Könyvjelző és megosztás

Facebook

Észak-Magyarország hírei

Miskolc - Lerántjuk a leplet! címmel nyílt rendőrnapot tartottak Miskolcon, a rendészeti szakgimnáziumban szombaton, amely egyben a megyei főkapitányság és a szakgimnázium Rendőrség Napja alkalmából... (Borsod Online)

Budapest - A fülemülék tavaszi vonulásához alkalmazkodva idén is meghirdeti a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) a Fülemülék éjszakája programsorozatot, amelynek keretében esti... (Borsod Online)

Miskolc - Különleges programokkal várták a családokat a Csanyikban. (Borsod Online)

Budapest- Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Borsod Online)

Tokaj - Hatodik alkalommal rendezték meg a Nagy Tokaji Borárverést az egykori zsinagóga épületében, amelybe most egyáltalán nem volt könnyű bejutni az előtte lévő tér felújítása miatt. (Borsod Online)

Miskolc - A miskolci Csató Sándor maga az „unikum”: salakmotorosból lett kispályás labdarúgó. (Borsod Online)

Budapest - Emeli bruttó hat-hat forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból szerdán. (Borsod Online)

Miskolc - Újabb három ittas sofőrrel szemben élt vádemelési javaslattal a Miskolci Rendőrkapitányság. (Borsod Online)

Manapság sajnos egyre sűrűbben fordul elő, hogy az autósok nem veszik észre, vagy jobban mondva, nem akarják észrevenni a szirénázó mentőt. Rejtély, hogy felejtik el ilyenkor az emberek, hogy az... (Borsod Online)

Tiszaújváros - Koncz Ferenc a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei 06.sz. Választókerület megválasztott országgyűlési képviselője szerdán vette át megbízólevelét Tiszaújvárosban Dr. Heiszman Gézától, a... (Borsod Online)

Budapest - Eddig már száz szervezet jelezte csatlakozását a Magyar Filmalap által meghirdetett a magyar film napja elnevezésű kezdeményezéshez, amelynek keretében mintegy 50 filmes programot... (Borsod Online)

Salgótarján

Eger

Egerben a Széchenyi utca végén lángra kapott egy épület. (ma.hu)

Miskolc