Könyvjelző és megosztás

Facebook

Belföldi hírek

Volt ötös az ötöslottón, majdnem másfél milliárd forint a nyeremény. (hvg.hu)

A Demokratikus Koalíció programbemutató rendezvényen hallották félre a nyitó zenét. (hvg.hu)

Volt telitalálatos szelvény az ötös lottón ([origo] Itthon)

A volt tévés legutóbb azzal került az újságok címoldalára, hogy 5 millió forintot találtak a lakásában, mégpedig a vécétartályban. (hvg.hu)

Itt vannak a számok és a nyeremények. (Index - Belföld)

Magyarországon lefelé tartó bérverseny van - mondja az ellenzéki párt, amely ezzel Orbán Viktor göteborgi uniós csúcstalálkozón elhangzott beszédére reagált. (hvg.hu)

Nagyon nagy nagygyűlésen találtak egymásra a pártok és a civilek. Gyurcsány együttműködést, Gőgös pedig miniszterelnök-jelöltet kért a civilektől. Gulyás Márton viszont bejelentette, hogy segítenének a polgári engedetlenség helyett. (Index - Belföld)

Lakossági fórumon jelentette be az egykori tévés. (Index - Belföld)

A Nemzeti konzultáció nagy sikerére hivatkozva nemsokára kezdődik a telefonos konzultáció. Amiről van véleményük a drávaszerdahelyieknek. (hvg.hu)

A nagyobbik kormánypárt szerint a Demokratikus Koalíció választási kampányának része, hogy be akarja telepíteni a migránsokat. (hvg.hu)

Polt Péterre pedig már csak tyúkpereket bízna. (Index - Belföld)

Dráveszerdahely vezetője szerint akkor kellett volna konzultálni, amikor 11 milliót elvettek tőlük. (Index - Belföld)

Még több követőt vár, kér és egyértelműbben a politikai tér felé mutat Dudás Gergely, aki a Facebookon élő videóban beszélt a vasárnap este bemutatandó új projektjéről, a Politisről. (hvg.hu)

A Közös Ország Mozgalom választási nagygyűlésén egy sor civil, többek között Vágó Gábor, Ács Sándorné és Törley Katalin mellett politikusok, Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Molnár Gyula is felszólalnak. A végén pedig Gulyás Márton bejelent. (hvg.hu)

Együtt alelnöke az összes svájci út részleteinek nyilvánosságra hozatalára szólítja fel Orbán Viktort. (hvg.hu)

A párt szóvivője azt mondta, az EP jelentése a milliárdos elgondolásai alapján készült. (VS.hu)

Az MSZP meg akar állapodni a választási együttműködésről. Nemsokára meg is fog. Ha az együttműködő partnerek nem simliskednek tovább. Feladat az új szavazók szerzése. Az MSZP akkor is hasít, ha elfogy körülötte a levegő. Kormányváltásra készül. Megpróbáljuk értelmezni Molnár Gyulának az MSZP-s nőtagozat előtt elmondott szavait... (hvg.hu)

A Fidesz szerint az elmúlt napok fejleményei újra igazolták, hogy a brüsszeli döntéshozók Soros György kézi vezérlése mellett hozzák meg "migránspárti döntéseiket" – adta hírül az MTI. Az egyetlen szépséghiba: olyan információra alapozzák állításukat, amelyet magától észre sem vett a kormánypárt. (hvg.hu)

Egy fénykép bizonyítja, hogy a bevándorláspárti spekuláns az EP-jelentését előkészítő képviselővel találkozott. ([origo] Itthon)

AZ MSZP elnöke szerint pártjának azt kell csinálnia, amiben a legjobb. Nem egyértelmű, mire gondolt. (VS.hu)

Stand up comedis elemekkel dúsítva mutatta be Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a párt választási programját Salgótarjánban. (hvg.hu)

Tódor János mond le Lendvai-díjáról, a jobbikos politikussal abban a teremben beszélgetett Rangos Katalin, ahol ő a díjat átvette. (Index - Belföld)

Tódor János visszadja a tavaly a Spinoza-házban átvett Lendvai-díját tiltakozásul amiatt, hogy Von Gábor, a Jobbik elnöke ugyanitt beszélgethetett Rangos Katalinnal. (hvg.hu)

Hiába a hazug álbaloldali fordulat, Vona katonái továbbra is az antiszemitákkal tartanak. ([origo] Itthon)

