Könyvjelző és megosztás

Facebook

Észak-Alföld hírei

Debrecen - Súlyos autóbeleset történt a Nagyerdei körút és az Ady Endre utca kereszteződésében. (Hajdú Online)

Budapest - Csatlakozott a zsarolóvírusok áldozatait segítő, NoMoreRansom elnevezésű nemzetközi projekthez a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiberbűnözés elleni főosztálya - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján. (Hajdú Online)

Belfast - A nőstény macskák inkább jobb mancsukat használják, míg a hímek a balt részesítik előnyben - derítették ki a belfasti Queen's Egyetem kutatói. (Hajdú Online)

Budapest - Az új 1000 forintos bankjegyek március 1-től kerülnek forgalomba, a bankjegyek régi változataival 2018. október 31-ig lehet fizetni - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden a honlapján. (Hajdú Online)

Budapest - Három főiskolán talált gazdálkodási szabálytalanságokat az Állami Számvevőszék (ÁSZ) - tájékoztatta az intézmény kedden az MTI-t. (Hajdú Online)

Budapest - Átadták a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége (KÓTA) díjait a magyar kultúra napja alkalmából a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban - közölte a szövetség kedden az MTI-vel. (Hajdú Online)

Budapest - Teljesen megújul a következő években az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet (OKTPI) az Egészséges Budapest Program (EBP) keretében - közölte a Fidesz frakcióvezetője kedden budapesti sajtótájékoztatón. (Hajdú Online)

Nyíregyháza

Debrecen

Debrecen - Az Időkép tócóskerti kameráján gyönyörűen látszik, ahogy rövid idő alatt hófehér takarót húz magára a város. (Hajdú Online)

Debrecen - Véget ért a 2018-as Debrecen Város Bálja. Idén is jótékonysági céllal rendezték meg a társadalmi eseményt. A Családok Átmeneti Otthonának fejlesztésére fordítják a befolyt adományokat a szervezők. (Hajdú Online)

Szolnok

A kupagyőztest fogadja a rekordbajnok vasárnap délután 17 órától. A Demeter-legénység egyértelmű célja a győzelem. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A többi utasnak megúszta sérülések nélkül. ([origo] Itthon)

A Szolnoki Olaj bár sokáig jól tartotta magát, végül hét ponttal kikapott kedden a férfi kosárlabda Adria Liga 14. fordulójában. A magyar bajnoknak hat győzelem mellett ez volt a nyolcadik veresége. (sporthirado.hu)

A Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata hazai pályán négy ponttal nyert a Novo Mesto együttese ellen az Adria Liga 12. fordulójában. A magyar bajnok a hatodik győzelmét aratta a mostani sorozatban. (sporthirado.hu)

A Szolnoki Olaj kikapott a szlovén Olimpija Ljubljana vendégeként a férfi kosárlabda Európa Kupa nyolcadik fordulójában, ezzel elvesztette továbbjutási esélyeit. (sporthirado.hu)

A Szolnok húszpontos vereséget szenvedett az orosz Zenit Szanktpetyerszburg vendégeként a férfi kosárlabda Európa Kupa hatodik fordulójában. A magyar csapat egy hét múlva a lett VEF Riga együttesét fogadja. (sporthirado.hu)