Könyvjelző és megosztás

Lottószámok

2017. 20. hét
48, 56, 58, 65, 70
2017. 20. hét
13, 17, 22, 38, 39, 45
2017. 20. hét
5, 11, 14, 15, 26, 27, 35
1, 3, 5, 11, 13, 14, 28
Még több: Lottó

Facebook

Életmód

A kasmír királynőjeként ismert olasz dizájner 73 éves korában hunyt el Rómában. (Divany - 24óra)

Tengerpart, hajók, napozás, este pedig fesztivál. Kell ennél jobb nyaralás? (Divany - 24óra)

Kíváncsi vagy, hogyan készült a magyar szupermodell a cannes-i filmfesztivál legnagyobb rendezvényére, az amFAr-gálára? Szívesen belátnál a jótékonysági esemény kulisszái mögé? Mihalik Enikő ügynöke, Kajdi Csaba tudósított a Cosmo.hu-nak a gála előtti nagy pillanatokról. (Cosmo Rss)

Cristiano Ronaldo kemény heteknek néz elébe, ugyanis épp vizsgálatot folytatnak ellene, aminek végére akár el is ítélhetik. Ha a focista esetleg börtönbe vonul, akkor arra a teljes karrierje is rámehet. (Cosmo Rss)

A jelek szerint még mindig nincs túl a realitysztár a legutóbbi, retus nélkül megjelent bikinis képein. Olyannyira, hogy férje, Kanye West biztatására állítólag már be is jelentkezett egy szépészeti beavatkozásra, hogy tökéletesre formálják a fenekét… (Cosmo Rss)

Újra nyit a Lupa, a fővárosiak tenger nélküli tengerpartja. Azt is megmondjuk, hogyan készíts menő Insta-fotókat a homokos strandon! (Divany - 24óra)

Palvin Barbi! Palvin Barbi! Palvin Barbi! (Divany - 24óra)

Ma nincs kedved a péntek esti bulihoz, inkább bekuckóznál a tévé elé és néznél egy jó filmet? Mutatjuk, mik közül válogathatsz ma! (Cosmo Rss)

Az exfutballsztár ritkán lő mellé, ha stílusról van szó, ezúttal azonban sikerült neki. Csekkold, hogyan jelent meg Mr. Beckham az amFAr-gála vörös szőnyegén! (Cosmo Rss)

Az énekesnő nagyon rosszul viseli az elmúlt időszakban a rosszindulatú pletykákat, amik róla tejednek. Ezek miatt rengeteget idegeskedik, ami sokszor kihat még az egészségére is! (Cosmo Rss)

Már csak 5 rész van a hátra a nagy fináléig, és nagyon úgy tűnik, hogy a legdurvább sztoriszálakat a végére tartogatták a forgatókönyvírók. Lehet például, hogy Spencernek több köze van A.D.-hez, mint eddig hittük? (Cosmo Rss)

Az ezredvég dilemmája: család vagy karrier. Korunk ideálja: a dolgozó nő. Már nem az átkos negyven év traktoros asszonya, aki nem csinos, nem nőies, nem festi a körmét, hanem az értelmiségi csúcsmenedzser, aki egyszerre nőies - szép, elegáns kosztümöt visel, mindig fitt, soha nem szalad fel a harisnyája... (Harmonet életmód)

El sem tudod képzelni, hogy valaki kihagyja a középsulis ballagását? Képzeld, egy 18 éves lánynak sajnos nincs választása, ugyanis kitiltották a rendezvényről, mert teherbe esett! (Cosmo Rss)

A kiszemelteddel állandóan chateltek, majd hirtelen nem válaszol órákig, te pedig totál összezavarodsz, hogy hogyan értette az utolsó üzijét. Ismerős a szitu? Szerencsére egy életre elfelejtheted ezt a kételkedő érzést, ráadásul csak egy appot kell letöltened hozzá. (Cosmo Rss)

Gasztronómia, receptek

Ez a hétvége más, mint a többi. Ez a hétvége a gyereknapról szól, ezért a hétvégi menünket is olyan ételekből állítottuk össze, amelyeket a gyerekek imádni fognak. Ilyenkor lazíthatunk a fegyelmezett, egészséges étkezési szokásokon: jöhet a Nutella, hamburger és sajtos tészta.

