Könyvjelző és megosztás

Facebook

Belföldi hírek

Kezdjük azzal, ami Botka László számára megnyugtató lehet. Több befolyásos szocialista politikussal beszélgetve úgy tűnik: nem a szombati kongresszus lesz a szegedi polgármester legkellemetlenebb menete a pártban. És ez már jelzi, milyen vékony a jég, amelyen az MSZP miniszterelnök-jelöltje áll... (hvg.hu)

A lakásán rabolt ki egy férfit két bűnöző. ([origo] Itthon)

A fiatal urológusjelölt azt írta: a szakemberhiány miatt neki kell egyedüli orvosként ellátni a súlyos betegeket és sérülteket fogadó ügyeletet. (Index - Belföld)

Olyan hosszú az élet – mondta Orbán, amikor Hódmezővásárhelyen arról kérdezték, találkozik-e négyszemközt az amerikai elnökkel. (hvg.hu)

A volt köztársasági elnökről a Szegedi Egyetemen neveztek el sétányt, ahol műfordítást is tanított. (VS.hu)

A sertéstelep éjjeliőrét és egy 16 éves fiút gyanúsítanak a nyomozók. ([origo] Itthon)

Neves szakemberek tanítanak az angol nyelvű órákon. ([origo] Itthon)

Göncz 56-os kiállásával, a szegedi egyetemmel való kapcsolatával indokolták a sétány átnevezését. ([origo] Itthon)

Egy 18 éves szolnoki fiú tavaly december óta több helyen is fosztogatott. Egy lapos tetejű házon próbált elbújni a rendőrök elől csütörtök hajnalban. (hvg.hu)

Két ember megsérült. ([origo] Itthon)

A Modern városok program utolsó állomása Hódmezővásárhely volt. 23 településsel 3400 milliárd forint értékben kötöttek megállapodást. (VS.hu)

Nem adott több pénzt az idős asszony, meg akarta ölni az unokája. ([origo] Itthon)

Telefonon beszéltek. ([origo] Itthon)

Az erdélyi gyerek kirándulni jött, osztálytársai egy benzinkúton vesztették el. ([origo] Itthon)

Molnár Pétert saját terepjárójában robbantották fel 1997-ben Veszprém megyében. (Index - Belföld)

Neves történészek is előadnak hétfőn. ([origo] Itthon)

Nem fogja elhinni, miből írta a szakdolgozatát! (Index - Belföld)

Videón, ahogy a rendőrök leszedték le a fiút. ([origo] Itthon)

Az MSZP-ben rendkívül sokan hallgatnak a kerítésbontásról. ([origo] Itthon)

Két, XI. kerületi rendőr lehet érintett. ([origo] Itthon)

A XI. kerületben kapták el őket. (Index - Belföld)

Noha örömhír lehetne, hogy ősztől megújulhat a pesti rakpart, de mégsem az, hiszen a korábban bemutatott tervekből szinte mindent kihúztak, ami azt izgalmassá és progresszívvé tette: a bringasáv, a forgalomcsillapítás, és a korábban bemutatott impozáns úszóművek is elmaradnak. Egyedül az Erzsébet és... (hvg.hu)

Így készül egy vérbeli Orbán Viktor-poén. (hvg.hu)

Aktuális nemzetközi ügyekről beszéltek. (Index - Belföld)

A kormányfő a magyar-amerikai kapcsolatokról is beszélt Hódmezővásárhelyen. ([origo] Itthon)

Orbán Hódmezővásárhelyen jelentette be a villamosvonal meghosszabbítását, ahogy egy '18 utáni faluprogramot is. Orbán Farkas Flóriánnal szeretné folytatni a munkát a jövőben. (Index - Belföld)

Februárban Budapesten terített le egy sétáló állatot véletlen egy vadász. Most lezárult az ügy, kiderült, mi jár a szabálytalan állatgyilkolásért. (Index - Belföld)

Felújítják a vágányokat, pótlóbuszok járnak majd. ([origo] Itthon)

A 20 fok körüli hőmérséklet és a vízminőség is kiváló, bár ez inkább még a horgászoknak jó hír. (Index - Belföld)

A XI. kerületben gyanús tablettákkal kaptak el két szolgálaton kívüli rendőrt, az ügyészség nyomozást rendelt el. (hvg.hu)

Véget ér a csapadékos, szeles idő, napról napra szebb idő lesz. (Index - Belföld)

Szombattól várhatóan augusztus végéig nem járnak villamosok Hűvösvölgybe támfalépítés és vágányfelújítás miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). (hvg.hu)

Az MTI szabályzata nem teszi lehetővé, hogy a közszolgálati médiát bíráló közleményt lehozzanak. Még akkor sem, ha arról van szó, hogy Soros ügyében olyan antiszemita szakértőt tüntetnek fel hiteles forrásnak a közszolgálati híradóban, mint Ali Hamenei iráni ajatollah. (hvg.hu)

