Könyvjelző és megosztás

Facebook

Belföldi hírek

Kiderülhet: hazudott Gyárfás, amikor azt állította, alig ismerte a bűnöző Portikot. ([origo] Itthon)

Ketten még mindig kórházban, pedig a Nébih márciusban szólt, hogy baj van. Egy izraeli lap pár napja részletesen megírta egy turista budapesti horrorsztoriját. (Index - Belföld)

A két ember egymástól függetlenül ugyanolyan ételt fogyasztott, a szennyezett kömény okozott mérgezést náluk. (hvg.hu)

Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint a Sargentini-jelentés csak politikai célokat szolgál. ([origo] Itthon)

Szijjártó Péter szerint a harchoz Magyarország tettekben is hozzá fog járulni. ([origo] Itthon)

Tanyi György még 1996-ban lőtt rá többször Lakatos Csaba hajtóra. (VS.hu)

A férfi azt mondta, rossz hírt kapott, és ivott is az eset előtt. (hvg.hu)

Az 1996-os gyilkossági kísérlet okát akarják kideríteni. ([origo] Itthon)

Azurák Csaba műsorában mondta el, amit az elmúlt napok kormánynévsoraiból már lehetett sejteni. (Index - Belföld)

A köznevelés egyik legnagyobb országos rendezvénye a Fenntarthatósági Témahét. Évről évre egyre sikeresebb a rendezvény. ([origo] Itthon)

A családügyi államtitkár arra számít, hogy marad a jelenlegi pozíciójában. Szerinte pénteken lesz végleges kormánylista. (hvg.hu)

Továbbra is totálisan szembe mennek a magyar emberek akaratával - írja közleményében a Fidesz. ([origo] Itthon)

A rendőrök felismerték, a bejelentő pedig elnézést kért tőle. Pákó elnézte, "de kellemetlen volt". (Index - Belföld)

Budai Gyula szerint Helmeczy László ügyvédként politikai tevékenységet folytatott a Kósa-ügyben, mert közben DK-sként indult Nyíregyházán. (hvg.hu)

Rajta kívül az egész képviselőtestület lemondott Pásztón, így új választás lesz. (hvg.hu)

Pedig a valasztas.hu működését – papíron legalábbis – nem bízták a véletlenre: 95 millió forintot költöttek csak a tesztelésére. (hvg.hu)

A Parlament alakuló ülése miatt az országgyűlési őrség korábban úgy határozott, délután kettőig lezárja a Kossuth teret. (hvg.hu)

Egy terhes nő is van a betegek között az egyik budapesti kórházban. Volt, aki azt sem tudta hol van, mi történik vele. (Index - Belföld)

Óriási stresszt rak a gyerekekre a hatosztályos gimnáziumba való felvételizés, sokan nem esznek és alig alszanak a vizsga előtt. (VS.hu)

Július 8. a dátum. Kocsis beül a Parlamentbe, azért kell helyette új vezető. (Index - Belföld)

Július 8-án lsz az időközi polgármester-választás. (hvg.hu)

A 7 év 6 hónapra ítélt férfi egy lakatlannak álcázott ház falában bujkált Mezőkovácsházán. (Index - Belföld)

A Miniszterelnökségtől elköszönő miniszter üzent a makóiaknak, visszatért. Hasonlót a Terminátortól lehetett hallani. (hvg.hu)

A Nébih már vizsgálódik. ([origo] Itthon)

Fel is jelentették őket. ([origo] Itthon)

Az Operettszínházból április 13-i hatállyal rúgták ki Kerényi Miklós Gábort, aki a zaklatási botrány után nem dolgozhatott, de a munkaviszonya megmaradt, és a fizetését is megkapta. (hvg.hu)

Budapest felé egy sávon halad a forgalom. ([origo] Itthon)

A lángok egy másik autóra is átterjedtek. ([origo] Itthon)

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal elrendelte a csattanó maszlaggal szennyezett termék visszahívását. (Index - Belföld)

Azzal gyanúsítják, hogy ő adta ki a parancsot Fenyő János meggyilkolására. ([origo] Itthon)

A 444.hu szerint egy éve dolgoztak az Európai Unió és afrikai kormányok közötti csúcs előkészítésén, amelynek végén közös nyilatkozatot fogadnának el a résztvevők. Ennek szövegét azonban szinte az utolsó percben megvétózta a magyar kormány, és ezzel több tagállamnál is kihúzta a gyufát. (hvg.hu)

Szijjártó Péter nemzetközi sajtóértekezleten nyilatkozott a Soros-jelentésről szóló vitát követően. ([origo] Itthon)

A hvg közzétette Ihász Sándor vallomását, amelyben leírja, szerinte miért nem bűnpártolás, amit csinált. (Index - Belföld)

