Könyvjelző és megosztás

Facebook

Belföldi hírek

A tűz oltása után találtak az áldozatra. (Index - Belföld)

A fotót a Járókelő.hu Facebook-oldalán találtuk, de a bejelentés tanúsága szerint a hibát néhány nap alatt korrigálta az ügyben illetékes kerület. (hvg.hu)

A nő ablakpucolás közben zuhanhatott ki a nyolcadikról. A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az ügyet. (hvg.hu)

Éppen a napokban mentették fel az egykori vádak alól. (Index - Belföld)

Pharaon-ügy, olimpia, lehallgatási botrány az MTVA-ban, Kiss Szilárd-ügy. Pezseg a politika. (Index - Belföld)

Kamion gázolt halálra egy kerékpárost hétfő este a 87-es számú főúton, Vasszécseny közelében - közölte honlapján a rendőrség. ([origo] Itthon)

Vona Gábor szerint magyar miniszerelnök még nem süllyedt ilyen mélyre, mint Orbán Viktor hétfőn a parlamentben. (hvg.hu)

Részletesen bemutatjuk, mi lesz holnaputántól. (Index - Belföld)

Kormánypárti képviselők magyarázták meg a hvg.hu-nak, miért nem kell a Momentum Mozgalom sikeres aláírásgyűjtése után népszavazást kiírni a budapesti olimpiai pályázatról. Az is kiderült a politikusok válaszaiból, hogy az aláírásgyűjtők Párizs és Los Angeles fizetett emberei, akik pedig támogatták a... (hvg.hu)

Távozni készül a borász a Fidesz szigetvári választókerületi elnöki posztjáról, sőt, 2018-ban sem indul országgyűlési képviselői mandátumért. (hvg.hu)

Kevesebb pótdíjazással is rekordösszegű a behajtott pénz. (Index - Belföld)

A Fidesz frakcióvezetője szerint 70 százalék esélyünk volt, a Momentum miatt 30 lett. (Index - Belföld)

A Budapesti Olimpiáért Mozgalom közleményben tudatta: továbbra is megrendezhetőnek tartják az olimpiát, és "a politikai egységhez visszavezető út" egy népszavazás lehet. Ha nem jön össze 2024-re, rástartolunk 2028-ra - írták. (hvg.hu)

Csökkent az előző évhez képest a pótdíjazások száma a Budapesti Közlekedési Központnál, ugyanakkor a jogi eljárások miatt nőtt a pótdíjbevételek összege 2016-ban - közölte a társaság. A BKK kimutatása szerint a legnagyobb, egyösszegű befizetés 1,2 millió forint volt, amelyet múlt héten fizettek be, de... ([origo] Itthon)

Elutasította a Nemzeti Választási Bizottság az Együtt fellebbezését. (Index - Belföld)

Meghatszorozódott az utóbbi négy évben azon fiatalok aránya, akik a honi politikai helyzet miatt hagynák itt az országot – ez áll abban a kutatásban, amiből az emberminiszter egy erősen optimista ifjú generációt vizionált. Újraolvastuk a jelentést, és nem lettünk vidámabbak. (hvg.hu)

Széles Gábor idejében valószínűleg nem parádézott volna Kovács Gergő, a Kétfarkú Kutyapárt elnöke az Echo Tv-ben, megkérdeztük hát az új tulajdonost, Mészáros Lőrincet, neki mi a véleménye erről. (hvg.hu)

A harcos környezetvédővé avanzsáló Georg Spöttle megint leleplezte, hogyan döntik romba Európát a migránsok. (hvg.hu)

Ő látható a felvételen, mondta a gyanú szerint két rendőrt megsebesítő fiatal. (Index - Belföld)

Elkezdődött a kiskunhalasi járásbíróságon azoknak a szerb és magyar állampolgárnak a büntetőpere, akiket azzal vádolnak, hogy érdekházasságok szervezésében segítettek. Az ügy 2013-ban robbant ki, amikor gyanús lett a szerb hatóságoknak, hogy feltűnően sok Szerbiában élő muzulmán férfi köt házasságot magyar nőkkel - írja a hirado... ([origo] Itthon)

A Teréz körúti robbantással meggyanúsított férfi a hétfői kihallgatásán elismerte, hogy ő robbantotta fel a bombát az utcán, amit ő maga készített el. Arról is beszélt, hogy nem volt bűntársa, ugyanakkor az nem világos, hogy miért robbantott. ([origo] Itthon)

Visszaállítanák a szisztematikus határellenőrzést. (Index - Belföld)

Az LMP szerint a Jobbik nem XXI. századi párt, az Együtt maximum kávézni ül le Botkával, a Jobbik pedig nem tud mit kezdeni az olimpiával. A DK még nem tette fel magának a kérdést, hogy Gyurcsány vagy összefogás, az MSZP viszont biztosra mondja, hogy amíg Gyurcsány van, addig számára nem létezik a DK... ([origo] Itthon)

A józsefvárosi fideszes polgármester a népszavazási kampány után hazugsággal vádolt egy kerületi lelkésznőt. Románné Bolba Márta nem hagyja magát, és most elindul a helyi időközi választáson. (hvg.hu)

