Könyvjelző és megosztás

Lottószámok

2017. 36. hét
18, 23, 54, 63, 82
2017. 36. hét
2, 6, 13, 30, 31, 37
2017. 37. hét
3, 4, 12, 17, 22, 24, 34
4, 10, 15, 17, 24, 25, 29
Még több: Lottó

Facebook

Életmód

Kiderül, miért hozunk jobb döntéseket, amikor idegen nyelven beszélünk. (Divany - 24óra)

A 16 éves Emőke kiosztotta az Oktatási Hivatalt. A kommentelők kiosztották Emőkét. Én kiosztom a kommentelőket. (Divany - 24óra)

Így bárkiből szorgos kézmosót nevelhetünk. (Divany - 24óra)

Kedves Réka! Olvastam a testi sértésről szóló bejegyzésedet, és felmerült bennem az a kérdés, hogy a fizikai erőszakon kívül a jogban létezik-e olyan (Cosmo Rss)

A csokifogyasztás kultusza Európában a legnagyobb. Mit tehet egy csokaholista, aki soha nem tud ellenállni kedvenc nassolnivalójának? (Divany - 24óra)

Az énekesnő állítólag teljesen ki van borulva a terhesség alatt felszedett plusz kilóitól! (Cosmo Rss)

Folyton abban gondolkodunk, kinek van igaza, kinek mi jár, ki hibázott. Ezek a fogalmak csapdába ejtenek minket (Divany - 24óra)

Úgy tűnik, a mérges cicák már nem menők az Instán! A szomorú macska most ugyanis átvette a vezetést, és gyorsan mindenki kedvence lett! (Cosmo Rss)

Ijesztő látvány, amikor egy kendőt a kutya alá téve, hátsófelét húzó, fiatal és élénk szemű tacskót, vagy amolyan "tacskóforma" kutyákat látunk sétálni az utcán. A diagnózis: tacskóbénulás. A műtét költséges, az ára akár százezres tétel is lehet. Veszélyes, sok mellékhatással és a végeredmény kétséges... (Harmonet életmód)

Az irodalom alapos áttekintése után sem állnak rendelkezésre a homeopátiás termékek és eljárások hatékonyságát alátámasztó, tudományosan elfogadható és reprodukálható bizonyítékok. (Divany - 24óra)

Úgy tűnik, a plasztik függő srácnál tényleg soha nincsen megállás! Nemrég lenyilatkozta, azért, hogy igazi Ken babává válhasson, még a péniszétől is megszabadul! (Cosmo Rss)

Beülni enni egyet a csajokkal, közben meginni hozzá egy fincsi koktélt vagy üdítőt – nincs is ennél jobb program. Ám vigyázz, legközelebb mit kérsz: ez az ital tele lehet bacikkal! (Cosmo Rss)

Gasztronómia, receptek

Szabó Andrea az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy tavaszi hangulatú ételt, Részeges pulykakezeket kertek javával készített. Hogy mit is takar ez a hangzatos név? Most megmutatjuk, hogy Te is elkészíthesd vacsorára ezt a remek fogást! (Harmonet gasztro/receptek)

Az igazi illóolajokat gyógynövényekből vonják ki, azonban erőteljes hatásuk miatt megfontolandó a használatuk. Jó példa erre a borsmenta illóolaj. 6 éves kor alatt kerüljük a használatát, főleg, hogyha a gyógyításhoz homeopátiás szereket is igénybe veszünk mellette. A másik nagyon fontos szabály: kisgyereket... (Harmonet gasztro/receptek)

Számtalan recept nem is a gasztronómia csodájáról és művészetéről szól, hanem sokkal inkább kedvesünk elvarázsolásáról, amit jobb szeretünk már a hálószobában kiélvezni. Ez szó szerint értendő, ugyanis az alábbi afrodiziákumok olyan pozitív hatással vannak a férfi állóképességére, ami nem csak a nemi... (Harmonet gasztro/receptek)

Szereted a street foodot? Ha igen, akkor most figyelj! Egy új könyv vár a boltokban, amiből te is elkészítheted őket - vagy valami hasonlót... (Harmonet gasztro/receptek)

Ezoterika

Még több:Ezoterika

Kert

A fügebokor valóban téli védelemre szorul, de nem is annyira a hidegtől, hanem az ónos eső jégbevonatától kell megóvni, mert a hosszabb ideig megmaradó jégpáncél alatt a rügyek elpusztulnak. (Bálint Gazda Honlapja)

Lehet, de nem érdemes! (Bálint Gazda Honlapja)

A magyar ételek egyik legfontosabb ízesítő fűszere és a magyar kertek elmaradhatatlan növénye a vöröshagyma. (Bálint Gazda Honlapja)

A szabad gyökerű örökzöld (tű- és lomblevelű) fák és bokrok optimális ültetési ideje szeptemberben van. (Bálint Gazda Honlapja)

A hibiszkusz vagy rózsamályva egyike a leggazdagabban virágzó cserepes növényeinknek. Virágzásának mértéke jószerivel a szakszerű teleltetéssel van összefüggésben. (Bálint Gazda Honlapja)