Forrás: Nők Lapja Café:... (Nők Lapja Cafe)

A nyári napok egy kedvenc levese a gazpacho. Most megmutatjuk, hogyan csavarhatsz rajta egyet dél-keleti irányban!

Forrás: Nők Lapja Café: Így készül a gazpacho ázsiai módra (Nők Lapja Cafe)

Ha nem tudtad, hogy mi hiányzott eddig az életedből...

Forrás: Nők Lapja Café: A rózsaszín ananász már a valóságban is létezik! (Nők Lapja Cafe)

Jövő héten már nyári meleget élvezhetünk, így végre eljött az ideje, hogy betárazzunk házi fagyi- és jégkrémreceptekből!

Forrás: Nők Lapja Café: 3 hozzávalós mangós jégkrém (Nők Lapja Cafe)

Jövő héten már nyári meleget élvezhetünk, így végre eljött az ideje, hogy betárazzunk házi fagyi- és jégkrémreceptekből!

Forrás: Nők Lapja Café: 3 hozzávalós mangós jégkrém (Nők Lapja Cafe)

Ezoterika

Hatalmas képesség van bennünk, hogy szeretni tudjunk ismeretleneket, nagyon sok esetben azonban tudatosan azt a döntést hozzuk, hogy megkeményítjük a szívünket, és visszatartjuk a belül érzett szeretetet.

Forrás: Nők Lapja Café: Angyali üzenet: „Szeress másokat, és szeretet költözik az életedbe!” (Nők Lapja Cafe)

Nincs ötleted, minek öltözz idén halloweenkor? Válassz jelmezt a csillagjegyednek megfelelően!

Forrás: Nők Lapja Café: A csillagjegyed segít, minek öltözz idén halloweenre (Nők Lapja Cafe)

Szeptember 30-ára, péntek estére várható a következő Fekete Hold, amit bár nem fogunk látni, a vele járó hatalmas energiák hatással lesznek ránk.

Forrás: Nők Lapja Café: Így készülj a ma esti Fekete Holdra (Nők Lapja Cafe)

Még több:Ezoterika

Kert

Egyes növények akkor hoznak kielégítő termést, ha a tövük körül a földet feltöltögetjük. (Bálint Gazda Honlapja)

A gazdák és a kertészek azokat a növényeket nevezik kétéveseknek vagy kétnyáriaknak, amelyek az első életévükben kifejlődnek ugyan, de virágot és magot csak a következő évben hoznak. (Bálint Gazda Honlapja)

3 oka is van, hogy borítsuk a talaj felszínét! (Bálint Gazda Honlapja)

Hiánya nem látványos, pont ezért veszélyezteti a termést! (Bálint Gazda Honlapja)

A kerítés legyen egyszerű és funkcionális, tehát jelezze a telek határát és nyújtson némi védelmet a hívatlan látogatóktól, de ne legyen túlságosan cifra, cicomás. Anyagában igazodjék a környezetéhez. (Bálint Gazda Honlapja)

Még több:Kert

Wellness

Szerelem, esküvő

Hamarosan elérkezik a gyerekek egyik kedvenc ünnepe, hiszen most vasárnap itt a gyereknap. Hogy az egész család jól szórakozhasson, összegyűjtöttük neked a legérdekesebbnek ígérkező családi programokat a hétvégére. (Bien.hu - Életstílus online)

Mi nők szeretünk kombinálni, agyalni, és persze néha az is előfordul, hogy egymáshoz egyáltalán nem kapcsolódó információkat összerakunk a fejünkben és a valósághoz elég távol álló sztorikat hozunk össze belőle. Legtöbbször, ha pasiügyekről van szó, akkor bolondulunk meg egy kicsit, kifogásokat gyártunk... (Bien.hu - Életstílus online)

A kapcsolatok velejárója a problémák közös megoldása, amely nagyon gyakran vitákkal jár. Teljesen természetes dolog ez, ám nem mindegy, milyen a hozzáállásotok. Mindig mindent őszintén megbeszéltek vagy inkább kerülitek a vitákat és a szőnyeg alá söpritek a problémáitokat? Nézzük, mit árul el a kapcsolatotokról... (Bien.hu - Életstílus online)

Kevesen vannak, akiket még soha nem ríkatott meg egy drámai hangvételú kutyás film. Sokakban felmerül egy hűséges kutya szenvedéseit a filmvásznon végig nézve, hogy ezek a négylábúak bizony példát mutathatnának jó néhány ember számára. A kutya a legóvatosabb becslések szerint is tízezer éve a homo sapiens... (Bien.hu - Életstílus online)

Még több:Szerelem

Baba

Budapest pár pillanatra egy élhető és szerethető hely lett ma reggel.

