. Örülünk, hogy ezeknek a történeteknek a szereplői ma már nevetnek a kezdeti ügyetlenkedésen, és... (Bien.hu - Életstílus online)

Még több:Szerelem

Baba

Alig látszik ki anyja bundájából, de máris az állatpark egyik legcukibb lakójának számít a háromhetes, sárgaszakállas maki.

Forrás: Nők Lapja Café: Téged is elbűvöl az újszülött nyíregyházi maki - fotók (Nők Lapja Cafe)

Az amerikai nő a Facebookon kelt ki magából az új szabályok miatt, amelyeket egyébként nem is a nők, sokkal inkább a férfiak miatt kellett bevezetni.

Forrás: Nők Lapja Café: Túlságosan rövid volt a nadrágja, nem engedték be az étterembe (Nők Lapja Cafe)

Veszekedni senki sem szeret, mégis mindenkivel előfordul, hogy elönti az agyát a düh, és vulkánként tör ki belőle a méreg. Ha szeretnéd az ilyen helyzeteket rövidre zárni, adunk pár tippet.

Forrás: Nők Lapja Café: "Elegem van belőled!" - 7 zseniális módszer, amivel azonnal véget vethetsz a veszekedésnek... (Nők Lapja Cafe)

Szobatársa ölt meg egy 63 éves beteget a romániai Focşaniban, a megyei sürgősségi kórházban.

Forrás: Nők Lapja Café: Kórházi szobatársát ölte meg egy 17 éves fiú (Nők Lapja Cafe)

Még több:Baba

Divat

Az elmúlt időszakban nagyon menő lett pozsgásokkal dekorálni otthonunkat, de a jópofa növények kiegészítőként, sőt, tortadekorációként is népszerűek lettek. Szóval miért is ne tetováltathatnánk magunkra őket?

Forrás: Nők Lapja Café: 10 tetoválás azoknak, akik megőrülnek a pozsgásokért (Nők Lapja Cafe)

Készülj, mert le fog esni az állad, ha eláruljuk Risa Hirako japán modell életkorát!

Forrás: Nők Lapja Café: Sosem találnád ki, hány éves ez a gyönyörű modell! (Nők Lapja Cafe)

Ha neked is a napszemüveg az egyik kedvenc kiegészítőd, akkor valószínűleg te is vásárolsz magadnak egy-egy új darabot minden szezonban. Összegyűjtöttük a nyár közepére a legklasszabb napszemüvegeket a lelőhelyükkel együtt, hogy legyen honnan inspirálódnod, ha beszereznél egy vadiújat! (Bien.hu - Életstílus online)

Még több:Divat

Karrier

Lássuk be, az időd nagy részét a munkahelyeden töltöd, így nem mindegy, hogy hogy érzed magad és hogyan teljesítesz. Előfordulnak rosszabb periódusok, amikor annak ellenére, hogy beleteszed a maximumot, mégsem megy a munka, nem tudsz úgy teljesíteni, ahogy szeretnél. Ilyenkor érdemes átgondolni, hogy... (Bien.hu - Életstílus online)

Mindenki maga érzi, hogy mikor van itt a váltás ideje, de néha egy külső szem segíthet mérlegelni a szempontokat. Ha mindig elöntenek az érzelmeid a kérdéssel kapcsolatban, ezek a kérdések segíthetnek, hogy reálisabban lásd, itt van-e az ideje a lépésnek. (Bien.hu - Életstílus online)

Nem minden munka álommeló, illetve az álommelónak is vannak olyan időszakai amikor azt gondolod, hogy legszívesebben valahol máshol lennél. Ez teljesen normális érzés, hiszen bármennyire is passzol hozzád, akármennyire szereted, ez mégis csak a munkád. Meg kell csinálnod, hiszen pénzt kapsz érte, amire szükséged van... (Bien.hu - Életstílus online)

Még több:Karrier

Lakáskultúra

Még több:Lakáskultúra