Könyvjelző és megosztás

Lottószámok

2017. 45. hét
5, 18, 47, 61, 85
2017. 45. hét
1, 24, 33, 36, 40, 42
2017. 45. hét
2, 7, 17, 19, 24, 30, 33
14, 16, 18, 24, 27, 33, 35
Még több: Lottó

Facebook

Életmód

Nemcsak azt tudhatja meg, mi lehet a rejtélyes fájdalom oka, de Monspart Sarolta hosszútávfutó tippeket is ad, hogyan tudja kivédeni. (Divany - 24óra)

A köztudatban az él, hogy az egyik legnagyobb divatbaki, amit el lehet követni, az az, ha a papucshoz, szandálhoz vagy magas sarkúhoz zoknit veszünk. (Cosmo Rss)

Néha a kezdők szolgáltatják a leghasznosabb tanácsokat. (Divany - 24óra)

Megfelelő mennyiségű kén-hidrogénnel megelőzhető a mitokondrium károsodása. (Divany - 24óra)

Nem jó ötlet fél órával egy étkezés után sprintelgetni. (Divany - 24óra)

A szoptatás szempontjából például kifejezetten előnyös is lehet a dolog. (Divany - 24óra)

Rossz hír, hogy a női termékek nem elég hatásosak, és az arcszőrzet sem mentesít a bőrápolás alól, sőt! (Divany - 24óra)

Kimentünk a Babamama Expóra és ez a téma jutott eszünkbe... (Divany - 24óra)

Teszt: Suzuki Ignis GLX 4WD. (VS.hu)

Depresszívvé tesz az időjárás? Nézz el a II. Olasz Gasztronómiai Világhét eseményeire november 20. és 26. között, tuti jobb lesz tőlük a kedved. (Divany - 24óra)

Mozgalmas hét volt, Palvin Barbara az év külföldi modellje, Meryl Streep pedig címlaplány lett. (Divany - 24óra)

Legalábbis a nem cöliákiáséban. Úgy tűnik, méltán gyűlölt ellenségünknek, a gluténnek van egy ügyesen rejtőzködő cinkostársa: egy sunyi szénhidrát. (Divany - 24óra)

Otthon kuckóznál, de a barátnőiddel is szívesen találkoznál? Hívd át őket egy otthoni moziélményre és válasszatok egy csajos filmet a legjobbak közül. (Cosmo Rss)

Csodás dekoráció: pipa, menyasszonyi ruha: pipa, híresség az esküvőn: pipa. Bizony néhány párnak nem a torta volt a nagy finálé, hanem egy arra sétálgató sztár! (Cosmo Rss)

Gasztronómia, receptek

Az Etna Ristorante & Pizzeria séfje, Ariano Sergio az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy pulykaszárnyat készített contadina módra. Érdekel, hogy miként készítheted el ezt az ízletes, mégis egyszerű vacsorát a családnak? Akkor nézd meg Arianio receptjét és videóját, majd irány a konyha! (Harmonet gasztro/receptek)

Az én gyengém a kávé. Reggel, ahogy felkelek, iszom egy kávét. Na, nem mintha utána szárnyalnék az energiától, hanem egyszerűen beépült a reggeli hagyományaimba. Olyan, mint a reggeli puszi, amit a gyereke arcára nyomok. A nagyszüleim, a szüleim is kávéval indították a napot. Számomra a meghitt,... (Rita konyhája)

Mexicói töltött pulyka Boros István mesterszakácstól (Harmonet gasztro/receptek)

Persze az egészséges táplálkozásnak nem az egyetlen módja egy tál párolt zöldség. Hiszem, hogy mindenből lehet fogyasztani, de mindig mindent mértékkel. (Harmonet gasztro/receptek)

A Junior Vendéglátó vezető séfe, Mák Éva az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában füstöltsonkás pulykanyársakat készített. Érdekel, hogy miként készíthetsz kevesebb, mint fél óra alatt egy ízletes vacsorát a családnak? Akkor nézd meg Éva receptjét és videóját, majd irány a konyha! (Harmonet gasztro/receptek)

Ezoterika

Még több:Ezoterika

Kert

Borospincétől a gasztronómiáig. (Bálint Gazda Honlapja)

A lakásban felakasztott cserépedényben, fürdőszobában tartós és mutatós, cserepes növény a szobai futóka (Epipremnum pinnatum). (Bálint Gazda Honlapja)

A szobapáfrány (Nephrolepis exaltata)  a természetben talajlakó és epifita (fák ágán élő) is lehet. (Bálint Gazda Honlapja)

