Könyvjelző és megosztás

Facebook

Belföldi hírek

Alig 50 méterre a parttól rosszul lett, elmerült. (Index - Belföld)

A mentők már nem tudtak segíteni az 50 éves férfin. (hvg.hu)

A baleset a Késmárk utcában történt, hárman megsérültek. (hvg.hu)

A II. kerületi Szabó Lőrinc iskola igazgatói posztját a IX. kerületi fideszes alpolgármester tanácsadója kapta meg. (hvg.hu)

A közéleti előadások mellett koncertek, játékok is várják a látogatókat. ([origo] Itthon)

A lány június végén még egy harmadik tüdőátültetésért harcolt. (hvg.hu)

Az emberi erőforrások minisztere megint felvetette azt is, hogy szegregáltan kellene oktatni a roma gyerekeket. (hvg.hu)

A rendőrség tagadja, hogy intézkedtek volna a sportolókkal szemben. (hvg.hu)

Tusnádfürdőn erről is beszéltek: igazi keresztény beszédet tartott az amerikai elnök. ([origo] Itthon)

Először az ott lévők kezdték meg az újraélesztését, majd a mentőknek sikerült újraélesztenie a lányt. (hvg.hu)

A kormányintézmény szerint nincs gond a kormány döntésével. (Index - Belföld)

A Magyar Helsinki Bizottság megkapta az egyik legrangosabb emberi jogi díjat, az elismeréssel annyi pénz jár, hogy kapásból külföldről támogatott civil szervezetnek minősülnek. (hvg.hu)

Forró Tamás először szólalt meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy cége a bedőlt Green Holidays utasainak kártalanítását ellehetetlenítve az összes irodáját bezárta. Az ügyvezető a hvg.hu-nak azt mondta: nem csalók, hanem ők is a Green Holidays károsultjai, és csak adminisztrációs hiba szerinte, hogy az... (hvg.hu)

Ismeretlen tettes ellen nyomoznak. ([origo] Itthon)

Az Emmi-miniszter Tusványoson arról is beszélt, hogy bezzeg a kormánytagoknak átlagosan több mint 3 gyereke van. (Index - Belföld)

Örüljünk a jó híreknek: kinyílott a pitypang egyfelől, Pharaon magyar akart lenni másfelől. (hvg.hu)

Újra aktivizálódott a kórházi kosztokat gyűjtő Facebook-oldal, de csak saját felelősségre kattintson, mert felkavaró képek jönnek! (hvg.hu)

Steinmetz Ádám a választókerület polgármestereivel is találkozna. (VS.hu)

A kis sárgaszakállas makit már az állatpark látogatói is láthatják. ([origo] Itthon)

A balesetben ketten megsérültek. (hvg.hu)

A párt meghekkelte a névtelenül kormányváltásra buzdító plakátokat. (hvg.hu)

A zeneszerző a Heti Válasznak azt mondta, senki sem szólt, hogy eredeti dalra lenne szükség az 1956-os emlékévre. A Terror Háza igazgatója a 444.hu szerint kiakadt. (hvg.hu)

A modern oktatási rendszerek egyik legfontosabb feladata lenne, hogy a változó világban felkészítse a diákokat az új helyzetek megoldására. (VS.hu)

Két ember súlyosan, nyolc könnyebben sérült abban a balesetben, amely csütörtökön délután történt. ([origo] Itthon)

A Thököly út és a Mexikói út kereszteződésében történt a baleset, 8E busz karambolozott. (hvg.hu)

A Mexikói útnál történt a baleset. (Index - Belföld)

A milliárdos spekuláns olyan szervezeteket támogat, amelyek rágalmazzák Izraelt. ([origo] Itthon)

Szubjektív lapajánló. (hvg.hu)

Egy baleset miatt halad félpályán a forgalom a Balaton felé. ([origo] Itthon)

A háromévesnél kisebb gyerekeket nevelő családoknak jár a támogatás. ([origo] Itthon)

A nyugati gazdasági modell elbukott - erről is szó volt a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen. ([origo] Itthon)

Négy olyan ügyet említett, ami azt bizonyítja, hogy Orbán veszélybe sodorja Magyarországot. (Index - Belföld)

Jobban rámozdulnak a Facebookra, digitális munkatársakat küldenek a fideszes jelöltekhez, hogy segítsenek posztolni, derült ki Tusványoson. (Index - Belföld)

Reagált Rogán Antal arra a fotóra, amit Juhász Péter posztolt ki a miniszter feleségéről, aki állítólag egy milliós értékű órát visel. Az Együtt politikusa szerint ráadásul hasonlót, mint amivel az MSZP-s Botka Lászlót próbálták nemrég lejáratni. Rogán undorítónak tartja, hogy a feleségét támadja pont... (hvg.hu)