Még több:Kert

Wellness

Szerelem, esküvő

Az ex-kérdés sosem könnyű téma, de az biztos, hogy mindenkinek van róla véleménye. Egyesek úgy vélik, eleve lehetetlen jóban lenni azzal, akivel valaha komoly dolgok történtek köztetek, mások nem értik, miért nem alapvető a barátság szakítás után. De mi állhat a háttérben, ha az exed mindenáron jóban... (Bien.hu - Életstílus online)

Fiatalon férjhez menni? Erről szinte mindenkinek megvan a maga véleménye. Van, aki eszement dolognak tartja, míg mások úgy vélik, nincs ezzel semmi probléma, ha két ember igazán szereti egymást. Ami biztos: ennek is megvannak a maga előnyei és hátrányai, amit érdemes még azelőtt átgondolnunk, mielőtt belevágunk... (Bien.hu - Életstílus online)

Úgy érzed, megtaláltad azt a személyt, aki mellett az egész életed le tudnád élni, de jól jönne egy kis megerősítés abban, hogy biztosan ő az Igazi? Szerencsére ehhez nincs szükséged asztrológiai jelekre, sem órákon át tartó önelemzésre; csak olvasd el a cikkünket és nézd meg, hogy nálatok is megvan-e... (Bien.hu - Életstílus online)

A félrelépés az egyik legnagyobb dráma a kapcsolatokat illetően, ám mégsem a legnagyobb. Az mindenesetre biztos, hogy komoly lépéseket kell tennetek akkor, ha egy ilyen törés után folytatni szeretnétek a viszonyt. De melyek azok a szempontok, amiket feltétlenül el kell fogadnotok? (Bien.hu - Életstílus online)

Még több:Szerelem

Baba

A Disney On Ice produkció magyar jégtáncosa, Vikár Dóra mesélt nekünk a hamarosan Budapesten is bemutatásra kerülő Hihetetlen Kalandok Disney- landben című előadásról. ([origo] Babalapozó)

Az indokolatlanul szigorú apa túlzottan magas követelményeket állít a gyerekkel szemben, nem veszi figyelembe életkori sajátosságait. Nevelési eszköze a tiltás és a büntetés. ([origo] Babalapozó)

A tudatos családtervezés része, hogy a leendő kismama belgyógyászati kivizsgáláson is részt vegyen. Bizonyos, a családban előforduló betegségek pedig a genetikai vizsgálatot teszik indokolttá. ([origo] Babalapozó)

Nem minden férfi éli meg örömként a hírt, hogy édesapa lesz. Akár gyermekkori élmények, akár a felelősségtől való félelem áll a rettegés háttérben, a problémáról őszintén beszélni kell, és a félelem legyőzhető. ([origo] Babalapozó)

Varázsoljunk finomságokat a babánk asztalára, hogy jobb étvágya legyen. A változatos, tápláló ételek fontosak a kicsi fejlődéséhez. ([origo] Babalapozó)

Még több:Baba

Divat

Ha szőke vagy, akkor nem árt tudnod, hogy milyen ruhák, illetve színek hozzák ki csodás hajszínedet és melyek azok, amiket kerülnöd kellene. Az biztos, hogy az ősz és a tél neked kedvez, ugyanis a sötét színek tökéletesen passzolnak a szőke hajkoronához. Míg a nyári neon színek inkább sárgították fürtjeidet,... (Bien.hu - Életstílus online)

Fogadjunk, hogy nektek is volt olyan tanárnőtök általánosban, aki minden nap élénk türkiz kék szemceruzában pompázott, hiszen szerinte ez emelte ki legjobban kék szemeit. Sminkeléssel kapcsolatban sok tévhit létezik, de ez az egyik legáltalánosabb. Ebben a cikkben azt szeretném megmutatni nektek, hogy... (Bien.hu - Életstílus online)

Szembejön veled az egyik népszerű boltban vásárolt szupertrendi kabátod? Unod, hogy szinte minden boltban ugyanazokkal a ruhákkal találkozol? Van, hogy eljön a pont, hogy egy kicsit besokallunk ettől a túlságosan rohanó és egymást oly türelmetlenül váltó divathullámoktól. Szerencsére van néhány szuper... (Bien.hu - Életstílus online)

Még több:Divat

Karrier

Szeptember elsejével rengeteg diáknak csengettek be egy újabb tanévre, ami felvetett pár tisztázandó tényezőt a gyakornoksággal kapcsolatosan. Hazánkban egyre népszerűbbé válik a gyakorlatok külsős helyszínen történő akkreditálása, ami annyit tesz, hogy például egy divattervezőnek készülő tanuló az általa... (Bien.hu - Életstílus online)

Életünk jelentős részét munkával töltjük. Egyetlen más tevékenységre sem jut több idő felnőtt korunkban, mint munkára, még alvásra sem. Ritkaságszámba megy a 8 óra munka – 8 óra pihenés – 8 óra szórakozás egyensúly. Ráadásul a választott foglalkozás a nem munkával töltött időnk beosztását... (Bien.hu - Életstílus online)

A valódi kérdés persze az, hogy akarunk-e tanulni és miért érdemes belevágnunk felnőtt fejjel. A nyár vége és a becsöngetés nemcsak a gyerekek számára nagyszerű lehetőség az újrakezdésre, de szülőként vagy csak egyszerűen felnőttként is remek alkalom a szellemi felfrissülésre. (Bien.hu - Életstílus online)

Még több:Karrier

Lakáskultúra

Még több:Lakáskultúra