Könyvjelző és megosztás

Facebook

Dél-Dunántúl hírei

A csurgói városi könyvtár igazgatója, Füstös János vehette át az Év Könyvtárosa díjat. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Idősebb Berta József csapata remekül kezdett a Vasas ellen, a vendégek azonban 0-4 után is felálltak. A végén büntetőpárbaj döntött. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Milyenek a foglalkozások? Ki lesz az óvónéni? A legtöbb szülő ezekre a kérdésekre vár választ, amikor óvodába íratja gyermekét. Kaposváron erre még holnap van lehetőség. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Folytatódó béremelésekre és újabb munkahelyekre számít idén a Magyar Szakszervezeti Szövetség Somogyban. Várakozásaikat a kaposvári fejlesztésekre is alapozzák. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A lángok egy présház tetőszerkezetére is átterjedtek. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A jogállamiság elveinek tisztelete mellett a korrupció elleni harc sikeressége is bekerülhet az európai uniós támogatások elosztásának tervezett új jogosultsági feltételrendszerébe az Európai Bizottság (EB) szándéka szerint - írta kedden a Frankfurter Allgemeine Zeitung. (Pécsinapilap)

A fák védelmében kellett jelentős mértékben visszavágni a Temesvár utcai látványosságokat - mondta kérdésünkre a Városgondnokság vezetője. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Ma délelőtt a városházán vette át megbízólevelét a térség országgyűlési képviselője, Gelencsér Attila. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Idősebb Berta József együttese a fővárosiak ellen kezdi az OB/1-es vízilabda-bajnokság rájátszását. Kezdés 19 óra 30 perckor! (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Idei utolsó nagy párharcára készül az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női röplabdacsapata. A somogyi hölgyek az Extraligában maradásért meccselnek a Szombathelyi Haladás csapatával. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Egy különleges előadással, a Mengele törpéivel készültek a másodéves színművész hallgatók a holokauszt áldozatainak emléknapjára. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Pécs

Meghalt egy motoros Pécs határában vasárnap délután - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. (Pécsinapilap)

Miután rejtélyes módon eltűnt az Igenis, miniszterelnök úr! a Kodály Központ programjai közül, az előadás Szigetvárott, a Vigadóban kerül színpadra. (Fidelio)

Ötödik meccsén negyedik vereségét szenvedte el a női kosárlabda Európa Kupában a PINKK Pécs 424 csapata, így csoportjában már nem végezhet a legjobb 16 közé jutást jelentő első vagy második helyen. (sporthirado.hu)

Kaposvár

Idősebb Berta József együttese a fővárosiak ellen kezdi az OB/1-es vízilabda-bajnokság rájátszását. Kezdés 19 óra 30 perckor! (Legfrissebb hírek - KaposPont)