Könyvjelző és megosztás

Facebook

Belföldi hírek

A volt képviselő szerint a rendszer Achilles-ina a népszavazás. (VS.hu)

Jelenleg az ellenzék vezető ereje egy (kétfarkú) kutya. Most csatlakozik hozzá egy macska. (hvg.hu)

Még neve is van az új szisztémának: Alfonz. (Index - Belföld)

Beadta a kérdéseket az NVI-nek. Polt Pétertől a hatalmat, Orbán rokonaitól a közbeszerzéseket venné el. (Index - Belföld)

Soha nem látott egységben a kormány kommunikációja: Semjén Zsolt pár óra alatt tudta agyoncsapni Szijjártó Péter BBC-nek előadott keresztényi alapvetéseit. (hvg.hu)

Itt 60 milliméternél is több eső eshet. (Index - Belföld)

Akár 50-60 milliméternél is több eshet. ([origo] Itthon)

A csütörtökön várható sok eső miatt több megyére első- és másodfokú, Borsod-Abaúj-Zemplén megyére pedig harmadfokú, vörös figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. (hvg.hu)

Kecskemétről egy 40 éves nő, a XIII. kerületből pedig egy 13 éves lány tűnt el a napokban. (Index - Belföld)

Terjed a magyar modell! – a Kaczynski-kormány kísértetiesen hasonló módon, de rövidebb idő alatt alakította át az oktatást Lengyelországban, mint ahogy ez Magyarországon lezajlott az elmúlt hét évben. Pedig nem feltétlenül bölcs dolog azt a magyar oktatási rendszert másolni, amelyik minden szempontból... (hvg.hu)

Nem normális egy jogállamban, hogy szeptemberben még mindig nem tudják, milyen feltételek mellett működhet az egyetem jövő októberben - mondja a CEU magyar rektorhelyettese. Őszintén szólva másra is számítottak. (hvg.hu)

A nő azzal védekezik, azért próbálta védeni a romák gyilkosait, mert megfenyegették, féltette életét. (hvg.hu)

A Debreceni Egyetemen vannak az orosz politikának szimpatizánsai, akik szerint a háború megengedett eszköz a mai európai politikában. Az intézmény orosz alapítványi támogatást is kapott, amely az oktatási együttműködés mellett a Kreml lépéseinek elfogadtatásán is dolgozik. (hvg.hu)

A DK-elnökét Sukuró-ügyben faggatta az Echo TV. Annyira felhúzta magát, hogy gyónni küldte a riportert Iványi Gáborhoz. ([origo] Itthon)

Ráadásul uszoda és jégcsarnok is épül, ezért a 8-as és 82-es főutakak is össze kell kötni. (Index - Belföld)

Lázár János szíves közbenjárására mindenki arra figyelt három napig, hogy kilenc, nagyrészt ismeretlen EP-képviselő merre utazik Magyarországon. Az egész vizitnek közvetlen hatása nincs, de segít mindenkit emlékeztetni Orbán Viktor határtalan aránytévesztésére. Aminek egyszer még tétje lesz, az viszont... (hvg.hu)

A vele készített interjú volt az utolsó csepp a pohárban. (hvg.hu)

A Párbeszéd politikusa az Országgyűlés költségvetési bizottságán volt, ahol elszabadultak az indulatok. (hvg.hu)

Hivatalosan ugyan tagadják, de névtelenséget kérve több forrásunk is megerősítette, hogy Botka László csütörtökön leül az LMP-vel. Az ökopárt hivatalos kommunikációjához képest ez meglepő fordulat. (hvg.hu)

Szijjártó interjút adott a BBC-nek, egy egyperces kis részlet már most nyilvános - és tele van csúsztatásokkal. (hvg.hu)

Fél órára elegendő levegővel három órán át fuldokoltak a halálkamion utasai esetenként 42 fok melegben. A vádlottak személyiségfejlődése patologikus, de ettől függetlenül beszámíthatóak. Hátborzongató részletekkel szolgáló szakértői meghallgatásokkal folytatódott a kecskeméti embercsempész-per. (hvg.hu)

Egy neves amerikai kutatóintézet szerint Magyarországon tízből kilenc menedékkérő eljárása nem zárult le a menekülthullám végére. Két év alatt több mint kétszázezer menedékkérelmet adtak be nálunk, több mint kétmilliót Európában. (Index - Belföld)

Magyarország is befogadhatott volna 20-30 menedékkérőt, akik továbbmennek Németországba és ezzel az ország teljesítette volna a kötelezettséget, de a kormány az őszintébb megoldást választotta - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter a Die Weltnek. (hvg.hu)

90 millió forintot csoportosított át a kormány a szociális dolgozók pótlékából bicikliversenyre. (Index - Belföld)

A halálfurgonként elhíresült eset még 2015 augusztusában történt. ([origo] Itthon)