Orbán Viktor beutazta a megyei jogú városokat, és Hódmezővásárhelyen zárja a Modern Városok Programot. A szerénységet mímelő gesztust Lázár János kancelláriaminiszter kérte, hiszen volt polgármesterként, és a település lakójaként még mindig magáénak tekinti Hódmezővásárhely gondjait. (hvg.hu)

Dél-Dunántúl

Térségi műhelybeszélgetést szervezett a Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Az első három helyezett az oktatásban remekül használható Lego Robotot kap. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A tiszteletbeli izraeli konzullal tárgyalt ma délelőtt Szita Károly, Kaposvár polgármestere. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Pénteken a gyereknaphoz kapcsolódva avatták fel az új játékokat. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A hatékony pénzfelhasználás és a beruházások gyors megvalósítása érdekében tartott ma tájékoztatót az uniós források felhasználásáért felelős államtitkár a Vármegyeházán. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Még több:Dél-Dunántúl

Közép-Dunántúl

Lassíts! – dübörög a 21. századi ember fejében a bölcs intelem. Mindenki erre vágyik, de egyre nehezebb kivonni magunkat a határidők, feladatok, hírfolyamok szorításából. A fékezésben segít a magyarországi Slow mozgalom, amelyhez tanácsért fordultunk: segítsenek lassítani! (dh-online.hu)

Két M3-as BMW mérte össze erejét a zöld jelzésre. (dh-online.hu)

Rengeteg egészségügyi probléma megelőzhető lenne, mégsem vesszük rá magunkat a rendszeres mozgásra. (dh-online.hu)

Nyugat-Dunántúl

Zalakaros - A gyógyvíz, a fürdőkultúra, a tónai szőlőfajta és a „gyöngyös necc” – néhány Zalakaros helyi értékei közül. (zalaihirlap.hu)

Lassíts! – dübörög a 21. századi ember fejében a bölcs intelem. Mindenki erre vágyik, de egyre nehezebb kivonni magunkat a határidők, feladatok, hírfolyamok szorításából. A fékezésben segít a magyarországi Slow mozgalom, amelyhez tanácsért fordultunk: segítsenek lassítani! (zalaihirlap.hu)

Két M3-as BMW mérte össze erejét a zöld jelzésre. (zalaihirlap.hu)

Észak-Magyarország

Olaszliszka - Az olaszliszkai Nagyboldogasszony Templomban 2017. május 21-én tartották az elsőáldozási szentmisét - tájékoztatott olvasónk, Nádassy József. (Borsod Online)

Debrecen, Hosszúpályai, Miskolc, Nyíregyháza - Csak pár percig kell pihentetni, és már tálalható is. (Borsod Online)

Miskolc - Felkerült az új Diósgyőri Stadion tetőszerkezetének első darabja, így újabb látványos szakaszához ért a stadionrekonstrukció Diósgyőrben. (Borsod Online)

Miskolc-Lillafüred - A hét végén tartják a hagyományos, nagy érdeklődéssel várt eseményt. (Borsod Online)

Dél-Alföld

Gyermeknapi játszóházzal várja a kicsiket és nagyokat a Móra Ferenc Múzeum május 27-én, szombaton: kedves rókabábot, színes nemezfigurákat, formázható lufifejet és ügyességi játékot is készíthetnek a résztvevők 10 és 13 óra között. (Szeged Ma)

A szegedi angol fordító- és tolmácsképzést alapító Göncz Árpád néhai köztársasági elnökről nevezték el a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) két épülete közötti sétányt pénteken - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t. (Szeged Ma)

A K-1 1000 méteren versenyző Bordács Blanka és Bodonyi Dóra bejutott a döntőbe a péntek délelőtti előfutamból a szegedi kajak-kenu világkupán. A többi hazai egységre a mezőny nagysága miatt délután még középfutam vár. Az utolsó pillanatban történt egy változás is a magyar csapatban: Kulifai Tamás betegsége... (Szeged Ma)

Még több:Dél-Alföld

Észak-Alföld

Debrecen, Hosszúpályai, Miskolc, Nyíregyháza - Csak pár percig kell pihentetni, és már tálalható is. (Hajdú Online)

Debrecen - A legújabb, kézzel végzett fizioterápiás fogástechnikákat, többek között a McKenzie- és a Maitland terápiát, valamint a Dorn módszert is bemutatták a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán, a Vlll. Fizioterápiás Szakmai Napon. (Hajdú Online)

Püspökladány - Az újraalapított református iskola hat éve, indulásakor vette fel az egykori püspökladányi lelkész és püspök, Erőss Lajos nevét. (Hajdú Online)

Debrecen - Mellszobrot avattak a 20 éve elhunyt igazgató emlékére a Klinikán. (Hajdú Online)

Még több:Észak-Alföld