A világválogatott ellen búcsúzik Pérez«

Küldés:   Facebook   Twitter   iWiW   E-mail

Június 9-én az MKB Veszprém-Világválogatott kézilabda-mérkőzéssel búcsúzik a veszprémi közönségtől Perez Carlos.

Elolvasom a teljes cikket...
sporthirado.hu, 2013. május 17. péntek 14:01

Székelyudvarhelyen állítják ki kedden a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata által megnyert EHF Kupát. (sporthirado.hu)

A magyar női csapat ezüstérmet szerzett a Brazíliában rendezett strandkézilabda-világbajnokságon. (sporthirado.hu)

Hat magyar csapat volt érdekelt az európai kézilabdakupák keddi bécsi sorsolásán. (sporthirado.hu)

Öt hónappal a rajt előtt már kaphatók a jegyek a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságra. A december 7-én kezdődő torna csoportmérkőzéseit Győrben, Debrecenben, Varasdon és Eszéken rendezik, a középdöntőkre Debrecenben és Zágrábban, a legjobb négy meccseit pedig - így a december 21-i döntőt is - Budapesten rendezik... (sporthirado.hu)

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) csütörtökön elkészítette a férfi kézilabda NB I következő szezonjának menetrendjét: az alapszakasz első játéknapja szeptember 3-án, az utolsó február 15-én lesz. (sporthirado.hu)

A magyar női kézilabda-válogatott december 7-én 20.30-kor Győrben kezdi meg szereplését a magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokságon - derült ki az Európai Kézilabda Szövetség által közzétett menetrendből. (sporthirado.hu)

A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Veszprém nehéz ellenfeleket, míg a Szeged, valamint a női BL-ben címvédő Győr kedvező csoportbeosztást kapott a pénteki bécsi sorsoláson. (sporthirado.hu)

Kétéves szerződést kötött a Dunaújvárosi KKA női kézilabdacsapatával Triffa Ágnes. (sporthirado.hu)

A Csurgó és a B.Braun Gyöngyös nem vállalta az indulást a férfi kézilabda EHF Kupában, így a sorozat harmadik számú magyar indulója az Orosháza-Linamar lesz. A magyar szövetség szerdai közleménye szerint az MKSZ öt-öt férfi és női csapatot nevezett be a 2014/15-ös szezonra az európai kupasorozatokra... (sporthirado.hu)

A legelőkelőbb kiemelést kapta, és az első kalapba került a Győri Audi ETO KC női és az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája főtáblájának sorsolásán. (sporthirado.hu)

A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában az MKB-MVM Veszprém és a Pick Szeged, a női BL-ben pedig a címvédő Győri Audi ETO KC főtáblás, ugyanakkor az FTC-Rail Cargo Hungaria női csapata selejtezőt vív majd. (sporthirado.hu)

Idén is megrendezi a PwC Handball Fiesta elnevezésű felkészülési tornát a Bajnokok Ligája-győztes Győr, a viadalon a norvég Larvik elleni mérkőzésen Karl Erik Böhnre, a magyar női kézilabda-válogatott februárban elhunyt szövetségi kapitányára emlékeznek. (sporthirado.hu)

A magyar női kézilabda-válogatott a spanyol, az orosz és a lengyel csapattal került azonos csoportba a decemberi, horvátokkal közös rendezésű Európa-bajnokságon. (sporthirado.hu)