Forrás: Nők Lapja Café: A napom hőse az az apuka, aki kislánya kedvéért az oviig keringőzik (Nők Lapja Cafe)

Akár húsz évre is rács mögé kerülhet a gyújtogató unoka.

Forrás: Nők Lapja Café: Nagymamájára gyújtotta a lakást (Nők Lapja Cafe)

Ne vigyenek el több gyereket feleslegesen, de védjék meg azt, akinek veszélyben az élete! Miért nem képes rá a magyar gyermekvédelem?

Forrás: Nők Lapja Café: Gyermeknapra, szeretet nélkül – tragédiákba kerül a hallgatás (Nők Lapja Cafe)

Leégett egy Tolna megyei család teljes háza, ezért Kenderesi Tamás úgy döntött, hogy árverésre bocsátja azt a melegítőjét, amelyet az olimpián is viselt, és a befolyó összeget a családnak ajánlja.

Forrás: Nők Lapja Café: Elárverezik Kenderesi Tamás az olimpián használt melegítőjét (Nők Lapja Cafe)

Két és félig húzódott a bírósági ügye annak az általános iskolai tanárnőnek, aki az egyik tanítási óra előtt pofon vágta tanítványát. Az akkor 11 éves diáklány szülei bántalmazás büntette miatt feljelentették a pedagógust.

Forrás: Nők Lapja Café: Megrovást kapott a 11 éves diáklányt felpofozó tanárnő... (Nők Lapja Cafe)

Még több:Baba

Divat

Az eper az egyik legfinomabb, legzamatosabb gyümölcsünk, de nem csak az íze miatt imádjuk annyira. Erre ugyanis a nyár szimbólumaként is tekinthetünk; amikor végre elkezd megérni, tudjuk, hogy közel van már a napsütötte pihenés és medencézés időszaka. A gyümölcsöt pedig nem csak csokiöntettel leborítva... (Bien.hu - Életstílus online)

A szempilla rebegtetés egészen új értelmet nyer, ha megnézzük ennek a japán művésznek a munkáit.

Forrás: Nők Lapja Café: Beteges vagy látványos? Pillangós műszempillaőrület Japánból (Nők Lapja Cafe)

Közel harminc éve változatlan, mégis kevesen vették észre. Legalábbis eddig.

Forrás: Nők Lapja Café: Ezt még biztosan nem vetted észre II. Erzsébeten (Nők Lapja Cafe)

Még több:Divat

Karrier

“Annyira ügyes vagy, miért nem ezzel foglalkozol fő állásban?” Bárcsak lenne annyi millióm, ahányszor ezt a kérdést már megkaptam az elmúlt évek során. Azonban a válasz összetett és bonyolult lenne, így a reakcióm általában arra korlátozódik, hogy nincs rá lehetőségem... (Bien.hu - Életstílus online)

„Az írást nem lehet szabályokhoz kötni, és valójában senki sem mondhatja meg, hogyan csináld.” – mondja Baráth Viktória írónő, az Első tánc és A főnök c. regény megalkotója, aki rövid idő alatt lopta bele magát az olvasók szívébe, és továbbra is nagy lendülettel tör előre... (Bien.hu - Életstílus online)

Ha gyakran szerepel a szótáradban a „nem tudom” kifejezés, akkor most adunk pár tippet ahhoz, hogy elhagyhasd, vagy legalábbis ne kelljen túl gyakran ehhez nyúlnod. Sok olyan helyzet van, amikor elvárják tőled a gyors döntést és, ha látják rajtad a hezitálást, akkor nem a határozott nőt látják majd benned... (Bien.hu - Életstílus online)

Még több:Karrier

Lakáskultúra

Még több:Lakáskultúra