Könyvjelző és megosztás

Facebook

Dél-Alföld hírei

A Makó felé vezető sávot lezárták. (Szeged Ma)

Az Enyedi Ildikó által rendezett Testről és lélekről című magyar filmet jelölte az amerikai filmakadémia. (Szeged Ma)

A bankjegyek régi változataival 2018. október 31-ig lehet fizetni. (Szeged Ma)

Az újszegedi Vedres utcai megálló, ahogy fotóinkon látszik is, elég viharvert állapotban van már lassan 3 hete. (Szeged Ma)

A cég egyelőre hivatalosan nem kommentál. (Szeged Ma)

A szegedi Belvárosi Moziban most fut A legsötétebb óra című film, ami könnyen lehet, hogy végre meghozza Gary Oldmannek a már régóta várt Oscar bácsit. (Szeged Ma)

Még egy kocsit is vett azért, véghez tudja vinni ördögi tervét. (Szeged Ma)

Az egyik jelöltet nem vették nyilvántartásba. (Szeged Ma)

Az Elefántházról van szó, ami május végére elkészül. (Szeged Ma)

Megvan, hogy milyen sorrendben szerepelnek a jelöltek a hódmezővásárhelyi időközi polgármester választáson február 25-én. (Szeged Ma)

A belügyminiszter január 16-ai hatállyal kinevezte Piros Attilát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének. (Szeged Ma)

A kultúrát nem magyarázni, hanem átélni érdemes. (Szeged Ma)

Hárman könnyebben megsérültek. (Szeged Ma)

A filmek drámai jeleneteit kürtök hangja jelzi – tudtuk meg, a Szegedi Szimfonikus Zenekar kürt quartettjének koncertjén Tarjánban, ahol nem csak zeneműveket hallhattak a vendégek, hanem sok érdekesség is elhangzott a hangszerrel kapcsolatban. A telt házas komolyzenei koncertet a kulturális programsorozat... (Szeged Ma)

Dicsérte a svájci legenda a fiatal magyar teniszezőt, miután az Australian Open nyolcaddöntőben játszottak. (Szeged Ma)

A horvát Ivan Srsen tavasszal a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát erősíti. (Szeged Ma)

Békéscsaba

Szeged

A horvát Ivan Srsen tavasszal a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát erősíti. (Szeged Ma)

Matej Gaber személyében szlovén válogatott kézilabdázóval erősödik jövő nyártól a MOL-Pick Szeged kerete. (SamsungSport.hu)

A Bajnokok Ligája-bronzérmes lengyel Kielce férfi kézilabdaklub hétfőn bejelentette, hogy nyártól szerződteti Dean Bombacot, a MOL-Pick Szeged szlovén válogatott irányítóját. (SamsungSport.hu)

A MOL-Pick Szeged a számára tét nélküli mérkőzésen háromgólos vereséget szenvedett a Schaffhausen otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 9. fordulójában csütörtökön. (sporthirado.hu)

A MOL-Pick Szeged számára tét nélküli lesz a Schaffhausen otthonában csütörtökön sorra kerülő férfi kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzés, miután a Tisza-partiak már biztosan a csoport második helyén végeznek. (sporthirado.hu)

Kecskemét

Hódmezővásárhely