Könyvjelző és megosztás

Lottószámok

2018. 16. hét
4, 14, 27, 63, 65
2018. 16. hét
2, 5, 15, 27, 31, 41
2018. 16. hét
4, 9, 10, 14, 24, 27, 35
1, 3, 17, 18, 23, 27, 32
Még több: Lottó

Facebook

Életmód

Hogy érdemes felakasztani a képeket? És milyen a jó függöny? Na és a szőnyeget, azt hová tegyük? Segítünk. (Divany - 24óra)

Hogy érdemes felakasztani a képeket? És milyen a jó függőny? Na és a szőnyeget, azt hová tegyük? Segítünk. (Divany - 24óra)

Robert Downey Jr., Chris Evans, Tom Holland, Benedict Cumberbatch. Csak néhány szuperhős, akiért nagyon izgult a Cosmo újságírója az új Avengers film premier előtti vetítésén. (Cosmo Rss)

Nemrég született meg a kislányuk, Khloé pasija mégis az utolsó pillanatban lépett félre, míg a sztár otthon várta terhesen. Most pedig tovább bonyolódik a helyzet. (Cosmo Rss)

Azt gondoltad, hogy egy plasztikai beavatkozásba nem lehet belehalni, ugye? Pedig ez a szomorú sztori bebizonyítja, hogy sajnos ez a rutineljárás is végződhet tragédiával! (Cosmo Rss)

Már nagyban a nyaralást tervezed, és azon gondolkozol, milyen ruhákban és cipőkben sétálgatsz a parton. Most hoztunk pár ötletet, hogy miben sétálgass! (Cosmo Rss)

Esélyes, hogy a diétád után kisebb farmerre lesz szükséged, de csak óvatosan a kalóriák számolgatásával, mert a mellméretedre is hatással lehet! (Cosmo Rss)

A szakemberek 15 terméknél találtak valamilyen hibát. Az egyiket például penészfoltok tették emberi fogyasztásra alkalmatlanná. (Divany - 24óra)

Állítólag gyomorgyűrűt rakatott be, de sokan arra gyanakodnak, hogy a depressziója miatt adott le ennyit. (Cosmo Rss)

Az énekesnő konkrétan kijelentette, hogy már nem szingli és nagyon boldog a pasijával. (Cosmo Rss)

Képzeld, a melled és a pospid mérete alapján a kutatók simán megmondják, milyen előjátékkal és kényeztetéssel lehet a csúcsra juttatni téged! (Cosmo Rss)

Egy melanómából gyógyult fiatal nő és egy onkológus mesélt nekünk a bőrrákról. (Divany - 24óra)

Elképesztő titokra bukkant rá egy amerikai lány, aki alig akart hinni a szemének, amikor rádöbbent, hogy a pasija több különböző életet élt egyszerre! (Cosmo Rss)

A sztár DJ konkrétan azt mondta, hogy ha továbbra is ennyit kell dolgoznia, abba bele fog halni. (Cosmo Rss)

Gasztronómia, receptek

Csodaszép növény, illata pedig jellemző, átható. Sokan rajonganak érte, mások pedig ki nem állhatják. Használd ezt a növényt tudatosabban! (Harmonet gasztro/receptek)

Isteni és egyszerű, akár ünnepi ételként is ajánlom! (Harmonet gasztro/receptek)

Izgalmas desszert, kicsit megosztó étel, de érdemes kipróbálni. Jól illik hozzá a meggybefőtt. Vigyázzunk, mert a töltelék felforrósodik! (Harmonet gasztro/receptek)

A gluténmentes diétára való áttérést nagyban könnyíti, ha olyan élelmiszereket fogyasztunk, mely mind ízében, mind állagában közel áll a már jól bevált és szeretett ételek ízéhez. De vajon mi a titok és léteznek-e olyan hagyományosnak tűnő készételek, melyek gluténmentességük ellenére a hagyományos konyha... (Harmonet gasztro/receptek)

A Villa Bagatelle szakácsa, Prokaj Kálmán az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy Olaszos pulykát készített céklás rizottóval. Érdekel, hogy miként készítheted el ezt az ízletes vacsorát a családnak? Akkor nézd meg a séf receptjét és videóját, majd irány a konyha! (Harmonet gasztro/receptek)

Ezoterika

Még több:Ezoterika

Kert

Évek óta küzdenek a kertészek a csonthéjas gyümölcsfák monília fertőzése ellen, több-kevesebb sikerrel. (Bálint Gazda Honlapja)

A megtermékenyült és elhervadt tulipánvirágból, a szár csúcsán magtok képződik. (Bálint Gazda Honlapja)

Az egyik leghálásabb és ennél fogva gyakori hobbikerti növény a paradicsom. Bemutatom a legfontosabb tudnivalókat a sikeres és bőséges termesztéshez. (Bálint Gazda Honlapja)

A salátaboglárka (Ranunculus ficaria)  ősidők óta gyűjtött növény. (Bálint Gazda Honlapja)

Erre tartós parazsat képező fűtőanyagok alkalmasak. (Bálint Gazda Honlapja)

Még több:Kert

Wellness

Szerelem, esküvő

Veled is biztosan előfordult már, hogy indulatból az általad szeretett személynek olyan dolgokat mondtál vagy tettél, amelyeket később megbántál. Ilyenkor legszívesebben visszapörgetnéd az időt, hogy tiszta fejjel újraélhesd... (Női Portál)

Szent Borbála ünnepe már a második adventi hétre, december 4-re esik. A magyar középkor egyik legismertebb szentje és vértanúja, aki Nikodémiában élt az i.sz. 4. században. Előkelő pogány úrnak,... (Női Portál)

„Egyszer volt Budán kutya vásár!” - mondta Mátyás király, miután a csalódott gazda szélnek eresztette a kutyáit a vár főterén… Talán azóta is azoknak a kutyáknak a leszármazottait... (Női Portál)

Múlt. Jelen. Az Eljövendő Dolgok. Ezeknek a szellemei, a Karácsony szellemei ékeztek el, hogy elmondhassák személyes üzenetüket neked, pontosabban azt, hogy mi az, amit tudnod érdemes, amire figyelned kell, amivel szebbé vagy jobbá teheted az életedet... (Női Portál)

Még több:Szerelem

Baba

A Disney On Ice produkció magyar jégtáncosa, Vikár Dóra mesélt nekünk a hamarosan Budapesten is bemutatásra kerülő Hihetetlen Kalandok Disney- landben című előadásról. ([origo] Babalapozó)

Az indokolatlanul szigorú apa túlzottan magas követelményeket állít a gyerekkel szemben, nem veszi figyelembe életkori sajátosságait. Nevelési eszköze a tiltás és a büntetés. ([origo] Babalapozó)

A tudatos családtervezés része, hogy a leendő kismama belgyógyászati kivizsgáláson is részt vegyen. Bizonyos, a családban előforduló betegségek pedig a genetikai vizsgálatot teszik indokolttá. ([origo] Babalapozó)

Nem minden férfi éli meg örömként a hírt, hogy édesapa lesz. Akár gyermekkori élmények, akár a felelősségtől való félelem áll a rettegés háttérben, a problémáról őszintén beszélni kell, és a félelem legyőzhető. ([origo] Babalapozó)

Varázsoljunk finomságokat a babánk asztalára, hogy jobb étvágya legyen. A változatos, tápláló ételek fontosak a kicsi fejlődéséhez. ([origo] Babalapozó)

Még több:Baba

Divat

Még több:Divat

Karrier

Még több:Karrier

Lakáskultúra

Még több:Lakáskultúra