Dél-Dunántúl

Sántos külterületén egy 37 hektáros learatott gabonatáblán gyulladt meg a tarló csütörtök délelőtt. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Elkészült az egymilliomodik akkumulátorcsomag az egyik német autóipari beszállító vállalat megrendelésére. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A középkorú férfi feltehetően belefulladt a tóba. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Böhönyén és Csurgón is csattantak az autók. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Szerda este kezdődött a 23. Szemes Fesztivál. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Még több:Dél-Dunántúl

Közép-Dunántúl

Villámcsapás, majd napokkal később egy felrobbant tévékészülék miatt maradt fedél nélkül két család Dunaújvárosban, a lángok tették lakhatatlanná mindkét lakást. (dh-online.hu)

BUDAPEST Megnyerte a csoportrangadót és első helyen végzett négyesében a magyar válogatott a vizes vb női vízilabdatornáján. (dh-online.hu)

Buborékos kóstolóra és mediterrán hangulatú vacsorára várták a Dunaújvárosi Borbarát Klub tagjait és az érdeklődőket a Corner Kávéház teraszára szerda estére. (dh-online.hu)

Los Angeles - Chester Bennington, a Linkin Park énekese elhunyt - értesült a tmz.com celebportál ügyészi forrásokból. (dh-online.hu)

Nyugat-Dunántúl

BUDAPEST Megnyerte a csoportrangadót és első helyen végzett négyesében a magyar válogatott a vizes vb női vízilabdatornáján. (zalaihirlap.hu)

A határig elkészült az osztrák gyorsforgalmi út. (nyugat.hu)

Los Angeles - Chester Bennington, a Linkin Park énekese elhunyt - értesült a tmz.com celebportál ügyészi forrásokból. (zalaihirlap.hu)

Chester Benningtont egy Los Angeles-i lakásban találták meg. (nyugat.hu)

Észak-Magyarország

Budapest - Májusban a bruttó és a nettó átlagkereset 12,9 százalékkal volt magasabb az egy évvel korábbinál az áprilisi 14,6 százalékos és a márciusi 12,8 százalékos növekedés után - jelentette... (Borsod Online)

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A vendéglátósok után a kereskedelmi dolgozók is bruttó 240 ezer forintos minimum fizetést szeretnének. Az egyik szakszervezetüknél ugyanis attól tartanak,... (Borsod Online)

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Itt a nyári szünet, a tizenévesek a plázákban töltik az idejüket, több elektronikai üzletben akár órákon keresztül is ingyen játszhatnak a játékokkal. A... (Borsod Online)

Ismét hatalmas vitát kavart egy matematikai feladvány a neten. Pedig ennek a feladványnak két megoldása is van - igaz, csak nagyon kevés ember, állítólag 1000-ből 1 tudja megoldani kétféleképpen. (Borsod Online)

Dél-Alföld

Elfogultan tudósított az úgynevezett fősodratú sajtó Németországban a menekültválságról és hozzájárult a társadalom megosztottságához - mutatta ki egy tudományos kutatás, amelyről a Die Zeit című liberális hetilap számolt be előzetesen csütörtöki számában. (Szeged Ma)

Szegedre látogatnak a független színházak 21-29. között a külföldi fellépők és a szegedi társulatok mellett nagy visszatérőkkel és ifjú tehetségekkel, valamint új helyszínnel várja a hazai független színházak előadásait kedvelő nézőket. (Szeged Ma)

Chester Bennington, a Linkin Park énekese öngyilkos lett - értesült a tmz.com celebportál ügyészi forrásokból. (Szeged Ma)

Még több:Dél-Alföld

Észak-Alföld

Debrecen - A csütörtöki napon sem kíméltük a fesztiválozókat, a bevállalósabbakat ismét megszólaltattuk. (Hajdú Online)

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A vendéglátósok után a kereskedelmi dolgozók is bruttó 240 ezer forintos minimum fizetést szeretnének. Az egyik szakszervezetüknél ugyanis attól tartanak, hogy az éttermek és szállodák a jövő januártól magasabb fizetéseikkel elcsábítják majd az ő alkalmazottaikat... (Hajdú Online)

Nyíradony-Tamásipuszta - Frontálisan karambolozott két személyautó Nyíradony-Tamásipusztánál csütörtök délután. (Hajdú Online)

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Itt a nyári szünet, a tizenévesek a plázákban töltik az idejüket, több elektronikai üzletben akár órákon keresztül is ingyen játszhatnak a játékokkal. A gyerekpszichológus szerint az, hogy bármikor odamehetnek és használhatják ezeket a játékokat, egy erős felhívó... (Hajdú Online)

Még több:Észak-Alföld