Könyvjelző és megosztás

Facebook

Dél-Dunántúl hírei

Piros Attilát Molnár Gábor váltja. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Oscar-díjra jelölte a Testről és lélekről című magyar filmet a legjobb idegen nyelvű alkotások között az amerikai filmakadémia, amely kedden Los Angelesben jelentette be a legrangosabb hollywoodi elismerés végső esélyeseit. (Pécsinapilap)

17 órától idén is élőben kapcsoljuk a Szivárvány Kultúrpalotát. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A Testről és lélekről című filmet a legjobb idegen nyelvű alkotások közé nevezték. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

145 éve ezen a napon nyilvánította I. Ferenc József rendezett tanácsú várossá Kaposvárt. Ezt a napot ünnepli ma a város napjaként a somogyi megyeszékhely. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A Ybl-díjas építőművész, MFIAP-díjas fotóművész Tillai Ernő 90 éves lett, retrospektív kiállításán fotós munkásságát ismerhetik meg az érdeklődők. (Pécsinapilap)

A rendőrök végül elfogták a száguldozó sofőrt. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A január és február paradicsomi időszak azoknak, akik szeretnék feldobni új szerzeményekkel a gardróbjukat. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A somogyi főrendőr: Molnár Gábor, ezredes. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Egy ember megsérült. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Börtönre ítélték az akkumulátorokkal kereskedő férfit. Korábbi büntetéseit is le kell töltenie és vagyonelkobzás is sújtja. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Az elmúlt hétvégén Baranya megye játékvezetői ültek össze egy kis mulatozásra, ahol többek között jubiláló sporikat és a 2017-es év legjobbnak választott játékvezetőjét is megünnepelték. (Pécsinapilap)

Pécs

A pécsi Gandhi Gimnázium, Európa első roma nemzetiségi középiskolája volt az Együtt szaval a nemzet kezdeményezés központi helyszíne idén. A nemzeti összetartozást erősítő kultúra napi program fókuszában ebben az esztendőben a nemzetiségek álltak. (Pécsinapilap)

Vezettünk már 17 ponttal is a Szeged ellen idegenben, a vége mégis izgulós lett. A győzelem azért így is meglett, a végjátékot jobban bírtuk ellenfelünknél. (Pécsinapilap)

Ötödik meccsén negyedik vereségét szenvedte el a női kosárlabda Európa Kupában a PINKK Pécs 424 csapata, így csoportjában már nem végezhet a legjobb 16 közé jutást jelentő első vagy második helyen. (sporthirado.hu)

Kaposvár

A Kaposvári Vállalkozói Klub idei első összejövetelén a város gazdasági növekedéséről és az alacsony munkanélküliségről is szó esett. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A Demeter-legénység összességében magabiztosan verte a kupagyőztes Szolnokot. A vége 3:0-ás kaposvári győzelem lett. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A kupagyőztest fogadja a rekordbajnok vasárnap délután 17 órától. A Demeter-legénység egyértelmű célja a győzelem. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Nagyon meggyőző fölénnyel verte a tartalékos MAFC együttesét a KKK a bajnokság tizenhatodik fordulójában. (Legfrissebb hírek - KaposPont)