Könyvjelző és megosztás

Facebook

Belföldi hírek

Minden rendelkezésére álló eszközzel a lehető leghamarabbi ellátásukon dolgozik – közölte a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő. (hvg.hu)

Éjszaka nyugaton ónos eső lehet, szerdán újra havazhat. ([origo] Itthon)

Nem voltak a helyzet magaslatán azok a tolvajok, akik több részletben elloptak egy különleges gitárgyűjteményt Balassagyarmaton. A hangszerek között volt olyan, amely önmagában milliós értéket képviselt. A háromfős banda azonban az egyiket éppen a tulajdonosnak akarta eladni, így buktak le. (hvg.hu)

Egy százfős rendezvényből kreált a kormánymédia titkos találkozót, melyről az LMP-s politikus már előre megírta, hogy odamegy. (hvg.hu)

"Azok a támadások, amelyekkel ma szembe kell néznünk, azok a magyarországi demokráciának a létét ássák alá" - írják a közleményben. (Index - Belföld)

Nyugdíjakkal, egészségüggyel és oktatással kampányol az ellenzéki jelölt. (VS.hu)

2012 óta harmadára csökkent a várólistákon lévők száma. ([origo] Itthon)

Többmilliós hangszereket vittek el, aztán a tulajdonosuknak akarták eladni őket. (Index - Belföld)

Az artistaművész 73 éves volt. ([origo] Itthon)

A szervezet szerint az "illegális migrációt támogató szervezeteket" egyebek mellett adatszolgáltatásra kötelező jogszabály nem róluk és nem is Soros Györgyről szól. (hvg.hu)

Ma sem csinálna semmit másként. ([origo] Itthon)

Szerinte Orbánt tartják hatalomban, akik elutasítják az együttműködést. (Index - Belföld)

És a Fidesz veti be. Közkívánatra. De a budai nyugdíjasok miért kapnak kevesebbet, mint a váciak? (Index - Belföld)

Szél Bernadett afgán származású, de magyar állampolgár szakértője azt mondja, rajta keresztül támadják most az LMP-t. Nem gyűlöletet, hanem félelmet lát Magyarországon. (hvg.hu)

Az áremelést és a fizetős övezetek kiterjesztését is azzal indokolták, hogy a parkolóhelyek kihasználtsága nagyon magas a kerületben, és valahogy megpróbálják csökkenteni a zsúfoltságot. (hvg.hu)

Gyerekeknek is végig kellett állniuk a hidegben azt az ünnepséget, ahol letették az új nemesvámosi óvoda alapkövét. A szülők sérelmezték, hogy ehhez senki sem kért engedélyt tőlük. (hvg.hu)

Nem kellett sok idő, hogy meglegyen a tettes. (Index - Belföld)

Újra van internet, tévé és vezetékes telefon a környékbeli 7 településen. ([origo] Itthon)

Puskás Imre szóvivő szerint a menekültek befogadásának ügye nem olyan horderejű, hogy arról a magyar embereket tájékoztatni kellett volna. (hvg.hu)

A Nemzeti Választási Bizottság ellen három napon belül kérhető felülvizsgálat. (VS.hu)

Három éven belül három öngyilkosság történt a környéken. ([origo] Itthon)

Elnapolták a menekültek szavait állítólag félrefordító tolmács ügyét, mert a vádlott ki akarja záratni az eljárásból a vádat képviselő megyei főügyészséget. Így a kormány is fellélegezhet: a választások előtt már nem kerül elő az ügy. (hvg.hu)

Jövőre áll forgalomba az első 11 emeletes vonat. ([origo] Itthon)

Az LMP-s politikus barátnője Soros pénzén, Alinsky-módszerekkel építene hálózatot. Ismét lebukott Szél Bernadett! ([origo] Itthon)

Rétvári Bence államtitkár Mezőtúron előadta magát, gondolván, szavai majd elsüllyednek az idő tengerében. Csakhogy a Mezőtúri helyi tévé feltette a felvételt az internetre. (hvg.hu)

G. Fodor Gábor írása az Origónak. ([origo] Itthon)

A párt szerint sérül a magyar emberek véleményszabadság-megsértési joga, ez felháborító. (hvg.hu)

Számos cikk taglalta az elmúlt hetekben, hogy Orbán Viktor nem leváltható az idei választáson. Való igaz, az ellenzéki pártok tényleg nem tudják jelenleg legyőzni a Fideszt, viszont az ellenzéki szavazóknak sikerülhet megakadályoznia, hogy továbbra is illiberális demokráciában kényszerüljünk élni... (hvg.hu)

Azért támadják a kormányt, mert szembeszállt Soros Györggyel, a bevándorláspárti tőzsdespekulánssal - írta Peter Roff. ([origo] Itthon)

MISZEP, HAM, SEM - méghogy Magyarországon közéleti apátia van. Hamarosan már akár 36 párt is versenghet a választók kegyeiért a parlamenti választásokon. (hvg.hu)

