Könyvjelző és megosztás

Facebook

Dél-Alföld hírei

A házigazda magyar válogatott 4-1-re kikapott a szlovén csapattól a divízió I/A-s jégkorong-világbajnokság harmadik fordulójában, szerdán a Papp László Budapest Sportarénában, így távol került a feljutástól. Korábban 30 alkalommal találkozott a két csapat, s jelentős volt a szlovén fölény: 23 sikerük... (Szeged Ma)

Országos adománygyűjtést szervez a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE). A civil szervezet 600 fiatal önkéntese pénteken és szombaton 19 budapesti és vidéki CBA, illetve Príma bolt előtt gyűjt tartós, illetve diabéteszes élelmiszereket, háztartási szereket és ruhákat a rászoruló időseknek... (Szeged Ma)

Vannak nagy távozók és teljesen új nevek is a hamarosan felálló kormány miniszterei között (Szeged Ma)

Életének 88. évében elhunyt Szervátiusz Tibor Kossuth-díjas szobrászművész, a nemzet művésze – tudatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) Kultúráért Felelős Államtitkársága szerdán az MTI-vel. A közlés szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma Szervátiusz Tibort saját halottjának tekinti... (Szeged Ma)

A Liget felújítása és a Tisza áradása miatt idén új helyszínen majálisozhatnak a szegediek. Az Etelka soron a régi, klasszikus majálisok hangulata elevenedik meg- sör, virsli és gigantikus vidámpark várja a hosszú hétvége minden napján, a szórakozni vágyókat. Május 1-én a Zápor tó mellett zenei programok játsszák a főszerepet... (Szeged Ma)

Köszönetet mondott Izrael iránti állhatatos barátságáért és az elmúlt években kialakított szoros szövetségesi kapcsolatért Orbán Viktornak írt válaszlevelében Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és sok sikert kívánt magyar kollégája újabb kormányzati ciklusára – tájékoztatta az MTI-t Havasi... (Szeged Ma)

Eddig már száz szervezet jelezte csatlakozását a Magyar Filmalap által meghirdetett a magyar film napja elnevezésű kezdeményezéshez, amelynek keretében mintegy 50 filmes programot szerveznek országszerte április 30-án. Sok budapesti helyszínnel együtt számos vidéki nagyvárosban, köztük Egerben, Miskolcon,... (Szeged Ma)

Kitört Szegeden a tavaszi nyár! (Szeged Ma)

Jogerősen tizenhárom év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla szerdán azt az abádszalóki asszonyt, aki egy gondozására bízott rokkantnyugdíjas férfi halálát okozta. A táblabíróság különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettében mondta ki bűnösnek a jelenleg 39 éves vádlottat... (Szeged Ma)

Békéscsaba

Szeged

Addig csűrték és csavarták a számokat, ameddig sikerült ezt kiszámolni. Az igazság: durván gynegültek a szocik Szegeden. (Szeged Ma)

Kemény hét vár a kaposvári kosarasokra. Hendleinék elsőként a Szegeddel meccselnek kedden 18 órától! (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Az Urbango egy olyan városi kalandtúra, melynek során azt az arcát láthatjuk városunknak, amellyel még a régóta itt élők sem biztos, hogy találkoztak. Honlapjukon a következőképp definiálják a játékot: „Egy emailben megkapott titkos cím arról, hogy hol kezdődik a játék. Egy csomag, ami kincskereső felszereléseket rejt... (Szeged Ma)

Matej Gaber személyében szlovén válogatott kézilabdázóval erősödik jövő nyártól a MOL-Pick Szeged kerete. (SamsungSport.hu)

A Bajnokok Ligája-bronzérmes lengyel Kielce férfi kézilabdaklub hétfőn bejelentette, hogy nyártól szerződteti Dean Bombacot, a MOL-Pick Szeged szlovén válogatott irányítóját. (SamsungSport.hu)

Kecskemét

Hódmezővásárhely