Menetrend szerint közlekedő autóbuszba hajtott egy személygépkocsi Szigetszentmiklóson, a baleset miatt lezárták a fél útpályát - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. ([origo] Itthon)

Elsősorban nyugtatókat adtak el a svéd feketepiacon. (Index - Belföld)

Nem jogerősen egy év felfüggesztett börtönre ítélték az 1964-ben végzett állatorvost, aki magas dózisú C-vitamin intravénás beadásával kúrálta a daganatos betegeket. (hvg.hu)

Dél-Dunántúl

A Somlay Artúr utcában történt a baleset az M7-es autópálya felüljárója előtt. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Kaposvár elmúlt évi magyar bajnokait és válogatott sportolóit köszöntötték hétfő délután a Városházán. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Illegális agancsgyűjtőket kaptak el a hétvégén a Szántód környéki erdőkben. A nyomozók öt embert hallgattak ki gyanúsítottként. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Az 5. Nemzetközi LafargeHolcim Awards a városok és az épített környezet okos megoldásait díjazza. - Pécsi Napilap - (Pécsinapilap)

Még több:Dél-Dunántúl

Közép-Dunántúl

Kattints, és tudd meg, mit jósolnak mára a csillagok! (dh-online.hu)

Dunaújváros - Neszményiné Gubacsi Erzsébet kedden 17 órakor a József Attila Könyvtár emeleti előadótermében mutatja be édesapja, Gubacsi József visszaemlékezései alapján írt könyvét, a Fogságom történetét. (dh-online.hu)

Dunaújváros - Az elmúlt héten az utolsó fordulót játszották a csapatok a városi futsalbajnokság alsó-és felsőházában. (dh-online.hu)

Dunaújváros - A jégkorong MOL Liga rájátszása hétfő este folytatódott. A Dunaújvárosi Acélbikák 3-2-es vereséget szenvedtek az Újpesttől a párharc negyedik mérkőzésén. (dh-online.hu)

Nyugat-Dunántúl

Kattints, és tudd meg, mit jósolnak mára a csillagok! (zalaihirlap.hu)

Keszthely - Vízkereszt és Zsuzsanna-nap között immár harmadszor rendezték meg a városban a Szerelmes kalandtúra elnevezésű programot. (zalaihirlap.hu)

Ma ünnepelné ötvenedik születésnapját a grunge atyaúristene. (nyugat.hu)

Csesztreg - Négy rövidebb, egyenként mintegy félórás darab közös bemutatását tervezi erre az esztendőre a csesztregi színjátszókör. (zalaihirlap.hu)

Észak-Magyarország

Miskolc - A rekonstrukció idejére a Bagolyvárba költözik a Petőfi könyvtár. (Borsod Online)

Miskolc - Ahogy arról már beszámoltunk, kampányt indított a Herman Ottó Múzeum Csontváry Kosztka Tivadar Öreg halász című művének megmentésére. A festményt 1964-ben restaurálták utoljára, így... (Borsod Online)

Szikszó - Könnyű személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami hétfő délután történt Szikszó határában. (Borsod Online)

Miskolc - Van, amikor a szerep írja az életet. Ha egy szerep hat a nézőre, hogy ne hatna az előadóra? Interjú Nádasy Erika színművésszel. (Borsod Online)

Dél-Alföld

A robotok nem fizetnek személyi jövedelemadót és társasági adót sem, ezáltal pedig igazságtalan előnyökhöz jutnak az emberekkel szemben - véli Bill Gates, a Microsoft informatikai óriásvállalat társalapítója, aki azt javasolta, hogy a kormányok vessenek ki robotadót az automatizálás lassításának és más... (Szeged Ma)

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztifőorvos Hivatala (ÁNTSZ OTH) hétfőn közölte: megfelelő időben bejelentették az influenzajárvány kezdetét, és a járvány heteiben is megfelelően kommunikáltak arról. (Szeged Ma)

Az európai uniós és a magyar költségvetési forrásokból finanszírozott programokról tartott előadást hétfőn Eszéken a Horvátországi Magyar Oktatási és Művelődés Központban (HMOMK) Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. (Szeged Ma)

Még több:Dél-Alföld

Észak-Alföld

Debrecen - Rendőrök vettek fel adatokat hétfőn napközben a belvárosi Gulag-installáció mellett, ugyanis a pénteken a Régi Városháza mellett elhelyezett alkotásokat az utcakőőre borulva találták. (Hajdú Online)

Debrecen - Az ápolók helyzete, az abortusz tilalma és az olimpia kapcsán tartott sajtótájékoztatót hétfőn Gurmai Zita, a Magyar Szocialista Párt országos elnökségi tagja, Európa Parlamenti képviselő. (Hajdú Online)

Debrecen - A Modemben nyílik kiállítás a 2013-ban elhunyt Kertai Lászlónak szentelve. (Hajdú Online)

Debrecen - Az értékek és a hagyomány jegyében zajlik az idei Debreceni Tavaszi Fesztivál - hangsúlyozta Komolay Szabolcs, Debrecen alpolgármestere a programsorozatot beharangozó debreceni sajtótájékoztatón. Szeretnénk kulturális értékeinket minél szélesebb körben bemutatni, egyrészt azokat amelyek a... (Hajdú Online)

Még több:Észak-Alföld