Egy magyarországi balesetben megárvult menedékkérő ikerpár ausztriai elhelyezése ügyében ért el sikert a Magyar Helsinki Bizottság, és több más szereplő is - köztük a magyar állam. (hvg.hu)

Dél-Dunántúl

Hatalmas küzdelmet hozott a női röplabda Extraliga osztályozójának első felvonása. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Egy éves a Kaposi Mór Oktató Kórház mosdósi hospice osztálya. A Szent Fausztina Irgalmasság Háza heti rendszerességgel látogatja majd az arra igényt tartó betegeket. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Részeg szemüveggel, bilincsekkel és rengeteg érdekes programmal várták csütörtökön az érdeklődőket a kaposvári rendőrök. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Egy új élelmiszerbiztonsági rendszerről is szó esett ma a Földművelésügyi Minisztérium országjáró körútjának somogyi állomásán, a Kaposvári Egyetemen. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Még több:Dél-Dunántúl

Közép-Dunántúl

Március 21-e a Down Világnapja, ennek kapcsán az egész országban programokat szerveznek. A Down Egyesület és Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója már évek óta küzdenek azért, hogy a társadalom nagyobb figyelmet tanúsítson azok felé, akiknek a 21-es kromoszómából eggyel több jutott... (Fehérvár TV)

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2014-ben Matók János újságírónak, a Fejér Megyei Hírlap sportrovatvezetőjének ítélte oda a Penna Regia díjat. A Szabad Sajtó Napjához kapcsolódóan évről-évre ezzel az elismeréssel mond köszönetet a város azoknak az újságíró-személyiségeknek, akiknek... (Fehérvár TV)

A magyar és lengyel történelem közös vonásai, a két nép között kialakult szoros, történelmi barátság tiszteletére 2007-ben a Magyar Országgyűlés és a Lengyel Sejm március 23-át a Magyar-Lengyel Barátság Napjává nyilvánította. Idén is számos programmal készül Székesfehérvár, melynek keretén belül filmvetítés,... (Fehérvár TV)

Nyugat-Dunántúl

A család közleménye erre enged következtetni. (nyugat.hu)

Lista a sebességmérésekről. (nyugat.hu)

Három nagy forgalmú kereszteződést is érint. (nyugat.hu)

A karkötőre nem tart igényt, de szívesen kezet fog vele. (nyugat.hu)

Észak-Magyarország

Budapest - Ismét szennyezett fűszerköményre figyelmeztet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), miután újabb atropin okozta ételmérgezésekről értesült. (Borsod Online)

Miskolc – Az előttünk álló hétvégén a Hell 24. Miskolc Rallye-val folytatódik az idei bajnokság. (Borsod Online)

Budapest- Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. (Borsod Online)

Budapest - Felsőoktatási intézményben tanuló roma származású fiatalok jelentkezését várja a rendőrség - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata csütörtökön a... (Borsod Online)

Dél-Alföld

A házigazda magyar válogatott 3-2-re legyőzte a lengyel csapatot a budapesti divízió I/A-s jégkorong-világbajnokság negyedik fordulójának csütörtöki mérkőzésén, így fontos lépést tett a bennmaradás felé, s még a feljutásra is maradt esélye. Korábban 57 alkalommal találkozott a két csapat, s jelentős... (Szeged Ma)

Szevasztok agancsosok! (Szeged Ma)

A Csongrád Megyei Önkormányzat 30 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert Csongrád megye klímastratégiájának elkészítésére. A klímastratégiai dokumentum koncepciójában, módszerében és tartalmában segítheti a klímavédelmi törekvéseket, felhasználható javaslatokat tesz a klímaváltozáshoz... (Szeged Ma)

Még több:Dél-Alföld

Észak-Alföld

Brüsszel - Csaknem 250 millió euró (mintegy 78 milliárd forint) összegű finanszírozást biztosít az Európai Unió a kohéziós forrásokból a Szajol és Debrecen közötti észak-alföldi vasútvonal fejlesztésére - jelentették be csütörtökön Brüsszelben. (Hajdú Online)

Debrecen - Az emlődaganat kialakulásához vezető, eddig ismeretlen folyamatot fedeztek fel a Debreceni Egyetem kutatói. Az egyedülálló tudományos eredmény alkalmazásával újfajta, akár otthon is elvégezhető daganatdiagnosztikai eljárás fejleszthető ki. (Hajdú Online)

Debrecen - Mit jelentenek számunkra a színek a mindennapokban és a tudományos életben? Milyen módon érzékeljük azokat egyáltalán? A látás élettana, vagyis mindaz, ami összefüggésben van a színekkel – ez a központi témája a Science Café soron következő előadásának. (Hajdú Online)

Még több:Észak-Alföld