Könyvjelző és megosztás

Facebook

Észak-Magyarország hírei

Bükkzsérc - A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a miskolci férfival és élettársával szemben, akik 14 köbméter fát tulajdonítottak el az erdőből. (Borsod Online)

Budapest - Az állam, az egyház és magánszemélyek is támogatják a beruházást. Interjú Nemcsák Károllyal, a József Attila Színház igazgatójával. (Borsod Online)

Budapest - Csatlakozott a zsarolóvírusok áldozatait segítő, NoMoreRansom elnevezésű nemzetközi projekthez a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiberbűnözés elleni főosztálya - közölte az... (Borsod Online)

Miskolc - Nem aprózta el a közlekedési kihágásokat az a férfi, akit Miskolcon, az Andrássy úton fogtak meg a rendőrök. (Borsod Online)

Harsány - Szabó Gergelyt, Harsány polgármesterét választották a Nyékládháza és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás elnökévé a szervezet közelmúltban megtartott tanácsülésén. (Borsod Online)

Arnót - Folytatódik az eszközosztás az Idősügyi Infokommunikációs Programban. (Borsod Online)

Miskolc - Raffai Kinga Kondor Béla díjas festőművész munkáiból nyílik emlékkiállítás pénteken 4 órakor a City Art Galériában. A tárlat címe: Villanások egy életműből. (Borsod Online)

Miskolc - A kultúra napja igazi ünnep az alkotóknak, művészeknek. (Borsod Online)

Ózd - A Magyar Kultúra Napja program keretében a Szeretet Gyermekei Alapítvány Irodalmi Köre "Szép Szó" címmel diák szavalóversenyt rendezett 7.-8.osztályosoknak, valamint középiskolásoknak... (Borsod Online)

Borsod-Abaúj-Zemplén - A tanárok szerint meglepetés nem volt a felvételi tesztekben, de a matekra több idő kellett volna. (Borsod Online)

Salgótarján

Eger

Az egri közgyűlés elé is olyan előterjesztés kerül csütörtökön, amiben Sorosról és a civiljeiről van szó. (hvg.hu)

Miskolc