Könyvjelző és megosztás

Facebook

Nyugat-Dunántúl hírei

A svájci hatóságok engedélyezték az izopropanol szállítását az exporttilalom alatt lévő háborús országba. (nyugat.hu)

A Kecskemét megmutatta, hogy nem kell őket leírni a felsőházban sem. (nyugat.hu)

Figyelemfelhívó csendes demonstrációt tartottak a Falco-gyár miatt. (nyugat.hu)

Tényleg sok az új név. (nyugat.hu)

Többek között ez is kiderül a Savaria Turizmus hozzánk eljuttatott leveléből. (nyugat.hu)

Bakondi György neve is előtérbe került. (nyugat.hu)

Azt viszont hangsúlyozta a mai tárgyaláson, hogy kéri helyszíni a tárgyalás megtartását, ahol mindent elmond a bíróságnak. Részletes beszámolónk következik. (nyugat.hu)

Győr

A címvédő Győri Audi ETO KC bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, miután szombaton, a középdöntő 3. fordulójában hullámzó játékkal 31-27-re legyőzte a vendég francia Metz csapatát. (sporthirado.hu)

A címvédő Győri ETO KC 26-18-ra nyert a Szűcs Gabriellával felálló Baia Mare (Nagybánya) otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, és ezzel óriási lépést tett negyeddöntőbe jutás felé. (sporthirado.hu)

A címvédő Győr 26-25-re kikapott a Larviktól a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában. A magyar csapat a 2013-as hazai elődöntő óta, azaz 22 találkozó után először kapott ki a sorozatban. (sporthirado.hu)

A tartalékos, ám így is erős címvédő Győri Audi ETO KC 31-26-ra nyert a vendég Ferencváros csapata ellen a női kézilabda NB I szerdai csúcsrangadóján. Sikerével a Győr már három pont előnnyel vezet a tabella élén. (sporthirado.hu)

Az erősen tartalékos, címvédő Győr a trónkövetelő Ferencvárossal csap össze szerdán a női kézilabda NB I csúcsrangadóján, az Audi Arénában. (sporthirado.hu)

Sopron

Fegyverneky Zsófia szerint aranyéremmel ér fel a második hely. (Hír TV)

Az idegenbeli egypontos vereség után a Sopron a hazai visszavágón 27 ponttal kikapott az izraeli Makkabi Bnot csapatától, így kiesett a női kosárlabda Európa Kupa negyeddöntőjében. (sporthirado.hu)

Nagykanizsa