Egy héjas gyümölcsből készítik. Az eredeti recept Lübeckből származik. (Bálint Gazda Honlapja)

Még számos, egyéb gyümölcs is akkor válik igazán zamatossá, ha a fagy "átmenetileg" megcsípte. (Bálint Gazda Honlapja)

Még több:Kert

Wellness

Szerelem, esküvő

Amikor egyéjszakás kalandról ábrándozol, bizonyára te is mindent elsöprő, többszörös orgazmussal járó, vad órákra gondolsz egy fantasztikus testű idegennel. Pedig a valóság azt mutatja, hogy ez a forgatókönyv nem igazán jellemző, és sokszor jobb, ha az egyéjszakás kaland inkább vágyálom marad... (Bien.hu - Életstílus online)

Minden életkornak megvannak a maga sajátosságai, és ez természetesen igaz a barátnőkre is. Teljesen mást tanulunk a gyerekkori, és mást a kamaszként, felnőttként megismert barátoktól. De vajon kiket érdemes hosszútávra a szívünkbe fogadni? (Bien.hu - Életstílus online)

Lássuk csak, melyiket válasszuk? Élet egy boldogtalan párkapcsolatban, vagy jöhet a Bridget Jones féle ciki magány? Ahol a nők úton útfélen szembesülnek a kellemetlenebbnél kellemetlenebb kérdésekkel és ahol folyamatos nyomást érezhetnek a biológiai óra kattogása miatt. Esetleg érjük be egy közepesen... (Bien.hu - Életstílus online)

Hajkoronád káros környezeti hatásoktól szenved, ám gondoskodó kezeidnek fénylő frissesség lesz az eredménye. Drága samponok, kémiai anyagok, vegyszeres festékek helyett fordulj a természethez! (Nők Lapja Esküvő)

Még több:Szerelem

Baba

A Disney On Ice produkció magyar jégtáncosa, Vikár Dóra mesélt nekünk a hamarosan Budapesten is bemutatásra kerülő Hihetetlen Kalandok Disney- landben című előadásról. ([origo] Babalapozó)

Az indokolatlanul szigorú apa túlzottan magas követelményeket állít a gyerekkel szemben, nem veszi figyelembe életkori sajátosságait. Nevelési eszköze a tiltás és a büntetés. ([origo] Babalapozó)

A tudatos családtervezés része, hogy a leendő kismama belgyógyászati kivizsgáláson is részt vegyen. Bizonyos, a családban előforduló betegségek pedig a genetikai vizsgálatot teszik indokolttá. ([origo] Babalapozó)

Nem minden férfi éli meg örömként a hírt, hogy édesapa lesz. Akár gyermekkori élmények, akár a felelősségtől való félelem áll a rettegés háttérben, a problémáról őszintén beszélni kell, és a félelem legyőzhető. ([origo] Babalapozó)

Varázsoljunk finomságokat a babánk asztalára, hogy jobb étvágya legyen. A változatos, tápláló ételek fontosak a kicsi fejlődéséhez. ([origo] Babalapozó)

Még több:Baba

Divat

Eleged van már abból, hogy magassarkú csizmában rohanj végig a városon ősszel, télen és tavasszal? Hidd el, egy kényelmes, fiús stílusú bakanccsal, úgynevezett katonacsizmával is lehetsz igazán nőies. Hogy hogyan? Csak a megfelelő ruhadarabot kell hozzá választani! Mutatunk néhány izgalmas szettet! (Bien.hu - Életstílus online)

De szeretjük az izgalmas mintákat! Még szép! Csak az a probléma, hogy sokunk számára komoly fejtörést okoz, hogy a minták optikailag is kijelölik a rólunk alkotott kép körvonalait, torzíthatják arányainkat, esetleg előnytelenül hangsúlyozzák bizonyos testrészeinket. A félelmek nem alaptalanok, viszont... (Bien.hu - Életstílus online)

Ha előbb nem, legkésőbb harminc éves korára a legtöbb nő megérett arra, hogy kialakítsa egyéni stílusát. Ismeri a divatot, tisztában van az adottságaival és jól tudja, mi az, amit az öltözködés terén megengedhet magának és mi az, amit el kell kerülnie. Léteznek úgynevezett alap darabok, melyek az egyéni... (Bien.hu - Életstílus online)

Még több:Divat

Karrier

Még több:Karrier

Lakáskultúra

Még több:Lakáskultúra