Könyvjelző és megosztás

Facebook

Baba

Egy kanadai ápolónő a vád szerint hét éven keresztül ölhette az idős betegeket inzulininjekcióval.

Forrás: Nők Lapja Café: Nevetgélt Árpád bácsi halálán a kegyetlen ápolónő (Nők Lapja Cafe)

Az esküvőkön legtöbbször bájos kislányok hintik a virágokat a menyasszony elé, de Andria Farthing nagy napján unokatestvérének, egy közel harminc éves férfinak jutott ez a nemes feladat.

Forrás: Nők Lapja Café: Cuki kislányok helyett egy szőrös férfi hintette a virágokat ezen az esküvőn (Nők Lapja Cafe)

Megy a túl meleg-túl hideg vita? Végre itt egy okoseszköz az ágyba, amely ezt is megoldja.

Forrás: Nők Lapja Café: Ez az okospaplan megmentheti a párkapcsolatodat (Nők Lapja Cafe)

Már meg is érkezett a pénteki nap legcukibb tartalma. Gergő nem akárhogy kérte meg kedvese, Bea kezét.

Forrás: Nők Lapja Café: Ilyen lánykérést még nem látott Budapest (Nők Lapja Cafe)

„Az anyám nem veszi tudomásul, hogy felnőttem. Naponta többször felhív telefonon, ellenőriz, dönteni akar helyettem, pedig már 34 éves vagyok. Úgy kezel, mint egy kisgyereket, ami nagyon zavar. Megfulladok attól, hogy rám akaszkodik, és nem bízik bennem!”

Forrás: Nők Lapja Café: „34 éves vagyok, és... (Nők Lapja Cafe)

Valószínűleg nem lövünk nagyon mellé, ha azt mondjuk, a most következő videón egy férfi életének egyik legboldogabb pillanata látható. Caitlyn és testvére ugyanis nagyszerű ajándékot eszelt ki nevelőapjuknak. Erre a pillanatra míg élnek, emlékezni fognak.

Forrás: Nők Lapja Café: Nevelőapa ennél szebb... (Nők Lapja Cafe)

A gyerek nevelőszülőhöz került, a bántalmazó anyának életveszélyt okozó testi sértésért és kiskorú veszélyeztetésért is felelnie kell.

Forrás: Nők Lapja Café: Úgy hasba rúgta kisfiát a nő, hogy leszakadt a gyerek lépe (Nők Lapja Cafe)

A szíriai tinédzser egyedül menekült el szülőhazájából és közben végig filmezett.

Forrás: Nők Lapja Café: Lefilmezte útját a szír menekült tini - videó (Nők Lapja Cafe)

Marina Pearson párkapcsolati szakértő nem is annyira a munkájából, mint inkább a tapasztalataiból merítve írta össze a listát a váláshoz vezető hibákról. A hölgy maga is elvált, és jó pár tönkrement párkapcsolaton van túl, így valószínűleg tudja, miről beszél.

Forrás: Nők Lapja Café: 5 apróság, ami... (Nők Lapja Cafe)

Akármilyen fotogén is ez a cuki csivava, az eredeti családi fotókat nem sikerült vele felülírni.

Forrás: Nők Lapja Café: Kutyájával fotózta újra a családi emlékeket egy lány (Nők Lapja Cafe)

Az anyuka kétségbeesett Facebook-posztja után elkezdtek záporozni a kedves szülinapi köszöntések a jóindulatú idegenektől.

Forrás: Nők Lapja Café: Egy rakás vadidegen ünnepelte az autista kisfiút (Nők Lapja Cafe)

Nick Cardello és férje, Kurt English azoknak szerettek volna bizonyítani, akik annak idején a fejükhöz vágták, hogy melegnek lenni csak egy „múló szakasz” az ember életében.