Megint előkerült egy durván antiszemita hangfelvétel, amin jobbikos politikusok gátlástalanul zsidóznak. ([origo] Itthon)

A Spinoza házban az antiszemita Jobbik elnökét próbálta megszerettetni a Kádár-rendszert kiszolgáló rádiós. ([origo] Itthon)

Az Altus többször adott kölcsönt Czeglédy cégének. (VS.hu)

Lopott kocsin lopott rendszám, lejárt műszaki vizsga, ingyen tankolás. A TV2 Tények több trükköt is leleplezett. ([origo] Itthon)

Különös feliratba futottunk egy szegedi fénymásolószalon bejárata fölött futó fényújságon. (hvg.hu)

Dél-Dunántúl

Kaposvár kapta meg idén az Európai Napenergia Díjat a nemzeti versenyükben győztes városok közül. Az elismerést Borhi Zsombor alpolgármester vette át szombaton a Bécsben. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Információink szerint öngyilkos lett egy fiatalember szombat este Kaposváron. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A kaposvári különítmény Debrecenben brillírozott. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A két napos rendezvényre 18 kézműves hozta el finomságait. Köztük csípős, sós, gyógynövényes és sulyomkrémes különlegességeit. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A baranyai megyeszékhely kulturális holdingjának közleménye felidézte, hogy az együttműködést lehetővé tévő Pécsi Íróprogram 2007-ben indult, a 2010-es pécsi EKF-cím elnyerése után, a felvezető évek egyik első eseményeként és napjainkban is működik. (Pécsinapilap)

Még több:Dél-Dunántúl

Közép-Dunántúl

Március 21-e a Down Világnapja, ennek kapcsán az egész országban programokat szerveznek. A Down Egyesület és Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója már évek óta küzdenek azért, hogy a társadalom nagyobb figyelmet tanúsítson azok felé, akiknek a 21-es kromoszómából eggyel több jutott... (Fehérvár TV)

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2014-ben Matók János újságírónak, a Fejér Megyei Hírlap sportrovatvezetőjének ítélte oda a Penna Regia díjat. A Szabad Sajtó Napjához kapcsolódóan évről-évre ezzel az elismeréssel mond köszönetet a város azoknak az újságíró-személyiségeknek, akiknek... (Fehérvár TV)

A magyar és lengyel történelem közös vonásai, a két nép között kialakult szoros, történelmi barátság tiszteletére 2007-ben a Magyar Országgyűlés és a Lengyel Sejm március 23-át a Magyar-Lengyel Barátság Napjává nyilvánította. Idén is számos programmal készül Székesfehérvár, melynek keretén belül filmvetítés,... (Fehérvár TV)

Nyugat-Dunántúl

Bálint György, Bródy János és Csányi Vilmos is a kitüntetettek között. (nyugat.hu)

Rendőrök avatkoztak közbe. (nyugat.hu)

Lendületben az újonc szombathelyiek. (nyugat.hu)

Észak-Magyarország

Ózd - Író-olvasó találkozóval egybekötött fotókiállítás nyitotta meg kapuit Ózdon a Civil Házban. (Borsod Online)

Kazincbarcika - Ünnepi megemlékezést tartottak a Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Nemzeti Szövetsége Dr. Padányi Máriusz Területi Elnökségének tagjai Kazincbarcikán a Mezey István... (Borsod Online)

Tiszaújváros - Nemrég elindították YouTube csatornájukat is: az utazó vlogon kiderül, hogy hova lehet eljutni egy Trabanttal. (Borsod Online)

Budapest - A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 46. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők. (Borsod Online)

Dél-Alföld

Még több:Dél-Alföld

Észak-Alföld

Budapest - A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 46. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki. (Hajdú Online)

Budapest - A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 46. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők. (Hajdú Online)

A meteorrajok királyaként is emlegetik a fényes jelenséget. Az idei csúcs pénteken este volt, de szombaton is várható. (Hajdú Online)

Budapest - Januártól már nem kell bíróságra menni, ha az örökösök a végrendelettől eltérően akarnak örökölni, de vannak vitás kérdések, az ügy közjegyző előtt is intézhető peren kívüli eljárásban - mondta Böröcz Helga közjegyző az M1 aktuális csatorna szombati műsorában. (Hajdú Online)

Még több:Észak-Alföld