Könyvjelző és megosztás

Facebook

Közép-Dunántúl hírei

Március 21-e a Down Világnapja, ennek kapcsán az egész országban programokat szerveznek. A Down Egyesület és Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója már évek óta küzdenek azért, hogy a társadalom nagyobb figyelmet tanúsítson azok felé, akiknek a 21-es kromoszómából eggyel több jutott... (Fehérvár TV)

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2014-ben Matók János újságírónak, a Fejér Megyei Hírlap sportrovatvezetőjének ítélte oda a Penna Regia díjat. A Szabad Sajtó Napjához kapcsolódóan évről-évre ezzel az elismeréssel mond köszönetet a város azoknak az újságíró-személyiségeknek, akiknek... (Fehérvár TV)

A magyar és lengyel történelem közös vonásai, a két nép között kialakult szoros, történelmi barátság tiszteletére 2007-ben a Magyar Országgyűlés és a Lengyel Sejm március 23-át a Magyar-Lengyel Barátság Napjává nyilvánította. Idén is számos programmal készül Székesfehérvár, melynek keretén belül filmvetítés,... (Fehérvár TV)

Tavaly októberben rendezték meg először a Fehérvári Halünnepet a Palotavárosi tavaknál. Idén március 29-én lesz a rendezvény, ahol a HOFESZ évadnyitó horgászversenye mellett főzőverseny és megannyi színpadi program is várja az érdeklődőket. Az érdeklődő gyerekeknek horgászfelszerelést és segítséget is biztosítanak a pecázáshoz... (Fehérvár TV)

Március 18-án felavatták a pákozdi Katonai Emlékparkban az új, állandó Pákozdi Csata Emlékkiállítást , amely a Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum első filiáléjaként valósult meg. A kiállítás arra emlékezteti a látogatókat tárgyi eszközökkel, installációkkal és interaktív játékokkal,... (Fehérvár TV)

A Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége - KÓTA Ifjúsági és Zenepedagógiai Szakbizottságának felhívása alapján a Fejér Megyei Művelődési Központ Éneklő Ifjúság hangversenyeket rendez a megye iskolásai részére. Jelentkezési határidő: március 24. A fehérvári koncerteket a Táncházban tartják majd április 15-én kedden 10 órától... (Fehérvár TV)

Székesfehérvári látogatáson járt hétfőn délelőtt Tove Skartstein, Norvégia magyarországi nagykövete, aki a Norvég alapból megújult Hiemer-házat is megtekintette és magyarul megjelentetett norvég szerzők könyveit adományozta a Vörösmarty Mihály Könyvtárnak.  (Fehérvár TV)

Tatabánya

Székesfehérvár

Dunaújváros

A Siófok számára kevésnek bizonyult az otthon szerzett ötgólos előny, mivel a szombati, ausztriai visszavágón nyolc góllal maradt alul a Hypo NÖ-vel szemben a női kézilabda KEK nyolcaddöntőjében. (sporthirado.hu)

A Dunaújváros 28-19-re kikapott vasárnap az orosz Rosztov Don otthonában a női kézilabda EHF Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. (sporthirado.hu)

Veszprém

Momir Ilic, az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának szerb átlövője újabb két évvel meghosszabbította a jelenlegi, 2017-ig érvényben lévő szerződését. (SamsungSport.hu)

A címvédő MVM Veszprém hazai pályán nyolc góllal győzte le az Eperjest a kézilabda SEHA Ligában szombaton. (SamsungSport.hu)

A címvédő MVM Veszprém négy góllal legyőzte a horvát PDD Zagreb csapatát a kézilabda SEHA Liga szerdai mérkőzésén, amelyet Varasdon rendeztek. (SamsungSport.hu)

Biztossá vált, hogy csoportelsőként jut a nyolcaddöntőbe az MKB-MVM Veszprém, amely vasárnap 29-26-ra legyőzte a vendég szlovén Celjét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája utolsó előtti csoportkörében. (sporthirado.hu)

Megőrizte százszázalékos mérlegét a Veszprém a férfi kézilabda SEHA Ligában: a magyar csapat hétfőn hazai pályán verte magabiztosan a bosnyák Banja Lukát. (sporthirado.hu)

A Veszprém hazai pályán simán nyert a Kragujevac ellen, így 13 forduló után is százszázalékos a férfi kézilabda SEHA Ligában. A magyar csapat már az első félidőben tekintélyes előnyt szerzett, a különbség a lefújásig nemcsak megmaradt, de egy góllal nőtt is a két csapat között. (sporthirado.hu)