Forrás: Nők Lapja Café: 25 évvel később újraalkotta az 1993-as Pride-on lőtt fotóját a pár (Nők Lapja Cafe)

Amíg lánya a kurzuslistákat bújta, az anyuka összeismerkedett pár meglehetősen jóvágású focistával.

Forrás: Nők Lapja Café: Ez a jó fej anyuka zseniálisan feltalálta magát a lánya egyetemi nyílt napján (Nők Lapja Cafe)

A Disney On Ice produkció magyar jégtáncosa, Vikár Dóra mesélt nekünk a hamarosan Budapesten is bemutatásra kerülő Hihetetlen Kalandok Disney- landben című előadásról. ([origo] Babalapozó)

Az indokolatlanul szigorú apa túlzottan magas követelményeket állít a gyerekkel szemben, nem veszi figyelembe életkori sajátosságait. Nevelési eszköze a tiltás és a büntetés. ([origo] Babalapozó)

A tudatos családtervezés része, hogy a leendő kismama belgyógyászati kivizsgáláson is részt vegyen. Bizonyos, a családban előforduló betegségek pedig a genetikai vizsgálatot teszik indokolttá. ([origo] Babalapozó)

Nem minden férfi éli meg örömként a hírt, hogy édesapa lesz. Akár gyermekkori élmények, akár a felelősségtől való félelem áll a rettegés háttérben, a problémáról őszintén beszélni kell, és a félelem legyőzhető. ([origo] Babalapozó)

Varázsoljunk finomságokat a babánk asztalára, hogy jobb étvágya legyen. A változatos, tápláló ételek fontosak a kicsi fejlődéséhez. ([origo] Babalapozó)

Szülés után sokszor néhány hónap is eltelik, mire a pár ismét egymásra talál. Érdemes dolgozni a szerelem megtartásán, hogy még tartalmasabb, szebb legyen a kapcsolat, mint a baba érkezése előtt. ([origo] Babalapozó)

Ha többféle sportágban is kipróbálja magát gyermekünk, az csak javára válhat. Az úszás és futás az állóképességet növeli, átmozgatja az izmokat. Kamaszként a lövészet és a vívás növeli a koncentrációs készséget, a lovaglás pedig a testet és lelket egyaránt fejlesztő sport. ([origo] Babalapozó)

Még a szokványos háziállatok is veszélyt jelenthetnek a kicsiknek. A gyermekbalesetek egy részét az otthon tartott állatok okozzák. Egyes fertőző betegségeket is házi kedvencektől kaphatnak el a gyermekek. ([origo] Babalapozó)

Az agressziót nem lehet kinőni, ha a kisgyermek erőszakosan viselkedik, a szülőnek komolyan kell vennie a problémát. ([origo] Babalapozó)

Egyre többen keresik hazánkban is a natúr és bio terményeket és élelmiszereket. Nem fölösleges luxus ezeket vásárolni, a szervezetünket kíméljük velük. ([origo] Babalapozó)

Szülés után nehéz a szépségápolást összeegyeztetni a kisbaba körüli teendőkkel. A kismama mindig legyen ápolt, és otthoni ruhatára is legyen csinos. Fogyni csak fokozatosan szabad. ([origo] Babalapozó)

Előfordul, hogy az újdonsült apán egyfajta féltékenység lesz úrrá a baba születését követően, látva, mennyire egymás felé fordul az újszülött és az édesanya. Mindkét fél sokat tehet azért, hogy a kirekesztettség érzése ne alakuljon ki. ([origo] Babalapozó)

A baba akkor indul el, ha erre izomzata, izületei, gerince, idegrendszere elég érett. Ne siettessük ezt a folyamatot, hagyjuk, hogy a kicsi magától tanuljon meg járni. ([origo] Babalapozó)

A 3 éves kor körül jelentkező dadogás élettani jelenség, amely általában fél év alatt elmúlik. Nyugodt légkörrel, türelemmel, sok mesével segítsük a kicsit! ([origo] Babalapozó)