Visszaküldte a Debreceni Egyetem rektorától 2014-ben kapott elismerését Erdős Melinda habilált egyetemi docens. (hvg.hu)

Mióta miniszterelnök-jelölt lett, Kósa elfelejtette Szél nevét. (hvg.hu)

A vízmagasság minden eddiginél nagyobb lehet. ([origo] Itthon)

11-ből 10 helyen találtak azbesztet a Ligetvédők által megrendelt vizsgálatok idején a szakértők a Városligetben. Több helyen porlódó azbesztet is, amely káros az egészségre. A cég csak védőruhában javasolja a belépést az érintett területekre, a bontás végző munkások, a helyszínen lévő biztonsági őrök... (hvg.hu)

Dél-Dunántúl

A tűzoltók kihoztak három gázpalackot az épületből. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Árokba hajtott és felborult egy autó a Somogy megyei településen. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Ezzel a címmel nyílt kiállítás Kutnyánszky Ernő fotóiból a közgazdasági szakgimnáziumban. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A 2017-es Pécsi Napok idén is sokrétű és több mint egy hetes program-csomaggal készült a városlakóknak. Ma este 7 órakor pedig a Séta tér átalakul egy középkori hangulatú kavalkáddá, ahol lesz tánc, zene és mulatás. Mi pedig élőben fogjuk közvetíteni a rendhagyó bulit! - Pécsi Napilap - (Pécsinapilap)

Még több:Dél-Dunántúl

Közép-Dunántúl

Március 21-e a Down Világnapja, ennek kapcsán az egész országban programokat szerveznek. A Down Egyesület és Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója már évek óta küzdenek azért, hogy a társadalom nagyobb figyelmet tanúsítson azok felé, akiknek a 21-es kromoszómából eggyel több jutott... (Fehérvár TV)

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2014-ben Matók János újságírónak, a Fejér Megyei Hírlap sportrovatvezetőjének ítélte oda a Penna Regia díjat. A Szabad Sajtó Napjához kapcsolódóan évről-évre ezzel az elismeréssel mond köszönetet a város azoknak az újságíró-személyiségeknek, akiknek... (Fehérvár TV)

A magyar és lengyel történelem közös vonásai, a két nép között kialakult szoros, történelmi barátság tiszteletére 2007-ben a Magyar Országgyűlés és a Lengyel Sejm március 23-át a Magyar-Lengyel Barátság Napjává nyilvánította. Idén is számos programmal készül Székesfehérvár, melynek keretén belül filmvetítés,... (Fehérvár TV)

Nyugat-Dunántúl

A Lamantin Jazz Fesztiválon hatalmas siker volt, most visszatér Szombathelyre. (nyugat.hu)

Ha igazak az előrejelzések, akkor most ennyi volt. (nyugat.hu)

32 sérülés okozott a magatehetetlen asszonynak. (nyugat.hu)

Abszurdnak és felháborítónak tartja Horváth Leon, aki korábban állami gondozott volt, hogy a kormány inkább bicikliversenyre költi a szociális és gyermekvédelmi dolgozók bérpótlékára szánt 90 millió forintot. (nyugat.hu)

Észak-Magyarország

Budapest/Debrecen/Miskolc/Nyíregyháza - A csütörtökön várható sok eső miatt több megyére első- és másodfokú, Borsod-Abaúj-Zemplén megyére pedig a legmagasabb, harmadfokú (piros) figyelmeztetést adott... (Borsod Online)

Budapest - Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásból az MTI szerdán. (Borsod Online)

Budapest - Elismerte bűnösségét a romagyilkosságokkal összefüggésben hamis tanúzással megvádolt nő büntetőperének első tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon (PKKB) szerdán - tudatta a... (Borsod Online)

Dél-Alföld

Még több:Dél-Alföld

Észak-Alföld

Debrecen - Hatalmas meglepetés ért egy debreceni lányt szerdán este a Fórumban: látványos táncbemutatóval egybekötött lánykéréssel végződött a shopping körútja. (Hajdú Online)

Debrecen - A debreceni Szívünk Hangja Jelnyelvi Kórus kezdeményezésére rendeztek Mutasd meg mekkora a szíved címmel villámcsődületet (flashmobot) a Debreceni Szociális Szolgáltató Központ munkatársai szerda délután a cívisváros főterén. (Hajdú Online)

Debrecen - Szabó Magda születésének közelgő századik évfordulója alkalmából emlékkiállítást nyitottak meg szerdán Debrecenben, a Méliusz Juhász Péter megyei könyvtárban. (Hajdú Online)

Budapest/Debrecen/Miskolc/Nyíregyháza - A csütörtökön várható sok eső miatt több megyére első- és másodfokú, Borsod-Abaúj-Zemplén megyére pedig a legmagasabb, harmadfokú (piros) figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. (Hajdú Online)

Még több:Észak-Alföld