Könyvjelző és megosztás

Facebook

Nyugat-Dunántúl hírei

A legjobb idegen nyelvű alkotások között szerepel majd Enyedi Ildikó Testről és lélekről című mozija - jelentették be ma Los Angelesben. Mi csak annyit mondhatunk: megérdemli. (nyugat.hu)

Az erdőnél történt a baleset. (nyugat.hu)

Egy teljesen hétköznapi dologról van szó. (nyugat.hu)

Átadták a Kiemelkedő Kulturális Munkáért-díjat és első ízben díszokleveleket is osztottak az AGORA MSH-ban. (nyugat.hu)

Nemrég felfedezték, hogy a balmancsos kutyák jóval pesszimistábbak, mint amelyek jobbmancsukat használják. (nyugat.hu)

Most éppen Hódmezővásár bársonyszékébe vágyott a vasi kisvárosban alakult párt polgármester-jelöltje. (nyugat.hu)

A cég átlagosan 20 százalékkal növeli a bolti és raktári fizikai munkavállalói bérét. (nyugat.hu)

A válasz azonban csak még több kérdést vet fel. (nyugat.hu)

Szombathely

Kanyarodáskor elvesztette uralmát a járműve felett egy férfi a Szent Márton utcában és az autó villanyoszlopnak ütközött. (nyugat.hu)

Olvasónknak köszönet a képekért. (nyugat.hu)

Győr

Le sem merjük írni, milyen autóval követték el a felháborító manővert. ([origo] Auto)

A címvédő Győri Audi ETO KC bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, miután szombaton, a középdöntő 3. fordulójában hullámzó játékkal 31-27-re legyőzte a vendég francia Metz csapatát. (sporthirado.hu)

A címvédő Győri ETO KC 26-18-ra nyert a Szűcs Gabriellával felálló Baia Mare (Nagybánya) otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, és ezzel óriási lépést tett negyeddöntőbe jutás felé. (sporthirado.hu)

A címvédő Győr 26-25-re kikapott a Larviktól a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában. A magyar csapat a 2013-as hazai elődöntő óta, azaz 22 találkozó után először kapott ki a sorozatban. (sporthirado.hu)

A tartalékos, ám így is erős címvédő Győri Audi ETO KC 31-26-ra nyert a vendég Ferencváros csapata ellen a női kézilabda NB I szerdai csúcsrangadóján. Sikerével a Győr már három pont előnnyel vezet a tabella élén. (sporthirado.hu)

Az erősen tartalékos, címvédő Győr a trónkövetelő Ferencvárossal csap össze szerdán a női kézilabda NB I csúcsrangadóján, az Audi Arénában. (sporthirado.hu)

Sopron

Az idegenbeli egypontos vereség után a Sopron a hazai visszavágón 27 ponttal kikapott az izraeli Makkabi Bnot csapatától, így kiesett a női kosárlabda Európa Kupa negyeddöntőjében. (sporthirado.hu)

Nagykanizsa