Dél-Dunántúl

Kaposvár polgármestere az ünnepi közgyűlésen beszélt a város fejlesztéseiről, gyarapodásáról és a biztonságról is. Évtizedek után idén ketten is díszpolgári címet kaptak. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

14 új útvonalon idén is elindul a Vándortábor program. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

A régi papírpénzekkel ez év október végéig lehet fizetni. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Áfacsökkentést és fokozottabb ellenőrzést sürgetnek a magyar tejágazat szereplői. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Fény derült az év sportolóinak kilétére, valamint arra is, hogy kik kapják a „Kaposvár Város Díszpolgára” kitüntető címet. (Legfrissebb hírek - KaposPont)

Még több:Dél-Dunántúl

Közép-Dunántúl

Március 21-e a Down Világnapja, ennek kapcsán az egész országban programokat szerveznek. A Down Egyesület és Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója már évek óta küzdenek azért, hogy a társadalom nagyobb figyelmet tanúsítson azok felé, akiknek a 21-es kromoszómából eggyel több jutott... (Fehérvár TV)

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2014-ben Matók János újságírónak, a Fejér Megyei Hírlap sportrovatvezetőjének ítélte oda a Penna Regia díjat. A Szabad Sajtó Napjához kapcsolódóan évről-évre ezzel az elismeréssel mond köszönetet a város azoknak az újságíró-személyiségeknek, akiknek... (Fehérvár TV)

A magyar és lengyel történelem közös vonásai, a két nép között kialakult szoros, történelmi barátság tiszteletére 2007-ben a Magyar Országgyűlés és a Lengyel Sejm március 23-át a Magyar-Lengyel Barátság Napjává nyilvánította. Idén is számos programmal készül Székesfehérvár, melynek keretén belül filmvetítés,... (Fehérvár TV)

Nyugat-Dunántúl

Család háza ma délután gyulladt ki, a lángok a tetőszerkezetre is átterjedtek. (nyugat.hu)

70 szoba és még sok minden, a nemrég még gyermekotthonként működő ingatlanon. (nyugat.hu)

Az egykori csúcsoligarcha a "házánál tobzódó propagandamédia" munkatársainak egészségéért aggódik közleményében. (nyugat.hu)

A legjobb idegen nyelvű alkotások között szerepel majd Enyedi Ildikó Testről és lélekről című mozija - jelentették be ma Los Angelesben. Mi csak annyit mondhatunk: megérdemli. (nyugat.hu)

Észak-Magyarország

Ózd - A Művelődésért ­kitüntető díjakat adtak át Ózdon, az Olvasó Színháztermében. (Borsod Online)

Miskolc - Elsősorban a zene népszerűsítését, Miskolc ­város és a megye fiataljainak zenei nevelését, az idősebb korosztály kulturált időtöltését, igényes szórakozását szolgálja a megállapodás. (Borsod Online)

Kazincbarcika - Idén is megrendezték Kazincbarcikán a Szalézi Gálát január 19-én a Don Bosco Sportközpontban. (Borsod Online)

Mezőkövesd - „Délvidéki barangolások” címmel nyílt kiállítás a kishegyesi Kormos Róbert képeiből Mezőkövesden, a közösségi ház emeleti nagytermében. (Borsod Online)

Dél-Alföld

A programsorozat második állomásán személyesen oszthatták meg gondolataidat a szegedi fiatalok a döntéshozókkal és ifjúságpolitikai szakemberekkel. “Rólad szól! Párbeszéd a fiatalokkal” című 25 állomásból álló országos konzultáció kedden délután megérkezett második állomására, Szegedre... (Szeged Ma)

A Makó felé vezető sávot lezárták. (Szeged Ma)

Az Enyedi Ildikó által rendezett Testről és lélekről című magyar filmet jelölte az amerikai filmakadémia. (Szeged Ma)

A bankjegyek régi változataival 2018. október 31-ig lehet fizetni. (Szeged Ma)

Még több:Dél-Alföld

Észak-Alföld

Debrecen – Makoldi Sándor festőművésznek és szellemi körének műveiből nyílt kiállítás kedden a Debreceni Művelődési Központ Belvárosi Galériájában. (Hajdú Online)

Debrecen - A Magyar Borszakírók Köre Super 12 elnevezésű meghívásos borversenyén a Magyar Bor Nagydíjat Györgykovács Imre 2015-ös Nagy-Somlói furmintja és Koch Csaba 2012-es Villányi Csanád Cuvée-je nyerte el 12-12 fehér- és vörösbor közül - jelentették be a szervezők kedden Debrecenben, a Déri Múzeumban tartott sajtótájékoztatón... (Hajdú Online)

Brüsszel, Strasbourg - Az Európa Tanács elfogadta a regionális és kisebbségi nyelvek védelmével és támogatásával foglalkozó jelentést, amely kiemelkedő jelentőségű a határon túl élő kisebbségek megsegítése szempontjából - mondta Hoffmann Rózsa KDNP-s országgyűlési képviselő az MTI-nek kedden Strasbourgból telefonon nyilatkozva... (Hajdú Online)

Még több:Észak-Alföld